شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
×

پاستا با خامه و سوسیس

پاستا با خامه و سوسیس

پاستا با خامه و سوسیس

 

پاستا از غذاهای خوش طعمه که اکثرا اونو دوس دارن خصوصا بچه ها. در ادامه دستور تهیه پاستا با خامه و سوسیس تقدیم شما عزیزان میشه .

 
زمان آماده سازی : ۲۰-۴۰ دقیقه
زمان کل : ۴۰ دقیقه
مخصوص (تعداد نفر) : ۴

 

مواد مورد نیاز :
۵۰۰ گرم پاستا
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز خرد شده
۱۱۵ گرم سوسیس
۱ عدد سیر
۳ عدد تخم مرغ
۴/۱ فنجان خامه سفت
۵۰ گرم پنیر پارمیژان
ریحان خرد شده برای تزئین

 

طرز تهیه :
پاستا را بعد از پختن آبکش کرده و کنار می گذاریم.
روغن زیتون را داخل ماهیتابه گرم می کنیم پیاز و سوسیس خرد شده را به مدت ۱۰ دقیقه در آن تفت می دهیم.
در همین موقع تخم مرغ ها را در یک کاسه کاملاً بهم زده و سپس خامه را به آن اضافه نموده و مخلوط می کنیم و ادویه جات دلخواه را به این مخلوط می افزاییم.
پنیر پارمیژان را رنده نموده و داخل تخم مرغ و خامه می ریزیم.
این سس را با مواد داخل ماهیتابه مخلوط نموده و روی حرارت ملایم گذاشته و مرتباً بهم می زنیم تا کاملاً داغ شود.
در این موقع این مواد را چشیده و در صورت تمایل ادویه جات دلخواه را به آن اضافه می کنیم.
اسپاگتی آبکش شده را داخل ظرف بزرگی ریخته و مواد پخته شده را روی آن می ریزیم و کاملاً مخلوط می کنیم و سپس سرو می نماییم.
برای تزیین از ریحان خورد شده استفاده می شود.
 

denizmacaron.ir

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 12, میانگین امتیاز: 4,25 از 5)
Loading...