دوشنبه , ۴ بهمن , ۱۳۹۵


روش پخت کیک گوشت مجلسی

کیک گوشت • طرز تهیه کیک گوشت• کیک گوشت مجلسی • انواع کیک گوشت • دستور آشپزی کیک گوشت• تهیه کیک گوشت ساده • آﻣﻮﺯﺵ ﺗﺼﻮﻳﺮﻱ ﻛﻴﻚ گوشت

 

مواد لازم برای خمیر کیک گوشت :

تخم مرغ : ۴ عدد

ماست :۱یک پیمانه

روغن زیتون : یک پیمانه

آرد : دو ونیم پیمانه

بیکینگ پودر : ۳ قاشق چایخوری

پودر گشنیز: یک قاشق غذاخوری

نمک : یک قاشق چایخوری

فلفل : مقداری

 

کیک گوشت • طرز تهیه کیک گوشت• کیک گوشت مجلسی • انواع کیک گوشت • دستور آشپزی کیک گوشت• تهیه کیک گوشت ساده • آﻣﻮﺯﺵ ﺗﺼﻮﻳﺮﻱ ﻛﻴﻚ گوشت

مایع داخل کیک گوشت :

از هر مخلوطی میتونید استفاده کنید ، مایع ماکارونی ، مایع مرغ و….

مقدار ۲ لیوان از مخلوط دلخواه رو برای کیک لازم داریم من از مخلوط مرغ, پیاز, سیر, فلفل دلمه ای و جعفری استفاده کردم .

 

طرز تهیه کیک گوشت :

برای تهیه کیک گوشت ابتدا تخم مرغ روغن نمک و ادویه جات رو با هم زن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شوند.ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط نماییدآرد را الک کرده به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید ، مایه نسبتا ” سفتی مثل شکل زیر بدست میاد

قالب رو چرب کنید (اگه قالب سیلیکونی هست نیازی به چرب کردن نداره ) و کمی ازمایع رو ته قالب بریزید

بعد مخلوط گوشتی رو بابقیه مایع مخلوط کرده و بریزد روی اون دراین مرحله میتونید با سس گوجه فرنگی روی کیک رو تزئین کنید

برای پخت به مدت یکساعت در دمای ۱۸۰ درجه فارنهایت داخل فر یا ۱۵ دقیقه با کلید ترکیبی ۳ داخل ماکروویو بپزید.

میتونید مایع گوشتی و خمیر رو لایه لایه داخل قالب بریزید و یا مایع گوشتی رو وسط دولایه خمیر قرار بدید اما به نظر من وقتی مخلوط میشه طعم پخش میشه و خوشمزه تره.

 

line

طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز به فر

 

طرز تهیه کیک گوشت دیگری  را به شما آموزش می دهیم که با مواد گوشتی پر شده است. این کیک نیازی به فر ندارد و خیلی خوشمزه است.

مواد اولیه:

  • زعفران سائیده شده به میزان لازم
  • نمک ۱ ق م
  • بیکینگ پودر ۲ ق م
  • زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل به میزان نیاز
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  • آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه
  • ماست ۱ پیمانه
  • سس کچاپ برای سرو
  • تخم مرغ ۴عدد
  • کنجد (به دلخواه) به میزان لازم

طرز تهیه کیک گوشتی :

ابتدا تخم مرغها را کاملا مخلوط میکنیم بعد روغن رو اضافی میکنیم کامل هم میزینم بعد ماستو میریزیم و هم میزنیم بعد مواد خشک رو (آرد نمک بیکینگ پودرفلفل زردچوبه زعفران ساییده شده)که قبلا ۳ بار الک کردیم آروم آروم و در ۳ مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن.

بعد ته قابلمه نسوز (یا ماهیتابه با هر کدوم که راحتترین برای پختن و برگردوندن.فقط اگه از تابه استفاده میکنین ارتفاعش خوب باشه که مواد به دمکنی نچسبه.من خودم توی قابلمه درست کردم و طرف دیگشو توی تابه برگردوندم اینطوری راحت میشه برام) رو چرب کردم نصف مایع کیک رو ریختم بعد روش مواد میانی رو میریزیم و بعد نصف باقیمانده ی مواد کیک رو میریزیم .میزاریم روی شعله کم گاز با شعله پخش کن.در قابلمه رو با دمکنی روش میزاریم اجازه میدیم بپزه.

برای من ۱۵ دقیقه طول کشید این مدت در گازها فرق میکنه نسبت به شعلشون.پس باید مراقب باشین.تشخیصش با خودتونه ولی به نظر من بیشتر از ۳۰ دقیقه دیگه نزارین بمونه.بعد برشگردونین و طرف دیگش رو هم سرخ کنید وبا سس قرمز سروش کنید

 

کیک گوشت • طرز تهیه کیک گوشت• کیک گوشت مجلسی • انواع کیک گوشت • طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز فر

من برای داخل کیکم از گوشت چرخکرده با فلفل دلمه ای خرد شده و سیب زمینی نگینی خرد شده و سرخ شده به همراه ۲ دونه خیار شور خرد شده و هویج نگینی خرد شده با نخود فرنگی استفاده کردم (همشو قبلا سرخ کرده و اماده کرده بودم)با رب و نمک و ادویه ها ی مورد علاقم

کیک گوشت • طرز تهیه کیک گوشت• کیک گوشت مجلسی • انواع کیک گوشت • طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز فر

نکته:

میتونید قبل از ریختن مایع کیک ته قابلمه کنجد بپاشین همچنین روش.عالی میشه.

میتونید برای داخل کیک از هر موادی که دوس دارین استفاده کنین.

توصیه میکنم حتما درست کنید چون خیلی خوشمزه هست.

 

 

منبع : چی بپزم – نی نی بانو


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • کباب ضیافتی با خمیر یوفکا کباب ضیافتی با خمیر یوفکا

    کباب ضیافتی با خمیر یوفکا   کباب ضیافتی یه غذای ترکی هست. تو دستور قدیمیش ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده و ۲۰۰ گرم مرغ چرخ کرده استفاده شده ،ولی می تونید فقط گوشت قرم چرخ شده …

  • طرز تهیه چیز استیک کوردون پلو

      چیز استیک کوردون پلو مواد لازم : فیله بودن چربی خوابانده از قبل                ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده                     …

  • طرز تهیه باقلوای گوشت

      طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار   باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.     …

  • طرز تهیه شامی ازمیری

      مواد لازم: گوشت بره چرخ کرده : نیم کیلو پیاز : یک عدد متوسط تخم مرغ : ۱ عدد جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق غذاخوری نان تست : ۲ قطعه زیره : ½ …

  • طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

    خورش بادمجان یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرونی و مورد علاقه بیشتر افراده. سن و سال هم نمیشناسه. خورش بادمجان رو میشه هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ کرد. بادمجان اون …

  • طرز تهیه استیک با سس قارچ

    طرز تهیه استیک با سس قارچ مواد لازم: برای سس قارچ: آب گوشت  :  یک پیمانه آرد سفید  :  یک قاشق سوپ خوری کره  :  ۲۵۰گرم قارچ تازه  :  ۲۵۰گرم شیر  :  یک پیمانه نمک …

  • طرز تهیه پای چوپان + عکس

    طرز تهیه پای چوپان   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم هویج پخته ۲ عدد ذرت پخته یک پیمانه سیب زمینی ۳ عدد فلفل …

  • طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ

    دستور تهیه کباب حسینی غذایی شیک و مجلسی   برای تهیه کباب حسینی به سیخ‌های کوچک چوبی که معمولاً از درخت انار تهیه شده و در فروشگاه ها هم به فروش میرسن احتیاج داریم و …

  • طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر

    طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۰ مواد اولیه برای ۶ نفر:  رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری پیاز  ۲عدد زرشک ۱قاشق …

  • خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم طرز تهیه سبزی پلو با ماهیچه (سبک پسران کریم)

    طرز تهیه خوراک سبزی پلو با ماهیچه (به سبک پسران کریم)   این روش پخت سبزی پلو با ماهیچه که به روش پخت پسران کریم شهرت داره در سایت شف آرتیست منتشر شده. اولین بار طبق اون دستور …

مطالب قبلی این بخش
  • هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

    آموزش تصویری روش پخت هویج پلو شیرازی  قبلا یکی از روش های تهیه هویج پلو شیرازی را تقدیم شما عزیزان کردیم و در این مطلب روشی دیگر برای تهیه این غذای خوشمزه آموزش میدیم. در …

    • طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

        طرز تهیه بورک ترکی با اسفناج و پنیر   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی …

      • طرز تهیه کیک سیب زمینی خلالی

        طرز تهیه کیک سیب زمینی خلالی سرخ شده کیک سیب زمینی خلالی غذایی ساده و سریع که برای خوش طعم تر شدن  اون می تونید بکینگ پودر، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، آویشن و پودر سیر …

        • طرز تهیه سالاد خیار ترش و تند

          آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : خیار۲ عدد – ۶۰۰ گرم (بدون تخم) نمک طبق ذائقه شکر دانه ای۲ تا ۳ قاشق چایخوری – بسته به میزان شیرینی که برای سالاد می پسندید …

          • کوفته گردو طرز تهیه کوفته گردو غذای محلی جاسب

             دستور پخت کوفته گردو غذایی خوشمزه و مقوی کوفته گردو غذایی مقوی و خوشمزس که به روش های مختلفی تهیه میشه. در این مطلب دو روش پخت این غذای خوش عطر و طعم تقدیمتون می …

            • طرز تهیه مرغ پورتوریکو

                      مواد اولیه : مرغ  یک تا یک و نیم کیلو خرد شده نمک یک قاشق سوپ خوری برگ بو یک عدد روغن زیتون یک فنجان کره ۴ قاشق سوپ خوری پیاز  …

              • طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

                  طرز تهیه جوجه کباب تابه ای   جوجه کباب تابه ای طعم بسیار لذیذی دارد، طعمی شبیه جوجه کباب که توصیه میکنم برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید و از طعم …

                • طرز تهیه پیده (غذای ترکی)

                  آموزش روش پخت پیده (غذای ترکی) در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه پیتزای ترکی یا همون پیده را آماده کرده ایم. این پیتزا یکی از خوشمزه ترین پیتزاهای ایرانی و بی نهایت سالم ،کم …

                  • طرز تهیه لازانیا قالبی (تیمپانو)

                    طرز تهیه تیمپانو لازانیا ( لازانیا قالبی )   تیمپانو لازانیا نوعی لازانیای ایتالیایی هست که به شکل لایه لایه و با انواع مختلف مواد درست میشه و به همین دلیل رنگارنگه و چند طعم …

                    • طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک

                      طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک   سالاد تخم مرغ اغلب به عنوان مواد پرکننده (مواد درون ساندویچ) ساندویچ استفاده می‌شود و به طور معمول از تخم مرغ آب پز سفت قطعه قطعه شده، سس …

                      • طرز تهیه کباب چیکن تیکا

                          مواد لازم •    ۵ عدد سینه مرغ بدون استخوان •    ۱۰۰ گرم زنجبیل تازه •    نصف قاشق چایخوری زیره •    گشنیز تازه یک دسته •    یک عدد از هر کدام از فلفل قرمز و …

                        • طرز تهیه مرغ ذغالی

                            ناهار امروز ما مرغ ذغالی (بسیارخوشمزه)   مواد لازم : ران مرغ ۳ عدد پیاز داغ چیپس شده ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ق غ زغال ۷-۸ تیکه کوچک زعفران کمی  فلفل سیاه کمی …

                          • کوکوی مرغ و لوبیا سفید طرز تهیه کوکوی مرغ و لوبیا سفید

                             طرز تهیه کوکوی مرغ و لوبیا سفید  کوکوی مرغ  لوبیا سفید غذائیه که هم خیلی خوشمزه اس و هم خیلی آسون. به نظرم همه میتونن به راحتی اون رو درست کنن. اصولا کوکو ها و کتلت ها …

                            • طرز تهیه ۱۰ نوع سالاد لایه ای

                                معرفی ده نوع سالاد لایه ای لذیذ   سالاد انواع و اقسام دارد در هر فصل و موقعیت مواد و ترکیب آن فرق می کند . در این مطلب برای شما عزیزان ۱۰ نوع …