دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

روش پخت کیک گوشت مجلسی

کیک گوشت • طرز تهیه کیک گوشت• کیک گوشت مجلسی • انواع کیک گوشت • دستور آشپزی کیک گوشت• تهیه کیک گوشت ساده • آﻣﻮﺯﺵ ﺗﺼﻮﻳﺮﻱ ﻛﻴﻚ گوشت

 

مواد لازم برای خمیر کیک گوشت :

تخم مرغ : ۴ عدد

ماست :۱یک پیمانه

روغن زیتون : یک پیمانه

آرد : دو ونیم پیمانه

بیکینگ پودر : ۳ قاشق چایخوری

پودر گشنیز: یک قاشق غذاخوری

نمک : یک قاشق چایخوری

فلفل : مقداری

 

کیک گوشت • طرز تهیه کیک گوشت• کیک گوشت مجلسی • انواع کیک گوشت • دستور آشپزی کیک گوشت• تهیه کیک گوشت ساده • آﻣﻮﺯﺵ ﺗﺼﻮﻳﺮﻱ ﻛﻴﻚ گوشت

مایع داخل کیک گوشت :

از هر مخلوطی میتونید استفاده کنید ، مایع ماکارونی ، مایع مرغ و….

مقدار ۲ لیوان از مخلوط دلخواه رو برای کیک لازم داریم من از مخلوط مرغ, پیاز, سیر, فلفل دلمه ای و جعفری استفاده کردم .

 

طرز تهیه کیک گوشت :

برای تهیه کیک گوشت ابتدا تخم مرغ روغن نمک و ادویه جات رو با هم زن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شوند.ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط نماییدآرد را الک کرده به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید ، مایه نسبتا ” سفتی مثل شکل زیر بدست میاد

قالب رو چرب کنید (اگه قالب سیلیکونی هست نیازی به چرب کردن نداره ) و کمی ازمایع رو ته قالب بریزید

بعد مخلوط گوشتی رو بابقیه مایع مخلوط کرده و بریزد روی اون دراین مرحله میتونید با سس گوجه فرنگی روی کیک رو تزئین کنید

برای پخت به مدت یکساعت در دمای ۱۸۰ درجه فارنهایت داخل فر یا ۱۵ دقیقه با کلید ترکیبی ۳ داخل ماکروویو بپزید.

میتونید مایع گوشتی و خمیر رو لایه لایه داخل قالب بریزید و یا مایع گوشتی رو وسط دولایه خمیر قرار بدید اما به نظر من وقتی مخلوط میشه طعم پخش میشه و خوشمزه تره.

 

line

طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز به فر

 

طرز تهیه کیک گوشت دیگری  را به شما آموزش می دهیم که با مواد گوشتی پر شده است. این کیک نیازی به فر ندارد و خیلی خوشمزه است.

مواد اولیه:

  • زعفران سائیده شده به میزان لازم
  • نمک ۱ ق م
  • بیکینگ پودر ۲ ق م
  • زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل به میزان نیاز
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  • آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه
  • ماست ۱ پیمانه
  • سس کچاپ برای سرو
  • تخم مرغ ۴عدد
  • کنجد (به دلخواه) به میزان لازم

طرز تهیه کیک گوشتی :

ابتدا تخم مرغها را کاملا مخلوط میکنیم بعد روغن رو اضافی میکنیم کامل هم میزینم بعد ماستو میریزیم و هم میزنیم بعد مواد خشک رو (آرد نمک بیکینگ پودرفلفل زردچوبه زعفران ساییده شده)که قبلا ۳ بار الک کردیم آروم آروم و در ۳ مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن.

بعد ته قابلمه نسوز (یا ماهیتابه با هر کدوم که راحتترین برای پختن و برگردوندن.فقط اگه از تابه استفاده میکنین ارتفاعش خوب باشه که مواد به دمکنی نچسبه.من خودم توی قابلمه درست کردم و طرف دیگشو توی تابه برگردوندم اینطوری راحت میشه برام) رو چرب کردم نصف مایع کیک رو ریختم بعد روش مواد میانی رو میریزیم و بعد نصف باقیمانده ی مواد کیک رو میریزیم .میزاریم روی شعله کم گاز با شعله پخش کن.در قابلمه رو با دمکنی روش میزاریم اجازه میدیم بپزه.

برای من ۱۵ دقیقه طول کشید این مدت در گازها فرق میکنه نسبت به شعلشون.پس باید مراقب باشین.تشخیصش با خودتونه ولی به نظر من بیشتر از ۳۰ دقیقه دیگه نزارین بمونه.بعد برشگردونین و طرف دیگش رو هم سرخ کنید وبا سس قرمز سروش کنید

 

کیک گوشت • طرز تهیه کیک گوشت• کیک گوشت مجلسی • انواع کیک گوشت • طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز فر

من برای داخل کیکم از گوشت چرخکرده با فلفل دلمه ای خرد شده و سیب زمینی نگینی خرد شده و سرخ شده به همراه ۲ دونه خیار شور خرد شده و هویج نگینی خرد شده با نخود فرنگی استفاده کردم (همشو قبلا سرخ کرده و اماده کرده بودم)با رب و نمک و ادویه ها ی مورد علاقم

کیک گوشت • طرز تهیه کیک گوشت• کیک گوشت مجلسی • انواع کیک گوشت • طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز فر

نکته:

میتونید قبل از ریختن مایع کیک ته قابلمه کنجد بپاشین همچنین روش.عالی میشه.

میتونید برای داخل کیک از هر موادی که دوس دارین استفاده کنین.

توصیه میکنم حتما درست کنید چون خیلی خوشمزه هست.

 

 

منبع : چی بپزم – نی نی بانو


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو

    طرز تهیه پاستای میگو با سس پستو   طرز تهیه سس پستو: ریحان تازه : ۲فنجان پنیر پارمسان : ۲/۱ فنجان روغن زیتون :  ۲/۱ فنجان سیر : ۳حبه همه مواد رو میریزیم تو غذاساز تا خوب …

  • مرغ شکم پر مجلسی طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه

    دستور پخت مرغ شکم پر مجلسی  مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار شیک و مجلسی و لذیذ است. شکم مرغ را مواد مختلفی پر می کنند مثلا برخی سبزیجات معطر می ریزند.   مواد لازم …

  • طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

    دستور پخت پیراشکی سیب زمینی   پیراشکی سیب زمینی غذایی ساده، خوشمزه و بدون گوشت هست که به راحتی درست میشه. پیراشکی سیب زمینی رو می تونید در مقدار زیاد تهیه کنید و بعد از پخت …

  • طرز تهیه کاپ میگو با خمیر فیلو

    طرز تهیه فیلو کاپ میگو   فیلو کاپ میگو میتونه به عنوان یک پیش غذای شیک توی مهمونیهاتون مورد استفاده قرار بگیره .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه …

  • طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار, طرز تهیه سس تارتار, پخت جوجه چینی با سس تارتار, درست کردن جوجه چینی با سس تارتار, مواد لازم برای جوجه چینی, مواد لازم برای سس تارتار, پخت انواع جوجه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار

    طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار   این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست .   مواد لازم :برای ۵-۶ نفر فیله مرغ : …

  • طرز تهیه کلوچه گوشت طرز تهیه کلوچه گوشت خوشمره

    روش پخت کلوچه گوشت ، غذایی جدید و خوشمزه  مواد لازم: _ماست ۱ لیوان _روغن جامد نصف لیوان _تخم مرغ ۱ عدد _بیکینگ پودر ۱قاشق غذا خوردی _یک قاشق غذاخوری خمیر مایه عمل آمده در …

  • طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه

          بفرمایید چلو ماهیچه ویژه   مگه کسی هم داریم که چلو ماهیچه رو دوست نداشته باشه؟ آخه اصلاً مگه میشه؟  فکرش را بکنید صبح جمعه از خواب بیدار می شوید دلتان می خواهد یک …

  • طرز تهیه خوراک لوبیا سبز و قارچ

        مواد لازم: لوبیا سبز تازه خرد شده : ۵۰۰ گرم هویج خلال شده : ۲ عدد کره : ۱/۴ پیمانه پیاز خرد شده : ۱ عدد قارچ تازه حلقه شده : ۳۰۰ گرم …

  • طرز تهیه رول فیله مرغ شیرین

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  نیم کیلو (فیله) قیصی ۲۵۰ گرم + مقدار دلخواه برای سس گردو ۱۰۰ …

  • صبحانه,حتما این صبحانه ها را امتحان کنید,(2),آشپزی،صبحانه حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۲)

    حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۲)   صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و … مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه …

  • طرز تهیه رولت اسفناج و تخم مرغ

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : تخم مرغ  ۵عدد آرد ۵قاشق غذاخوری پنیر پیتزا نصف پیمانه اسفناج به میزان لازم (از ۲۰۰گرم …

  • طرز تهیه کتلت ماهی طرز تهیه کتلت ماهی برای علاقمندان به غذاهای دریایی

    طرز تهیه کتلت ماهی کتلت ماهی یکی از انواع کتلت خوشمزه و پرطرفداره. اگه میخواین از خواص بی نظیر ماهی استفاده کنین، در بخش آموزش آشپزی، با طرز تهیه کتلت ماهی همراه ما باشید.   …

  • شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی

    شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی     مواد لازم: برنج : ۱ کیلو لوبیا چشم بلبلی : ۲ پیمانه شوید تازه : ۷۵۰ گرم زعفران آب زده : ۲ قاشق غذاخوری پودر دارچین : …

  • لازانیا با ژامبون گوشت

    لازانیا با ژامبون گوشت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان کل : ۲۰ دقیقه مخصوص(تعداد نفر) : ۴  مواد مورد نیاز : لازانیا تک ماکارون : ۵۰۰ گرم ژامبون گوشت دودی : ۳۰۰-۴۰۰ گرم …