شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
×

طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه پف دار

در این آموزش طرز پخت کیک ساده وانیلی را فرا می گیرید. پخت این کیک خیلی راحته و خیلی خوب هم پف می کنه. من که  هفته ای یه بار کیک خورون راه میندازم!

مواد لازم برای تهیه کیک ساده وانیلی

آرد۳ لیوان
تخم مرغ۵ عدد
شیر ۱ لیوان
شکر۱ لیوان
روغن مایع۵ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری 
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

طرز تهیه کیک ساده پف دار خانگی

قبل از شروع فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگرد بذارین تا خوب گرم بشه. با کمی روغن جامد کف قالب ۲۰*۲۵ رو چرب کنین و بذارین توی یخچال.

شکر و وانیل رو توی یه کاسه بزرگ بریزین ،

تخم مرغ ها رو بدون جدا کردن زرده و سفیده بهش اضافه کنین.

با همزن برقی مخلوط رو اونقدر هم بزنین تا این شکلی بشه.

یک لیوان شیر و ۵ قاشق روغن رو اضافه کنین و چند ثانیه دیگه هم بزنین.

آرد و بیکینگ پودر رو قبلاًچند بار الک کنین تا کاملاً هوادهی بشه!

آرد رو آروم به مخلوط اضافه کنین و فقط با لیسک هم بزنین.

(هم زدن زیاد باعث می شه کیک خوب پف نکنه)

مواد رو داخل قالب بریزین.

قالب رو قسمت وسط فر با حرارت ۱۸۰ بذارین و ۲۰ دقیقه بهش زمان بدین !

بعد از ۲۰ دقیقه حرارت فر رو به ۱۵۰ کاهش بدین و ۱۰ دقیقه دیگه صبر کنین.

قالب رو بیرون بیارین و تا داغه با برس کمی شهد سرد روی سطحش بمالین.

با پودر نارگیل یا پودر پسته یا هرچیز دیگه ای که دوست دارین تزئینش کنین.

وقتی کیک کاملا” سرد شد با یه کارد تیز ببرین و دونه دونه از قالب بیرون بیارین.

می تونین کیکای برش خورده رو روی کاغذای کیک فنجونی بذارین .

یا با یه برش اریب تکه های کیک رو مثلثی کنین!

تا این شکلی بشه!

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 257, میانگین امتیاز: 4,28 از 5)
Loading...