پنج شنبه , ۱۰ فروردین , ۱۳۹۶

sib (2)

 

حفظ سلامت قلب با مصرف روزانه سیب

 

تحقیقات گسترده دانشگاه فلوریدا نشان می‌دهد که رابطه مستقیمی بین کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و مصرف روزانه سیب وجود دارد.

محققان آمریکایی با بررسی بیش از ۳۴ هزار خانمی که عادت به مصرف روزانه سیب داشتند، به این نتیجه رسیدند که تنظیم فشار و کلسترول خون در این افراد با مصرف سیب، گام بزرگی در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در آنها برمی‌دارد.

تحقیق دیگری که روی ۹ هزار و ۲۰۸ زن و مرد در طول ۲۸ سال انجام شد، نشان داد که خطر سکته قلبی در آن گروه از افرادی که عادت به مصرف روزانه سیب داشتند، بسیار پایین‌تر از افرادی بود که علاقه‌ای به خوردن سیب از خود نشان نمی‌دادند.

آنتی‌اکسیدان‌های پیچیده موجود در بافت سیب باعث کاهش چربی بد (LDL) و کلسترول خون می‌شوند و از این طریق هم کمک بزرگی به حفظ سلامت قلب می‌کنند. ضمن اینکه فیبرهای محلول موجود در سیب هم جلوی افزایش کلسترول خون را می‌گیرند و یکی از راه‌های ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را از این طریق، مسدود می‌کنند. از طرف دیگر، مصرف روزانه سیب جلوی ابتلا به سندروم متابولیک را هم می‌گیرد و به این ترتیب، یکی دیگر از زمینه‌های ابتلا به ناراحتی‌های قلبی را از بین می‌برد.

 

 

منبع : سلامانه



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری

    حوادث چهارشنبه سوری و نحوه پیشگیری     نحوه پیشگیری از حوادث ناشی از چهارشنبه سوری هرگونه بی توجهی به نکات ایمنی و سهل انگاری در برپایی مراسم چهارشنبه سوری می تواند زیان های جانی …

    • خواص شلغم

        شلغم دارای مواد معدنی است که برای پیشگیری از انواع سرطان مفید می‌باشد و همچنین در تصیفه خون و تقویت سیستم ایمنی در برابر بسیاری از بیماری‌های عفونی نقش دارد. شیرمستی کارشناس تغذیه گفت: …

      • درمان میگرن با تغذیه مناسب

        با تغذیه به جنگ میگرن بروید بسیاری از چهره های مشهور تاریخ دچار میگرن بوده اند. ناپلئون بناپارت و آلفرد نوبل از جمله این شخصیت ها هستند. میگرن، سردردهای یک طرفه ضرباندار که معمولا با …

        • روش تهیه و خواص قره قروت

            قره قروت ، خوشمزه و پرخاصیت   قره قروت مانند دیگر لبنیات برای پیشگیری از پوکی استخوان مفید است. قره قروت حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربی است. قره قروت یا قره قروت یکی از …

          • رفع عطش در ماه رمضان با گیاه خرفه

            رفع عطش و تشنگی با مصرف گیاه خرفه در ماه رمضان   گیاه خرفه برای رفع عطش و پیشگیری از تشنگی در ماه رمضان بسیار مفید است.   گیاه خرفه با اسم علمی Portulaca Oleracea …

            • راهبردهای طب سنتی برای کاهش آسیب گرما

              درحالی که کارشناسان اداره آگاهی از بالا رفتن آمار خشونت در شش ماه اول سال خبر می‌دهند، کارشناسان طب سنتی هم ادعایی مشابه را مطرح می‌کنند. آنها می‌گویند گرم شدن هوا می‌تواند بر بدن و …

              • روشهایی برای کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر

                  شش راه برای فرار از آلزایمر   آلزایمر شاید از نظر فیزیکی فرد را دچار اختلالات رفتاری کند، اما بزرگترین آسیب آن پاک کردن حافظه است. آلزایمر برای برخی حتی از مرگ هم تلخ‌تر …