کیک بیسکویت یخچالی که به کیک سرد هم معروف هست احتیاج به فر و پخت ندارد و چون به راحتی تهیه می شود و طعم خوبی دارد جزو دسرهایی است که پرطرفدار است.
طرز تهیه کیک بیسکویت هرمی با مغز موز
یک کیک یخچالی مجلسی و خوشمزه بدون نیاز به فر
مواد اولیه کیک بیسکوییت
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته
موز ۲ عدد
شیر ۴ لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق
شکر ۶ قاشق
آرد ۳ قاشق سرپر
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک بیسکویت
در یک قابلمه شیر, شکر, آرد, تخم مرغ, کاکائو و وانیل می ریزیم
خوب مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم.
مرتب و سریع هم میزنیم تا به قوام بیاید.
سپس از حرارت برداشته و گاها هم میزنیم تا ولرم شود.
در روی سطح کار کاغذ محافظ باز کرده و دو عدد بیسکویت پتی بور را در سه ردیف می چینیم یعنی از پهنا ۳ تا و از درازا ۶ تا می شود.
کرم آماده شده را روی بیسکوییت ها می ریزیم.
دوباره یک ردیف بیسکوییت می چینیم.
دوباره کرم می ریزیم در قسمتهای کناری یک ردیف دیگر بیسکویت میچینیم
قسمت وسط موز می چینیم
حالا روی همه آنها کرم می مالیم
کناره ها را به همراه کاغذ جمع می کنیم ( تصویر) محکم جمع میکنیم و شکل هرمی میدهیم
در یخچال بمدت ۲-۳ ساعت قرار می دهیم.
سپس کرم باقیمانده را دوباره رویش می ریزیم و خوب می مالیم.
چون چند ساعت از درست کردن کرم می گذرد ممکن است سفت شده باشد.
کمی هم بزنید یا اینکه مقداری شیر بریزید و مخلوط کنید.
روی کیک بیسکوییت را با پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین می کنیم.
سپس برش داده و آن را سرد سرو میکنیم.
می توانید ایک دسر خوشمزه را در قالب لوف هم درست کنید.
منبع : سلام دکتر
سلام ببخشید خامه همون خامه صبحانه هست یا خامه قنادی که بشه استفاده کرد
سلام دوست عزیز
از خامه صبحانه استفاده کنید، خامه قنادی درصد چربی بالاتری داره.
سلام ببخشید میشه کاکائو را حذف کرد ؟
سلام دوست عزیز
بله می تونید برای تهیه سس بین بیسکوییت ها از ترکیب خامه و شکلات بن ماری شده با نسبت برابر استفاده کنید.
ببخشید اگر به جای پودر کاکائو شکلات تخته ای رو آب کنیم اشکالی نداره؟
در صورت استفاده از شکلات تخته ای میزان شیر را کمتر بگیرید تا سس شکلاتی قوام کافی داشته باشد.
در صورت شیرین بودن شکلات از مقدار شکر کم کرده یا حذف کنید.