چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه کیک پستهدستور پخت کیک پسته 

کیک پسته کیکی خوشمزه و مقویه که می تونین هم به عنوان عصرانه و هم در وعده صبحانه میل کنین. این کیک خوشمزه را درست کنین و از خوردنش کنار خونواده همراه با یه نوشیدنی گرم لذت ببرین.

 

مواد لازم برای تهیه کیک پسته :

سه پیمانه آرد
دو و نیم ق چ بکینگ پودر
یک دوم ق چ نمک
یک و نیم پیمانه شکر
۵۰ گرم پسته ی چرخ شده یا کوبیده شده
آب نصف لیوان
کره سیصد و چهل گرم ( یا ۲۳۰ گرم روغن مایع)
یک ق چ وانیل
پنج عدد تخم مرغ بزرگ
یک دوم پیمانه شیر پرچرب پ

 

طرز تهیه کیک پسته

روش پخت کیک پسته :

فر رو روشن و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

یک قالب کیک سوراخ دار بیست و پنج سانتی رو با روغن جامد چرب کنید و تمام سطح قالب رو کنجد پاشی کنید.

آرد، بیگینگ پودر و نمک رو سه بار الک کنید.

کره رو با سرعت متوسط همزن دو دقیقه هم بزنید. شکر رو اضافه کنید و چهار دقیقه با سرعت نیمه زیاد هم بزنید.

وانیل و تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه کنید و فاصله هر تخم مرغ یک دقیقه بزنید و اون قدر هم بزنید تا حجم مواد دو برابر بشه.

آرد رو در سه قسمت مساوی اضافه کنید. بین هر دو قسمت نصف شیر رو هم اضافه کنید و فقط با لیسک بصورت دورانی هم بزنید.

پودر پسته رو با آب و یکم رنگ مجاز خوراکی مخلوط کنید و اون رو با سه پیمانه از مایه کیک مخلوط کنید.

یک سوم از مایه ساده رو کف قالب بریزید. سپس یک سوم از مایه پسته رو روی اون بریزید و این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید.

برای مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه یا تا وقتی که خلال دندان تمیز از مرکز کیک خارج بشه بپزید.

 

نوش جان

 

منبع:کانال پخت و پز آسان/فاطمه زهرا

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • کتایف کلاسیک با فیلینگ آجیل, دسر عربی کتایف کلاسیک پرشده با آجیل ویژه ماه رمضان

    روش پخت کتایف (Qatayef) کلاسیک با فیلینگ آجیل کتایف نوعی دسر مخصوص ماه رمضان هست که متشکل از پنکیک و فیلینگ آجیلی که در روغن سرخ میشه و با لایه ضخیمی از شیره پوشانده میشه. این پنکیک …

  • طرز تهیه رولت موز طرز تهیه رولت موز / رولت مجلسی / انواع رولت

    دستور پخت رولت موز  رولت موز دسری شیک و خوشمزه و مجلسیه.   مواد لازم برای تهیه رولت موز : آرد ۱۲۰گرم تخم مرغ ۴عدد شکر ۱۰۰گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک دوم …

  • طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری

    طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری نان سیر و ریحان پنیری خوش عطر و خوشمزه استو تهیه آن وقت زیادی نبرده، به راحتی تهیه می شود . این نان سیر خوشمزه را می توان کنار هر نوع …

  • طرز تهیه پفک هندی خانگی طرز تهیه پفک هندی خوشمزه در خانه

    طرز تهیه پفک هندی خانگی مواد لازم برای تهیه پفک هندی:  ۱ بسته پفک هندی بخرید (یا اگه خواستید خودتون مواد اولیه اش رو تهیه کنید قسمت دوم رو بخونید) روغن سرخ کردنی به مقدار …

  • نان جیبی طرز تهیه نان جیبی

    روش پخت نان جیبی  نان جیبی پیش غذای خوشمزه و شیک برای سفره افطار و هم چنین عصرانه و جشن تولدهاست. این نون زیبا و دلربا برای پذیرایی بسیار مناسبه.   مواد لازم برای تهیه …

  • طرز تهیه بیسکویت کره ای با چیپس شکلاتی طرز تهیه بیسکویت کره ای با چیپس شکلاتی شیرینی عید ساده و خوشمزه

    طرز تهیه بیسکویت کره ای ترد با چیپس شکلاتی  شما می توانید این بیسکویت کره ای را با طعم دلخواه خود درست کنید مثلا بیسکویت کره ای زنجبیلی ، نارگیلی یا کاکائویی. در اینجا طرز …

  • طرز تهیه کاپ کیک هندوانه برای شب یلدا

      کاپ کیک هندوانه دسری مناسب و خوشمزه برای سرو در مهمانی‌های شب یلدا است . در شب یلدا که یکی از مهمانی‌های ایران باستان است همه‌ی افراد خانواده و گاهی فامیل دور هم جمع …

  • شیرینی قلبی , شیرینی رد ولوت طرز تهیه شیرینی قلبی کرمدار / رد ولوت

    طرز تهیه شیرینی قلبی رد ولوت کرم دار   شیرینی قلبی کرم داری که دستور تهیه اونو در ادامه خواهید دید ، رد ولوت (red velet) یا شیرینی مخملی قرمز نامیده میشه که برای جشن ولنتاین مناسبه. مواد …

  • طرز تهیه ژله رولی رنگین کمانی

    طرز تهیه ژله رولی رنگین کمانی   ژله رولی رنگین کمانی ژله ای جدید و مجلسی با طرز تهیه جالب و کمی متفاوت است. برای تهیه این ژله ابتدا طرز تهیه ژله خرده شیشه و …

  • طرز تهیه کیک اسفنجی

    طرز تهیه کیک اسفنجی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۱۰ نفر : آب نصف پیمانه (جوش) وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری سر صاف نمک …

  • acmasi ,نان آچما , نان مخصوص ترکیه, açma نان آچما ، نان مخصوص ترکیه / açma

    آموزش تصویری روش پخت نان آچما نان مخصوص ترکیه (açma) نان آچما از نان های مخصوص کشور ترکیه است. در ادامه روش تهیه خمیر ، پیچیدن خمیر و پخت آن را به صورت تصویری به …

  • طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر | روش پخت نان طعم دار

    دستور پخت نان سیر با سبزی و پنیر در این مطلب از بخش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت نان سیر تقدیم شما می شود. نان سیر نوعی نان دارای سیر و روغن زیتون و کره …

  • گل قندی, قندرنگی, قند به شکل گل طرز تهیه گل قندی / قندهایی به شکل گل

    روش درست کردن گل قندی / قند مجلسی به شکل گل این گلای خوشگل که میبینید قند خوراکیه. میتونید برای مهمونیها بین قندهای سفید بذارید تا کلی خودنمایی کنه قندونتون. حالا بریم سراغ اینکه این گل قندی …

  • شیرینی نوروزی : نان پنجره ای

    کام مهمانان نوروزی را با نان پنجره ای شیرین کنید   مواد لازم : گلاب:نصف پیمانه نشاسته:۷۵گرم تخم مرغ:۵عدد شیر سرد:۱پیمانه آرد سفید گندم:۷۵گرم پودر شکر و پودر هل و پودر پسته به میزان لازم …