دوشنبه , ۷ فروردین , ۱۳۹۶


کیک رنگین کمان

طرز تهیه کیک رنگین کمان

مواد اولیه :

پودر کیک به میزان لازم رنگ خوراکی به میزان لازم خامه به میزان لازم (زده شده)

ابتدا به میزانی که دوست دارید کیک شما رنگی باشه مایه کیک تهیه میکنیم.
کف تابه رو چرب و آردی می کنیم.

کیک رنگین کمان

مایه کیک رو مخلوط می کنید و داخل ۶ تا ظرف می ریزیم.

کیک رنگین کمان

حالا از رنگ غذا مایع یا ژله ای استفاده می کنید

کیک رنگین کمان


کیک رنگین کمان

کیک رنگین کمان
اگر شما می خواهید رنگ رنگین کمان طبیعی به نظر بیاد می تونید از رنگهای قرمز – نارنجی – زرد – سبز- آبی و بنفش استفاده کنید. اگه ۴ تا رنگ دارید می تونید از این ترکیب استفاده کنید.
قرمز + زرد = نارنجی زرد + آبی= سبز قرمز + آبی = بنفش
حالا مایع رو داخل تابه بریزید. می تونید یه لایه رو قرمز و نارنجی و زرد درست کنید و لایه بعدی رو سبز و آبی و بنفش درست کنید و یا ۶ رنگ رو تو هر لایه استفاده کنید.
اول مایه قرمز رو بریزید.

کیک رنگین کمان

بعد مایه نارنجی رو روی قرمز بریزید. دقت کنید که وسط بریزید.

کیک رنگین کمان

و سرانجام مایه زرد رو به نارنجی اضافه می کنیم.

کیک رنگین کمان

همین مراحل رو برای تابه بعدی انجام می دیم. اول بنفش بعد آبی و در آخر سبز

کیک رنگین کمان

حالا اجازه میدیم داخل فر بپزه و کاملا سرد بشه.
بعد از پخت با خامه زده شده تزیین میکنیم.

کیک رنگین کمان

نکات:

۱)در صورت تمایل هر لایه کیک رو داخل یک قالب بپزید و بعد روی هم قرار بدید.
۲)از مقدار خیلی کمی رنگ استفاده کنید چون اگر رنگ زیاد بشه روی طعم کیک تاثیر داره.
۳)میتونید از کیک اسفنجی یا میوه ای هم برای تهیه این کیک استفاده کنید.

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

بیشتر ببینید
در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • شیربرنج , شیر برنج ,افطاری طرز تهیه شیر برنج برای افطار

    دستور پخت شیر برنج برای افطار در ماه رمضان  شیر برنج دسری ایرانی و خوشمزس که بیشتر در ماه رمضان در سفره افطار سرو میشه. بعضی به شیربرنج به جای شکر نمک اضافه می کنند. بعضی …

    • طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا

      طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای برای شب یلدا   بیسکویت هندوانه ای می تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلدا باشد. این بیسکوئیت با موادی در دسترس درست شده و طرز تهیه آن …

      • نان تافتون خانگی, نان خانگی طرز تهیه نان تافتون خانگی | پخت نان در منزل

        دستور پخت نان تافتون خانگی   تهیه نان تافتون خانگی کار  سختی نیست. در این مطلب روش پخت نان تافتون در منزل را خواهید آموخت. به یاد نان درست کردن های مادر بزرگ های مهربان، …

        • آموزش تزیین کیک تولد به شکل عروسک باربی

            آموزش تزیین کیک تولد به شکل عروسک باربی   دختر کوچولوها عاشق باربی هستن. پس خیلی خوب میشه اگه برای تولدشون کیکی به شکل عروسک دلخواهشون درست کنین. در ادامه آموزش تصویری تزیین کیک …

          • طرز تهیه نان پیتا به دو روش

            طرز تهیه نان پیتا به دو روش   نان پیتا (به انگلیسی: Pitaیا pitta)، نان صاف و گردی است که در حدود ۲۰ سانتیمتر قطر دارد. چون هنگام پخت خمیر شروع به باد کردن می …

            • خاگینه قالبی ,دسر ماه رمضان طرز تهیه کیک خاگینه قالبی

              دستور پخت خاگینه قالبی ویژه ماه رمضان خاگینه قالبی دسری شیک و خوشمزه برای سفره افطار روزه داران عزیزه. با این مقدار مواد که در دستور ذکر شده ، ١٢ عدد کیک خاگینه در قالب مینى …