طرز تهیه گراتینه مجلسی
مواد اولیه گراتینه برای ۳ نفر :
سیب زمینی (ورقه ورقه و سرخ شده) ۵ عدد
کالباس خرد شده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ریز خرد شده ۱ عدد متوسط
نخودسبز و ذرت پخته ۳ قاشق غذا خوری
هویج نگینی خرد شده آبپز شده ۳ قاشق غذا خوری
ادویه مخصوص لازانیا به میزان لازم
بادمجان (ورقه ورقه و سرخ شده) ۲ عدد
گوجه فرنگی (ورقه ورقه و سرخ شده) ۲ عدد
قارچ ورقه شده ۵ عدد متوسط
پنیر چدار برای هر لایه دو قاشق غذا خوری
آویشن به میزان لازم
پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم
برای طبخ گراتینه :
۱- کالباس خرد شده رو توی یه ماهیتابه با یکم روغن تفت بدید بعد که یکم رنگ و بوش عوض شد بهش هویج و ذرت و نخودفرنگی تونو اضافه کنید و خوب تفت بدید تا خامیشون گرفته بشه.حالا بهش انواع ادویه رو اضافه میکنیم و میذاریم با ادویه سرخ بشه.
۲- اطراف و ته ظرف پیرکستونو خوب چرب کنید جوری که مواد بهش نچسبن چون شستنش دیگه کار حضرت فیله.
۳-ورقه های سیب زمینی تونو تهش بچینید روش از سسی که درست کردید بریزید.
۴- روی سس رو با پنیر چدار یا گودا یا پارمزان بریزید.
۵- بادمجانها رو بچینید و روش گوجه و پنیر بریزید.
همین کارها رو ادامه بدید تا ظرف پر بشه تعداد لایه ها به سلیقه خودتون بستگی داره. وقتی چیدن لایه ها تمام شد روی اونر و با پنیر پیتزا کامل میپوشونیم و میذاریمش توی فر یا ماکرویو هروقت دیدین پنیرتون آب شده گریل رو روشن کنید تا روی گراتینه طلایی بشه.
نوش جان
sooran.com