جمعه , ۱ بهمن , ۱۳۹۵


گراتن بادمجان دلمه ای

گراتن بادمجان دلمه ای پیش غذایی رسمی برای افطاری

گراتن بادمجان دلمه ای یکی از خوراک های خوشمزه ایه که میشه با بادمجان درست کرد. گراتن بادمجان پیش غذای مناسبی برای مهمانی های رسمیه.

درست کردن گراتن بادمجان زمان زیادی از شما نخواهد گرفت و با صرف زمان کمی می توانید یک گراتن خوش طعم درست کنید.

 

مواد لازم برای تهیه گراتن بادمجان دلمه ای :

بادمجان دلمه ای سایز خیلی کوچک   ۸ عدد

فیله مرغ    ۱۰ عدد

پنیر پارمیسان    دو قاشق غذاخوری

پنیر لبنه    ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه    ۲۵۰ گرم

پیاز متوسط    یک عدد

زعفران آب کرده    به میزان لازم

خردل    دو قاشق غذاخوری

پنیر پیتزای رنده شده    به میزان لازم

سس بشامل    دو لیوان

 

گراتن بادمجان دلمه ای

 

روش تهیه گراتن بادمجان دلمه ای :

ابتدا فیله‌های مرغ را به اندازه دو بند انگشت به شکل خلالی خرد می‌کنیم، پیاز را هم رنده می‌کنیم و مرغ ها را زعفرانی کرده ، خردل و پیاز رنده شده را به آنها اضافه می کنیم.

حالا مرغ ها را در ظرفی در بسته به مدت دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

در این فاصله کلاهک بادمجان‌ها را برداشته و طوری این کار را انجام می‌دهیم که آسیب نبیند که بعدا برای تزیین از آنها استفاده کنیم.

داخل شکم بادمجان‌ها را با یک قاشق مرباخوری تا جایی که دیواره آسیب نبیند، خالی می‌کنیم اما لزومی ندارد حجم زیادی از بادمجان را خالی کنیم.

در یک ظرف گود و کوچک که مناسب سرخ کردن بادمجان باشد، روغن می‌ریزیم؛ طوری که حداقل یک سوم ظرف پر شود.

بادمجان ها را داخل روغن شناور و سرخ می‌کنیم و سپس روی دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافه شان گرفته شود.

حالا فیله های مرغ را با روغن خیلی کم سرخ می کنیم و خامه و پنیر خامه ای را به آنها اضافه می‌کنیم.

سرخ کردن مرغ باید با حرارت متوسط و در مدت زمانی حدودا ۱۰ تا ۱۲ دقیقه باشد تا کاملا مغز پخت شود.

وقتی پنیر و خامه را به آنها اضافه کردیم، همه مواد را با هم خوب مخلوط می‌کنیم.

حالا حدود ۱۵۰ گرم پنیر پیتزای رنده شده و پنیر پارمیسان داخل مواد می‌ریزیم و تا جایی که تمام مواد با هم مخلوط شوند، هم می‌زنیم.

اکنون از مواد آماده شده مان، داخل بادمجان ها را پر می‌کنیم.

کف ظرف مورد نظر که می‌خواهیم گراتن را در آن بچینیم کمی روغن ریخته و سپس به ارتفاع دو سانتی متر سس بشامل می‌ریزیم.

بادمجان ها را داخل سس چیده روی دهانه هر بادمجان یک قاشق غذاخوری سس بشامل ریخته و سطح آن را با پنیر پیتزای رنده شده می‌پوشانیم.

گراتن بادمجان را یک ساعت در پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

پس از خارج کردن گراتن بادمجان دلمه ای از فر برای تزیین، کلاهک بادمجان ها را روی آنها قرار می دهیم.

 

منابع:مجله زندگی ایده آل/برترین ها



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

    بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …

  • طرز تهیه بادمجان شکم پر

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۳ نفر : رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم روغن۴ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد (بزرگ) قارچ …

  • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

    طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

  • طرز تهیه کشک و بادمجان

      آموزش تصویری روش پخت کشک و بادمجان   این بار طرز تهیه یکی از غذاهای کشک‌دار پرطرفدار و خوش‌طعم ایرانی رو براتون انتخاب کردیم: کشک و بادمجان که ظاهرا اوایل بیشتر توی کرمان و …

  • طرز تهیه پیتزا لقمه بادمجانی

      پیتزا لقمه بادمجانی فوق العاده است!   در این مطلب یک شام سریع و لذیذ با نام پیتزا لقمه بادمجانی رو براتون در نظر گرفتیم.   مواد لازم: پودر سیر: ۲ قاشق مرباخوری فلفل …

  • طرز تهیه بابا قنوش

    روش تهیه بابا قنوش خوشمزه حتی افرادی که بادمجان دوست ندارند هم بابا قنوش را دوست خواهند داشت. باباقنوش یک دیپ یا پیش غذای خوشمزه با بادمجان کبابی است که نمی توان به راحتی از …

  • طرز تهیه کوفته بادمجان میت بال طرز تهیه کوفته بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ • میت بال Meatballs

    طرز تهیه کوفته بادمجان ( میت بال ) کوفته بادمجان یا میت بال را میتونید با برنج با پاستا سرو کنید و یا حتی باهاش ساندویچ درست کنید و با نون نوش جان کنید. طرز تهیه …

  • بادمجان سوخاری طرز تهیه بادمجان سوخاری به روشی دیگر

    دستور پخت بادمجان سوخاری با پنیر پارمزان  بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میسه. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه …

  • طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

    روش تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی   کیک کشک بادمجان غذایی بسیار ساده و در عین حال شیک و مناسب مهمونی هایی هست که میخواین هنر آشپزیتون رو به رخ بکشید !!!!   آماده سازی: ۳۰ …

  • طرز تهیه گراتین کالباس

    طرز تهیه گراتین کالباس   گراتین یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته و در ترکیب مواد آن از تخم مرغ و کره نیز استفاده …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای

    طرز تهیه رولت مرغ حلقه ای   رولت مرغ حلقه ای غذایی بسیار خوش طعم و لذیذ با طبخ آسان است که نسبتا سریع پخته می شود و در طبخ آن از مواد مغذی فراوانی …

    • طرز تهیه کباب چوبی

      مواد لازم • مغز ران گوسفندی با چربی یا فیله گوساله یا راسته گوسفندی: ۱کیلو • پیاز متوسط: ۱ عدد • گوجه فرنگی: ۴ عدد • غوره: ۲۵۰ گرم • دنبه: ۱۰۰ گرم • فلفل …

      • ماکارونی دمی ایرانی

        ماکارونی دمی ایرانی   ماکارونی خشک : ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم   رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری پیاز : ۱ عدد   پودر سیر : ۱/۲ قاشق چایخوری  پودر …

        • طرز تهیه سالاد خیار ترش و تند

          آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : خیار۲ عدد – ۶۰۰ گرم (بدون تخم) نمک طبق ذائقه شکر دانه ای۲ تا ۳ قاشق چایخوری – بسته به میزان شیرینی که برای سالاد می پسندید …

          • بادمجان سوخاری طرز تهیه بادمجان سوخاری به روشی دیگر

            دستور پخت بادمجان سوخاری با پنیر پارمزان  بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میسه. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه …

            • طرز تهیه کشک و بادمجان

                آموزش تصویری روش پخت کشک و بادمجان   این بار طرز تهیه یکی از غذاهای کشک‌دار پرطرفدار و خوش‌طعم ایرانی رو براتون انتخاب کردیم: کشک و بادمجان که ظاهرا اوایل بیشتر توی کرمان و …

              • طرز تهیه پیراشکی سبزیجات

                روش پخت پیراشکی سبزیجات به شکل انار   دوستان یه غذای ساده که من گوشت نریختم وبه جاش از سبزیجات استفاده کردم طعمش هم خوب شد بود. مواد لازم برای تهیه خمیر : آرد ۲ …

                • طرز تهیه چیپس سیب زمینی طرز تهیه چیپس سیب زمینی مثل بازاری | چیپس سیب زمینی ترد و خوشمزه

                  روش تهیه چیپس سیب زمینی ترد و خوشمزه  چیپس سیب زمینی از خوراکی های مورد علاقه اکثر افراده که میتوانید به عنوان یک پیش غذا یا عصرانه در نظر بگیرد و با پنیر پیتزا و قارچ مخلوط …

                  • طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی

                    طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی   کوکو سیب زمینی مکزیکی غذایی خوشمزه، تنده و خیلی خوش عطر و بو هست.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه …

                    • طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

                      طرز تهیه امپاندا، نان مغزدار اسپانیایی   امپاندا یک نان مغزدار اسپانیایی است. خمیر امپاندا شباهت زیادی به خمیر پای دارد و مهمترین ویژگی آن خوشمزه بودن این خمیر است.   که در آن سرزمین …

                      • طرز تهیه آش جو ملایر

                          آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز نصف پیمانه (سرخ شده) …

                        • سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو طرز تهیه سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو / غذای رژیمی

                          سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو را می تونین به عنوان یه وعده غذایی سالم و دلپذیر میل کنین. آووکادو کلسترول بد خون را کاهش میده بنابراین این سالاد به …

                          • کباب اوکراینی طرز تهیه کباب اوکراینی | کباب مجلسی | کباب لقمه ای

                            دستور پخت کباب اوکراینی کباب اوکراینی غذایی خوشمزه و ساده است که سرو اون بسیار راحته. ظاهر زیبایی داره و به دلیل وجود پنیر پیتزا در موادش طعم خوبی داره و حتما بچه ها ها …

                            • طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه

                                    بفرمایید چلو ماهیچه ویژه   مگه کسی هم داریم که چلو ماهیچه رو دوست نداشته باشه؟ آخه اصلاً مگه میشه؟  فکرش را بکنید صبح جمعه از خواب بیدار می شوید دلتان می خواهد یک …