پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

کیک کشک و بادمجان غذایی بسیار ساده و در عین حال شیک و مناسب مهمونی هایی هست که میخواین هنر آشپزیتون رو به رخ بکشید !!!!

کیک کشک بادمجان مجلسی

مواد لازم برای کیک کشک و بادمجان (۴ نفر)

گردو و خلال پسته و بادام (برای تزئین)به میزان دلخواه
کشکبه مقدار لازم
نان تستبه تعداد مناسب ظرف
نعنا خشک (برای نعنای داغ)به میزان دلخواه
گردوی خرد شدهنصف پیمانه
بادمجان (کبابی یا سرخ شده)۶ عدد
پیاز (بصورت پیاز داغ)۴ عدد
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

روش تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

جهت تهیه کیک کشک بادمجان ابتدا بادمجانها رو بر حسب ذائقه تون کبابی و یا سرخ کنید . 
بعد پیاز داغ فراوان درست کنید وبه بادمجانها اضافه کنید. 
نصف پیمانه گردوی خشک شده هم بریزید. 
سپس کمی نعنا داغ هم اضافه کرده و کشک هم اضافه کنید و بگذارید با مقدار بسیار کمی آب جا ببفته. 
حالا نون های تست رو که کناره هاش رو گرفتید داخل ظرفی که می خواهید غذا رو سرو کنید بچینید. 
مایه کشک بادمجون رو روی نان تست ها بمالید و دوباره نان تست رو یک ردیف دیگه بچینید و بهمین ترتیب یک لایه کشک بادمجون و یک لایه نون تست بگذارید. 
البته توجه داشته باشید که خیلی ارتفاع غذا زیاد نشه ! بنظر من دو ردیف کافیه 
روی لایه آخری رو با کشک می پوشونیم و حدود نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم سپس با پیاز داغ و گردو و خلال پسته و بادام تزیئین کنید. 
توجه داشته باشید که کیک رو یک ساعت قبل از سرو کردن از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسه.

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 21, میانگین امتیاز: 3,33 از 5)
Loading...