سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه کیک شیری

کیک شیری

طرز تهیه کیک شیری

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت

مواد اولیه برای ۸ نفر :

آرد ۳پیمانه

شکر ۱ونیم پیمانه

بیکینگ پودر ۳قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱قاشق چایخوری (اختیاری)
شیر  ۲پیمانه
تخم مرغ  ۴عدد
کره ۲سوم پیمانه
وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری
پودر نارگیل به میزان لازم (اختیاری)

 

طرز تهیه

ابتدا در ظرفی مناسب تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را با همزن برقی کاملا می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود، سپس کره را افزوده و هم می‌زنیم. شیر را داغ کرده و آن را کم‌کم اضافه و با همزن می‌زنیم تا مواد یکدست شود.

 

کیک شیریآرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده، به مواد اضافه می‌کنیم و در صورت دلخواه پودر کاکائو را به آرد اضافه می‌کنیم. مواد را در قالب که کف آن را کاغذ روغنی پهن کرده‌ایم، می‌ریزیم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه در پنجره وسط قرار می‌دهیم.

 

کیک شیری

نکات:

۱)اگر دوست دارید به جای کره از روغن مایع استفاده کنید.
۲)بهتر است زرده و سفیده جدا شوند و سفیده را کمی بیشتر بزنید و بعد با سایر مواد مخلوط کنید.
۳)این کیک با خامه زده شده و موز بسیار خوشمزه میشود.
۴)حتما فر را از ۲۰ دقیقه قبل گرم کنید.
۵)بهتر است برای این کیک از قالب شماره ۲۶ استفاده نمایید.
۶)بهتر است روی کیک را با خامه زده شده پوشانده و روی آن پودر نارگیل بپاشید تا کیک بسیار خوشمزه تری داشته باشید.

 

فود سوران

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 9, میانگین امتیاز: 4,11 از 5)
Loading...