جمعه , ۱۱ فروردین , ۱۳۹۶


 

کیک ساده ,پخت کیک ساده ,طرز پخت کیک ساده ,آموزش پخت کیک , روش پخت کیک ,دستور پخت کیک, روش پخت کیک ساده ,طرز پخت کیک ,دستور پخت کیک  ,اموزش تصویری پخت کیک, اموزش پخت شیرینی ,آموزش شیرینی پزی

در این آموزش طرز پخت کیک ساده را فرا می گیرید.

پخت این کیک خیلی راحته و خیلی خوب هم پف می کنه.

من که  هفته ای یه بار کیک خورون راه میندازم!

از دخترخاله نازنینم زهرا که این کیک رو یادم داد یه دنیا ممنونم.


مواد لازم
آرد    ۳لیوان
تخم مرغ        ۵ عدد
شیر      ۱ لیوان
شکر       ۱ لیوان
روغن مایع     ۵ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر     ۱ قاشق غذاخوری
وانیل      نوک قاشق چایخوری 

قبل از شروع فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگرد بذارین تا خوب گرم بشه.

با کمی روغن جامد کف قالب ۲۰*۲۵ رو چرب کنین و بذارین توی یخچال.

شکر و وانیل رو توی یه کاسه بزرگ بریزین ،

تخم مرغ ها رو بدون جدا کردن زرده و سفیده بهش اضافه کنین.

با همزن برقی مخلوط رو اونقدر هم بزنین تا این شکلی بشه.

یک لیوان شیر و ۵ قاشق روغن رو اضافه کنین و چند ثانیه دیگه هم بزنین.

آرد و بیکینگ پودر رو قبلا”چند بار الک کنین تا کاملا” هوادهی بشه!

آرد رو آروم به مخلوط اضافه کنین و فقط با لیسک هم بزنین.

(هم زدن زیاد باعث می شه کیک خوب پف نکنه)

مواد رو داخل قالب بریزین.

قالب رو قسمت وسط فر با حرارت ۱۸۰ بذارین و ۲۰ دقیقه بهش زمان بدین !

بعد از ۲۰ دقیقه حرارت فر رو به ۱۵۰ کاهش بدین و ۱۰ دقیقه دیگه صبر کنین.

قالب رو بیرون بیارین و تا داغه با برس کمی شهد سرد روی سطحش بمالین.

با پودر نارگیل یا پودر پسته یا هرچیز دیگه ئی که دوست دارین تزئینش کنین.

وقتی کیک کاملا” سرد شد با یه کارد تیز ببرین و دونه دونه از قالب بیرون بیارین.

می تونین کیکای برش خورده رو روی کاغذای کیک فنجونی بذارین .

یا با یه برش اریب تکه های کیک رو مثلثی کنین!

تا این شکلی بشه!

 

دلمشغولی های یک مامان



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

بیشتر ببینید
در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه نان پنیری برزیلی طرز تهیه نان پنیری،پفک برزیلی،شیرینی برزیلی طرز تهیه نان پنیری برزیلی

    طرز تهیه نان پنیری برزیلی شیرینی پزی,طرز تهیه نان پنیری برزیلی،ابتدا شیر را بجوشانید و اجازه دهید ولرم شود.تخم مرغ را به دمای محیط برسانید و با شیر مخلوط کرده و با همزن به خوبی …

    • شیرینی قرابیه بادام تبریز طرز تهیه شیرینی قرابیه بادام تبریز

        دستور پخت شیرینی قرابیه بادام تبریز شیرینی قرابیه از شیرینی های سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین و شهرستان زنجان ، هم چنین در جمهوری آذربایجان …

      • طررز تهیه شیرینی دانه قهوه طرز تهیه شیرینی دانه قهوه خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز و عصرانه

        طرز تهیه شیرینی دانه قهوه این شیرینی ترد و خوشمزه ظاهر جالبی داره و برای پذیرایی عید مناسبه. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه شیرینی دانه قهوه با ما همراه باشید.   مواد لازم …

        • بیسکویت نسکافه طرز تهیه بیسکویت نسکافه برای عصرانه

          دستور پخت بیسکویت نسکافه برای عصرانه بیسکویت نسکافه عصرانه ای خوشمزه برای شما و مهمانانتان است. این کوکی ها را درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن ها لذت ببرید.   مواد لازم …

          • طرز تهیه کرم طالبی مجلسی

              طرز تهیه کرم طالبی مجلسی   مواد اولیه : طالبی (متوسط) ۱ عدد شیر۱ پیمانه شکر به میزان لازم خامه ۲۵۰ گرم پودر ژلاتین (یا به ازای هر لیوان آب طالبی ۱ قاشق سر …

            • طرز تهیه و تزئین خمیر پای ترد

              چطور خمیر پای ترد و عالی درست کنیم؟ در این مطلب به نقل از یک آشپز و قناد مشهور آمریکایی به نام «آلن کارتر»، ترفندهای تهیه خمیر پای را برایتان نوشته ایم. البته پیش از …

              • طرز تهیه شکلات مغزدار خانگی

                طرز تهیه شکلات مغزدار خانگی (بسیار ساده و خوشمزه) آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : شیر عسل (بسیار غلیظ) ۲ ق س پ …

                • حلوای انگشت پیچ طرز تهیه حلوای انگشت پیچ | دستور پخت حلوای کشدار سنتی بوشهر

                  دستور پخت حلوای انگشت پیچ کشدار بوشهری حلوای انگشت پیچ یکی از شیرینی های سنتی و مشهور بوشهر و همدانه که معمولا در مراسم های مذهبی و عزاداری ها پخته میشه. درست کردن انواع حلوا …

                  • طرز تهیه کوکی کره ای طرز تهیه کوکی کره ای شیرینی عید نوروز ترد و خوشمزه

                    طرز تهیه کوکی کره ای برای پذیرایی نوروز  کوکی کره ای یا بیسکویت کره ای یک شیرینی ترد و خوشمزس که برای شیرینی عید نوروز گزینه مناسبیه. در بخش آموزش آشپزی امروز طرز تهیه کوکی کره ای …

                    • طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر

                      آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : پودر قند به میزان لازم بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری آرد ۶۵گرم تخم مرغ  …

                      • طرز تهیه شیرینی تر شکلاتی فوری بدون پخت

                        روش تهیه شیرینی تر شکلاتی فوری بدون پخت   شیرینی تر همیشه طرفدار داره پس چه بهتر که بشه اونو سریع و بدون پخت درست کرد. در مطلب امروز روش تهیه شیرینی تر شکلاتی بدون …

                        • طرز تهیه ژله میوه ، مجلسی و زیبا

                          روش تهیه ژله میوه روش تهیه ژله میوه بسیار آسونه. این ژله خیلی شیکه، من که هر وقت درستش می کنم خودم لذت می برم .چون بسیار زیباست و به میز غذا جلوه میده.   …

                          • طرز تهیه حلوای برنجی

                            مواد اولیه برای ۴ نفر : آرد برنج ۱/۲ لیوان روغن مایع ۱/۴ لیوان شکر ۳/۴ لیوان آب ۳ لیوان نشاسته ذرت ۱ ق غ هل ۵ دانه گلاب ۱/۲ لیوان زعفران دم کشیده ۱/۴ …

                            • طرز تهیه فرنی انبه ویژه ماه رمضان

                                روش تهیه فرنی انبه (دسری نیروزا ویژه‌ی ماه مبارک رمضان)   فرنی انبه طعم و عطر بی نظیری دارد و مناسب سفره های افطار و میهمانی ها می باشد.   مواد اولیه : آرد …