شنبه , ۲ بهمن , ۱۳۹۵


طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات

 

در این پست ابتدا طرز تهیه گل کلم پلو ساده را آموزش می دهیم و پس از اون روش تهیه گل کلم پلو با سبزیجات تقدیم شما عزیزان خواهد شد.

کلم پلو , گل کلم پلو با سبزیجات

طرز تهیه گل کلم پلو ( پلوی گل کلم )

مواد لازم:
برنج :۳ پیمانه
گل کلم :۱ عدد متوسط
رب:۲ قاشق غذا خوری پر
پیاز:۱ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه و کمی “دارچین یا ادویه پلویی ”
زعفران

 

طرز تهیه :
کلم رو به تکه های کوچیک در بیارید و بشورید
پیاز رو سرخ کنید نمک و فلفل بزنید و رب رو اضافه کنید و تفت بدید.

کلم پلو , گل کلم پلو با سبزیجات

گل کلم رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و دارچین بریزید
زعفران بریزید و کمی اب “خیلی کم” بریزید تا کلم ها نیم پز بشن
زیاد نپزید چون وقتی با برنج میزاریم دم بکشه خیلی نرم میشه و له میشه داخل برنج
وقتی نیم پز شد برنج رو ابکش کنید و لابه لای برنج از مواد گل کلم بریزید و بزارید دم بکشه
نوش جان

کلم پلو , گل کلم پلو با سبزیجات

طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات

کلم پلو یکی از غذاهایی است که بعضی ها خیلی دوست دارند و بعضی ها از آن متنفرند. اما حالا ابتکار به خرج داده ایم و گل کلم و سبزیجات دیگر هم به مواد این غذا اضافه کرده ایم. در واقع طوری سبزیجات پلو! داریم.

کلم پلو , گل کلم پلو با سبزیجات

مواد اولیه:

گل کلم (گل شده) ۲پیمانه
برنج ۵پیمانه
کلم (۱پیمانه) برگ
هویج (ریز شده) ۱پیمانه
جوش شیرین (ریز شده) ۱پیمانه
شوید (ریز شده) ۱پیمانه
زیره ۴قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
کره به میزان لازم
زعفران (اختیاری) به میزان لازم
طرز تهیه گل کلم پلو

کلم پلو , گل کلم پلو با سبزیجات

طرز تهیه:

۱- ابتدا برنج را شسته و با آب و نمک خیس می‌کنیم. گل‌کلم، برگ کلم و هویج را که همگی خرد شده اند درون یک قابلمه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می‌‌جوشانیم تا نرم شود و آن را آبکش می‌کنیم.

۲- در ظرفی کره اضافه کرده و زیره را درون آن تفت داده و گل کلم، هویج و برگ کلم آبکش شده را با نمک، فلفل و زردچوبه تفت می‌دهیم و کنار می‌گذاریم.

۳- برنج را جوشانده و آبکش می‌کنیم. کف قابلمه کاهو یا سیب‌زمینی یا نان گذاشته و روغن می‌ریزیم و کمی زیره می‌‌پاشیم، لابه‌لای برنج، گل کلم، برگ کلم، هویج، شوید و ریحان ریخته و در آخر با کمی روغن و آب و زعفران دم کرده آن را دم کرده و روی آن کمی دارچین و زیره می‌پاشیم.

کلم پلو , گل کلم پلو با سبزیجات

نکات:

۱) اگر دوست دارید به این غذا گوشت یا مرغ اضافه کنید.

۲) گرد غوره این غذا را خوشمزه تر میکند.

۳) اگر دوست دارید به جای کره از روغن استفاده کنید.

۴) این غذا با ته چین ماست بسیار لذیذ تر است.

 

 

وب سایت سوران/آشپزخانه کوچک من



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ته چین کبابی مجلسی ,ته چین لقمه ای طرز تهیه ته چین کبابی مجلسی / ته چین لقمه ای

    دستور پخت ته چین کبابی مجلسی  ته چین کبابی غذایی شیک و مجلسی و بسیار خوشمزس که به دلیل لقمه ای بودن سرو راحتی داره. برای دور چین این غذا از انواع سبزیجات و گوجه …

  • دمی پلو پوست کدو, نحوه پخت دمی پلو پوست کدو, طرز تهیه دمی پلو با کدو, طرز تهیه کدو پلو, نحوه پخت دمی پلو, طرز تهیه پلو با پوست کدو, طرز تهیه انواع پلو, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه دمی پلو پوست کدو

    طرز تهیه دمی پلو پوست کدو   دمی پلو پوست کدو یک دستور جدید و متفاوت و خوشمزه است. دمی پلو پوست کدو کاملا گیاهی است که درست کردن آن وقت زیادی نمی برد. آماده …

  • طرز تهیه ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)

      طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)   برنج با ته دیگ بال مرغ یا ته چین بال مرغ غذایی لذیذ و خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها …

  • قد کشیدن برنج, پخت برنج مجلسی,دم کردن برنج طرز پخت برنج ایرانی و مجلسی | فوت و فن قد کشیدن برنج | روش دم کردن برنج

    راز و رمزهای پخت برنج ایرانی و قد کشیدن برنج در این مطلب با اصول پخت برنج ایرانی ، نکاتی در خصوص بهتر قد کشیدن برنج و هم چنین ترفندهای پخت کته و برنج آبکش آشنا خواهید …

  • نمونه های تزیین پلو و چلو – ۱

      تصاویری از تزیین پلو و چلو مجلسی (۱)   پلو در آشپزی ایرانی به برنجی گفته می شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، طبخ …

  • طرز تهیه والک و سیرک پلو

    » مواد لازم برنج ۴ پیمانه نمک به مقدار لازم گوشت ماهیچه ۱۵۰۰ گرم هویج (خردشده) ۱عدد (۱۰۰ گرم) کرفس (خردشده) ۱ ساقه زعفران ۱ قاشق سوپ خوری والک و سیرک (پاک و خردشده) ۴۰۰ …

  • طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی

    طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی     مواد لازم : سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) :  نیم کیلو زردچوبه :۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل و روغن :  به میزان لازم برنج : نیم کیلو کلم خرد …

  • خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم طرز تهیه سبزی پلو با ماهیچه (سبک پسران کریم)

    طرز تهیه خوراک سبزی پلو با ماهیچه (به سبک پسران کریم)   این روش پخت سبزی پلو با ماهیچه که به روش پخت پسران کریم شهرت داره در سایت شف آرتیست منتشر شده. اولین بار طبق اون دستور …

  • طرز تهیه آلبالو پلو + عکس

    دستور پخت آلبالو پلو   فصل تابستونه و گرمی بازار آلبالو ، برای همین امروز براتون روش پخت آلبالو پلو رو درنظر گرفتیم. آلبالو پلو  از غذاهایی هست که در تابستون بیشتر از هر وقتی …

  • نمونه های تزئین پلو و چلو – ۲

      تصاویری از تزئین پلو و چلو مجلسی (۲) پلو در آشپزی ایرانی به برنجی گفته می شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، طبخ می‌شود …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کباب ایزگارا

      طرز تهیه کباب ایزگارا   کباب ایزگارا یک غذای ترکی است که با گوشت سینه مرغ درست شده و همراه پلو بلغور و گوجه کبابی سرو می شود.   مواد لازم •    ۳۰۰ گرم …

    • طرز تهیه عرایس نان گوشتی

      طرز تهیه عرایس نان گوشتی     مواد لازم: گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم پیاز رنده شده : نصف پیمانه ارده ۱ قاشق : غذاخوری نمک، فلفل و زردچوبه  :۱ قاشق چایخوری جعفری خرد …

      • کتلت میگو , سس تمر هندی طرز تهیه کتلت میگو با سس تمر هندی

        طرز تهیه کتلت میگو با سس تمرهندی کتلت میگو را می توان با مقدار کمی میگو درست کرد. بافت وسط کتلت میگو یه بافت نرمه ولی خیلی خوش عطر و خوشمزست.   مواد لازم برای تهیه …

        • طرز تهیه کباب برگ زعفرانی

          طرز تهیه کباب برگ زعفرانی آماده سازی: ۸ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۹ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : کره ۵۰گرم روغن زیتون ۴قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم پیاز  ۲عدد گوشت …

          • طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری

              طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری (ساده و خوش مزه)     آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: زعفران (آبکرده و غلیظ) ۳ قاشق غذاخوری کره ۲ قاشق سوپخوری پنیر پیتزا به میزان لازم …

            • سالاد کوس کوس با مرغ طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ

              طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ سالاد کوس کوس یک سالاد مدیترانه ای خوشمزه و سالم است که با ترکیبی عالی درست شده و در کنار انواع غذاهای گوشتی بسیار مناسب است. در صورتی که …

              • طرز تهیه عدسی

                مواد اولیه برای ۵ نفر : رب گوجه فرنگی ۳قاشق غذاخوری پیاز  ۱عدد (متوسط و ریزشده) سیر  به میزان لازم (ریزشده) عدس ربع کیلو (پخته) آرد ۲قاشق غذاخوری (تفت داده شده) فلفل تند ۱عدد (ریزشده) …

                • طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی

                  طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی   رول مرغ غذایی با ظاهری زیبا ، مجلسی و بسیار خوش طعمه که به سادگی تهیه میشه و سرو اون هم راحته . این غذای خوشمزه …

                  • فلفل دلمه شکم پر طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر یک غذای خوشمزه

                    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر یک غذای خوشمزه   این بار فلفل دلمه ای شکم پرتان را در فر درست کنید   مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:  برنج سفید نپخته ۱ فنجان …

                    • کباب چنجه,طرز تهیه کباب چنجه,دستور پخت کباب چنجه طرز تهیه کباب چنجه | دستور پخت کباب چنچه نرم و خوشمزه با گوشت گوساله و گوسفند

                      آموزش طرز تهیه کباب چنجه نرم و خوشمزه با گوشت گوساله و گوسفند دستور آشپزی و طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مجلسی در منزل مواد لازم برای کباب چنجه پیاز :•: ۲ عدد لیمو …

                      • ماهی سوخاری , سس لیمویی طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی خوشمزه

                        روش پخت ماهی سوخاری با سس لیمویی  ماهی سوخاری غذایی لذیذ و خوشمزه و مناسب وعده شام و ناهار است. این غذای شیک و مجلسی خیلی سریع آماده میشود و مورد علاقه اکثر افراد بخصوص بچه هائی …

                        • دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت طرز تهیه کنسرو ذرت / روش دانه کردن ذرت

                               راهنمای خرید، دانه کردن و تهیه کنسرو ذرت خانگی  کنسرو ذرت بهتره با بلال مکزیکی درست بشه. در این مطلب با روش خرید بلال برای کنسرو ، نحوه دانه کردن ذرت و کنسرو کردن آن …

                          • طرز تهیه حلیم گوشت

                            طرز تهیه حلیم گوشت   حلیم غذای بسیار پرطرفدار و لذیذ ایرانی است و طرفداران بسیار زیادی دارد . همه ما با حلیم آشناییم و اکثرا آن را جزو غذاهای خوشمزه محسوب می کنیم.خوردن حلیم …

                            • طرز تهیه بادمجان فنری

                                آموزش روش تهیه بادمجان فنری   جهت تهیه بادمجان فنری ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق …