دوشنبه , ۹ اسفند , ۱۳۹۵


نکات آشپزی  , فریز کردن لیمو ترش / راهنمای خرید لیمو

روش فریز کردن لیمو ترش / نحوه نگهداری لیمو ترش تا زمستان

فریز کردن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیموترش در فریزر , نکاتی برای خرید لیموترش , نحوه انتخاب و خرید لیموترش , نحوه آب گرفتن لیموترش , نکاتی برای فریز کردن لیموترش, تازه نگهداشتن لیمو ترش تا زمستان

 

 

چطور می توانیم لیمو ترش را برای زمستان نگهداری کنیم؟ اگر می خواهید لیمو ترش تازه برای زمستان داشته باشید. با ما همراه شوید و روش زیر را بخوانید.

 

نحوه نگهداری لیموترش در فریزر 

لیموهای کاملا سالم را انتخاب کنید. یعنی دقت کنید حتی به اندازه سر سوزن لکه قهوه ای نداشته باشد سپس بشویید و روی دستمالی بگذارید تا دور تا دور لیمو خشک شود فکر می کنم یک ساعت کافی باشد.

بعد وقتی مطمئن شدید که لیمو روی پوستش آبی وجود ندارد داخل نایلون فریزر یا زیپ پک بگذارید و طوری ببندید که هیچگونه هوایی داخل آن باقی نماند بعد با خیال راحت داخل فریزر بگذارید و برای زمستان فریز کنید.

موقعی که می خواهید استفاده کنید کافیست یک ربع زودتر از فریزر خارج کنید سپس استفاده کنید.

 

نکات مهم در خرید لیمو ترش:

• لیمو‎هایی را انتخاب کنید که دارای پوستی صاف و شفاف، درخشان و سالم هستند و وزن زیادی نسبت به سایزشان دارند.

• لیموهایی که پوست کلفت و اسفجی دارند کم آب هستند.

• زدگی و خرابی روی پوست لیموترش نشان‌دهنده شرایط نگهداری و انبار کردن غیر استاندارد است.

• لیموهای بزرگ را انتخاب کنید چون پر آب‎تر از لیموهای کوچک هستند.

• لیمو ترش پس از چیده شدن نمی‌رسد پس به هنگام خرید دقت کنید که لیموهای رسیده و مناسب را انتخاب کنید و پس از خرید در یخچال نگهداری کنید. در این شرایط لیموها ۱ هفته سالم باقی می‌مانند.

• به طور معمول، برای نگهداری و انتقال لیمو پوست آن را با مواد نفتی می‌پوشانند که سالم‌تر باقی بماند؛ به همین دلیل باید لیمو را خوب بشویید و بهتر است لیموترش‌هایی را بخرید که در مناطق کشاورزی نزدیک به محل زندگی شما پرورش داده شده‌اند.

 

ترفندی برای گرفتن آب لیمو:

اگر می‎خواهید آب‎ لیمو بگیرید ابتدا لیمو را با فشار روی یک سطح صاف بغلتانید. (این کار کمک می‎کند آبلیمو بیشتری تولید شود.) از یک پوست کن یا رنده برای تهیه خلال پوست لیمو استفاده کنید. (از بریده شدن قسمت سفید پوست لیمو جلوگیری کنید زیرا این بخش طعم تلخی دارد.)

 

منبع:هفت گنج



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • روش نگهداری موز در فریزر

    روش فریز کردم موز (نگهداری موز در فریزر)   موز میوه ایه که خیلی زود سیاه میشه ، برای نگهداری موز چه باید کرد ؟ خیلی وقتا بعد از مهمونی موزهای زیادی رو دستتون میمونه …

  • تازه نگهداشتن سبزی خوردن , نگهداری بهتر سبزی خوردن روشهای تازه نگهداشتن سبزی خوردن

    راهکارهایی برای تازه نگهداشتن سبزی بیش از یک هفته  تازه نگهداشتن سبزی خوردن, نگه داشتن سبزی خوردن به مدت طولانی, نکاتی برای نگهداری سبزی خوردن, نگهداری انواع سبزی , روش هایی برای تازه نگه داشتن …

  • جلوگیری از سیاه شدن سیب، موز، قارچ و سیب زمینی

      جلوگیری از سیاه شدن سیب‌زمینی‌: تنها کافی‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و خلال‌ کردن‌ یا ریز کردن‌ آن‌ مقداری‌ آب‌ ولرم‌ را در ظرفی‌ بریزند و یک‌ قاشق‌ چایخوری‌ سرخالی‌ نمک‌ به‌ آن‌ بیفزایید …

  • روش نگهداری سبزیجات / خشک کردن سبزی ها

    پیشنهادهایی برای خرید، شستشو و نگهداری سبزیجات سبزیجات یکی از محصولات کشاورزی هستند که زود فاسد می شوند. این محصول در مزرعه ممکن است با مدفوع حیوانات و یا جریان فاضلاب ها و غیره آغشته …

  • روش شستن قارچ و نگهداری آن

      نکاتی درخصوص روش شستن قارچ، نگهداری و پخت آن   یکی از مهم‌ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ‌ها شست‌وشوی درست آنهاست، لذا در این مطلب نکاتی در خصوص روش شستن قارچ و نیز نگهداری …

  • روش تشخیص تازه بودن تخم مرغ

    آیا به تازه بودن تخم مرغ شک دارید ؟ اگر در مورد سالم و تازه بودن تخم مرغ شک دارید با ما همراه شوید.   دقت کنید پوسته تخم‌مرغ تازه، سفید، شفاف و زبر و …

  • ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها

       ترفندهای نگهداری سبزیجات و میوه ها   یکی از مهم‌ترین اصول آشپزی تازه نگه‌داشتن موادغذایی است. حتماً شما هم مثل من از آن دست خانم‌هایی هستید که برای رفع نگرانی‌تان کمی بیش از حد …

  • نحوه نگهداری کوتاه مدت قارچ

    نگهداری قارچ به مدت چند روز در یخچال   طریقه شستن قارچ:   *  برای شستشوی قارچ آنها را در زیر آب سرد بگیرید تا ذرات خاک چسبیده به آن جدا شود و مانند هر …

  • تازه نگهداشتن لیمو ترش تازه نگهداشتن لیمو ترش به مدت یک ماه

    ترفندی ساده برای تازه نگهداشتن لیمو ترش برای یک ماه تازه نگهداشتن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیمو, نگهداری لیمو به مدت طولانی, نحوه نگهداری از لیمو ترش, بهترین روش نگهداری لیموترش, نگهداری لیموترش, راههای …

  • روش تشخیص زعفران تقلبی

    اگرچه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست. افزایش وزن زعفران با استفاده از آغشته کردن این گیاه به چربی، …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی

      طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)  طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی شاید باورتون نشه ولی کاملا شدنیه میتونید با استفاده از چند …

    • روش های پیچیدن خمیر پیراشکی

      آموزش تصویری ۱۱ روش پیچیدن خمیر پیراشکی   در تصاویر زیر روش های جالب و متنوع پیچیدن خمیر پیراشکی را مشاهده می فرمائید. این پیراشکی ها بهتر است در فر پخته شود. این روش ها برای …

      • طعم دار کردن ماهی

            ● شناخت ماهی سطح بدن ماهی باید براق و درخشان  باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی  آن می‌توانید جدا کنید، از خرید آن خودداری …

        • آشپزی آسان , نکات آشپزی آسان نکاتی برای آشپزی آسان و راحت

          توصیه هایی برای آشپزی آسان و راحت تکنیک های جالب و ساده ای برای آشپزی آسان وجود دارد که بهتر است بدانید. سرآشپزهای معروف این نکته‌ها را رعایت می‌کنند و به همین دلیل آشپزی آن‌ها همیشه …

          • بهترین ظرف برای پخت غذا چیست؟

            چه ظرفی برای پخت و پز مناسب تر است؟ بهترین ظرف کدامست؟   زودپزها به دلیل کوتاهی مدت زمان پخت غذا و کاهش مدت زمان قرار گرفتن در معرض حرارت بهترین ظروف برای پخت غذا …

            • روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

                روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن   چرا زمان خرد کردن پیاز اشک می ریزیم ؟ پیاز چطور می‌تواند باعث اشک ریختن می شود و چطور می‌توان از آن جلوگیری کرد؟ پیاز از …

              • نکاتی در مورد سرخ کردن غذا

                  ۱ -روغن را تا حد دمای مطلوب سرخ کردن که ۱۹۰ درجه سانتیگراد است، داغ کنید، نه بیشتر و نه کمتر. ۲ -سطح ماده غذایی را قبل از سرخ کردن آن، با یک لایه …

                • نکات آشپزی از زبان آشپزهای حرفه ای

                    ترفندها و نکات آشپزی از زبان متخصصین   چگونه می‌توان پوست ماهی را از ماهی جدا نمود؟ ماهی را باید در روغنی که داغ شده سرخ کرد وقتی که کمی حرارت دید ماهی را …

                  • طرز تهیه ادویه مخصوص خورش

                        آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه   مواد اولیه : پودر سیر ۱قاشق مرباخوری پوست نارنج ۱قاشق مرباخوری انیسون ۱قاشق مرباخوری (از عطاری تهیه کنید) تخم بادیان ۱قاشق …

                    • ترفندهای پختن سریع انواع گوشت

                      ترفندهای پختن سریع انواع گوشت گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید .   گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت …

                      • ترفندهای پخت برنج

                        نکاتی درباره ی پخت برنج     پخت برنج: برای اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید. اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده …

                        • مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات کیک اسفنجی / نکات مهم پخت و مقیاس مواد

                          مقیاس پخت کیک اسفنجی + نکات مهم برای بهتر شدن کیک اسفنجی کیک اسفنجی (Sponge cake) نوعی کیک است که مواد اصلی آن را آرد، شکر، تخم‌مرغ، بکینگ پودر و وانیل تشکیل می‌دهد. در این نوع …

                          • کوسکوس,کوس کوس کوسکوس چیست و چگونه مصرف می‌شود ( Couscous )

                            آشنایی با کوسکوس و موارد مصرف آن ( Couscous ) کوسکوس Cous Cous با تلفظ KOOS-koos قوت غالب مردم تونس و الجزایر و لیبی و مراکش و موریتانی و همچنین کشورهای عربی و سواحل غربی جزیره …

                            • رازهای خوشمزه تر شدن الویه

                                ۷ راهکار برای خوشمزه‌تر شدن الویه + طرز تهیه   سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته و به قول معروف «من‌درآوردی» است. البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با …