پنج شنبه , ۳ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه کیک براق, سس فرانسوی

آموزش طرز درست کردن کیک براق / تزیین کیک با سس فرانسوی

تهیه کیک براق یکی از جدیدترین روش های تزیین کیک است. با ما همراه باشید تا ابتدا دستور پخت یک کیک اسفنجی را آموزش دهیم و سپس آن را با سس براق فرانسوی تزیین کنیم.

 

طرز تهیه کیک اسفنجی :

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی

تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱ و ۲/۱ فنجان یا ۱۸۰ گرم
شکر ۴/۳ فنجان + ۴/۱ فنجان، مجموعا ۱۵۰ گرم
شیر ۵ قاشق غذاخوری
روغن ۵ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۴/۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کیک اسفنجی :

برای تهیه کیک اسفنجی قبل از هر چیز فرتون رو روشن کنید تا گرم بشه.

تخم مرغ ها رو نیم ساعتی بیرون از یخچال بذارید تا هم دمای محیط بشن و سرد نباشن. اگر هم عجله داشتید یکی دو دقیقه تخم مرغ ها رو در آب ولرم بذارید تا کمی از سرماشون کم شه. آرد و بکینگ پودر و نمک رو باهم الک کنید. اگر دو یا سه بار الک بشه خیلی عالیه. من معمولا آرد رو روی مایع کیکم مستقیم الک میکنم.

برای تهیه همه کیک های اسفنجی به دلیل اینکه بتونیم اون بافت اسفنج مانند و پر حفره رو به کیک بدیم باید سفیده و زرده از هم جدا بشن. پس در مرحله اول خیلی با دقت زرده ها رو از سفیده جدا میکنیم. سعی کنید که زرده ها در حین جدا شدن پاره نشن و با سفیده مخلوط نشن. در ابتدای کار سفیده ها رو بذارید کنار و برید سراغ زرده ها.

زرده ها رو حدود یک دقیقه با دور تند بزنید تا کف کنه. حالا وانیل و ۴/۳ فنجان شکر رو بهش اضافه کنید و اونقدر بزنید تا رنگش کرم روشن بشه. بعد هم روغن و شیر رو اضافه کنید و باز یک دقیقه ای بزنید. در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو که مخلوط کرده بودید کم کم به مایع اضافه کنید. بهتره این کار رو در سه مرحله انجام بدید.

مقداری از آرد رو بریزید و با دور آروم همزن بزنید (میتونید در این مرحله همزن رو بذارید کنار و با یک قاشق یا ویسک هم زدن رو ادامه بدید) تا کاملا آرد ها به خورد مایع برن.

بعد مقداری دیگه از آرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست بشه و باز این کار رو تکرار کنید تا آرد تموم شه. همونطور که بالا گفتم خیلی بهتر میشه اگه در این مرحله آرد رو مستقیم روی مایه کیک با الک و در حین الک شدن بریزید. این به پخت و پف بهتر کیک کمک میکنه.

طرز تهیه کیک براق

حالا میریم سراغ سفیده ها. سفیده ها رو در ظرفی جدا گونه با دور تند همزن اونقدر بزنین تا کاملا پف کنه و سفید رنگ بشه.

بعد یک قاشق از شکر رو هم به سفیده اضافه کنید و باز یکی دو دقیقه بزنین تا رنگش براق بشه.

طرز تهیه کیک براق

طرز تهیه کیک براق

سفیده رو روی مایع قبلی میریزیم و به آرومی با قاشق(ترجیحا فلزی نباشه) به یک سمت هم میزنیم.

حتی اگه انکار پنج دقیقه طول کشید به هیچ وجه دستتون رو تند نکنید و تا مخلوط شدن کامل سفیده با مایع به آرومی به یک سمت مواد رو هم بزنید (این مهمترین قسمت این کیکه).

طرز تهیه کیک براق

طرز تهیه کیک براق

بعد هم کف قالب ۲۵ سانتی رو چرب کنید و یا اگه خواستید کاغذ روغنی بذارید و مایع رو در قالب بریزید.

نکته قابل توجه موقع ریختن مایع کیک اینه که حواسمون باشه مایع کیک رو در یک نقطه نریزیم و در تمام سطح قالب پخشش کنیم تا بعد از پخت گنبدی نشه.

طرز تهیه کیک براق

بذارید در فر در دمای ۱۷۰-۱۸۰ دجه سانتی گراد تا کاملا بپزه. این کیک تقریبا ۲۰-۲۵ دقیقه ای میپزه ولی باز بسته به فرتون ممکنه متفاوت باشه.

طرز تهیه کیک براق

خب حالا این کیک ساده رو با یک روکش براق تزیینش می کنیم که یک کیک براق شیک و زیبا داشته باشیم.

 

طرز تهیه سس براق شکلاتی (یا سس فرانسوی) :

مواد لازم:

آب ۱۵۰ گرم

شکر ۳۰۰ گرم

گلوکز ۳۰۰ گرم

شکلات ۳۰۰ گرم

خامه صبحانه ۲۵۰ گرم

ژلاتین سفت ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه :

آب و شکر و گلوکز را تو ظرفی میریزیم و مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا وقتی شکر حل بشه.همینکه خواست بجوشه از رو حرارت برمیداریم و شکلاتهای خرد شده رو بهش اضافه می کنیم و با همزن دستی بهم میزنیم.

خامه رو هم اول میزنیم تا حالت روان پیدا کنه و به بقیه موادمون اضافه می کنیم. اگر میخواهید سس براق را به یک رنگ غیر از شکلاتی درست کنید، زمان اضافه کردن رنگ همین الان بعد از اضافه کردن خامه است که با گوشتکوب برقی با مواد مخلوط میشه.

وقتی خامه و رنگ رو اضافه کردید، با بلندر (گوشتکوب برقی) به مدت ۵ دقیقه خوب مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه.

۱۰۰گرم از ژلاتین سفتمون که درست کردیم را خرد خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و صبر می کنیم که با حرارت مواد ذوب بشه.

بعد موادو صافش می کنیم.کف روشو که رفت داخل ظرف در دار میریزیم البته همون موقع هم قابل استفاده هست.

ولی اگه خواستید بعدا استفاده کنید میتونید تو یخچال نکهداری کنید.موقع استفاده بذارید که بنماری بشه و بعد از خنک شدن روی دسر یا کیک خامه کشی شده که از فریزر در اوردید بریزید.

 

مدل های مختلف تهیه کیک براق با سس براق فرانسوی:

طرز تهیه کیک براق

عکس کیک های براق

کیک های براق درست کنید!!

مدل کیک براق قلبی برای ولنتاین

کیک های براق درست کنید!!

کیک براق شکلاتی

کیک های براق درست کنید!!

کیک براق با تزیین میوه

 

منابع:دونفره/برترین ها


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • آموزش نحوه رول کردن کیک رولتی

    چه طور کیک ،کوکو یا ژله را بدون شکستن رول کنیم ! ( آموزش نحوه رول کردن کیک رولتی ) شاید برای خیلی هاتون پیش اومده باشه که خواستید رولت یا کوکو رو رول کنید …

  • کیک سورپرایز ولنتاین و تولد

    کیک سورپرایز ولنتاین و تولد (surprise inside)   برای تهیه این کیک، ابتدا یک کیک از پیش آماده شده به رنگ دلخواه را مانند شکل، با ضخامت حدود ۱-۲ سانتیمتر برش زده و با شکل …

  • آموزش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک

      آموزش تصویری ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک در این مطلب روش ساخت قیف کاغذی برای تزیین کیک و بیسکویت که بسیار ساده و راحته رو فرامی گیرین. این قیف ها برای کار با …

  • طرز تهیه کاپ کیک هندوانه برای شب یلدا

      کاپ کیک هندوانه دسری مناسب و خوشمزه برای سرو در مهمانی‌های شب یلدا است . در شب یلدا که یکی از مهمانی‌های ایران باستان است همه‌ی افراد خانواده و گاهی فامیل دور هم جمع …

  • طرز تهیه کیک ساندویچ خوشمزه

    طرز تهیه کیک ساندویچ خوشمزه   کیک ساندویچ غذایی خوشمزه است که از درست کردن آن پشیمان نخواهید شد.   مواد اولیه : ژامبون یا رست بیف ۴ ورق یک سانتی نان تست برش نخورده …

  • کیک سورپرایز نارگیلی طرز تهیه کیک سورپرایز نارگیلی لذیذ و زیبا

    دستور پخت کیک سورپرایز نارگیلی  ترکیب کاکائو با پودر نارگیل به کیک سورپرایز نارگیلی طعم بی نظیری میده. ظاهر این کیک لذیذ شبیه کیک کاکائویی ساده هست ولی داخلش تکه هایی از پودر نارگیل داره. …

  • تزیین کیک به شکل هندوانه, کیک هندوانه,دسر شب یلدا عکس تزیین کیک هندوانه دسر مخصوص شب یلدا برای تازه عروس ها

    مدل های زیبای تزیین کیک هندوانه برای شب یلدا درست کردن کیک هندوانه به عنوان دسر شب یلدا یکی از رسوم جدید و خلاقانه این شب زیباست. در این پست از بخش دسر و شیرینی …

  • طرز تهیه کیک اسفنجی ساده + فیلم طرز تهیه کیک اسفنجی ساده + فیلم

    آموزش تصویری طرز تهیه کیک اسفنجی ساده + فیلم   در این دستور کیک اسفنجی ، نسبت مقدار آرد به تخم مرغ نسبتا زیاد است به همین دلیل لطافت کیک اسفنجی پایه را ندارد. برای کم رنگ …

  • آموزش تصویری ساخت گل رز خمیری

    آموزش تصویری ساخت گل رز خمیری   دوستان گرامی در این مطلب آموزش تصویری و مرحله به مرحله ساخت گل رز بسیار زیبا با خمیر تقدیمتون میشه . این روش رو می تونین برای ساخت …

  • تزیین کیک مرغ و سالاد الویه

      تزیین کیک مرغ و سالاد الویه (کیک الویه )   این مطلب شامل عکس‌هایی هست که در تزیین کیک مرغ، سالاد الویه ، کیک الویه و سایر غذاهای کیک به شما ایده خواهد داد. …

مطالب قبلی این بخش
  • کلوچه ژله ای طرز تهیه کلوچه ژله ای رنگی و خوشمزه

    روش پخت کلوچه ژله ای رنگی  کلوچه ژله ای با رنگ های زیبا بدون شک مورد علاقه بچه ها خواهد بود. این کلوچه ها برای پذیرایی مراسم جشن تولد هم مناسب هستن.   مواد لازم …

    • بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا

      طرز تهیه بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا  mouth-​​​​watering watermelon bars بارهای هندوانه ، دسری جدید و خوشمزه برای شب یلداست که از آب  هندوانه و بیسکویت ویفر تهیه می شود. برای تهیه این دسر ویفری …

      • باسلوق ژله ای , یلدا , شب یلدا , دسر , شیرینی طرز تهیه باسلوق ژله ای رنگارنگ / باسلوق میوه ای

              دستور تهیه باسلوق ژله ای (باسلوق میوه ای)   باسلوق ژله ای چون با پودر ژله درست میشه احتیاجی به اضافه کردن رنگ نداره. باسلوق یک نوع شیرینی بسیار اصیل ایرانی و بسیار خوش عطر و …

        • طرز تهیه شیرینی اتابکی طرز تهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی شیرینی مخصوص عید نوروز

          طرز تهیه شیرینی اتابکی برای پذیرایی عید نوروز شیرینی اتابکی مدت ماندگاری طولانی دارد. میتوانید شیرینی را در ظرف دردار چیده و مدت یک ماه در جای خنک یا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید. …

          • کیک چند رنگ طرز تهیه کیک چند رنگ

            آموزش تصویری پخت کیک چند رنگ کیک چند رنگ را با هر دستور کیک میشه تهیه کرد. برای پخت این کیک خوشرنگ و زیبا از دستور کیک شیفون، کیک اسفنجی و کیک ساده می تونید استفاده …

            • تزیین کیک به شکل انار ویژه شب یلدا

              تزیین کیک به شکل انار ویژه شب یلدا   یلدا یکی از خاطره انگیزترین شبهای ایرانیان است و بانوان ایرانی با درست کردن دسر های مخصوص این شب به سفره های خود رنگ و بوی …

              • طرز تهیه شیرینی وینا زعفرانی طرز تهیه شیرینی وینا زعفرانی خوشمزه و مجلسی شیرینی عید نوروز

                طرز تهیه شیرینی وینا زعفرانی برای پذیرایی عید نوروز در بخش آموزش آشپزی مجیه تصویر زندگی طرز تهیه شیرینی وینا زعفرانی ترد و خوشمزه را تقدیم شما می کنیم. این شیرینی برای پذیرایی در عید …

                • خاگینه قالبی ,دسر ماه رمضان طرز تهیه کیک خاگینه قالبی

                  دستور پخت خاگینه قالبی ویژه ماه رمضان خاگینه قالبی دسری شیک و خوشمزه برای سفره افطار روزه داران عزیزه. با این مقدار مواد که در دستور ذکر شده ، ١٢ عدد کیک خاگینه در قالب مینى …

                  • مدل کیک تولد با طرح خرس پو

                      بچه ها دوست دارن مدل کیک تولد شون به شکل شخصیت های کارتونی مورد علاقشون باشه . تم زیبای خرس پو یک تم شاد و رنگارنگه برای تولد بچه های شماست که مشترک برای …

                    • طرز تهیه پیراشکی پواچا

                      طرز تهیه پیراشکی پواچا Flower Pogaca مواد اولیه : شیر۲۵۰ گرم شکر۱۰ گرم خمیر مایه۱۰ گرم آرد۷۰۰ گرم تخم مرغ۲ عدد روغن مایع۹۰ گرم نمک۲۰ گرم مارگارین (آب شده)۱۰۰ گرم     طرز تهیه : …