جمعه , ۶ اسفند , ۱۳۹۵


نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه کیک براق / تزیین کیک تولد و کیک عروسی

آموزش طرز درست کردن کیک براق / تزیین کیک با سس فرانسوی

تهیه کیک براق یکی از جدیدترین روش های تزیین کیک است. با ما همراه باشید تا ابتدا دستور پخت یک کیک اسفنجی را آموزش دهیم و سپس آن را با سس براق فرانسوی تزیین کنیم.

 

طرز تهیه کیک اسفنجی :

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی

تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱ و ۲/۱ فنجان یا ۱۸۰ گرم
شکر ۴/۳ فنجان + ۴/۱ فنجان، مجموعا ۱۵۰ گرم
شیر ۵ قاشق غذاخوری
روغن ۵ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۴/۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کیک اسفنجی :

برای تهیه کیک اسفنجی قبل از هر چیز فرتون رو روشن کنید تا گرم بشه.

تخم مرغ ها رو نیم ساعتی بیرون از یخچال بذارید تا هم دمای محیط بشن و سرد نباشن. اگر هم عجله داشتید یکی دو دقیقه تخم مرغ ها رو در آب ولرم بذارید تا کمی از سرماشون کم شه. آرد و بکینگ پودر و نمک رو باهم الک کنید. اگر دو یا سه بار الک بشه خیلی عالیه. من معمولا آرد رو روی مایع کیکم مستقیم الک میکنم.

برای تهیه همه کیک های اسفنجی به دلیل اینکه بتونیم اون بافت اسفنج مانند و پر حفره رو به کیک بدیم باید سفیده و زرده از هم جدا بشن. پس در مرحله اول خیلی با دقت زرده ها رو از سفیده جدا میکنیم. سعی کنید که زرده ها در حین جدا شدن پاره نشن و با سفیده مخلوط نشن. در ابتدای کار سفیده ها رو بذارید کنار و برید سراغ زرده ها.

زرده ها رو حدود یک دقیقه با دور تند بزنید تا کف کنه. حالا وانیل و ۴/۳ فنجان شکر رو بهش اضافه کنید و اونقدر بزنید تا رنگش کرم روشن بشه. بعد هم روغن و شیر رو اضافه کنید و باز یک دقیقه ای بزنید. در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو که مخلوط کرده بودید کم کم به مایع اضافه کنید. بهتره این کار رو در سه مرحله انجام بدید.

مقداری از آرد رو بریزید و با دور آروم همزن بزنید (میتونید در این مرحله همزن رو بذارید کنار و با یک قاشق یا ویسک هم زدن رو ادامه بدید) تا کاملا آرد ها به خورد مایع برن.

بعد مقداری دیگه از آرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست بشه و باز این کار رو تکرار کنید تا آرد تموم شه. همونطور که بالا گفتم خیلی بهتر میشه اگه در این مرحله آرد رو مستقیم روی مایه کیک با الک و در حین الک شدن بریزید. این به پخت و پف بهتر کیک کمک میکنه.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه کیک براق / تزیین کیک تولد و کیک عروسی

حالا میریم سراغ سفیده ها. سفیده ها رو در ظرفی جدا گونه با دور تند همزن اونقدر بزنین تا کاملا پف کنه و سفید رنگ بشه.

بعد یک قاشق از شکر رو هم به سفیده اضافه کنید و باز یکی دو دقیقه بزنین تا رنگش براق بشه.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه کیک براق / تزیین کیک تولد و کیک عروسی

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه کیک براق / تزیین کیک تولد و کیک عروسی

سفیده رو روی مایع قبلی میریزیم و به آرومی با قاشق(ترجیحا فلزی نباشه) به یک سمت هم میزنیم.

حتی اگه انکار پنج دقیقه طول کشید به هیچ وجه دستتون رو تند نکنید و تا مخلوط شدن کامل سفیده با مایع به آرومی به یک سمت مواد رو هم بزنید (این مهمترین قسمت این کیکه).

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه کیک براق / تزیین کیک تولد و کیک عروسی

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه کیک براق / تزیین کیک تولد و کیک عروسی

بعد هم کف قالب ۲۵ سانتی رو چرب کنید و یا اگه خواستید کاغذ روغنی بذارید و مایع رو در قالب بریزید.

نکته قابل توجه موقع ریختن مایع کیک اینه که حواسمون باشه مایع کیک رو در یک نقطه نریزیم و در تمام سطح قالب پخشش کنیم تا بعد از پخت گنبدی نشه.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه کیک براق / تزیین کیک تولد و کیک عروسی

بذارید در فر در دمای ۱۷۰-۱۸۰ دجه سانتی گراد تا کاملا بپزه. این کیک تقریبا ۲۰-۲۵ دقیقه ای میپزه ولی باز بسته به فرتون ممکنه متفاوت باشه.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه کیک براق / تزیین کیک تولد و کیک عروسی

خب حالا این کیک ساده رو با یک روکش براق تزیینش می کنیم که یک کیک براق شیک و زیبا داشته باشیم.

 

طرز تهیه سس براق شکلاتی (یا سس فرانسوی) :

مواد لازم:

آب ۱۵۰ گرم

شکر ۳۰۰ گرم

گلوکز ۳۰۰ گرم

شکلات ۳۰۰ گرم

خامه صبحانه ۲۵۰ گرم

ژلاتین سفت ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه :

آب و شکر و گلوکز را تو ظرفی میریزیم و مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا وقتی شکر حل بشه.همینکه خواست بجوشه از رو حرارت برمیداریم و شکلاتهای خرد شده رو بهش اضافه می کنیم و با همزن دستی بهم میزنیم.

خامه رو هم اول میزنیم تا حالت روان پیدا کنه و به بقیه موادمون اضافه می کنیم. اگر میخواهید سس براق را به یک رنگ غیر از شکلاتی درست کنید، زمان اضافه کردن رنگ همین الان بعد از اضافه کردن خامه است که با گوشتکوب برقی با مواد مخلوط میشه.

وقتی خامه و رنگ رو اضافه کردید، با بلندر (گوشتکوب برقی) به مدت ۵ دقیقه خوب مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه.

۱۰۰گرم از ژلاتین سفتمون که درست کردیم را خرد خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و صبر می کنیم که با حرارت مواد ذوب بشه.

بعد موادو صافش می کنیم.کف روشو که رفت داخل ظرف در دار میریزیم البته همون موقع هم قابل استفاده هست.

ولی اگه خواستید بعدا استفاده کنید میتونید تو یخچال نکهداری کنید.موقع استفاده بذارید که بنماری بشه و بعد از خنک شدن روی دسر یا کیک خامه کشی شده که از فریزر در اوردید بریزید.

 

مدل های مختلف تهیه کیک براق با سس براق فرانسوی:

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه کیک براق / تزیین کیک تولد و کیک عروسی

عکس کیک های براق

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه کیک براق / تزیین کیک تولد و کیک عروسی

مدل کیک براق قلبی برای ولنتاین

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه کیک براق / تزیین کیک تولد و کیک عروسی

کیک براق شکلاتی

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه کیک براق / تزیین کیک تولد و کیک عروسی

کیک براق با تزیین میوه

 

منابع:دونفره/برترین ها


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کیک سه دقیقه ای

       روش پخت کیکی سریع : کیک سه دقیقه ای   مواد لازم : شیر: ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع: ۲ قاشق غذا خوری شکر: ۴ قاشق غذا خوری آرد سفید: ۵ قاشق سوپخوری …

  • چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی چند ریزه کاری در پخت کیک و شیرینی | ترفندهای کیک خوب پختن

      چند نکته مهم در مورد پخت کیک و شیرینی تکنیک های پخت کیک و شیرینی, نکته هایی برای پختن کیک و شیرینی, ترفندهای پخت کیک و شیرینی, راهنمای پختن کیک و شیرینی, نکاتی برای شیرینی …

  • سس مخملی, تزیین کیک, کیک مخملی طرز تهیه سس مخملی برای تزیین کیک مخملی

    روش تهیه سس مخملی برای تزیین کیک تولد و کیک عروسی کیک مخملی زیبایی که می بینید با سس مخملی روکش شده و این سس ظاهری بسیار شیک و زیبا و مجلسی به کیک میده. با …

  • تزیین کیک به شکل هندوانه, کیک هندوانه,دسر شب یلدا عکس تزیین کیک هندوانه دسر مخصوص شب یلدا برای تازه عروس ها

    مدل های زیبای تزیین کیک هندوانه برای شب یلدا درست کردن کیک هندوانه به عنوان دسر شب یلدا یکی از رسوم جدید و خلاقانه این شب زیباست. در این پست از بخش دسر و شیرینی …

  • کیک فندق و انجیر, پخت انواع کیک طرز تهیه کیک فندق و انجیر / طرز پخت انواع کیک

    دستور پخت کیک فندق و انجیر  کیک فندق و انجیر خیلی خوشمزه هست و می تونید اون را با انواع کرم‌، خامه یا کره فندوق و حتی شکلات سرو کنید. من از گاناش استفاده کردم. امیدوارم شما هم …

  • کیک اسفنجی شکلاتی , طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی خامه ای , دستور پخت کیک اسفنجی شکلاتی ساده طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی آسان در منزل

    آموزش کامل طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی ساده و خوشمزه   آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک اسفنجی شکلاتی در منزل مواد لازم برای درست کردن کیک اسفنجی شکلاتی آرد :•: ۱۳۰ گرم شکر …

  • طرز تهیه مافین موز و توت فرنگی

    طرز تهیه مافین موز و توت فرنگی   مافین ها جزو کیکهای ساده هستند که برای سرو یکنفره پخته میشن. تقریبا شبیه به کاپ کیک ها هستند ولی شیرینی مافین کمتر از کاپ کیک هست …

  • طرز تهیه خمیر فوندانت ساده

    خمیر فوندانت ساده مخصوص تزیین کیک و شیرینی آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : مارشمالو ۱۵۰گرم (طرز تهیه موجود است) آب ۲قاشق غذاخوری …

  • طرز تهیه کیک اسفنجی ساده + فیلم طرز تهیه کیک اسفنجی ساده + فیلم

    آموزش تصویری طرز تهیه کیک اسفنجی ساده + فیلم   در این دستور کیک اسفنجی ، نسبت مقدار آرد به تخم مرغ نسبتا زیاد است به همین دلیل لطافت کیک اسفنجی پایه را ندارد. برای کم رنگ …

  • کیک ژله ، کیک ژله ای میوه کیک ژله / طرز تهیه کیک ژله ای

    ژلو کیک – طرز تهیه کیک ژله ای میوه ای   مواد لازم برای تهیه کیک ژله ای : کره (خردشده) ۲۲۵ گرم شکر (نرم و دانه ریز) ۴۰۰ گرم وانیل شکری ۱ قاشق چای خوری …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه نان فنجانی با پنیر بری و رزماری

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : نمک ۱ قاشق سوپخوری رزماری ۲ قاشق سوپخوری (ریز خرد شده) جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ …

    • نان نخودچی , شیرینی نخودچی نائینی , نان نخودی طرز تهیه نان نخودچی / شیرینی نایینی برای عید

      دستور پخت نان نخودچی نایینی / شیرینی نخودچی عید نوروز   این نان نخودچی ها بسیار ترد و خوش طعم هستن. بعضی از شیرینی نخودچی ها روغن زیادی داره که وقت خوردن ته گلو حس …

      • طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی

          طرز تهیه کیک سورپرایز رنگین کمانی Rainbow tie-dye surprise cake مواد اولیه : کیک پوند (یا چهار بسته پودر آماده کیک پوند (هر بسته ۴۵۰ گرم))۴ عدد رنگ خوراکی۵ رنگ به دلخواه خمیر فوندانت …

        • طرز تهیه شربت ذرت (سیروپ ذرت)

            آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : اسانس وانیل ۲تا۳قطره (بستگی به خلوص) نمک ۲قاشق چایخوری آب ۵لیوان سرپر شکر …

          • طرز تهیه دسر پاولووا / شیک و مجلسی

             دسر شیک و مجلسی پاولووا   دسر پاولووا (Pavlova)، که به افتخار آنا پاولووا، بالرین روسی، نامگذاری شده، دسری است که از مرنگ، خامه و انواع میوه‌ها تهیه می شود. این دسر متعلق به منطقه …

            • طرز تهیه ساوارین نوتلا طرز تهیه ساوارین نوتلا شیرینی خوشمزه و مجلسی برای پذیرایی عید نوروز

              طرز تهیه ساوارین نوتلا شیرینی خوشمزه فرانسوی  ساوارین یکی از شیرینی های خوشمزه فرانسوی و یک عصرونه دلچسبه. در بخش آشپزی ، طرز تهیه ساوارین نوتلا را برای دوست داران شکلات انتخاب کردیم که امیدواریم مورد …

              • طرز تهیه خمیر فوندانت ساده

                خمیر فوندانت ساده مخصوص تزیین کیک و شیرینی آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : مارشمالو ۱۵۰گرم (طرز تهیه موجود است) آب ۲قاشق غذاخوری …

                • برشتوک نخودچی زنجبیلی و شکلاتی طرز تهیه برشتوک نخودچی شکلاتی / برشتوک زنجبیلی

                  برشتوک نخودچی شکلاتی و زنجبیلی برشتوک نخودچی که به اون حلوای خشک هم میگن یکی از دسرهای ساده و خوشمزه ایرانیه که بیشتر در ماه رمضان زینت بخش سفره های افطار میشه. برشتوک نخودچی مزه‌ای …

                  • شیرینی تاتلی , شیرینی تاتلی شانه ای ترکیه طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه ای ترکیه | شیرینی مخصوص عید نوروز | شیرینی شب یلدا

                    دستور پخت شیرینی تاتلی شانه ای ترکی امروز در بخش نان ، شیرینی ، دسر آموزش آشپزی طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه ای ترکیه را براتون انتخاب کردیم که یک شیرینی راحت و آسون هست و …

                    • طرز تهیه کیک هویج با گردو و دارچین

                          مواد لازم برای کیک هویج: آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه سرخالی شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد هویج رنده شده ۲ پیمانه روغن مایع ۳/۴ پیمانه وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری دارچین ۲ …

                      • نان همبرگر خانگی طرز تهیه نان همبرگر خانگی عالی و لطیف

                        دستور پخت نان همبرگر خانگی خوشمزه و پفکی نان همبرگر یکی از نان های معروف و فانتزی با بافتی نرم و پفکیه که طرفدارای زیادی هم داره. با کمی حوصله می تونید نان همبرگر خانگی را تهیه …

                        • طرز تهیه خمیر هزارلا

                             روش تهیه خمیر هزارلا   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : آرد ۲و ۱چهارم لیوان آب (کاملا یخ) ۶قاشق کره (منجمد رنده …

                          • طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی

                            طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی (فوق العاده آسان و شیک)   مواد اولیه : پودر ژله ۱بسته (در رنگهای مختلف) بستنی وانیلی نصف لیوان   طرز تهیه : در ابتدای کار یک بسته …

                            • طرز تهیه گل رز شکلاتی

                              طرز تهیه گل رز شکلاتی     مواد اولیه : رنگ خوراکی(در صورت سفید بودن شکلات و اختیاری) عسل (یا شربت ذرت) ۱ پیمانه شکلات تخته ای ۴۵۰ گرم طرز تهیه : برای درست کردن …