چهارشنبه , ۹ فروردین , ۱۳۹۶


IMG17382219

در مطلب زیر چند فوت و فن آشپزی و شیرینی پزی به شما عزیزان آموزش داده می شود.

برای تشخیص تخم مرغ تازه

آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف می رود ، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از آن استفاده نکنید.
اگر مقداری از نان سفید اضافه آمده و مصرف نمی شود، چاره این است که آنها را در فر یا تستر برشته کنید و به سوپ بیفزایید. در انتها سوپ را در مخلوط کن بریزید و بعد سرو کنید.
یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهید تا از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت جلوگیری کند. برنج خرد شده را می توانید در سوپ ، آش و دلمه استفاده کنید . زیرا بهتر لعاب می اندازد و غذا یا دسر شما را خوشمزه تر می کند .
اگر چند برگ کاهو اضافه آمده و به اندازه ای نیست که بتوان با آن سالاد درست کرد، می توانید که آن را خرد کنید و به کوکو سبزی بیفزایید و یا برای ته دیگ مانند نان در کف قابلمه قرار دهید، بسیار خوشمزه خواهد شد.

برای پختن تخم مرغ به صورت آب پز یا عسلی

یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهید تا از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت جلوگیری کند. حتی اگر تخم مرغ دارای پوست نازکی باشد و هنگام پختن ترک بردارد، نمک باعث می شود که تخم مرغ در آب پراکنده نشود.

آب کردن شکلات تخته ای ( برای استفاده در انواع کیک و شیرینی ):

راه اول:

تکه های شکلات را در کاسه ای قرار دهید و نصف استکان قهوه داغ روی آن بریزید. هم زود آب می شود و هم شیرینی شما خوش طعم می شود.

راه دوم :

استفاده از روش طبخ غیر مستقیم . شکلات را دریک ظرف گود بریزید و این ظرف را در ظرف بزرگتر حاوی آب گرم قرار دهید ؛ ظرف بزرگ را روی حرارت کم قرار دهید و شکلات را مرتب هم بزنید تا آب شود.

برای تهیه انواع کیک

به جای شیر می توانید آب میوه را جایگزین کنید، به این ترتیب طعم کیک شما هم تغییر خواهد کرد.
خاکه قند را می توانید با آسیاب کردن کاملاً یک دست کنید و به جای شکر به کار ببرید.

برای درست کردن سس مایونز

تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال بیرون آورید تا کمی گرم شود.

برای پختن سیب زمینی آب پز

فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینی ها ترک برندارند.



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • دانستنی های آشپزی برای تازه عروس ها

    در این مطلب تازه عروس های عزیز را با چند نکته مهم آشپزی آشنا می کنیم.   آشنایی با انواع سبزی ها و مقدار آن ها : قورمه سبزی : دو واحد تره + یک …

  • مزه دار کردن ماهی قبل از پخت (مرینیت)

    شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

  • چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود

      چه کنیم تا خورش جاافتاده و خوشمزه شود یک خورش خوب می‌تواند خاطره‌ای برای شما به جا بگذارد که تا سالها طعم آن در یاد شما باقی بماند – مهم ترین نکات برای تهیه …

  • آشپزی آسان , نکات آشپزی آسان نکاتی برای آشپزی آسان و راحت

    توصیه هایی برای آشپزی آسان و راحت تکنیک های جالب و ساده ای برای آشپزی آسان وجود دارد که بهتر است بدانید. سرآشپزهای معروف این نکته‌ها را رعایت می‌کنند و به همین دلیل آشپزی آن‌ها همیشه …

  • چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر

    چند ترفند آشپزی برای پخت و پز بهتر سوال و جواب های آشپزی : چیکار کنم غذاهام خوشمزه بشه؟   قبلا در چند فوت و فن آشپزی برای کدبانوی ایرانی و چند فوت و فن …

  • بهترین ظرف برای پخت غذا چیست؟

    چه ظرفی برای پخت و پز مناسب تر است؟ بهترین ظرف کدامست؟   زودپزها به دلیل کوتاهی مدت زمان پخت غذا و کاهش مدت زمان قرار گرفتن در معرض حرارت بهترین ظروف برای پخت غذا …

  • روش از بین بردن بوی سوختگی برنج

    در این مطلب دو روش برای رفع بوی سوختگی برنج معرفی میشه   ۱- اگه احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن …

  • ترفندهای پخت برنج

    نکاتی درباره ی پخت برنج     پخت برنج: برای اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید. اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده …

  • اسرار خوشمزه تر کردن غذاها

    اسرار خوشمزه تر کردن غذاها ۱- ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید …

  • رازهای خوشمزه تر شدن الویه

      ۷ راهکار برای خوشمزه‌تر شدن الویه + طرز تهیه   سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته و به قول معروف «من‌درآوردی» است. البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با …

مطالب قبلی این بخش
  • ترفند خوشمزه کردن سویا

    چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟   با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان …

    • آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها

        آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها   آبا انواع آرد را می شناسید ؟ آبا می دانید چند نوع آرد در پخت شیرینی ها و نان ها بکار می رود ؟ شاید فکرش …

      • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

        ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

        • ادویه خشک ایتالیایی,سس ایتالیایی,سس سالاد طرز تهیه سس ایتالیایی | طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی | سس سالاد ایتالیایی

            طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی و سس ایتالیایی سس ایتالیایی از ترکیب سبزیجات معطر و سرکه و روغن زیتون تهیه شده و در تهیه سالاد و سیب زمینی تند سرخ شده بکار می رود. …

          • خوش طعم کردن ماهی, خوش طعم شدن میگو برای خوش طعم کردن ماهی و میگو چه کنیم ؟

            ترفندهای خوش طعم کردن ماهی و میگو خوش طعم کردن ماهی , از بین بردن بوی بد ماهی و میگو, نکاتی برای خوش طعم شدن میگو, نکاتی برای طبخ ماهی, روش های پخت ماهی, نکاتی برای …

            • روش دم کردن برنج مجلسی, طرز تهیه برنج آبکش نکات مهم پخت و دم کردن برنج آبکشی مجلسی که نو عروسان باید بدانند

              ترفندهای پخت و دم کردن برنج مجلسی پختن پلو و چلو با کیفیت خوب، پایه آشپزی ایرانی است. پس اولین چیزی که بهتر است در آشپزی یاد بگیرید، روش صحیح پخت و دم کردن برنج …

              • طعم دار کردن ماهی

                    ● شناخت ماهی سطح بدن ماهی باید براق و درخشان  باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی  آن می‌توانید جدا کنید، از خرید آن خودداری …

                • روش تشخیص تازه بودن تخم مرغ

                  آیا به تازه بودن تخم مرغ شک دارید ؟ اگر در مورد سالم و تازه بودن تخم مرغ شک دارید با ما همراه شوید.   دقت کنید پوسته تخم‌مرغ تازه، سفید، شفاف و زبر و …

                  • طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی

                      طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)  طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی شاید باورتون نشه ولی کاملا شدنیه میتونید با استفاده از چند …

                    • روش از بین بردن بوی سوختگی برنج

                      در این مطلب دو روش برای رفع بوی سوختگی برنج معرفی میشه   ۱- اگه احساس کردین برنجتون بوی سوختگی گرفته، موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارین، موقع کشیدن …

                      • آشپزی آسان , نکات آشپزی آسان نکاتی برای آشپزی آسان و راحت

                        توصیه هایی برای آشپزی آسان و راحت تکنیک های جالب و ساده ای برای آشپزی آسان وجود دارد که بهتر است بدانید. سرآشپزهای معروف این نکته‌ها را رعایت می‌کنند و به همین دلیل آشپزی آن‌ها همیشه …

                        • روش پاک کردن میگو و طبخ میگو

                          آموزش تصویری پاک کردن میگو روش های طبخ میگو   میگو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو …