چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 

طرز تهیه گراتینه مجلسی - فست فود

طرز تهیه گراتینه مجلسی

 

این گراتینه نوعی فست فوده و خیلی خوشمزش که هم افراد بزرگسال و هم بچه ها از خوردنش لذت میبرن اما بگم که رژیمی نیست و اونایی که رژیمن طرف این غذا نرن.

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه

 
مواد اولیه گراتینه برای ۳ نفر :
سیب زمینی (ورقه ورقه و سرخ شده) ۵ عدد
کالباس خرد شده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ریز خرد شده ۱ عدد متوسط
نخودسبز و ذرت پخته ۳ قاشق غذا خوری
هویج نگینی خرد شده آبپز شده ۳ قاشق غذا خوری
ادویه مخصوص لازانیا به میزان لازم
بادمجان (ورقه ورقه و سرخ شده) ۲ عدد
گوجه فرنگی (ورقه ورقه و سرخ شده) ۲ عدد
قارچ ورقه شده ۵ عدد متوسط
پنیر چدار برای هر لایه دو قاشق غذا خوری
آویشن به میزان لازم
پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم

 

طرز تهیه گراتینه مجلسی
برای طبخ گراتینه :
۱- کالباس خرد شده رو توی یه ماهیتابه با یکم روغن تفت بدید بعد که یکم رنگ و بوش عوض شد بهش هویج و ذرت و نخودفرنگی تونو اضافه کنید و خوب تفت بدید تا خامیشون گرفته بشه.حالا بهش انواع ادویه رو اضافه میکنیم و میذاریم با ادویه سرخ بشه. 
۲- اطراف و ته ظرف پیرکستونو خوب چرب کنید جوری که مواد بهش نچسبن چون شستنش دیگه کار حضرت فیله.
۳-ورقه های سیب زمینی تونو تهش بچینید روش از سسی که درست کردید بریزید.
۴- روی سس رو با پنیر چدار یا گودا یا پارمزان بریزید.
۵- بادمجانها رو بچینید و روش گوجه و پنیر بریزید.
همین کارها رو ادامه بدید تا ظرف پر بشه تعداد لایه ها به سلیقه خودتون بستگی داره. وقتی چیدن لایه ها تمام شد روی اونر و با پنیر پیتزا کامل میپوشونیم و میذاریمش توی فر یا ماکرویو هروقت دیدین پنیرتون آب شده گریل رو روشن کنید تا روی گراتینه طلایی بشه.

نوش جان

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • گراتن بادمجان دلمه ای طرز تهیه گراتن بادمجان دلمه ای

    گراتن بادمجان دلمه ای پیش غذایی رسمی برای افطاری گراتن بادمجان دلمه ای یکی از خوراک های خوشمزه ایه که میشه با بادمجان درست کرد. گراتن بادمجان پیش غذای مناسبی برای مهمانی های رسمیه. درست …

  • طرز تهیه گراتین کالباس

    طرز تهیه گراتین کالباس   گراتین یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته و در ترکیب مواد آن از تخم مرغ و کره نیز استفاده …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه هات داگ حلقه ای طرز تهیه هات داگ حلقه ای با خمیر کروسان غذایی مجلسی و خوشمزه

    طرز تهیه هات داگ حلقه ای با خمیر کروسان شام شیک و مجلسی  حلقه نان‌های هات داگ ، نان فلفلی‌های خوشمزه ای هستند که ظاهر زیبایی داشته و برای پذیرایی از مهمان ها گزینه مناسبی به …

  • طرز تهیه تست قارچ خامه ای

      آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر: قارچ  ۲۴۰ گرم (مخلوط قارچ های کریمینی، پورتوبلو و …) روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری کره ۱ …

  • طرز تهیه لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای)

    طرز تهیه لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای)   مواد اولیه :   مواد لازم برای خمیر لاه ماجون : آرد ۵ فنجان شیر (یا آب) یک و نیم فنجان روغن نباتی یک چهارم فنجان نمک …

  • سوسیس بندری اصل جنوب طرز تهیه سوسیس بندری اصل جنوبی

    طرز تهیه سوسیس بندری اصل جنوب   سوسیس بندری یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین غذاهاییه که میشه  با سوسیس درست کرد. بندری غذایی نیمه‌فوریه که متعلق به مناطق جنوبی کشوره و ویژگی اصلی این غذا تند …

  • طرز تهیه پیتزا گل صدپر

    طرز تهیه پیتزا گل صدپر   مواد اولیه : هات داگ هرچه بلندتر یک یا حداکثر دو عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم قارچ خرد کرده دو فنجان پنیر پیتزای رنده شده دو فنجان پودر …

  • طرز تهیه اسنک قارچ معطر (گیاهی)

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : قارچ  ۲۵۰گرم سیر  ۲حبه پودر سیر ۲قاشق مرباخوری پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری روغن زیتون ۵قاشق غذاخوری …

  • طرز تهیه اسنک با نان های بیات

    یک میان وعده ساده با استفاده از نان های بیات آموزش تصویری پخت اسنک با نان تست   نان های باگت رو اگه زود مصرف نکنین بیات و مونده و غیر قابل مصرف می شن. …

  • طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : قارچ  ۲۰۰گرم گوشت ۴۰۰گرم (چرخ کرده) تخم مرغ  ۱عدد رب گوجه فرنگی ۱قاشق …

  • ساندویچ بادمجان پنیری طرز تهیه ساندویچ بادمجان پنیری ویژه گیاهخواران

    ساندویچ بادمجان پنیری لذیذ و خوشمزه برای گیاه خواران ساندویچ بادمجان پنیری ، ساندویچی هیجان انگیز برای گیاهخوارانی که دلشان یک ساندویچ خوشمزه می خواهد. برای تهیه این ساندویچ احتیاجی به مرغ و گوشت ندارید. با …

  • طرز تهیه دست پیچ مرغ و سیب زمینی

    دست پیچ مرغ و سیب زمینی(پیش غذایی خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۲۰۰گرم (سینه) اسفناج ۵۰گرم …

  • طرز تهیه پنیر برشتک

      آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : زردچوبه به میزان لازم شوید به میزان لازم روغن به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد پنیر ۲۵۰گرم (لیقوان) …

  • طرز تهیه تست تخم مرغ پنیری

      طرز تهیه تست تخم مرغ پنیری ( یک صبحانه عالی )   اغلب کودکان با خوردن تخم مرغ بصورت نیمرو و یا آب پز مشکل دارند، اما با پخت تست تخم مرغ پنیری به …

  • طرز تهیه کالباس خانگی یا ژامبون

    طرز تهیه کالباس خانگی سالم و خوشمزه     آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت   مواد اولیه برای تهیه کالباس خانگی : گوشت ۳۷۵گرم (مخلوط گوسفند و گوساله(برای کالباس گوشت) …

  • طرز تهیه مافین پیتزا

    مافین پیتزا یا پیتزای کاسه‌ای با پنیر و پپرونی درست می‌شود. اگر دوست دارید پیتزا حسابی تند و آتشین باشد، داخل آن فلفل قرمز تازه هم خرد کنید و بریزید. یا حتی می‌توانید روی خمیر …