چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

کاهش وزن

مصرف چه غلاتی باعث کاهش وزن و لاغری می شود؟

کاهش وزن, غلات سبوس دار, کنترل وزن, برنج قهوه‌ای, افزایش فشار خون, رژیم غذایی, رژیم غذایی لاغری, کاهش وزن سریع, رژیم غذایی برای لاغری, رژیم غذایی مناسب, راه های کاهش وزن

 

افرادی که از غلات سبوس دار به صورت روزانه استفاده می‌کنند، کمتر از سایر افراد چاق شده‌اند. البته به یاد داشته باشید که تنها به خاطر سبوس دار بودن نباید بیش از حد از آن استفاده کنید. کربوهیدرات‌هایی وجود دارد که می‌تواند به کاهش وزن شما کمک کند. در این مقاله قصد داریم به همین موضوع بپردازیم.

 

برنج قهوه‌ای، دانه متوسط :
برنج قهوه‌ای ساده معمولا هیچ نمکی ندارد و دارای مواد معدنی و فیبر بسیاری است. تقریبا بیشتر متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند برنج قهوه‌ای را به صورت روزانه مصرف کنید.

 

ارزش تغذیه‌ای: یک پیمانه برنج قهوه‌ای پخته شده حاوی ۲۱۸ کالری، ۴ گرم فیبر، ۵ گرم پروتئین، ۲ گرم چربی، ۴۶ گرم کربوهیدرات ،۱۰۷ درصد منیزیم و ۱۵ درصد ویتامین B6 است.
با استفاده از یک پیمانه برنج قهوه‌ای برای صبحانه شما می‌توانید تا وعده غذایی بعدی سیر باشید و وزن خود را به خوبی کم کنید.

 

کینوا :
کینوا دوبرابر برنج قهوه‌ای پروتئین دارد (این ماده یکی از غذاهایی است که برای کاهش وزن بسیار توصیه می‌شود). پروتئین موجود در کینوا حاوی مجموعه‌ای کامل از شاخه‌های زنجیره‌ای و اسیدهای آمینه ضروری است و همین امر موجب می‌شود این ماده یک تولید کننده عالی عضله و بافت باشد. همه پروتئین‌ها و فیبرهای موجود در آن (به همراه یک چربی سالم و کمی کربوهیدارت) تاثیر بسیار کمی بر روی قند خون شما خواهد داشت. طعم نرم و خوشمزه کینوا باعث شده است که همه افراد بتوانند به آسانی از آن استفاده کنند. شما می‌توانید این ماده را همانند برنج و در عرض ۱۵ دقیقه بپزید.

کاهش وزن , کینوا

 

ارزش تغذیه‌ای: یک پیمانه کینوای پخته شده حاوی ۲۲۲ کالری، ۵ گرم فیبر، ۸ گرم پروتئین، ۴ گرم چربی، ۳۹ گرم کربوهیدارت، ۵۸ درصد منگنز ،۳۰ درصد منیزیم و ۱۹ درصد فولات است.
تقریبا بیش از ۲۰ روش مختلف برای خوردن کینوا وجود دارد. شما می‌توانید برای صبحانه، نهار، شام، دسر یا به عنوان تنقلات از کینوا استفاده کنید و به سادگی از وزن خود بکاهید.

 

جوی پرک:
جوی پرک یک ماده عالی است و بسیار سریع می‌پزد. زمان پخت آن تقریبا ۵ دقیقه است. جوی پرک یکی از مواد عالی و سرشار از فیبر محسوب می‌شود. این ماده خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، افزایش فشار خون و دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد و پروتئین مورد نیاز برای ساخت عضله را تامین می‌کند. تنها باید مراقب قندی که در جوی پرک طعم‌دار وجود دارد باشید. سعی کنید از جوی پرک ساده استفاده کنید و در صورت نیاز آن را میوه‌های مختلف شیرین نمایید.

 

ارزش تغذیه‌ای: یک پیمانه جوی پرک پخته شده با آب، ۱۶۶ کالری، ۴ گرم فیبر، ۶ گرم پروتئین، ۴ گرم چربی، ۳۲ گرم کربوهیدرات، ۶۸ درصد منگنز و ۱۸ درصد سلنیوم دارد.

 

جوی دو سر خرد شده:
این نوع جو معمولا توسط دستگاه‌های مخصوصی خرد می‌شود. برای پخت جوی دو سر خرد شده باید یک شب قبل آن را خیس کنید و روز بعد یک ساعت بپزید. آنزیم‌هایی که در دستگاه گوارش شما قرار دارند به زمان بیشتری برای نفوذ به جوی دو سر خرد شده نیاز خواهند داشت. همین امر موجب می‌شود فرآیند دریافت گلوکز کمتر شود. بنابراین مصرف این نوع جو برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند بیشتر توصیه می‌شود.

 

ارزش تغذیه‌ای: یک پیمانه جوی دو سر خرد شده پخته نشده، ۳۰۰ کالری، ۸ گرم فیبر، ۱۰ گرم پروتئین، ۵ گرم چربی، ۵۴ گرم کربوهیدارت، ۲۷ درصد منیزیم و ۴ درصد پتاسیم دارد.

 

موسلی:
منشا و خاستگاه اصلی موسلی سوئیس است. موسلی یک ترکیب قدرتمند فیبر و پروتئین از جوی پرک، میوه‌های خشک شده و آجیل است. اگرچه یک پیمانه از موسلی ۳۰۰ کالری دارد اما وجود ویتامین‌ها و مواد معدنی بسیار در آن، باعث شده است که این ماده یک وعده غذایی سالم محسوب شود.

کاهش وزن , موسلی

ارزش تغذیه‌ای: یک پیمانه موسلی، ۲۸۹ کالری، ۶ گرم فیبر، ۸ گرم پروتئین، ۴ گرم چربی، ۶۶ گرم کربوهیدارت، ۵۲ درصد ویتامین B6، ۵۲ درصد ویتامین B12 و ۳۱ درصد ویتامین E دارد.

 

گرانولا:
گرانولا سرشار از مواد مغذی است. شما می‌توانید از این ماده برای کاهش وزن خود استفاده کنید. البته برای اینکه گرانولای سالم‌تری داشته باشید بهتر است طرز تهیه آن را در منزل یاد بگیرید.

کاهش وزن , موسلی

ارزش تغذیه‌ای: یک پیمانه گرانولا، ۵۹۷ کالری، ۱۱ گرم فیبر، ۱۸ گرم پروتئین، ۲۹ گرم چربی،۶۵ گرم کربوهیدرات،۲۴۷ درصد منگنز، ۶۸ درصد ویتامین E و ۶۵ درصد فسفر دارد.

 

جو:
جو تنها برای پختن سوپ نیست. نتایج تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد که اگر جو برای صبحانه مصرف شود، محتوای فیبری آن می‌تواند شما را سیرتر نگه دارد.

 

ارزش تغذیه‌ای: یک پیمانه جوی پخته شده، ۱۹۳ کالری، ۶ گرم فیبر، ۴ گرم پروتئین، ۱ گرم چربی، ۴۴ گرم کربوهیدرات، ۲۰ درصد منگنز ، ۱۹ درصد سلنیوم و ۱۶ درصد نیاسین دارد.

 

گندم خراسان(کاموت):
گندم خراسان هم خانواده گندم دوروم است. بیشتر متخصصان گندم خراسان را جایگزین خوبی برای برنج قهوه‌ای می‌دانند. گندم خراسان دارای اسید‌های چرب سالم‌تری است . همچنین این ماده ۴۰ درصد بیشتر از گندم معمولی پروتئین دارد.

کاهش وزن,کاموت

 

ارزش تغذیه‌ای: یک پیمانه گندم خراسان پخته شده حاوی ۲۵۱ کالری، ۷ گرم فیبر، ۱۱ گرم پروتئین، ۲ گرم چربی، ۵۲ گرم کربوهیدارت، ۲۴ درصد نیاسین، ۱۴ درصد تیامین است.

 

تف:
این ماده یکی از بهترین غلات بدون گلوتن است و همین امر موجب شده است افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند از آن برای پخت نان استفاده کنند.

 

ارزش تغذیه‌ای: یک پیمانه تف پخته شده ۲۵۵ کالری، ۱۰ گرم فیبر، ۱۰ گرم پروتئین، ۲ گرم چربی، ۵۰ گرم کربوهیدرات و ۳۱ درصد تیامین دارد.

 

فارو:
این ماده تقریبا دو برابر برنج قهوه‌ای فیبر و پروتئین دارد. فارو سرشار از کلسیم و آهن است. طعم و بافت بی نظیر آن باعث شده بیشتر افراد عاشق مصرف فارو باشند. شما می‌توانید از دستورهای پخت مختلفی برای تهیه و آماده سازی فارو استفاده کنید.

 

ارزش تغذیه‌ای: نصف پیمانه فاروی پخته شده، ۱۰۰ کالری، ۴ گرم فیبر، ۴ گرم پروتئین، ۱ گرم چربی، ۲۶ گرم کربوهیدرات دارد.

 

گندم سیاه:
گندم سیاه حاوی ۳ گرم فیبر و ۴ گرم پروتئنی است و مواد معدنی زیادی دارد.

کاهش وزن , گندم سیاه

ارزش تغذیه‌ای: ۲۸ گرم گندم سیاه، ۹۶ کالری، ۳ گرم فیبر، ۴ گرم پروتئین، ۱ گرم چربی، ۲۰ گرم کربوهیدرات، ۱۸ درصد منگنز، ۱۵ درصد مس، ۱۶ درصد منیزیم دارد.

 

ارزن:
این دانه آسیایی دارای پروتئین زیادی است و عاری از گلوتن می‌باشد. این ماده همچنین غنی از ویتامین B، کلسیم و آهن است.

 

ارزش تغذیه‌ای: ۲۸ گرم ارزن، ۱۰۶ کالری، ۲ گرم فیبر، ۳ گرم پروتئین، ۱ گرم چربی، ۲۰ گرم کربوهیدرات، ۲۳ درصد منگنز، ۱۰ درصد مس و ۵ درصد ویتامین است.

 

بلغور:
این ماده در غذاهای خاورمیانه بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد و سرشار از فیبر و مواد معدنی است. همچنین این ماده جایگزین عالی برای برنج یا کوسکوس محسوب می‌شود.

 

ارزش تغذیه‌ای: ۲۸ گرم بلغور، ۹۶ کالری، ۵ گرم فیبر، ۳ گرم پروتئین، ۲۱ گرم کربوهیدرات، ۴۳ درصد منگنز و ۱۱ درصد منیزیم دارد.

 

آرد ذرت (سبوس دار، زرد):
آرد ذرت از ذرت خشک تهیه می‌شود. این ماده همانند گندم یا سایر غلات دارای مواد مغذی بسیاری است. آرد ذرت سرشار از منیزیم، سلنیم و تیامین است.

 

ارزش تغذیه‌ای: ۲۸ گرم آرد ذرت حاوی ۱۰۱ کالری، ۲ گرم فیبر، ۲ گرم پروتئین، ۱ گرم چربی، ۲۲ گرم کربوهیدرات، ۹ درصد منیزیم ، ۷ درصد تیامین و ۶ درصد سلنیوم است.

 

 

منبع:مجله سلامتی 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

بیشتر ببینید
در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • اشتباهات تغذیه ای ما ایرانی ها

    با برخی اشتباهات تغذیه ای ما ایرانیان آشنا شوید   زرشک پلو با مرغ و باقلا پلو با ماهی نواب‌زاده گفت: هر دوی این غذاها، بسیار سرد هستند و به مرور زمان در صورت مصرف …

  • آب سبزیجات سدی در برابر ابتلا به سرطان

      یکی از بهترین و سالم‌ترین شیوه‌های در امان ماندن از سرطان مصرف آب سبزیجات است؛ اما اینکه آب سبزیجات چگونه می‌تواند انسان را از شر بیماری مهلکی مانند سرطان در امان بدارد سوال بجایی …

  • خواص آب طالبی

        پژوهشگران  در  تحقیقات جدید خود به این  نتیجه رسیدند که بین  آب طالبی و بیماری فشار خون ارتباط  نزدیکی وجود دارد و واقعا شفابخش است البته این فقط برای بیمار فشارخون مناسب است  …

  • خواص درمانی آلبالو,فواید آلبالو, خواص آلبالو خواص آلبالو / مضرات آلبالو / اثرات درمانی آلبالو

    خواص آلبالو و فواید بی نظیر درمانی آن  از خواص آلبالو رفع تشنگی, طراوت و زیبایی پوست, اشتها آور, آرامش اعصاب ,ملین ,ضد فشار خون, رفع چربی شکم ,درمان خارش پوست, ضد سنگ کلیه, ضد سرطان، رفع …

  • فواید تخم مرغ

    تخم مرغ برای اولین بار در دهه هفتاد میلادی به عنوان یک ماده غذایی که با افزایش سطح کلسترول خون و بیماری های قلبی در ارتباط است مطرح شد. این قضیه به همین ترتیب ادامه …

  • تغذیه در دوران شیمی درمانی توصیه های تغذیه ای در دوره شیمی درمانی

         اصول تغذیه در دوران شیمی درمانی با تغذیه صحیح نه تنها از ایجاد سرطان پیشگیری می‌شود، بلکه در طول شیمی درمانی هم برای کاهش عوارض موثر بوده و پس از بهبود نیز احتمال عود را کاهش …

  • روش تهیه و خواص قره قروت

      قره قروت ، خوشمزه و پرخاصیت   قره قروت مانند دیگر لبنیات برای پیشگیری از پوکی استخوان مفید است. قره قروت حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربی است. قره قروت یا قره قروت یکی از …

  • دیابت , خوراکی افراد دیابتی افراد دیابتی چه خوراکی هایی مصرف کنند؟

    افراد دیابتی چه خوراکی هایی مصرف کنند؟  مهمترین مواد غذایی برای افراد دیابتی مرض قند در حال حاضر در تمام جهان تعداد زیادی از افراد را فرا گرفته که آن به خاطر تغییر و تحول غذایی …

  • چند توصیه برای هضم بهتر غذا

    راه های سریع و آسان برای هضم بهتر غذا همه ما با مشکلات سوء هاضمه آشنا هستیم و احساس بد آن را تجربه کرده‌ایم. خوشبختانه، گَوین بروکس، متخصص تناسب اندام و سلامتی، همکار و موسس …

  • خوراکی های موثر برای کاهش کلسترول خوراکی های موثر برای کاهش کلسترول

    کاهش کلسترول  و تغذیه مناسب رژیم‌غذایی می‌تواند نقش مهمی در کاهش کلسترول داشته باشد. در زیر به بهترین موادغذایی که کمک می‌کند کلسترولتان را پایین آورده و از قلبتان محافظت کنید اشاره می‌کنیم.   آیا یک …

  • خواص آلوچه , فواید گوجه سبز خواص آلوچه / فواید و مضرات گوجه سبز

      فواید درمانی و خواص آلوچه یا گوجه سبز چیست ؟ حالا که فصل وفور گوجه سبز است با ما همراه باشید تا با برخی خواص آلوچه آشنا شوید. در پایان برخی مضرات آن را نیز …

  • خواص انبه

    انبه یک میوه‌ی استوایی است که به دلیل دارا بودن مواد مغذی بی‌شمار برای سلامتی فوق‌العاده است. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این میوه برای پیشگیری از سرطان، ارتقای سلامت چشم‌ها و پوست، افزایش میل جنسی، هضم …

  • کاهش وزن سریع با این برنامه روزانه

    کاهش وزن سریع با این برنامه روزانه   برای کاهش وزن سریع روز خود را چگونه سپری کنیم؟ اضافه وزن و چاقی از مشکل‌‌هایی است که افراد زیادی با آن دست به گریبان هستند. روش‌های …

  • با خوردن بادام گرسنگی را مهار کنید

    اگر می خواهید لاغر شوید بادام بخورید   اگرچه ارتباط میان چاقی و اعتیاد به غذا یا عشق به خوردن غیر قابل انکار است، اما دانشمندان بر این باورند که ناتوانی افراد در داشتن احساس …