دوشنبه , ۲ اسفند , ۱۳۹۵


 

ماهی

 
● شناخت ماهی
سطح بدن ماهی باید براق و درخشان  باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی  آن می‌توانید جدا کنید، از خرید آن خودداری کنید. آبشش‌های ماهی را نگاه  کنید رنگ آن باید قرمز روشن باشد. آبشش قهوه‌ای نشانه ماهی مانده است.  چشم‌های ماهی نباید مات و فرورفته باشد، این نشانه ماندگی ماهی است.

بوی نامطبوع نشانه کهنگی ماهی است، ماهی تازه بو نمی‌دهد. اگر فیله ماهی  را از فروشگاه‌های زنجیره‌ای تهیه می‌کنید، تکه‌های فیله در بسته‌های  یک‌بار مصرف بوده و روی آن سلفون کشیده شده است. برای تشخیص تازگی ماهی از  روی سلفون با انگشت روی آن فشار دهید، گوشت ماهی باید سفت باشد و گودی روی  گوشت باقی نماند.
 
● طعم دار کردن ماهی

بهترین روش برای زدودن بوی زخم ماهی مزه دار کردن آن است. یکی از  رایجترین راهها آغشته کردن ماهی به مخلوطی پودری شامل زعفران زرچوبه پودر  سیر نمک و فلفل سیاه به تنهایی یا به همراه آرد سفید است.
 
مزه دار کردن روغن سرخ شده

شما میتوانید به جای طعم دار کردن ماهی روغن آن را مزه دار کنید. به این  صورت که پس از داغ شدن روغن درون ماهیتابه ورقه هایی از زنجبیل تازه و یا  نصف قاشق چای خوری از پودر آن را درون روغن ریخته و سپس ماهی را درون آن  سرخ کنید. اگر از زنجبیل تازه استفاده می کنید سه چهار دقیقه صبر کنید تا  ورقه ها درون روغن سرخ شوند.

مزه دار کردن و سرخ کردن ماهی بطریقه ساده پس از آنکه ماهی بقطعات  دلخواه برای سرخ کردن بریده و تمیز شد برای آنکه زیاد خیس نباشد آب آن را  بوسیله دستمال و یا پارچه خشک نموده بعد نمک بپاشید، چند قطره آب لیمو هم  در صورتیکه مایل باشید روی قطعات ماهی بپاشید، بعد تکه های ماهی را در آرد  بزنید بقسمی که قشر نازکی از آرد روی سطح ماهی را بپوشاند، سپس در ماهیتابه  انداخته پشت و روی آنرا با حرارت متوسط سرخ نمائید.

طریقه دیگر برای مزه دار کردن و سرخ کردن ماهی قطعات ماهی را پس از نمک  زدن در آرد غلطانیده و در مایه تخم مرغ فرو برید، مایه تخم مرغ از تخم مرغ  زده شده و کمی نمک تهیه می شود، پس از آنکه سطح ماهی با مایه تخم مرغ آغشته  شد پشت و روی آن را در آرد سوخاری زده و در ماهیتابه سرخ نمائید، در  صورتیکه مایل باشید می توانید در مایه تخم مرغ کمی زعفران اضافه نمائید.
 
● آب کردن یخ ماهی

برای ذوب کردن یخ گوشت ماهی یخ زده مقداری شیر را در ظرفی ریخته و ماهی  را در آن قرار دهید. به این ترتیب به تدریج یخ ماهی آب شده و شیر نه تنها  بوی ضخم ماهی را از بین می برد بلکه به آن مزه خوشایندی نیز می دهد.

 

منبع : ممتاز



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کتلت ماهی طرز تهیه کتلت ماهی برای علاقمندان به غذاهای دریایی

    طرز تهیه کتلت ماهی کتلت ماهی یکی از انواع کتلت خوشمزه و پرطرفداره. اگه میخواین از خواص بی نظیر ماهی استفاده کنین، در بخش آموزش آشپزی، با طرز تهیه کتلت ماهی همراه ما باشید.   …

  • نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی

    نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی ماهی همان آبزی نام آشنایی است که شب عید غذای اصلی ما ایرانی‌ها می‌شود و بیشتر خانواده‌ها هم همیشه هنگام خرید آن سردرگم می‌مانند که کدام ماهی را …

  • ماهی سالمون با سس خیار تزتیک طرز تهیه ماهی سالمون با سس خیار تزتیک سبک یونانی

    طرز تهیه ماهی سالمون با سس خیار تزتیک به سبک یونانی  ماهی سالمون با سس خیار تزتیک غذایی یونانی و بسیار لذیذ که طعم بی نظیرش تا مدتها در خاطرتون می مونه. آماده سازی: ۱۵ …

  • طرز تهیه ماهی در فر با فویل طرز تهیه ماهی رژیمی | دستور پخت ماهی در فر با فویل

    آموزش طرز تهیه ماهی در فر با فویل / بهترین روش پخت ماهی  آموزش طرز تهیه ماهی در فر با فویل از مجموعه دستور پخت غذا های جیمی الیور است که بخش آموزش آشپزی سایت مجله تصویر زندگی طرز …

  • لازانیا با ماهی و میگو , غذای دریایی طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو | دستور غذای رژیمی | غذای دریایی

    دستور پخت لازانیا با ماهی و میگو لازانیا با ماهی و میگو برای طرفداران غذاهای دریایی و افرادی که از خوردن گوشت قرمز منع شده اند غذایی مناسب و لذیذ است.   مواد اولیه برای ۳ …

  • طرز تهیه میگو سوخاری

                           طرز تهیه میگو سوخاری    مواد اولیه: میگو ۵۰۰گرم تخم مرغ ۳عدد آردسوخاری به میزان لازم بیکینگ پودریک قاشق چایخوری زعفران به مقدار دلخواه …

  • روش ساده پخت ماهی تیلاپیا

      آموزش تصویری روشی ساده برای پخت ماهی تیلاپیا   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : لیمو ترش تازه یا آبلیمو، فلفل دلمه با توجه به …

  • طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه طرز تهیه سبزی پلو با ماهی (بدون نیاز به فر)   مواد اولیه برای ۵ نفر : آبلیمو به …

  • طرز تهیه رول ماهی فیله

    روش پخت رول ماهی رول ماهی یک غذای بسیار لذیذ هست که می تونید بصورت خوراک و یا با سبزی پلو میل کنید و در هر دو حالت بسیار خوشمزه هست .برای کسانی که بخاطر …

  • میگو مغولی , غذا با میگو طرز تهیه میگو مغولی با سس سویا

    دستور پخت میگو مغولی میگو مغولی غذای خوشمزه ایه که می تونین با برنج سرو کنین. مواد لازم برای تهیه میگو مغولی  یک کیلو میگوی پاک شده روغن برای سرخ کردن یک قاشق چایخوری زنجبیل له شده یک قاشق غذاخوری سیر …

مطالب قبلی این بخش
  • کوسکوس,کوس کوس کوسکوس چیست و چگونه مصرف می‌شود ( Couscous )

    آشنایی با کوسکوس و موارد مصرف آن ( Couscous ) کوسکوس Cous Cous با تلفظ KOOS-koos قوت غالب مردم تونس و الجزایر و لیبی و مراکش و موریتانی و همچنین کشورهای عربی و سواحل غربی جزیره …

    • آموزش ساخت گل برای تزیین کیک با فوندانت

        آموزش تصویری ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت   در این مطلب روش ساخت گل برای تزیین کیک با خمیر فوندانت برای تزیین کیک را مشاهده می کنین . گلهای زیبایی مثل …

      • نحوه نگهداری کوتاه مدت قارچ

        نگهداری قارچ به مدت چند روز در یخچال   طریقه شستن قارچ:   *  برای شستشوی قارچ آنها را در زیر آب سرد بگیرید تا ذرات خاک چسبیده به آن جدا شود و مانند هر …

        • تازه نگهداشتن لیمو ترش تازه نگهداشتن لیمو ترش به مدت یک ماه

          ترفندی ساده برای تازه نگهداشتن لیمو ترش برای یک ماه تازه نگهداشتن لیمو ترش , نحوه نگهداری لیمو, نگهداری لیمو به مدت طولانی, نحوه نگهداری از لیمو ترش, بهترین روش نگهداری لیموترش, نگهداری لیموترش, راههای …

          • نکاتی در مورد تهیه دسر ها

              روش استفاده از قالب های دسر: بهترین قالب ها برای تهیه دسر قالب های فلزی هستند.اگر از قالب های فلزی استفاده می کنید باید داخل قالب ،آب سرد بچرخانید و آن را برگردانید تا …

            • آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد

                  آموزش کار با قیف و ماسوره های گرد   در پست آشنایی با انواع ماسوره در مورد انواع ماسوره توضیحاتی داده شد و پست امروز در ادامه پست آموزش کار با قیف و …

              • جایگزین مواد اولیه کیک و شیرینی

                جایگزین مواد اولیه در تهیه ی کیک و شیرینی!   چون خیلی از ماها برامون پیش میاد ک هوس کنیم ی کیکی رو درست کنیم و یهو میبینیم یه وسیله ای رو نداریم تو اینن …

                • روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی

                  کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟ روش انگل زدایی و شستشوی کلم بروکلی   کلم بروکلی یکی از خوشمزه ترین سبزیجاتی است که برای انواع سالاد و غذاها استفاده می شود، …

                  • روش های پیچیدن سمبوسه • نان‌پیچ نمودن سمبوسه

                    آموزش تصویر‌‌‌ی روش های پیچیدن سمبوسه سمبوسه غذای آسون و خوشمره ایه ولی طرز پیچیدن سمبوسه در زیباتر کردن سفره غذا خیلی موثره. چه سمبوسه میگو باشه ، چه سمبوسه با سیب زمینی ، چه …

                    • نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی

                      نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی ماهی همان آبزی نام آشنایی است که شب عید غذای اصلی ما ایرانی‌ها می‌شود و بیشتر خانواده‌ها هم همیشه هنگام خرید آن سردرگم می‌مانند که کدام ماهی را …

                      • مزه دار کردن مرغ قبل از پخت (مرینیت کردن)

                        شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما …

                        • چند ترفند آشپزی برای نوعروس ها

                          با چند ترفند آشپزی از غذای شور، سوخته و… نترسید    * هنگامی که در حال درست کردن گوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید …

                          • روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

                              روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن   چرا زمان خرد کردن پیاز اشک می ریزیم ؟ پیاز چطور می‌تواند باعث اشک ریختن می شود و چطور می‌توان از آن جلوگیری کرد؟ پیاز از …

                            • اسرار خوشمزه تر کردن غذاها

                              اسرار خوشمزه تر کردن غذاها ۱- ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید …