سه شنبه , ۲۸ دی , ۱۳۹۵


پختن بلال ,پخت بلال, آب پز کردن بلال

روشی جدید برای پخت سریع بلال و شیری شدن آن 

پخت بلال به روش مادر بزرگ عزیزم که بسیار آسان و سریع انجام گرفته و واقعا به جرات می توانم بگویم که از دیگ های زودپز هم سریعتر وخوش مزه تر تهیه و آماده میشه.

فقط چند نکته خیلی مهم داره که باید حتما رعایت بشه که خدایی نکرده با مشکل مواجه نشین.

 

نکات مهم برای پخت بلال :

اول اینکه برای تهیه این نوع پختن بلال باید حتما زیر شعله متوسط نزدیک به کم باشه.

دوم تا آنجا که توان دارید این کار را با دقت انجام دهید.

سوم این حالت مثل بخار پزهای صنعتی است که موقع پخت بخار خیلی زیادی را در خود جمع می کند اگر مواظب نباشید و بد درب ظرف را باز کنید خدایی ناکرده حتما با مشکل سوختگی مواجه می شوید.

چهارم اگر می خواهید بلال سفید رنگ و خوشمزه ای داشته باشید مدل همین کنسرو های ذرت آمریکایی می توانید در ابتدای پخت مقدار یک لیوان شیر و یک قاشق مرباخوری شکر به آن افزوده تا هم رنگ آن روشن و هم خوش مزه گردد.

 

طرز تهیه بلال آب پز :

ابتدا بلال ها را پاک کرده و بشویید و در قابلمه مورد نظر که به مقدار لازم نیز جا داشته باشد بریزید.

به مقدار ۳ تا ۴ لیوان آب روی بلال بریزید و یک لیوان شیر و یک قاشق مرباخوری شکر نیز روی آن بپاشید.

فقط نکته مهم اینکه نمک اضافه نکنید وگر نه بلال به هیچ عنوان نمی پزد.

پختن بلال ,پخت بلال, آب پز کردن بلال

سپس یک نایلون بزرگ را درب قابلمه قرار دهید و با یک عدد کش ضخیم دور تا دور نایلون را طوری که هوا نکشد ببندید.

این کار را خیلی محکم و با دقت انجام دهید.

پختن بلال ,پخت بلال, آب پز کردن بلال

زیر شعله را با حرارت کم روشن کنید و قابلمه را روی شعله قرار داده و بگذارید حدود یک ساعت بپزد.

خواهید دید که نایلون موقع جوش آمدن آب ورم کرده و حالت بخارپز کار می کند.

بعد از این مدت اگر خواستید امتحان کنید که ببینید بلال ها پخته یا نه اول شعله را خاموش کنید بگذارید کمی قابلمه خنک شود.

بعد با احتیاط کش را باز کنید دستتان را کمی دور بگیرید زیر کش بخار آب جمع می شود.

امیدوارم کاملا متوجه شده باشید و این روش را نیز به تجربیات خودتون اضافه کنید.

 

 

منبع: وبلاگ هنر طباخی



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

      طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

  • ذرت مکزیکی ، طرز تهیه ذرت مکزیکی طرز تهیه ذرت مکزیکی / اسکوئیتز

     ذرت مکزیکی از خوردنی‌های بسیار پرطرفدار در سراسر کشور مکزیک است که توسط دکه‌ها و مغازه‌های فروشندهٔ ذرت عرضه می‌شود مواد اولیه برای  تهیه ذرت مکزیکی: فلفل سیاه :به میزان لازم نمک :به میزان لازم …

  • تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟

    تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت چیست ؟ چگونه آرد ذرت و نشاسته ذرت را تشخیص دهیم ؟ چگونه بدست می آیند و کاربرد هر کدام چیست ؟ نشاسته ذرت …

  • پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال آب پز کردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

    آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … …

  • دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت طرز تهیه کنسرو ذرت / روش دانه کردن ذرت

         راهنمای خرید، دانه کردن و تهیه کنسرو ذرت خانگی  کنسرو ذرت بهتره با بلال مکزیکی درست بشه. در این مطلب با روش خرید بلال برای کنسرو ، نحوه دانه کردن ذرت و کنسرو کردن آن …

  • طرز پخت بلال , کریل کردن بلال طرز پخت بلال / آموزش گریل کردن بلال

    روش گریل کردن بلال در منزل / طرز پخت بلال طرز پخت بلال, نحوه گریل کردن ذرت, روش های خوشمزه شدن بلال, طعم دار کردن بلال کبابی, نحوه پخت ذرت, طرز تهیه ذرت گریل شده, …

  • طرز تهیه انواع پاپ کورن مجلسی + تزیین پاپ کورن

    انواع پف فیل یا پاپ کورن مجلسی (ژله ای،پنیری،کره ای و …) قبل از اینکه بگم چه طور پاپ کورن طعم دار تو خونتون تهیه کنید بهتره اول روش اصولی تهیه پاپ کـورن رو براتو …

مطالب قبلی این بخش
  • کتلت میگو , سس تمر هندی طرز تهیه کتلت میگو با سس تمر هندی

    طرز تهیه کتلت میگو با سس تمرهندی کتلت میگو را می توان با مقدار کمی میگو درست کرد. بافت وسط کتلت میگو یه بافت نرمه ولی خیلی خوش عطر و خوشمزست.   مواد لازم برای تهیه …

    • ماکارونی با پنیر چدار طرز تهیه ماکارونی با پنیر چدار

      دستور پخت ماکارونی با پنیر چدار  ماکارونی با پنیر چدار یکی از روش های پخت ماکارونی است. این ترکیب ترکیب ماکارونی را خوش طعم تر و خوش خوراک تر می کند. به شما توصیه می …

      • طرز تهیه توفو , توفوی خانگی طرز تهیه توفو در منزل| طرز تهیه شیرسویا و پنیر سویا |توفوی خانگی

        طرز تهیه توفو و شیر سویا در منزل  در این مطلب طرز تهیه توفو و شیر سویا آوزش داده شده و با خواص آنها آشنا می شوید. توفو (TOFU) یا پنیر سویا ماده غذایی است …

        • طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای

          طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای   رولت مرغ حلقه ای غذایی بسیار خوش طعم و لذیذ با طبخ آسان است که نسبتا سریع پخته می شود و در طبخ آن از مواد مغذی فراوانی …

          • تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار

              روش تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار   در این مطلب ایده جالبی برای تزیین خیار و پنیر و گوجه سفره افطار تقدیمتون میشه . امیدوارم از طعمش خوشتون بیاد و مهموناتون …

            • طرز تهیه خورشت ماست هندی

                  طرز تهیه خورشت ماست هندی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : مرغ پاک کرده ۱ عدد ماست کیسه آب گرفته ۱ کیلو گرم پیاز سرخ کرده …

              • طرز تهیه سمبوسه با خمیر

                دستور پخت سمبوسه با خمیر سمبوسه غذایی بسیار خوشمزه و عربی است و پخت آن در مناطق جنوبی کشور بسیار متداول است. در اینجا سمبوسه با خمیر که نوع عربی سمبوسه است را برای شما دوستان …

                • طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

                    طرز تهیه بورک ترکی با اسفناج و پنیر   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی …

                  • طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه

                          بفرمایید چلو ماهیچه ویژه   مگه کسی هم داریم که چلو ماهیچه رو دوست نداشته باشه؟ آخه اصلاً مگه میشه؟  فکرش را بکنید صبح جمعه از خواب بیدار می شوید دلتان می خواهد یک …

                    • خورش انار و بادمجان شام شب یلدا

                         شام مخصوص شب یلدا : خورش انار و بادمجان خورش انار و بادمجان یا مسمای انار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که از قدیم رسم بوده در این شب پخته و خورده …

                      • مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر طرز تهیه مرغ شکم پر در فر

                        مرغ شکم پر در فر من چند مدل مرغ شکم پر درست می کنم که این یکی رو خیلی دوست دارم . این مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه هم یکی از غذاهای افطاری ماه رمضان بود.   مواد …

                        • طرز تهیه شارلوت الویه

                            طرز تهیه شارلوت الویه   در این مطلب روشی جالب برای تزیین سالاد الویه مجالس رو بهتون آموزش میدیم. شارلوت الویه ظاهری زیبا داره و مناسب برای عصرانه و جشن تولدهاست .   مواد …

                          • طرز تهیه سالاد الویه به شکل هویج

                              طرز تهیه سالاد الویه به شکل هویج   این سالاد الویه زیبا و استثنایی، یک ایده خوب برای تولدها و مهمانی‌های عصرانه است.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ …

                            • طرز تهیه کیک گل کلم

                                بالاخره با یه ترفندی باید خانواده مفید کلم رو وارد چرخه تغذیه کرد! نظرتون در مورد کیک گل کلم چیه؟!حواستون باشه که این نه گراتنه و نه سوفله! گفته باشم! گل کلم رو با …