چهارشنبه , ۹ فروردین , ۱۳۹۶


پن کیک کشمشی
 
پنکیک پنیر کشمشی
 
پنیر ۴۰۰ گرم  .  تخم مرغ ۴ عدد  .  آرد ۳/۴ لیوان  .  شکر ۳ قاشق غذاخوری  .  کشمش ۱ لیوان
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری  .  جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری  .  سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
 
پن کیک کشمشی
 
طرز تهیه : پنیر ، آرد ، تخم مرغ ها ، شکر و نمک را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، سرکه و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و به مواد دیگر اضافه نمایید سپس با همزن بزنید تا مایه پنکیک یکدست شود.
 
پن کیک کشمشی
 
پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند کشمش را اضافه کنید ، مقداری آرد داخل ظرفی بریزید ، از مایه پنکیک با قاشق بردارید و داخل ظرف آرد قرار دهید و اطراف آن را به خوبی با آرد آغشته کنید.
 
پن کیک کشمشی
 
داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد پنکیک ها را داخل آن قرار دهید ، هر طرف را چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود سپس داخل ظرف بگذارید و با خامه شیرین ، پودر قند ، بستنی ، تکه های میوه ، عسل و … تزیین و سرو کنید.
 
نکته ها : میتوانید از هر پنیری که دوست دارید مانند پنیر فتا ، پنیر خانگی ، پنیر خامه ای و … استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید از مقداری گردوی خرد شده هم داخل پنکیک استفاده کنید.


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

بیشتر ببینید
در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شیرینی مینیاتوری طرز تهیه شیرینی مینیاتوری زیبا و مجلسی برای پذیرایی عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی مینیاتوری  این شیرینی های خوشمزه با ظاهر زیبایی که دارن بسیار شیک و مجلسی و وسوسه انگیزن. برای آشنایی با طرز تهیه شیرینی مینیاتوری برای عید نوروز با ما همراه باشید.   …

    • طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

      طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی   امروز میخوایم روش تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی رو برای شما عزیزان آموزش بدیم که یکی از خوشمزه ترین دسرها برای مهمانی ها و جشن هاست. پاناکوتا به تازگی در ایران …

      • طرز تهیه کیک طرز تهیه کیک با رویه مرمری

        طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه با رویه شبیه سنگ مرمر مواد لازم : آرد ۲ ییمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری شکر ¾ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱ قاشق چایخوری ( …

        • طرز تهیه توپک هندوانه ای / شکلات توپی هندوانه ای

            طرز تهیه توپک هندوانه ای / شکلات توپی هندوانه ای   در این پست طرز تهیه توپک هندوانه‌ای (شکلات توپی هندوانه ای) که دسر بسیار آسان و شیک است تقدیمتان می شود. طرز تهیه …

          • طرز تهیه بیسکویت نمکی بیسکویت نمکی،طرز تهیه بیسکویت،نحوه تهیه بیسکویت طرز تهیه بیسکویت نمکی

              طرز تهیه بیسکویت نمکی     مواد لازم :  آرد:۲۰۰ گرم پنیر رنده شده:۲۰۰ گرم کره فرانسوی با نمک:۱۸۰ گرم بیکینگ پودر:۱/۳ قاشق مرباخوری زرده تخم مرغ :۱ عدد طرز تهیه : آرد را …

            • کیک آلو قرمز و بادام طرز تهیه کیک آلو قرمز و بادام

              دستور پخت کیک آلو قرمز و بادام  کیک آلو قرمز یه کیک خوشمزه تابستونیه. برای روی این کیک شکر درشت (مخصوص شیرینی پزی) استفاده کنید که میتوانید از فروشگاه های مواد قنادی تهیه کنید. چنانچه در …

              • طرز تهیه شکلات توپی

                      مواد لازم برای تهیه شکلات توپی: کره نرم شده  : ۷ قاشق غذاخوری شکر : ۱/۲ پیمانه تخم مرغ : ۲ عدد آرد : ۲/۳ پیمانه پودر کاکائو : ۱/۴ پیمانه بکینگ …

                • طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو

                  طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو این نان خرمایی های خوشمزه برای ماه رمضان بسیار مناسب هستند. آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : زرده تخم مرغ ۲ عدد …

                  • طرز تهیه ژله هندوانه ای

                      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه    برای تهیه ژله هندوانه ای ابتدا ژله سبز و طبق دستور ژله درست میکنیم اگه آب سردش رو کمتر …

                    • طرز تهیه نان کروسان طرز تهیه نان کروسان خوشمزه ترین نان فرانسوی نان صبحانه و نان عصرانه نرم

                      طرز تهیه نان کروسان فرانسوی نان کروسان مدت زیادی نرم و تازه می ماند. بسیار انعطاف پذیر بوده و شکل ظاهری آن حفظ می شود. در بخش آموزش آشپزی طرز تهیه نان کروسان نرم و خوشمزه …

                      • شیرینی نوروزی : مرنگ (پفکی)

                          نوروز، کام مهمانها را با مرنگ (پفکی) شیرین کنید    مواد لازم: پودر شکر(یا شکر) :۱لیوان سفیده تخم مرغ: نصف لیوان(حدود ۳عدد تخم مرغ بزرگ) وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری هل:۵عدد (پوست کنده و خرد شده) …

                        • پاستیل زنجبیلی , پاستیل زنجفیلی طرز تهیه پاستیل زنجبیلی

                          طرز تهیه پاستیل زنجبیلی پاستیل زنجبیلی درست کنید و از خواص بی نظیر زنجبیل بهره مند بشین. به ادامه مطلب توجه کنید تا روش تهیه پاستیل زنجبیلی را براتون توضیح بدم .   مواد لازم برای تهیه پاستیل …

                          • شیرینی گل مینا طرز تهیه شیرینی گل مینا / شیرینی عید

                            روش پخت شیرینی گل مینا برای عید نوروز   شیرینی گل مینا یک شیرینی بسیار شیک و مجلسی و مناسب برای پذیرایی های رسمی مثل عید نوروز است. این شیرینی زیبا را در رنگ های مختلف …

                            • طرز تهبه نان پرتقالی طرز تهیه نان پرتقالی خانگی

                              طرز تهیه نان پرتقالی در منزل  نان پرتقالی یک نان خوشمزه با عطر پرتقاله که با چای داغ خیلی می چسبه. در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی با طرز تهیه نان پرتقالی همراه ما باشید. …