شنبه , ۷ اسفند , ۱۳۹۵


دستور پخت غذا  , پخت بلال به روشی جدید و جالب / آب پز کردن بلال

روشی جدید برای پخت سریع بلال و شیری شدن آن 

پخت بلال به روش مادر بزرگ عزیزم که بسیار آسان و سریع انجام گرفته و واقعا به جرات می توانم بگویم که از دیگ های زودپز هم سریعتر وخوش مزه تر تهیه و آماده میشه.

فقط چند نکته خیلی مهم داره که باید حتما رعایت بشه که خدایی نکرده با مشکل مواجه نشین.

 

نکات مهم برای پخت بلال :

اول اینکه برای تهیه این نوع پختن بلال باید حتما زیر شعله متوسط نزدیک به کم باشه.

دوم تا آنجا که توان دارید این کار را با دقت انجام دهید.

سوم این حالت مثل بخار پزهای صنعتی است که موقع پخت بخار خیلی زیادی را در خود جمع می کند اگر مواظب نباشید و بد درب ظرف را باز کنید خدایی ناکرده حتما با مشکل سوختگی مواجه می شوید.

چهارم اگر می خواهید بلال سفید رنگ و خوشمزه ای داشته باشید مدل همین کنسرو های ذرت آمریکایی می توانید در ابتدای پخت مقدار یک لیوان شیر و یک قاشق مرباخوری شکر به آن افزوده تا هم رنگ آن روشن و هم خوش مزه گردد.

 

طرز تهیه بلال آب پز :

ابتدا بلال ها را پاک کرده و بشویید و در قابلمه مورد نظر که به مقدار لازم نیز جا داشته باشد بریزید.

به مقدار ۳ تا ۴ لیوان آب روی بلال بریزید و یک لیوان شیر و یک قاشق مرباخوری شکر نیز روی آن بپاشید.

فقط نکته مهم اینکه نمک اضافه نکنید وگر نه بلال به هیچ عنوان نمی پزد.

دستور پخت غذا  , پخت بلال به روشی جدید و جالب / آب پز کردن بلال

سپس یک نایلون بزرگ را درب قابلمه قرار دهید و با یک عدد کش ضخیم دور تا دور نایلون را طوری که هوا نکشد ببندید.

این کار را خیلی محکم و با دقت انجام دهید.

دستور پخت غذا  , پخت بلال به روشی جدید و جالب / آب پز کردن بلال

زیر شعله را با حرارت کم روشن کنید و قابلمه را روی شعله قرار داده و بگذارید حدود یک ساعت بپزد.

خواهید دید که نایلون موقع جوش آمدن آب ورم کرده و حالت بخارپز کار می کند.

بعد از این مدت اگر خواستید امتحان کنید که ببینید بلال ها پخته یا نه اول شعله را خاموش کنید بگذارید کمی قابلمه خنک شود.

بعد با احتیاط کش را باز کنید دستتان را کمی دور بگیرید زیر کش بخار آب جمع می شود.

امیدوارم کاملا متوجه شده باشید و این روش را نیز به تجربیات خودتون اضافه کنید.

 

 

منبع: وبلاگ هنر طباخی



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز پخت بلال , کریل کردن بلال طرز پخت بلال / آموزش گریل کردن بلال

    روش گریل کردن بلال در منزل / طرز پخت بلال طرز پخت بلال, نحوه گریل کردن ذرت, روش های خوشمزه شدن بلال, طعم دار کردن بلال کبابی, نحوه پخت ذرت, طرز تهیه ذرت گریل شده, …

  • تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟

    تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ چگونه آرد ذرت و نشاسته ذرت را تشخیص دهیم ؟ چگونه بدست می آیند و کاربرد هر کدام چیست ؟ نشاسته ذرت …

  • ذرت مکزیکی ، طرز تهیه ذرت مکزیکی طرز تهیه ذرت مکزیکی / اسکوئیتز

     ذرت مکزیکی از خوردنی‌های بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکه‌ها و مغازه‌های فروشندهٔ ذرت عرضه می‌شود مواد اولیه برای  تهیه ذرت مکزیکی: فلفل سیاه :به میزان لازم نمک :به میزان لازم …

  • طرز تهیه انواع پاپ کورن مجلسی + تزیین پاپ کورن

    انواع پف فیل یا پاپ کورن مجلسی (ژله ای،پنیری،کره ای و …) قبل از اینکه بگم چه طور پاپ کورن طعم دار تو خونتون تهیه کنید بهتره اول روش اصولی تهیه پاپ کـورن رو براتو …

  • طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

      طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

  • پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال آب پز کردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

    آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … …

  • دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت طرز تهیه کنسرو ذرت / روش دانه کردن ذرت

         راهنمای خرید، دانه کردن و تهیه کنسرو ذرت خانگی  کنسرو ذرت بهتره با بلال مکزیکی درست بشه. در این مطلب با روش خرید بلال برای کنسرو ، نحوه دانه کردن ذرت و کنسرو کردن آن …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کاپ میگو با خمیر فیلو

    طرز تهیه فیلو کاپ میگو   فیلو کاپ میگو میتونه به عنوان یک پیش غذای شیک توی مهمونیهاتون مورد استفاده قرار بگیره .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه …

    • طرز تهیه رول فیله مرغ شیرین

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  نیم کیلو (فیله) قیصی ۲۵۰ گرم + مقدار دلخواه برای سس گردو ۱۰۰ …

      • طرز تهیه کباب میگو

          مواد لازم •    یک کیلوگرم میگوی بدون سر •    نصف استکان روغن مایع •    ۴ قاشق غذاخوری آب پیاز •    ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده •    یک قاشق چای خوری فلفل •    نمک …

        • طرز تهیه انواع ته دیگ خوشمزه

            طرزتهیه انواع ته دیگ که با اعصابتان بازی میکند! +عکس   دیدن عکس انواع ته دیگ ها بسیار هوس‌برانگیز است و به طور کامل با اعصاب آدم بازی می کند. همه آنها به قدری …

          • کوفته گردو با لپه طرز تهیه کوفته گردو با لپه

            دستور پخت کوفته گردو با لپه  کوفته گردو به روش های مختلفی طبخ میشه. در بعضی دستورها از آرد نخود یا آرد سوخاری استفاده شده و بعضی لپه. عده ای فقط رب گوجه فرنگی استفاده …

            • دستور تهیه کیک گوشت – آموزش دوم

                دستور پخت کیک گوشت   غذایی که امروز براتون درنظر گرفتم یه غذای ساده و خوشمزس که ظاهر جالبی هم داره. برای مواد داخل این غذا می تونین مثل مایه ماکارانی آماده کنین. در …

              • طرز تهیه مرغ ذغالی

                  ناهار امروز ما مرغ ذغالی (بسیارخوشمزه)   مواد لازم : ران مرغ ۳ عدد پیاز داغ چیپس شده ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ق غ زغال ۷-۸ تیکه کوچک زعفران کمی  فلفل سیاه کمی …

                • خورش شش انداز طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی

                  طرز تهیه خورش شش انداز خورس محلی گیلان   خورش شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج …

                  • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

                    دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

                    • کره خانگی کره خانگی و سالم بسازید

                      دستور تهیه کره خانگی خوشمزه و سالم کره خانگی برای سلامتی بیشتر قسمت‌های بدن از جمله بافت‌ها، دندان‌ها، پوست و چشم‌ها بسیار مناسب است. بهترین لطفی که شما می‌توانید در حق سلامتی خود انجام دهید، کاهش استفاده …

                      • طرز تهیه رول مرغ شکم پر غذا با مرغ : طرز تهیه رول مرغ شکم پر غذای شیک و مجلسی

                        طرز تهیه رول مرغ شکم پر  رول مرغ شکم پر یک غذای فوق خوشمزه هست که پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و از مزه بی نظیرش لذت ببرید. دربخش آموزش آشپزی با طرز تهیه رول مرغ شکم …

                        • طرز تهیه کباب ایزگارا

                            طرز تهیه کباب ایزگارا   کباب ایزگارا یک غذای ترکی است که با گوشت سینه مرغ درست شده و همراه پلو بلغور و گوجه کبابی سرو می شود.   مواد لازم •    ۳۰۰ گرم …