پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه کیک پرتقالی | کیک خانگی | کیک پف کرده و پنبه ای

کیک پرتقالی,کیک تولد,کیک خانگی

دستور پخت کیک پرتقالی خوشمزه و عالی

کیک پرتقالی یکی از کیک های بسیار خوش عطر و طعمه که طرفداران زیادی دارد. کمتر کسی است که از عطر پرتقال در کیک لذت نبرد. با مجله تصویر زندگی همراه شوید تا دستور پخت کیک پرتقالی عالی را تقدیم شما کنیم.

 

مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی

آب پرتقال: صد گرم
آرد: ۲۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری
تخم مرغ: چهار عدد
روغن مایع: صد گرم
پودر شکر: صد و پنجاه گرم

کیک پرتقالی,کیک تولد,کیک خانگی

طرز پخت کیک پرتقالی :

چهار عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (۱۵۰ گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی حدود ۵ دقیقه می‌زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.
روغن را اضافه کرده، هم می‌زنیم سپس آرد گندم (۲۵۰ گرم) و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، نصف آن را با یک الک به تخم مرغ های زده شده اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
بعد آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کرده هم می‌زنیم و بعد بقیه آرد را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه کیک آماده شود.
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (۱۶۰ الی ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم. قالب را چرب کرده مایه کیک را در آن ها می‌ریزیم. مایه کیک باید نصف قالب را بگیرد تا جا برای پف کردن داشته باشد. قالب را در طبقه وسط فر برای مدت ۴۰ دقیقه قرار می‌دهیم (تا زمانی که کیک پف کرده، روی آن کمی طلایی شود).

نوش جان

 

از این دستور برای پخت کیک تولد هم می توان استفاده کرد.

کیک پرتقالی,کیک تولد,کیک خانگی

منبع:دنیای اینترنت

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 179, میانگین امتیاز: 3,97 از 5)
Loading...