چهارشنبه , ۹ فروردین , ۱۳۹۶


18460

شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما قبل از پخت مرغ و گوشت و ماهی یا حتی سبزیجات اونو مرینیت کنید به زبان ساده بخوام براتون بگم مرینیت کردن یعنی مزه دار کرده ماده اصلی غذا قبل از پخت طوری که طعم اون رو بر نگردونه و فقط خوشمزه ترش کنه! در این مطلب روش مزه دار کردن گوشت تقدیم شما عزیزان میشه.

اول از همه اگه شما میخواید گوشت خوش مزه ای داشته باشید باید قسمت مناسبی رو انتخاب کنید گوشت راسته،قلوه گاه یا ماهیچه جزو بهترین قسمتای گوشت هستن و در کل گوشت گوسفند خوش طعم تر از گوساله هست.سعی کنید حتما گوشتهای یک تکه و سالم و تازه رو انتخاب کنید و اصلا از قسمتهای چربی دار گوشت بر ندارید.

18403
18458

مرینیت کردن کلاسیک:

مواد لازم برای این روش شامل:(موسیر تازه و خرد شده ۳عدد،آویشن ۱قاشق غذاخوری،شکر قهوه ای ۳قاشق غذاخوری،سس سویا ۱چهارم لیوان،سس ورستر شایر ۳قاشق غذاخوری،سرکه بالزامیک ۲قاشق غذاخوری،روغن مایع ۱سوم لیوان)

18410

 مرینیت فلفلی:

نمک ۱و نیم قاشق غذاخوری،فلفل قرمز ۲ قاشق چایخوری،پودر سیر ۱ قاشق چایخوری،آب ۱چهارم لیوان،روغن کانولا ۱چهارم لیوان،سرکه سفید ۲ قاشق غذا خوری.

18411

مرینیت به سبک ایتالیایی:

سس قرمز تند ۱ و نیم لیوان، سس سویا ۱ قاشق غذاخوری،سس فرانسوی یا هزار جزیره ۱سوم لیوان،عسل ۱سوم لیوان،پودر سیر نصف قاشق غذاخوری.

مرینیت به سبک ایرانی:

ماست موسیر ۱لیوان،سس قرمز ۱سوم لیوان،فلفل قرمز ۲قاشق چایخوری،روغن زیتون ۱چهارم لیوان،زعفران نصف لیوان دم کرده،آبلیمو ۳قاشق غذاخوری،پودر سیر ۱قاشق مرباخوری،پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری،پیاز ریز شده ۱لیوان.

برای مرینیت کردن گوشت رو حتما و حتما بعد از شستن خشک کنید و نازک اسلایس کنید و اگر میتونید با خلال دندون سوراخ سوراخ کنید که مواد کاملا داخل گوشت نفوذ کنن حتی میشه با سوزن کامل از این طرف تا اون طرف یه تیکه گوشت رو سوراخ کرد.کلا سعی کنید تعداد سوراخ ها رو زیاد و ریز کنید تا بهتر گوشت طعم دار بشه و از طرفی حفره ها هم معلوم نشن.

18404

توجه داشته باشید زنجبیل، کیوی، پاپایا و آناناس باعث نرم شدن گوشت میشن ولی نباید بیش از ۲ساعت روی گوشت باقی بمونن چون گوشت رو له میکنن.

18405

نمک و سرکه و ابلیمو و سایر مواد اسیدی فقط باید ۲ساعت روی گوشت باشن وگرنه گوشت رو سفت میکنن پیشنهاد میکنم همه مواد رو بریزید روی گوشت و ۲۲ساعت بذارید توی یخچال و بعد دو ساعت آخر این مواد رو بهش اضافه کنید.
بهتره مواد رو بریزید توی یه پلاستیک زیپلاس و ببندیدش و خوب گوشت رو بکوبید و بعد هم بذاریدش داخل ظرف چفت شده و توی یخچال.

18408
18406

 نکات:

۱)مقادیر بالا برای نیم کیلو گوشت عنوان شده است.
۲)میتوانید به همه دستورات بالا ۲عدد سیر و ۲عدد پیاز رنده شده هم اضافه کنید.
۳)حتما در صورت تمایل به استفاده از آب گوشت در غذا آن را ابتدا جوشانده و بعد مصرف کنید.
۴)به هیچ وجه گوشت را در ظرف فلزی مزه دار نکنید.
نوش جان

 

 

سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ترفندهای پخت برنج

    نکاتی درباره ی پخت برنج     پخت برنج: برای اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید. اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده …

  • رازهای خوشمزه تر شدن الویه

      ۷ راهکار برای خوشمزه‌تر شدن الویه + طرز تهیه   سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته و به قول معروف «من‌درآوردی» است. البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با …

  • آشپزی آسان , نکات آشپزی آسان نکاتی برای آشپزی آسان و راحت

    توصیه هایی برای آشپزی آسان و راحت تکنیک های جالب و ساده ای برای آشپزی آسان وجود دارد که بهتر است بدانید. سرآشپزهای معروف این نکته‌ها را رعایت می‌کنند و به همین دلیل آشپزی آن‌ها همیشه …

  • مزه دار کردن مرغ قبل از پخت (مرینیت کردن)

    شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

  • چند ترفند آشپزی برای نوعروس ها

    با چند ترفند آشپزی از غذای شور، سوخته و… نترسید    * هنگامی که در حال درست کردن گوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید …

  • ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی

    ترفندهای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش‌طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برای اشتها است، می‌تواند برای افراد کم وزن، کم اشتها یا …

  • چند فوت و فن آشپزی

    در مطلب زیر چند فوت و فن آشپزی و شیرینی پزی به شما عزیزان آموزش داده می شود. برای تشخیص تخم مرغ تازه آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه …

  • نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

      ترفندها و نکات آشپزی از زبان متخصصین   چگونه می‌توان پوست ماهی را از ماهی جدا نمود؟ ماهی را باید در روغنی که داغ شده سرخ کرد وقتی که کمی حرارت دید ماهی را …

  • دانستنی های آشپزی برای تازه عروس ها

    در این مطلب تازه عروس های عزیز را با چند نکته مهم آشپزی آشنا می کنیم.   آشنایی با انواع سبزی ها و مقدار آن ها : قورمه سبزی : دو واحد تره + یک …

  • ترفند خوشمزه کردن سویا

    چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟   با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان …

مطالب قبلی این بخش
  • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

      ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …

    • طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل

      طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی پاپریکا یک ادویه عالیه که از فلفل دلمه ای قرمز درست میشه. من اون رو آماده خریدم و راضی نبودم به نظرم ناخالص بود. پس چه خوب میشه اگه ما بتونیم پودر پاپریکا رو تو خونه …

      • روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو

        روش تمیز کردن مایکروویو با لیمو جالب نیست که فقط با داشتن یک لیمو میتوانید مایکروویوتان را تمیز کرده و تمامی جرم های باقی مانده روی دیواره های داخلیش را برطرف کنید؟ با من همراه …

        • نکاتی در مورد سرخ کردن غذا

            ۱ -روغن را تا حد دمای مطلوب سرخ کردن که ۱۹۰ درجه سانتیگراد است، داغ کنید، نه بیشتر و نه کمتر. ۲ -سطح ماده غذایی را قبل از سرخ کردن آن، با یک لایه …

          • خوش طعم کردن ماهی, خوش طعم شدن میگو برای خوش طعم کردن ماهی و میگو چه کنیم ؟

            ترفندهای خوش طعم کردن ماهی و میگو خوش طعم کردن ماهی , از بین بردن بوی بد ماهی و میگو, نکاتی برای خوش طعم شدن میگو, نکاتی برای طبخ ماهی, روش های پخت ماهی, نکاتی برای …

            • تازه نگهداشتن لیمو ترش تازه نگهداشتن لیمو ترش به مدت یک ماه

              ترفندی ساده برای تازه نگهداشتن لیمو ترش برای یک ماه تازه نگهداشتن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیمو, نگهداری لیمو به مدت طولانی, نحوه نگهداری از لیمو ترش, بهترین روش نگهداری لیموترش, نگهداری لیموترش, راههای …

              • رازهای پخت فلافل, نحوه خوشمزه شدن فلافل, تکنیک های پخت فلافل, راز خوشمزه شدن فلافل, نحوه پخت فلافل خانگی, ادویه مخصوص فلافل, علت خوشمزه شدن فلافل خانگی, مواد لازم برای تهیه فلافل, نکات مهم پخت فلافل راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری

                راز خوشمزه شدن فلافل های حاضری ۶ نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند : فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ویژه بیروت …