پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه کیک گردو و پسته مقوی و خوشمزه کیک صبحانه و عصرانه

طرز تهیه کیک گردو و پسته

کیک گردو و پسته یکی از انواع کیک خوشمزه و مقوی مناسب برای صبحانه و عصرانه است. طرز تهیه کیک گردو و پسته را در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی می بینید.

طرز تهیه کیک گردو و پسته

مواد لازم برای تهیه کیک گردو و پسته

آرد ۲۲۵ گرم
روغن ۱۵۰ گرم
شیر ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد درشت
مغز گردو و پسته نگینی ۱ پیمانه سر پر
بکینک پودر ۲ قاشق مربا خوری
وانیل
کاکائو به دلخواه
شکر ۲۰۰ گرم

 

طرز پخت کیک گردو پسته

برای تهیه این کیک ابتدا فر را روشن می کنیم تا گرم شود.

سپس تخم مرغ را با شکر بهم بزنید. (تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید)

بعد وانیل را اضافه کرده ، هم می زنیم. سپس روغن و شیر را می ریزیم.

آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم.

اگر کیک شکلاتی می خواهید ۲ قاشق غذا خوری پودر کاکائو را داخل آرد مخلوط می کنیم.

دقایق آخر مغز گردو و پسته با یک قاشق آرد مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم.

خمیر کیک گردو و پسته را در قالب می ریزیم.

قالب را در فر که از ۱۵ دقیقه قبل روشن شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ تا یک ساعت میگذاریم بپزد.

 

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 37, میانگین امتیاز: 3,86 از 5)
Loading...