سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

کیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی (آموزش تصویری مرحله به مرحله )

 

کیک یزدی کیکی بسیار خوش عطر و طعمه که طرفدارای زیادی داره. کیک یزدی نوعی شیرینی بومی استان یزد هست که در اونجا بیشتر برای پذیرایی در مراسمهای مذهبی استفاده می کنن. اگر دوست دارید این شیرینی خوشمزه را در منزل درست کنین با ما همراه باشین.

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه

 

مواد اولیه :
آرد سفید ۱ و نیم لیوان
شکر ۲/۳ لیوان
ماست معمولی ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
پودر هل ۱/۲ ا/۳ قاشق مربا خوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه  :

تخم مرغ ها را با هم زن میزنیم تا خوب پفی بشه

کیک یزدی

سپس شکر را اضافه می کنیم و ۳ تا ۴ دقیقه خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه

کیک یزدی

روغن مایع را اضافه کرده و یک دقیقه هم میزنیم

کیک یزدی

حالا ماست رو هم اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم

کیک یزدی

هل و گلاب رو هم اضافه میکنیم و چند ثانیه دیگه با هم زن میزنیم

کیک یزدی

آرد و بکینگ پودر رو که قبلا دو بار الک کردیم در چند مرحله به مواد اضافه میکنیم

و آرام با لیسک هم میزنیم تا آرد کاملا با مواد مخلوط بشه

کیک یزدی

کیک یزدی

کیک یزدی

داخل قالب های کیک یزدی کپسول روغنی میذاریم

کیک یزدی

و از مواد داخل هر قالب دو اسکوپ میریزیم

کیک یزدی

روی هر کدام هم مقداری کنجد می پاشیم

کیک یزدی

و در فری که از نیم ساعت قبل گرم شده به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار میدیم تا بپزد.

کیک یزدی
کیک های خوش عطر و طعم ما آماده ست.
کیک یزدی

نوش جان

کیک یزدی

نکته :
-اگه میخواید روی کیک یزدی ها گنبدی بشه قبل از ریختن کنجد وسط هر کدام از کیکها با یک کاردی که داخل روغن مایع زدید یک ضربدر بزنید.
– دمای فرها با هم متفاوته پس امکان داره کیکهاتون زدوتر یا دیرتر از این زمان گفته شده آماده بشه.
-اگه دید کیکهاتون پخته ولی روشون برشته نشده فر را خاموش کنید و بزارید ۵ تا ۱۰ دقیقه تو فر خاموش بمونه تا با گرمای فر روشون برشته بشه.
_با این مقدار مواد گفته شده ۱۳ عدد کیک یزدی خواهد داشت.

 

منبع : سوران – یلدا ماهی 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • آموزش تزئین کیک به شکل سبد

      آموزش تصویری تزئین کیک به شکل سبد گل های بهاری آموزش تزئین کیک به شکل سبد گل – کیک مجلسی- کیک تولد آموزش تصویری تزیین کیک به شکل سبد گل – کیک مجلسی- کیک …

  • طرز تهیه ترحلوای شیرازی طرز تهیه ترحلوای شیرازی برای افطار

    دستور پخت ترحلوای شیرازی   ترحلوای شیرازی ، حلوای سنتی شیرازه که از قدیم خیلی مرسوم بوده تو  جشن ها و مهمانی ها عزاداری یا ایام رمضان زیاد استفاده میشده. فرق این حلوا با بقیه حلواهائی که نشاسته …

  • نان شکلاتی رولی طرز تهیه نان شکلاتی مناسب افطار ماه رمضان

    دستور پخت نان شکلاتی برای افطار نان شکلاتی ، نانی کم شیرین بوده و یکی از بهترین نان ها برای یک افطاری سبک به همراه چای است. طرز تهیه این نان بسیار ساده است.   …

  • شیرینی نوروزی :طرز تهیه پاپاتیا

      روش تهیه شیرینی پاپاتیا   امروز براتون دستور پخت شیرینی پاپاتیا را در نظر گرفتیم تا عید نوروز کام مهمانان را با شیرینی های دست پخت خودتون شیرین کنید.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت …

  • طرز تهیه رولت موز طرز تهیه رولت موز / رولت مجلسی / انواع رولت

    دستور پخت رولت موز  رولت موز دسری شیک و خوشمزه و مجلسیه.   مواد لازم برای تهیه رولت موز : آرد ۱۲۰گرم تخم مرغ ۴عدد شکر ۱۰۰گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک دوم …

  • طرز تهیه شیرینی حاجی فیروز طرز تهیه شیرینی حاجی فیروز مخصوص عید نوروز خوشمزه و مجلسی

    طرز تهیه شیرینی حاجی فیروز برای عید نوروز  این شیرینی نوعی کوکی شکلاتی است که به زیبایی با آیسینگ به شکل سر حاجی فیروز تزیین شده. در بخش آموزش آشپزی ، با طرز تهیه شیرینی …

  • طرز تهیه پای توت فرنگی

    طرز تهیه پای توت فرنگی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۱ مواد اولیه برای ۸ نفر: خمیر پای به اندازه ی یک نان پای به قطر ۲۲ سانتی …

  • پای کیک پنیری | تغذیه مناسب دانش آموزان و میان وعده خوشمزه و لذیذ

    دستور پخت پای کیک پنیری مادرها با شروع سال تحصیلی و با دغدغه تغذیه دانش آموزان و میان وعده ها رو به رو هستن، به همین منظور ما این آموزش را برای رفع این مشکل …

  • شیرینی هلویی , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی هلویی / شیرینی مجلسی

    روش پخت شیرینی هلویی برای مهمانی های رسمی   شیرینى هلویی شیرینی شیک و خوشمزه ای است که مهمانی های رسمی بخصوص پذیرایی در عید نوروز بسیار مناسب می باشد. این شیرینی زیبا مناسب تمامی فصول سال است. …

  • ترایفل موزی و نوتلا طرز تهیه ترایفل موزی و نوتلا دسر مجلسی و خوش طعم

    دستور تهیه ترایفل موزی و نوتلا ترایفل موزی دسری شیک و مجلسی و بسیار خوشمزه است. برای درست کردن تزایفل موزی نیازی نیست خیلی از آشپزی سررشته داشته باشید یا لوازم حرفه ای شیرینی پزی داشته باشید. فقط …

  • طرز تهیه باتر میلک ( Buttermilk )

    طرز تهیه باتر میلک ( Buttermilk )    آماده سازی: ۱۵ دقیقه   باتر میلک که شاید همگی اسمش رو توی دستورهای کیک و شیرینی دیده باشید یه محصول لبنی هست که توی بیشتر کشورها …

  • طرز تهیه ژله تخم مرغی

    طرز تهیه ژله تخم مرغی     آماده سازی: ۴ ساعت مواد اولیه : ژله چند بسته تخم مرغ  ۱۲ عدد طرز تهیه: در دو طرف تخم مرغ را با سنجاق قفلی سوراخ کوچکی ایجاد …

  • طرز تهیه کیک اسفنجی فوری

     روش پخت کیک اسفنجی فوری(بدون نیاز به همزن برقی)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه    مواد اولیه برای ۶ نفر : زعفران ۱قاشق چایخوری (آبکرده …

  • شیربرنج , شیر برنج ,افطاری طرز تهیه شیر برنج برای افطار

    دستور پخت شیر برنج برای افطار در ماه رمضان  شیر برنج دسری ایرانی و خوشمزس که بیشتر در ماه رمضان در سفره افطار سرو میشه. بعضی به شیربرنج به جای شکر نمک اضافه می کنند. بعضی …