چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 سس سفید  White-Sauce

طرز تهیه سس سفید (به ۵ روش مختلف)

مواد اولیه :

کره (یا مارگارین ) ۲ قاشق غذاخوری

آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری

نمک یک چهارم قاشق مرباخوری

فلفل سیاه یک هشتم قاشق مرباخوری

شیر یک و نیم فنجان ( یا یک فنجان خامه )

طرز تهیه سس سفید (به 5 روش مختلف) 

طرز تهیه:

کره را روی حرارت متوسط آب کنید. آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید. شیر را هم بریزید و همچنان بهم بزنید تا غلیظ و حبابدار شود. ۱ دقیقه دیگر بجوشانید و استفاده کنید. ( با این میزان مواد لازم یک و نیم فنجان سس سفید خواهید داشت )
این سس پایه یا بیس تمامی سس های سفید است که میتوانید در تهیه غذاهای نشاسته ای مانند پاستا و لازانیا و همچنین با انواع سبزیجات سرو کنید.


طرز تهیه سس سفید (به 5 روش مختلف) 

 


سس سفید با طعم کاری:

یک دقیقه قبل از مخلوط کردن آرد، ۱ قاشق مرباخوری پودر کاری به کره آب شده اضافه کنید.
این سس را می توانید با انواع خوراک های مرغ و ماهی سرو کنید.


سس سفید ادویه دار با سیر:

۲ حبه سیر له شده را ۳۰ ثانیه در کره آب شده تفت دهید و همراه با آرد، ۲/۱ قاشق مرباخوری زیره یا زنیون، تخم کرفس یا ریحان و ارگانو خشک کفمال به مواد دستور اصلی اضافه کنید.
این سس را با انواع خوراک سبزیجات و یا خوراک های مرغ می توانید سرو کنید.


سس سفید با طعم تره و لیمو ترش:

۲ قاشق غذاخوری تره ساطوری شده و ۱ قاشق مرباخوری رنده ریز پوست لیمو ترش به آرد دستور اصلی اضافه کنید. این سس را می توانید با انواع خوراک سبزیجات و مرغ و ماهی سرو کنید.


سس پنیر:

نمک را از دستور اصلی حذف کنید و ۴/۳ فنجان پنیر پارمسان رنده شده را به مخلوط سس بالا در حالی که روی حرارت است اضافه کنید تا پنیر آب شود. این سس را می توانید با انواع خوراک سبزیجات سرو کنید.
( با این میزان مواد لازم و پنیر در کل ۲ فنجان سس پنیر خواهید داشت )

 

سوران

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه مربای هلو

    مواد لازم جهت تهیه مربای هلو : شکر : ۱ کیلو آب : ۳ پیمانه بادکا : ¼ پیمانه هلو : ۱ کیلو خلال بادام : ¼ پیمانه وانیل شکری : ¼  قاشق چایخوری آب …

  • ترشی قارچ و بامیه طرز تهیه ترشی قارچ و بامیه / ترشی بامیه

    دستور تهیه ترشی قارچ و بامیه  ترشی قارچ و بامیه خیلی خوشمزه است و با هر غذایی مزه میده. درست کردنش هم خیلی راحته. با ما همراه باشین تا روش درست کردن این ترشی تابستونی و …

  • طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی

      با پخته شدن آرام سیب‎ها‎ی تازه همراه با آب سیب، شکر و آب‎لیمو، مارمالاد سیب کاراملی لطیفی همانند ابریشم را برای شما ممکن می‌سازد. پودر دارچین طعم گرم و فوق العاده‎ای را به آن …

  • طرز تهیه مربا توت فرنگی

        آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : توت فرنگی ۱کیلو شکر ۱کیلو آبلیمو ۲قاشق غذاخوری هل ۳عدد گلاب ۲قاشق غذاخوری   طرز …

  • طرز تهیه لواشک کیوی خانگی

    لواشک کیوی   کیوی میوه‌ای است که مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی دارد، از این‌رو می‌توان آن را در رده میوه‌های بسیار مفید قرار داد.   یکی از میوه های خوشمزه …

  • ادویه کاری , پودر کاری طرز تهیه ادویه کاری / خواص پودر کاری

    روش تهیه ادویه کاری یا پودر کاری    ادویه کاری ، ادویه‌ای است که در آشپزی شرق دنیا به خصوص پاکستان، هندوستان و افغانستان از آن استفاده می‌شود، ولی امروزه اکثر کشورها از این ادویه در تهیه …

  • مربای انجیر زرد طرز تهیه مربای انجیر خانگی مقوی و خوشمزه

    طرز تهیه مربای انجیر با عطر گلاب مربای انجیر یکی از مرباهای مقوی و بسیار خوشمزه هست که برای صبحانه ، سحری یا افطاری سرو میشه. بعضی ها مربای انجیر را به عنوان دسر بعد …

  • مربای سیب گلاب درسته طرز تهیه مربای سیب گلاب درسته / مربای یونانی

    روش پخت مربای سیب گلاب درسته ، مربای یونانی در این مطلب دو دستور برای تهیه مربای سیب گلاب درسته تقدیمتون میشه. این مربای خوشمزه ظاهر زیبایی داره و برای صبحانه عالیه.   روش اول تهیه …

  • طرز تهیه مربای هویج

    طرز تهیه مربای هویج   از اجزای مملو از قند ساده میز صبحانه، مربا است که هر قاشق مرباخوری اون یک واحد قند محاسبه میشه. گرچه مصرف مربا و کره در وعده صبحانه چندان مناسب …

  • طرز تهیه ترشی کلم فوری خوشرنگ

    ترشی کلم فوری / ترشی کلم بنفش   ترشی کلم فوری رو میتونید به تنهایی کنار غذاتون میل کنید و یا اینکه توی سالاد ازش استفاده کنید. این ترشی کلم به خاطر رنگ زیبایی که …

  • مربای بادمجان طرز تهیه مربای بادمجان

    دستور پخت مربای بادمجان   مربای بادمجان ترد و شیشه ای است و از پیر و جوان دل می برد. برای فرم گرفتن و له نشدن بادمجان ها از آهک استفاده می شود. با این مربای جدید …

  • طرز تهیه لواشک نارنگی طرز تهیه لواشک نارنگی | روش درست کردن لواشک خانگی | لواشک نارنجی

     روش تهیه لواشک نارنگی  الان که فصل نارنگیه و میشه نارنگی های ارزون توی بازار پیدا کرد، به فکر درست کردن لواشک نارنگی باشید. ما را در این آموزش بخش آشپزی مجله تصویر زندگی همراهی …

  • سس سبزیجات با ماست

    سس سبزیجات با ماست     مواد لازم: سبزیجات خرد شده(نعنا-ترخان-ریحان) :  یک فنجان ماست : دو فنجان نمک و فلفل : بقدر کافی   طرز تهیه: ماست را با نمک و فلفل خوب هم می زنیم …

  • طرز تهیه سس آلفردو

     طرز تهیه سس آلفردو   سس آلفردو یه سس ایتالیایی و شامل ترکیبی از کره، پنیر پارمسان و خامه پر چرب هست. این سس رو می تونید خیلی راحت و سریع و با مواد اولیه …