جمعه , ۴ فروردین , ۱۳۹۶


گوجه فرنگی های شکم پر

طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر

 

من با استفاده از گوجه فرنگی و کاهوی ترد و مایونز و گوشت، گوجه فرنگی شکم پر که یه پیش غذای عالی و خوشمزه هست رو درست کردم . اگه شما هم به دنبال یه بشقاب پیش غذای لذیذ هستین ، پس دست به کار شین .

 

مرحله ۱ –

مواد مورد نیاز ما :
۱ – نیم کیلو گرم گوشت قرمز پخته شده
۲ – یک دسته کاهوی خوشمزه رومی یا یک دسته کاهوی آیس برگ
۳ – ۱۲ عدد گوجه فرنگی رومی یا ۱۰ عدد گوجه فرنگی کوچک یا چهار عدد گوجه فرنگی گیلاسی بزرگ
۴ – مایونز برای طعم و مزه دادن به غذا
طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر
وسیله های مورد نیازمون :
۱ – چاقو برای خرد کردن
۲ – یک یا دو قاشق
۳ – چاقوی کوچک برای حکاکی
۴ – کاسه برای مخلوط کردن

 

مرحله ۲ –

طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر:
ریز ریز کردن مواد :
اول از همه کاهو ها رو بیارین و با چاقو خوب ریز ریز شون می کنیم . بعد کاهو های ریز ریز شده رو توی کاسه ای که برای مخلوط کردن مواد کنار گذاشته بودیم می ریزیم . بعد نوبت به گوشت ها می رسه ، گوشت ها رو هم به تکه های کوچیک ریز ریز کردم و توی کاسه ای که کاهو ها قرار دارن ریختم .
من حالا توی کاسه ، کاهو های ریز شده همراه با گوشت های تکه تکه شده رو دارم . می خوام یه مقدار طعم دارشون کنم ، واسه همین یه قاشق از سس مایونز رو توی کاسه اضافه کردم و با یه قاشق همشون زدم . هم زدن رو تا زمانی ادامه دادم تا یه مخلوط مثل تصویری که می بینین بدست بیاد .

طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر
آماده کردن گوجه فرنگی ها :
زمان آماده کردن گوجه فرنگی ها رسیده ، گوجه فرنگی ها رو همراه با یه چاقو وردارین و دست به کار شین . من گوجه فرنگی های رومی رو با چاقو از وسط به دو نیم تقسیم کردم . اما گوجه فرنگی های گیلاسی بزرگ رو فقط یه قسمت بالا شو بریدم .

طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر
گوجه فرنگی های کوچیک رو هم اول قسمت بالا شون رو بریدم بعد با استفاده از یه چاقو ی تیز لبه ی گوجه فرنگی رو تزئین و حکاکی کردم و کمی شکل فانتزی به خودش گرفت . بعد از بریدن گوجه فرنگی ها ، باید درون اون ها رو خالی کنیم و هر چی دانه و تفاله درون گوجه ها هست رو با چاقو یا قاشق بیرون بیاریم .

طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر

حالا که توی همه ی گوجه ها رو خالی کردیم ، نوبت به این می رسه که مخلوط گوشت مون رو بیاریم و با یه قاشق این مخلوط گوشت رو درون کوجه ها بریزیم . مخلوط گوشت رو توی گوجه فرنگی ها بریزین ، آروم با قاشق فشارشون بدین و مقداری دیگه از مخلوط رو توی گوجه فرنگی ها بریزین تا پر بشن .
من موقع انجام دادن این کار از انگشتام واسه فشار دادن مواد استفاده کردم ، واسه همین عکسی از مرحله ی پر کردن گوجه فرنگی ها نذاشتم . من گوجه فرنگی های پر شده رو توی دیس مورد نظرم قرار دادم و با کاهو دورشون رو تزئین کردم . گوجه فرنگی شکم پر مون آماده شده ، اون ها رو واسه مهموناتون کنار بذارین . وقتی مهمون ها سر برسن خیلی سریع همه ی این گوجه فرنگی های خوشمزه ناپدید میشن . من با موادی که اضافه اومده یه ساندویچ درست کردم و نذاشتم این مواد غذایی هدر برن . یه تکه نون ورداشتم و گوشت داخل گوجه فرنگی ها رو که از درون گوجه فرنگی ها بیرون آورده بودم روی نون مالیدم و مخلوط گوشتی رو هم که اضافه اومده بود ، با قاشق روی نونی که داشتم قرار دادم . بعد هم این ساندویچ خوشمزه رو خوردم ، خیلی عالی بود . شما هم بعد از آماده کردن گوجه فرنگی شکم پر هاتون، اگه ساندویچ خور هستین با اضافه ی مواد غذایی تون می تونین یه همچنین ساندویچی درست کنین و میل کنین ، خیلی خوشمزست .

 

kardasti.net



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ایده خوراکی های خوشمزه با پیاز

    ۹ ایده برای درست کردن غذاهای خوشمزه با پیاز     تا حالا درمورد خواصی که پیاز داره مطالعه کردین؟ احتمالا بعد از اینکه کمی در مورد خواصش مطالعه کنین این فکر به ذهنتون میرسه …

  • طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

    طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای سبز   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۲ نفر : برنج ۱/۳ فنجان آب ۲/۳ فنجان فلفل …

  • طرز تهیه دلمه سیب زمینی

          آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم سیب زمینی ۴ …

  • طرز تهیه دلمه میوه

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : نمک به مقدار لازم ادویه خورشتی به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم عصاره زعفران …

  • طرز تهیه دلمه قارچ

      مواد لازم •    گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم •    قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد •    جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری •    پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری •   …

  • طرز تهیه پیاز شکم پر

        مواد لازم : پیاز متوسط : ۱۰عدد گوشت چرخ کرده : ۲۵۰گرم کرفس ریز خرد شده : ۳ساقه نمک و فلفل : به اندازه کافی سیر له شده : ۳حبه اسفناج ریز خرد …

  • طرز تهیه دلمه سیب زمینی پیتزایی

    روش تهیه دلمه سیب زمینی این مدل دلمه سیب زمینی مدرن تر و خوشمزه تر از دلمه سنتی سیب زمینی است و معمولا افراد خانواده طعم آن را بیشتر میپسندند. مواد داخل دلمه به صورت …

  • طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر خامه ای

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر خامه ای ۸۵ گرم (نرم شده) کره ۶ قاشق غذاخوری (نرم شده) موسیر ۲ قاشق …

  • دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا

    دلمه کدو حلوایی , دلمه پاییزی برای شب یلدا دلمه کدو حلوایی، غذایی پاییزی و خوشمزه و مناسب برای مهمانی شب یلدا است. اگر هم کدو حلوایی علاقه دارید و هم دلمه ، با ما …

  • فلفل دلمه شکم پر طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر یک غذای خوشمزه

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر یک غذای خوشمزه   این بار فلفل دلمه ای شکم پرتان را در فر درست کنید   مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:  برنج سفید نپخته ۱ فنجان …

مطالب قبلی این بخش
  • کباب ترکی ,غذای ترکیه ای طرز تهیه کباب ترکی با سس مخصوص

    دستور پخت کباب ترکی با گوشت چرخ کرده و سس مخصوص کباب ترکی که در این مطلب آموزش میدیم با گوشت چرخ کرده درست میشه. اگه از غذاهای سنتی خسته شدین این کباب خوشمزه را …

    • ماهی سالمون با سس خیار تزتیک طرز تهیه ماهی سالمون با سس خیار تزتیک سبک یونانی

      طرز تهیه ماهی سالمون با سس خیار تزتیک به سبک یونانی  ماهی سالمون با سس خیار تزتیک غذایی یونانی و بسیار لذیذ که طعم بی نظیرش تا مدتها در خاطرتون می مونه. آماده سازی: ۱۵ …

      • طرز تهیه ته چین ماهی

            ته چین ها انواع بسیار زیادی دارند و طرفداران آنها در سفره های ایرانی کم نیستند. در این بین ته چین ماهی شاید کمتر مورد توجه قرار گرفته باشد و آن هم به …

        • طرز تهیه آش رشته کرمانی

              طرز تهیه آش رشته کرمانی   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : پوست پرتقال (خلال شده) به میزان لازم خلال پسته …

          • طرز تهیه قرمزه نخودچی (کوفته قیمه ریزه)

              طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان   برای تهیه قرمزه نخودچی گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز …

            • غذایی برای به اشتها درآوردن کودکان

                با این قایق خوشمزه کودک تان را به اشتها آورید صبحانه ای برای به اشتها درآوردن کودکان   با تهیه این غذا همه گروه‌های سنی،‌به خصوص کودکان را به اشتها خواهید آورد.   مواد …

              • طرز تهیه استیک با سس قارچ (۲)

                    کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد. سس قارچ برای بسیاری از غذاها از جمله استیک ها استفاده میشه. در ادامه دستور تهیه استیک با سس قارچ تقدیمتون میشه . …

                • ماکارونی با پنیر چدار طرز تهیه ماکارونی با پنیر چدار

                  دستور پخت ماکارونی با پنیر چدار  ماکارونی با پنیر چدار یکی از روش های پخت ماکارونی است. این ترکیب ترکیب ماکارونی را خوش طعم تر و خوش خوراک تر می کند. به شما توصیه می …

                  • طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا

                      طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم فلفل دلمه اى ۱عدد (نگینی خرد …

                    • طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی

                      روش پخت مرغ لیمو پرتقالی  خوش عطر و خوشمزه    مرغ لیمو پرتقالی خیلی راحت درست می شه و دردسری نداره. این غذا خیلی خوش عطر و طعمه و برای مجالس مهمانی بسیار مناسبه. مرغ لیمو پرتقالی …

                      • طرز تهیه شامی ازمیری

                          مواد لازم: گوشت بره چرخ کرده : نیم کیلو پیاز : یک عدد متوسط تخم مرغ : ۱ عدد جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق غذاخوری نان تست : ۲ قطعه زیره : ½ …

                        • حتما این صبحانه ها را امتحان کنید حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۱)

                          حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۱) صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و … مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه خود …

                          • طرز تهیه موس زعفرانی با مغز ژله

                                 طرز تهیه دسر خوشمزه موس زعفرانی با مغز ژله   موس زعفرانی با مغز ژله ، علاوه بر اینکه دسری خوش طعم و خوشمزه است، ظاهری شیک و مجلسی هم دارد. می توانید …

                            • طرز تهیه لازانیا نخود سبز

                              طرز تهیه لازانیا نخود سبز جدید و لذیذ مواد لازم برای ۶ نفر : لازانیا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بی چربی   ۴۰۰ گرم نخود سبز از پوست درآورده   ۲۰۰ گرم (۱ لیوان) هویج  …