پنکیک پنیر کشمشی
پنیر ۴۰۰ گرم . تخم مرغ ۴ عدد . آرد ۳/۴ لیوان . شکر ۳ قاشق غذاخوری . کشمش ۱ لیوان
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری . جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری . سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه : پنیر ، آرد ، تخم مرغ ها ، شکر و نمک را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، سرکه و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و به مواد دیگر اضافه نمایید سپس با همزن بزنید تا مایه پنکیک یکدست شود.
پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند کشمش را اضافه کنید ، مقداری آرد داخل ظرفی بریزید ، از مایه پنکیک با قاشق بردارید و داخل ظرف آرد قرار دهید و اطراف آن را به خوبی با آرد آغشته کنید.
داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد پنکیک ها را داخل آن قرار دهید ، هر طرف را چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود سپس داخل ظرف بگذارید و با خامه شیرین ، پودر قند ، بستنی ، تکه های میوه ، عسل و … تزیین و سرو کنید.
نکته ها : میتوانید از هر پنیری که دوست دارید مانند پنیر فتا ، پنیر خانگی ، پنیر خامه ای و … استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید از مقداری گردوی خرد شده هم داخل پنکیک استفاده کنید.