پنج شنبه , ۳۰ دی , ۱۳۹۵

چه موادی نباید به ماست اضافه کرد؟ 

چه موادی نباید به ماست اضافه کرد

اضافه کردن نارگیل رنده شده به ماست باعث افزایش وزن و جاقی می شود

 

این مواد را به ماست اضافه نکنید برخی از مواد غذایی هستند که ترکیب آن‌ها با ماست سبب تغییراتی می‌شود که خوشایند نیست و باید از اضافه کردن چنین موادی که ترکیب ماسـت را به هم می‌زنند، جلوگیری کرد.
برخی افراد ماست‌های طعم‌دار و ترکیب ماست و میوه را می‌پسندند و مصرف می‌کنند. اما گاهی اوقات اضافه کردن برخی مواد به ماست علاوه بر اینکه طعم مطلوب ماسـت را تغییر می‌دهد، فواید آن را کاهش می‌دهد و کالری آن را زیاد می‌کند.

 

برخی از موادی که بسیاری از افراد برای خوش‌طعم کردن ماسـت به آن اضافه می‌کنند حاوی قند است و با آنکه حجم کمی دارد اما پرکالری و انرژی‌زا است. در اینجا به مواد غذایی اشاره می کنیم که نباید هرگز آن‌ها را با ماسـت ترکیب کرد:

 

عسل
عسل شیرین است و اضافه کردن آن به ماسـت علاوه بر آنکه ماسـت را شیرین می‌کند و کالری آن را بالا می‌برد، باعث می‌شود که شما بیشتر ماسـت بخورید و پرخوری کنید.

 

میوه‌های خشک‌شده
با آنکه حجم و ظاهر میوه‌های خشک‌شده گول‌زننده و کوچک است اما آن‌ها حاوی قند و کالری بالایی هستند و با خوردن کمی از آن‌ها فرد انرژی زیادی بدست می‌آورد و اضافه کردن آن‌ها به ماسـت منجر به تجمع کالری و انرژی در بدن می‌شود که در نهایت منجر به چاقی و برخی بیماری‌های دیگر می‌شود. در این مورد، میوه‌های تازه نسبت به میوه‌های خشک‌شده بیشتر توصیه می‌شوند.

 

مغزها و آجیل‌ها
مغر‌ها خود به تنهایی غذایی کامل به شمار می‌آیند که انرژی و کالری زیادی را وارد بدن می‌کند اما هنگامی که آن‌ها را به ماسـت اضافه می‌کنید، بدون آنکه متوجه شوید حجم بسیار بالایی انرژی و کالری وارد بدن خود می‌کنید که سوخت و ساز بدن شما را با مشکل روبه‌رو می‌کند.

 

نارگیل رنده‌شده
نارگیل خود حاوی قند است و اضافه کردن آن به ماسـت شاید طعم خوبی بدست دهد اما موجب پرخوری و اضافه وزن شما می‌شود.

 

تخم کتان
تخم کتان حاوی فیبر و پروتئین است و مصرف زیاد آن باعث می‌شود بدن نتواند آن را به خوبی هضم کند و بیشتر مواد مفید موجود در آن بدون اینکه به بدن جذب شود دفع شود. برخی افراد به این علت که دانه‌های تخم کتان ریز است، مقادیر زیادی از آن را به ماسـت اضافه می‌کنند که نادرست است.

 

منبع: جام جم آنلاین

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه ماست موسیر خانگی

    روش تهیه ماست موسیر خوشمزه   تهیه ماست موسیر یا ماست و خیار کار سختی نیست. با کمی بازی با مزه ها میشه تنوع زیادی ایجاد کرد و ماست و موسیر بسیار خوشمزه ای درست …

  • طرز تهیه دسر ماست و انار طرز تهیه دسر،دسر ماست و انار طرز تهیه دسر ماست و انار

    طرز تهیه دسر ماست و انار انار را از پوست جدا کرده و داخل ماست بریزید و به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه به آن بزنید،بعد از آماده شدن به مدت ۱۰ دقیقه ظرف …

  • نمونه های تزیین ماست و خیار (۳)

    عکسهایی از تزیین زیبای ماست و خیار   ماست یکی از لبنیاتی است که در سفره بیشتر ایرانیان پیدا می شود. خیلی وقت ها برای مهمانی ها هم از ماست و خیار یا ترکیبات دیگر …

  • نمونه هایی از تزئین ماست – سری اول

    تصاویری از طرح های زیبای تزئین ماست    عکس تزئین ماست  عکس تزئین ماست  عکس تزئین ماست عکس تزئین ماست  عکس تزئین ماست  عکس تزئین ماست عکس تزئین ماست عکس تزئین ماست عکس تزئین ماست …

  • تزیین ماست و خیار با سبزیجات تزیین ماست و خیار مجلسی و زیبا

    مدلهای زیبای تزیین ماست و خیار برای مهمانی ها   عکس هایی از زیباترین نمونه های تزیین ماست و خیار مجلسی را برای شما عزیزان و همراهان مجله تصویر زندگی گردآوری کرده ایم که امیدواریم …

  • نمونه های تزیین ماست و خیار (۲)

    تصاویری از تزیین ماست و خیار   ماست و خیار یکی از چاشنی‌های ایرانی است که مواد اصلی آن ماست و خیار است و در هر نقطه از ایران به سبک خاصی تهیه می‌شود. برای …

  • طرز تهیه ماست خانگی

      جهت تهیه ماست ابتدا شیر را بجوشانید (پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد و آب اضافی اش تبخیر شود)؛ شیر را داخل …

مطالب قبلی این بخش
  • آشنایی با شلغم و خواص بی نظیر آن

      شلغم TURNIP نام علمی Brassica Napus با توجه به شروع شدن فصل سرما و لزوم دانستن اینکه استفاده از چه گیاهان برای جلوگیری از ابتلا به سرما خوردگی و یا در صورت ابتلا به …

    • خوراکی های چربی سوز

      با این رژیم غذایی ران و پهلوهایتان را آب کنید امروزه افزایش وزن و به دنبال آن چاقی، به دغدغه ای مهم در سنین مختلف افراد جامعه تبدیل شده است. به این صورت که افزایش …

      • خواص ماش + روش تهیه جوانه ماش

        خواص ماش + روش تهیه جوانه ماش   ماش در گروه حبوبات جای می ‌گیرد و در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ ترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند. ماش نیز از ارزش تغذیه ‌ای بسیار …

        • خواص تخم پرندگان

          خواص تخم پرندگان تخم‌مرغ بهتر است یا تخم سایر پرندگان؟! خیلی‌ وقت‌ها غذاها تکراری و حوصله‌ سربر می‌شوند؛ خیلی وقت‌ها حوصله آشپزی نداریم و اصلا قید غذا خوردن را می‌زنیم اما وقتی گرسنگی زورش به …

          • ترفندی آسان برای کاهش وزن و لاغری

            ترفند آسان برای کاهش وزن و رسیدن به وزن دلخواه به خاطر زیبایی نباید به کاهش وزن فکر کنید بلکه کاهش وزن برای شما ضروری است تا از کاهش طول عمر و یا کاهش رضایت …

            • آشنایی با خواص ذرت

                خواص ذرت عبارتند از : ذرت بخش عمده‌ای از رژیم غذایی افراد را تشکیل می‌دهد. هر ۱۰۰ گرم ذرت حاوی ۳۴۲ کالری است. آرد ذرت در تهیه بسیاری از لوازم آرایشی استفاده می‌شود و …

              • راهکارهای کوچک کردن حجم معده

                چگونه معده مان را کوچک کنیم؟ در زیر چند راهکار عملی را برای کوچک کردن حجم معده به شما معرفی می‌کنیم. برای کوچک کردن حجم معده باید سبک زندگی خود را تغییر دهید. از جمله …