چهارشنبه , ۹ فروردین , ۱۳۹۶


گراتن بادمجان دلمه ای

گراتن بادمجان دلمه ای پیش غذایی رسمی برای افطاری

گراتن بادمجان دلمه ای یکی از خوراک های خوشمزه ایه که میشه با بادمجان درست کرد. گراتن بادمجان پیش غذای مناسبی برای مهمانی های رسمیه.

درست کردن گراتن بادمجان زمان زیادی از شما نخواهد گرفت و با صرف زمان کمی می توانید یک گراتن خوش طعم درست کنید.

 

مواد لازم برای تهیه گراتن بادمجان دلمه ای :

بادمجان دلمه ای سایز خیلی کوچک   ۸ عدد

فیله مرغ    ۱۰ عدد

پنیر پارمیسان    دو قاشق غذاخوری

پنیر لبنه    ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه    ۲۵۰ گرم

پیاز متوسط    یک عدد

زعفران آب کرده    به میزان لازم

خردل    دو قاشق غذاخوری

پنیر پیتزای رنده شده    به میزان لازم

سس بشامل    دو لیوان

 

گراتن بادمجان دلمه ای

 

روش تهیه گراتن بادمجان دلمه ای :

ابتدا فیله‌های مرغ را به اندازه دو بند انگشت به شکل خلالی خرد می‌کنیم، پیاز را هم رنده می‌کنیم و مرغ ها را زعفرانی کرده ، خردل و پیاز رنده شده را به آنها اضافه می کنیم.

حالا مرغ ها را در ظرفی در بسته به مدت دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

در این فاصله کلاهک بادمجان‌ها را برداشته و طوری این کار را انجام می‌دهیم که آسیب نبیند که بعدا برای تزیین از آنها استفاده کنیم.

داخل شکم بادمجان‌ها را با یک قاشق مرباخوری تا جایی که دیواره آسیب نبیند، خالی می‌کنیم اما لزومی ندارد حجم زیادی از بادمجان را خالی کنیم.

در یک ظرف گود و کوچک که مناسب سرخ کردن بادمجان باشد، روغن می‌ریزیم؛ طوری که حداقل یک سوم ظرف پر شود.

بادمجان ها را داخل روغن شناور و سرخ می‌کنیم و سپس روی دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافه شان گرفته شود.

حالا فیله های مرغ را با روغن خیلی کم سرخ می کنیم و خامه و پنیر خامه ای را به آنها اضافه می‌کنیم.

سرخ کردن مرغ باید با حرارت متوسط و در مدت زمانی حدودا ۱۰ تا ۱۲ دقیقه باشد تا کاملا مغز پخت شود.

وقتی پنیر و خامه را به آنها اضافه کردیم، همه مواد را با هم خوب مخلوط می‌کنیم.

حالا حدود ۱۵۰ گرم پنیر پیتزای رنده شده و پنیر پارمیسان داخل مواد می‌ریزیم و تا جایی که تمام مواد با هم مخلوط شوند، هم می‌زنیم.

اکنون از مواد آماده شده مان، داخل بادمجان ها را پر می‌کنیم.

کف ظرف مورد نظر که می‌خواهیم گراتن را در آن بچینیم کمی روغن ریخته و سپس به ارتفاع دو سانتی متر سس بشامل می‌ریزیم.

بادمجان ها را داخل سس چیده روی دهانه هر بادمجان یک قاشق غذاخوری سس بشامل ریخته و سطح آن را با پنیر پیتزای رنده شده می‌پوشانیم.

گراتن بادمجان را یک ساعت در پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

پس از خارج کردن گراتن بادمجان دلمه ای از فر برای تزیین، کلاهک بادمجان ها را روی آنها قرار می دهیم.

 

منابع:مجله زندگی ایده آل/برترین ها



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه بادمجان برگر

      آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه   مواد اولیه : بادمجان  ۲ عدد بزرگ ۱۱۰۰ گرم آرد ۱ فنجان تخم مرغ  ۲ عدد (زده شده) خرده …

  • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

    طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

  • بادمجان سوخاری طرز تهیه بادمجان سوخاری به روشی دیگر

    دستور پخت بادمجان سوخاری با پنیر پارمزان  بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میسه. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه …

  • طرز تهیه بادمجان فنری

      آموزش روش تهیه بادمجان فنری   جهت تهیه بادمجان فنری ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق …

  • طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

    روش تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی   کیک کشک بادمجان غذایی بسیار ساده و در عین حال شیک و مناسب مهمونی هایی هست که میخواین هنر آشپزیتون رو به رخ بکشید !!!!   آماده سازی: ۳۰ …

  • طرز تهیه گراتینه مجلسی

      طرز تهیه گراتینه مجلسی   این گراتینه نوعی فست فوده و خیلی خوشمزش که هم افراد بزرگسال و هم بچه ها از خوردنش لذت میبرن اما بگم که رژیمی نیست و اونایی که رژیمن …

  • طرز تهیه کشک و بادمجان

      آموزش تصویری روش پخت کشک و بادمجان   این بار طرز تهیه یکی از غذاهای کشک‌دار پرطرفدار و خوش‌طعم ایرانی رو براتون انتخاب کردیم: کشک و بادمجان که ظاهرا اوایل بیشتر توی کرمان و …

  • اسنک بادمجان بیسکویتی طرز تهیه اسنک بادمجان بیسکویتی / غذای فوری با بادمجان

    اسنک بادمجان بیسکویتی خوراکی جالب و خوشمزه اسنک بادمجان لذیذ برای زمان هایی که شما میلی به غذا ندارید ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است. حتما یکبار هم شده طعم آن را امتحان …

  • طرز تهیه رولت بادمجان

      به درخواست دوستای نازنینی که آموزش دستورای ساده آشپزی رو خواستن ازاین به بعد آموزشای ساده و خوشمزه و البته تجربه شده رو پیشکشتون می کنم. مواد لازم بادمجان قلمی  ۲ عدد گردو   …

  • طرز تهیه کوفته بادمجان میت بال طرز تهیه کوفته بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ • میت بال Meatballs

    طرز تهیه کوفته بادمجان ( میت بال ) کوفته بادمجان یا میت بال را میتونید با برنج با پاستا سرو کنید و یا حتی باهاش ساندویچ درست کنید و با نون نوش جان کنید. طرز تهیه …

مطالب قبلی این بخش