جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه هات داگ اژدها

523

طرز تهیه هات داگ اژدها

 

مواد اولیه :
هاتداگ شش عدد
آرد به میزان لازم
مایه خمیر نصف قاشق سوپخوری
شیر ولرم نصف پیمانه
روغن جامد ۶۰ گرم
تخممرغ دو عدد
شکر نصف قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:
مطمئنم که بچه‌ها عاشقش میشن. کافیه عکسشو نشون اونا بدین.
شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط کرده و ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا مایه خمیر فعال شود. در کاسه‌ای تخم مرغ، نمک و روغن را با چنگال زده تا مخلوط شوند، سپس مایه خمیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم، حالا کم کم آرد را افزوده تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم ۴۵ دقیقه استراحت می دهیم. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و سینی فر را چرب می نماییم. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کرده و از آن نوارهای باریکی می‌بریم. نوارها را روی‌ هات‌داگ‌ها پیچیده و سر و دم آن را با قیچی برش داده تا تیز شود. از فلفل دلمه ای قرمز و میخک برای زبان و چشم های اژدها استفاده کرده و آنها را برای ۲۰ دقیقه در فر می‌پزیم تا روی آنها طلایی شود.

منبع : دست پخت

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 5, میانگین امتیاز: 4,60 از 5)
Loading...