پنج شنبه , ۱۰ فروردین , ۱۳۹۶


 

 طرز تهیه سینی مرغ

طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت

مواد اولیه برای ۴ نفر:
سینه مرغ ۴ عدد
ژامبون گوشت ورقه ای ۶ عدد
سس خردل ۱/۲ پیمانه
عسل ۱/۲ پیمانه
سس مایونز ۱/۲ پیمانه
پیاز داغ ۱ قاشق غذاخوری
روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری
قارچ ورقه شده۱ لیوان
پنیر پیتزا رنده شده ۲ لیوان
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری

 

طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید

 
 
طرز تهیه :
بیاین اینبار که خواستیم برای یکی از وعده های غذایی مرغ آماده کنیم، از مواد متفاوتی برای اینکار استفاده کنیم.
۱- سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل آغشته کنید، سپس آن را بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار بدید.
۲- فر را از قبل روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. ژامبون ها را در یک ماهیتابه بزرگ کمی سرخ کنید.
۳- در یک کاسه متوسط سس خردل، عسل، مایونز و قطعات پیاز خرد شده را مخلوط کنید. نیمی از سس را کم کنید سپس آن را بپوشانید و در یخچال بزارید تا بعدا صرف شود.
۴- روغن را با حرارت بیش از متوسط در یک ماهیتابه گرما بدهید سپس سینه مرغ را در آن قرار بدهید و هر تکه را ۴ – ۵ دقیقه در روغن سرخ کنید یا تا زمانی که برشته شوند.

طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید

۵- سینه ها را از ماهیتابه بردارید و در یک ظرف پیرکس متوسط قرار بدید. بعد از آن سس خردل عسل را به هر یک از سینه ها بریزید و بعد از آن در لایه های قارچ و ژامبون بزنید، ودر بالای آن پنیر خرد شده را بپاشید.
۶- سپس مواد را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که پنیر آب شود یا آب مرغ تمام شود. سپس جعفری را به عنوان چاشنی بزنید و غذا را با سس خردل عسل سرو کنید.

طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید

 

sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5( 1....5 )
Loading..

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

    ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

  • طرز تهیه پیراشکی مرغ

      طرز تهیه پیراشکی مرغ   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای تهیه خمیر پیراشکی : آردحدود ۳ پیمانه و مقدار لازم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد روغن نصف پیمانه برای خمیر …

  • طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده) روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن …

  • طرز تهیه رولت مرغ و سبزیجات

    دستور پخت رولت مرغ و سبزیجات   دستور پخت دو نوع رولت مرغ با سبزیجات : این روز‌ها به دلیل کمبود وقت درست کردن غذا‌هایی که خیلی سریع آماده می‌شوند، طرفداران بسیاری دارد. گاهی اوقات …

  • طرز تهیه کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ)

    روش پخت کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر : آرد ۲ پیمانه شکر ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری نمک …

  • اسکالوپ مرغ طرز تهیه اسکالوپ مرغ + فیلم آموزشی

    آموزش تصویری روش پخت اسکالوپ مرغ + فیلم آموزشی  اسکالوپ مرغ غذایی ایتالیایی و بسیار راحت و خوش طعم است. اسکالوپ با گوشت بدون استخوان مرغ تهیه می شود که در پخت آن از ادویه و …

  • طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

        مواد اولیه : فلفل دلمه اى ١/٢ پیاز متوسط ١ عدد سینه مرغ کامل ١ قطعه زعفران دم کشیده ٢ قاشق غذا خورى کره ١٠٠گرم (آب شده) نمک و فلفل سیاه به میزان …

  • مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, پخت مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, مواد لازم برای مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, نحوه پخت مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, نحوه پخت انواع مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه شنسیل مرغ, خواص لیمو عمانی, نحوه درست کردن لیمو عمانی طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

    طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی   لیمو (لیموترش یا لیموعمانی) میوه‌ای درختچه‌ای است که از قدیم از آب (آبلیمو) یا خشک شده آن استفاده می‌شده است. در غذاهای سنتی ایران اصولا از لیموعمانی …

  • طرز تهیه تاس کباب مرغ

      مواد لازم •  ۲ عدد سینه مرغ بزرگ و پوست‌گرفته و دو نیم شده •  ۴ عدد ران مرغ پوست‌گرفته •  ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن‌زیتون: •  ۲۰۰ گرم موسیر پوست‌گرفته •  ۲ بوته سیرخرد …

  • طرز تهیه هات داگ مرغ خانگی طرز تهیه هات داگ مرغ خانگی خوشمزه و مجلسی غذای آسان

    طرز تهیه هات داگ مرغ خانگی  دوستان این هات داگ مرغ خونگی فوق العاده خوشمزس. اگه میخواین یه طعم متفاوت را تجربه کنین ، در طرز تهیه هات داگ مرغ ، این خوشمزه ی بی دردسر ما …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای

    طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای   رولت مرغ حلقه ای غذایی بسیار خوش طعم و لذیذ با طبخ آسان است که نسبتا سریع پخته می شود و در طبخ آن از مواد مغذی فراوانی …

    • طرز تهیه ماهی در فر با فویل طرز تهیه ماهی رژیمی | دستور پخت ماهی در فر با فویل

      آموزش طرز تهیه ماهی در فر با فویل / بهترین روش پخت ماهی  آموزش طرز تهیه ماهی در فر با فویل از مجموعه دستور پخت غذا های جیمی الیور است که بخش آموزش آشپزی سایت مجله تصویر زندگی طرز …

      • سیب زمینی تند سرخ شده طرز تهیه سیب زمینی تند سرخ شده | سیب زمینی تنوری | پخت سیب زمینی در فر

        طرز تهیه سیب زمینی تند سرخ شده سیب زمینی تند سرخ شده از خوراکی های مورد علاقه اکثر افراد در هر سنی است. این سیب زمینی ها یک میان وعده سالم و خوشمزه برای بچه …

        • طرز تهیه سوپ شیر

              مواد لازم برای تهیه سوپ شیر : جو پوست کنده  ۱ پیمانه‌ گردن و بال مرغ ۴ تا ۵ عدد هویچ نگینی خرد شده  ۱ پیمانه‌ ساقه کرفس خرد شده  ۱ پیمانه‌ قارچ …

          • طرز تهیه چیز برگر درون پنیری

            چیز برگر درون پنیری واقعا غذای خوشمزه ای است و به خاطره پنیری که در وسط گوشت است خیلی طعم بی نظیری دارد . آماده سازی : ۲۰ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه  مواد لازم …

            • لازانیا با ژامبون گوشت

              لازانیا با ژامبون گوشت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان کل : ۲۰ دقیقه مخصوص(تعداد نفر) : ۴  مواد مورد نیاز : لازانیا تک ماکارون : ۵۰۰ گرم ژامبون گوشت دودی : ۳۰۰-۴۰۰ گرم …

              • کتلت میگو , سس تمر هندی طرز تهیه کتلت میگو با سس تمر هندی

                طرز تهیه کتلت میگو با سس تمرهندی کتلت میگو را می توان با مقدار کمی میگو درست کرد. بافت وسط کتلت میگو یه بافت نرمه ولی خیلی خوش عطر و خوشمزست.   مواد لازم برای تهیه …

                • طرز تهیه کوفته آلوی شیرازی

                        مواد لازم برای تهیه کوفته: ماست پر چرب کم نمک: ۵۰۰ گرم کره نرم: ۵۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد آرد: ۲۰۰ گرم گندم آسیاب شده: ۸۰ گرم آلو: ۲۴ عدد قند: …

                  • طرز تهیه سمبوسه با خمیر

                    دستور پخت سمبوسه با خمیر سمبوسه غذایی بسیار خوشمزه و عربی است و پخت آن در مناطق جنوبی کشور بسیار متداول است. در اینجا سمبوسه با خمیر که نوع عربی سمبوسه است را برای شما دوستان …

                    • طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

                        طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : پیاز (خرد شده) پیاز ۱ عدد سیر (خرد …

                      • دستور تهیه کیک گوشت – آموزش دوم

                          دستور پخت کیک گوشت   غذایی که امروز براتون درنظر گرفتم یه غذای ساده و خوشمزس که ظاهر جالبی هم داره. برای مواد داخل این غذا می تونین مثل مایه ماکارانی آماده کنین. در …

                        • طرز تهیه خورش کاری

                            مواد لازم برای تهیه خورش کاری : گوشت چرخ کرده یا ماهیچه مرغ: ۵۰۰ گرم ماست: ۱ لیوان رب گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری زنجفیل و سیر …

                          • طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا

                              طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم فلفل دلمه اى ۱عدد (نگینی خرد …

                            • طرز تهیه میگو برشته

                                آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیر  ۳ حبه (خرد شده) روغن زیتون ۱/۳ فنجان سس گوجه فرنگی ۱/۴ …