سه شنبه , ۸ فروردین , ۱۳۹۶


پاستا با خامه و سوسیس

پاستا با خامه و سوسیس

 

پاستا از غذاهای خوش طعمه که اکثرا اونو دوس دارن خصوصا بچه ها. در ادامه دستور تهیه پاستا با خامه و سوسیس تقدیم شما عزیزان میشه .

 
زمان آماده سازی : ۲۰-۴۰ دقیقه
زمان کل : ۴۰ دقیقه
مخصوص (تعداد نفر) : ۴

 

مواد مورد نیاز :
۵۰۰ گرم پاستا
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز خرد شده
۱۱۵ گرم سوسیس
۱ عدد سیر
۳ عدد تخم مرغ
۴/۱ فنجان خامه سفت
۵۰ گرم پنیر پارمیژان
ریحان خرد شده برای تزئین

 

طرز تهیه :
پاستا را بعد از پختن آبکش کرده و کنار می گذاریم.
روغن زیتون را داخل ماهیتابه گرم می کنیم پیاز و سوسیس خرد شده را به مدت ۱۰ دقیقه در آن تفت می دهیم.
در همین موقع تخم مرغ ها را در یک کاسه کاملاً بهم زده و سپس خامه را به آن اضافه نموده و مخلوط می کنیم و ادویه جات دلخواه را به این مخلوط می افزاییم.
پنیر پارمیژان را رنده نموده و داخل تخم مرغ و خامه می ریزیم.
این سس را با مواد داخل ماهیتابه مخلوط نموده و روی حرارت ملایم گذاشته و مرتباً بهم می زنیم تا کاملاً داغ شود.
در این موقع این مواد را چشیده و در صورت تمایل ادویه جات دلخواه را به آن اضافه می کنیم.
اسپاگتی آبکش شده را داخل ظرف بزرگی ریخته و مواد پخته شده را روی آن می ریزیم و کاملاً مخلوط می کنیم و سپس سرو می نماییم.
برای تزیین از ریحان خورد شده استفاده می شود.
 

denizmacaron.ir



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی و چیپس پارمزان

      ماکارونی رنگین کمانی و ابرهای پارمزان   ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفدار دارد. ماکارونی یکی از انواع پاستا است. این ماده غذایی بیشتر در کارخانجات بصورت خشک تولید …

  • طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر

      طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر   پاستا لقمه ای غذایی راحت و لذیذه که برای مراسم تولد، یا عصرونه بسیار مناسبه. می تونین به عنوان پیش غذا هم سرو کنین. این غذا …

  • طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

    روش پخت پای پاستا (پاستا قالبی) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۵ نفر : روغن زیتون به میزان لازم فلفل دلمه ای (ریز شده) ۴عدد فلفل قرمز نصف …

  • طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو

    طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو   طرز تهیه سس پستو: ریحان تازه : ۲فنجان پنیر پارمسان : ۲/۱ فنجان روغن زیتون :  ۲/۱ فنجان سیر : ۳حبه همه مواد رو میریزیم تو غذاساز تا خوب …

  • طرز تهیه پاستا آشیانه ای

    روش پخت پاستا آشیانه ای   پاستا آشیانه ای که به همین نام در سوپرمارکت ها موجوده یک نوع پاستای نواریه که به شکل آشیانه به هم پیچیده شده. برای باز نشدن پاستا هنگام پخت، …

  • بوکاتینی آل آماتریچاتا , غذای ایتالیایی بوکاتینی آل آماتریچاتا غذایی ایتالیایی

    طرز تهیه بوکاتینی آل آماتریچانا ( غذای ایتالیایی) بوکاتینی یه نوع اسپاگتی کلفته که تیوپیه یعنی سوراخداره. بوکاتینی رو میتونید توی سوپرمارکتها پیدا کنید. اگه پیدا نشد می تونین از اسپاگتی استفاده کنید.   آماده سازی: …

  • طرز تهیه پاستا قالبی / کیک پاستا + سس مخصوص لازانیا

    طرز تهیه پاستا قالبی(کیک پاستا) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد لازم : پاستا ۴۰۰گرم (لوله ای درشت و تو خالی) ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم پنیر …

  • طرز تهیه کوکوی ماکارونی

    طرز پخت کوکوی ماکارونی   اگه دنبال یه غذای جدید هستین کوکوی ماکارونی رو امتحان کنین. فک کنم خوشتون بیاد .   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : ماکارونی پاستا  ۲۰۰گرم گوشت چرخ …

  • طرز تهیه نودالیت قالبی

      یه پخت متفاوت از نودالیت یا  روایتی تازه از نودالیت!   یک بسته نودالیت رو به همراه ادویه همراهش در دو لیوان آب حدود ۳ دقیقه بجوشونین. بعد از سه دقیقه نودالیت رو توی …

  • ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده

    ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده ماکارونی صدفی : ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم  قارچ : ۱۰ عدد   پیاز: ۲ عدد   سیر : ۲ حبه گوجه فرنگی : ۲ عدد …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سالاد کلم بروکلی

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : سس مایونز۱ فنجان نخود فرنگی۱ فنجان (ترجیحا تازه اگر در دسترس نبود یخ زده) پیاز۱/۴ فنجان (پیاز قرمز خرد شده) بادام۱/۲ فنجان (تست و نصف شده) سینه …

    • شامی رودباری, نحوه پخت شامی رودباری, درست کردن شامی رودباری, مواد لازم برای شامی رودباری, طرز تهیه انواع شامی, طرز پخت شامی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز پخت شامی رودباری طرز تهیه شامی رودباری

      طرز تهیه شامی رودباری   این شامی غذایی بسیار خوشمزه و سبک است که به راحتی نیز آماده می شود.   آماده سازی : ۳۰ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه …

      • طرز تهیه میگو کنجدی

        میگو کنجدی   مواد لازم: میگو پوست کنده ۵۰۰ گرم سس سویا ۴ قاشق غذاخوری روغن کنجد۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه ۴ قاشق چایخوری سیر خرد کرده ۲ حبه روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری …

        • طرز تهیه سوفله اسفناج

            طرز تهیه سوفله اسفناج   سوفله نوعی دسر سبک و پرهواست که با افزودن مواد به سفیدهٔ تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می‌شه. آموزش امروز اختصاص داره به طرز تهیه …

          • طرز تهیه سوپ شیر

                مواد لازم برای تهیه سوپ شیر : جو پوست کنده  ۱ پیمانه‌ گردن و بال مرغ ۴ تا ۵ عدد هویچ نگینی خرد شده  ۱ پیمانه‌ ساقه کرفس خرد شده  ۱ پیمانه‌ قارچ …

            • طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

              آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت این دستور پخت زرشک پلو با مرغ واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش …

              • زرشک پلو مرغ مجلسی زرشک پلو مرغ مجلسی را با این سه روش امتحان کنید

                سه روش پخت زرشک پلو مرغ مجلسی و حرفه‌ای زرشک پلو مرغ مجلسی یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره ایرانی در مهمانی های رسمی و جشن هاست. این غذا باب میل اکثر افراد است. هر خانمی …

                • طرز تهیه پنیر ریکوتا

                    زمان مورد نیاز جهت تهیه پنیر ریکوتا ساده آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه این پنیر ایتالیایی طعم بسیار فوق العاده ای داره و مناسب ترین …

                  • طرز تهیه کوفته تبریزی

                    طرز تهیه کوفته تبریزی     مواد لازم: گوشت بی استخوان : نیم کیلو دنبه : ۱۰۰گرم تره و مرزه :  ۱۰۰گرم برنج : ۲۰۰گرم آرد نخودچی،۵ :  تا ۱۰۰ گرم لپه : ۱۰۰گرم تخم …

                    • طرز تهیه سالاد بیکن مرغ

                        مواد لازم برای تهیه سالاد بیکن مرغ : سینه مرغ سرخ شده : ۴ برش مرغ پخته و ریش ریش شده : ۲ پیمانه هویج خرد شده : ۱ و ۱/۲ پیمانه سس مایونز …

                      • طرز تهیه کباب میگو

                          مواد لازم •    یک کیلوگرم میگوی بدون سر •    نصف استکان روغن مایع •    ۴ قاشق غذاخوری آب پیاز •    ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده •    یک قاشق چای خوری فلفل •    نمک …

                        • مینی ساندویچ مرغ, درست کردن مینی ساندویچ مرغ, نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ, مواد لازم برای مینی ساندویچ مرغ, طرز تهیه ساندویچ مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه پیش غذاهای سبک, طرز تهیه غذاهای جشن تولد طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ

                          طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ آماده سازی : ۳۰ دقیقه مورد مصرف : پیش غذا    مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ : نان تست : ۱ بسته کالباس : ۲۵۰ گرم گردو : …

                          • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

                            دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

                            • طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک

                              طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک   سالاد تخم مرغ اغلب به عنوان مواد پرکننده (مواد درون ساندویچ) ساندویچ استفاده می‌شود و به طور معمول از تخم مرغ آب پز سفت قطعه قطعه شده، سس …