پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ عسلی, وانیلی و پرتقالی + فیلم

اگر در رژیم غذایی خود ممنوعیت مصرف تخم مرغ دارید یا از بوی تخم مرغ در کیک خوشتان نمی آید، این دستورهای پخت کیک بدون تخم مرغ را امتحان کنید.

کیک بدون تخم مرغ

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ

ابتدا شیر را جوشانده و آن را کمی سرد کنید، در حدی که جوش نباشد ولی گرم باشد.

کره آب شده و شکر را خوب با یکدیگر مخلوط کرده و شیر را به آنها اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

سپس آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده و وانیل را اضافه کنید.

کم کم به مواد اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن به هم بزنید.

بعد در قالب ریخته و در فر گرم شده با دمای ١۵٠ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.

نکات

این کیک را میتوانید به همراه چای سرو کنید.

بهتر است زمان سرو کمی عسل روی آن بزنید.

بهتر است کمی خامه زده شده به عنوان تزیین روی کیک بریزید.

اگر شکلاتی خواستید از مقدار آرد کم کرده و به همان میزان کاکائو اضافه کنید.

این اندازه مواد برای قالب هایی با قطر ۲۰ الی ۲۵ سانت و ارتفاع شش الی هفت سانت مناسب می‌باشد.

کیک هویج و کشمش یدون تخم مرغ

 

دستور پخت کیک عسلی بدون تخم مرغ

کیک بدون تخم مرغ

مواد لازم

در این دستور پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی است.

آب ولرم یک پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

شکر یک پیمانه سرخالی

جوش شیرین یک و نیم قاشق چایخوری ( من سه قاشق چایخوری بکینگ پودر ریختم )

نمک یک پنسه (به اندازه‌ای که بین دو انگشت سبابه و شصتتون باشه ؛ جهت تعادل شیرینی کیک )

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

عسل دو قاشق سوپخوری

آرد سفید دو پیمانه

کشمش یا گردو یا شکلات چیپسی (دلخواه )

نکته آرد سفید ، هر پیمانه با لیوان فرانسوی دسته دار معادل ۱۲۵ گرم و هر قاشق غذاخوری سر صاف آرد معادل ۱۰ گرم است.

طرز تهیه

در ظرفی آب ولرم ، عسل ، شکر ، روغن مایع و نمک رو مخلوط کرده و با همزن بزنید.

سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را به مواد اضافه کنید.

با همزن بزنید تا مایه کیک خوب مخلوط شود.

قالب را با روغن جدا کننده ( یک ق غ روغن مایع + یک ق غ کره به محیط رسیده + یک ق غ آرد که خوب مخلوط شدن ) چرب کرده و مایه کیک را در آن بریزید.

قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا کیک بپزد.

چون دمای فرها متفاوت است، بعد از نیم ساعت با فرو کردن چوب کبریت پخته بودن کیک را چک کنید.

این کیک بدون تخم مرغ خوشمزه را می توانید داخل قالب مافین و در قابلمه روی گاز (با دمکنی و حرارت ملایم) پخته و نوش جان کنید.

کیک سیب بدون تخم مرغ

کیک بدون تخم مرغ پرتقالی با شیر عسلی

لطفا بار اول رسپی رو دقیقا مطابق دستور انجام بدید چون این امکان وجود داره که با کم و زیاد کردن مواد کیک تون خراب شه.

کیک بدون تخم مرغ

مواد لازم

آرد ٢/۵لیوان

بیکینگ پودر ٢قاشق چایخوری

جوش شیرین ١قاشق چایخوری

وانیل ١قاشق چایخوری

شیر عسلی ۴٠٠گرم

روغن ١لیوان

آب پرتقال ١لیوان

طرز تهیه

فر رو روی درجه ١٨٠ سانتیگراد قرار میدیم و کف قالب کاغذ روغنی انداخته و چرب می کنیم و آماده می گذاریم کنار.

آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین و وانیل رو ویسک میکنیم.

وسطش رو گود می کنیم و روغن رو اضافه می کنیم.

برای گرفتن نتیجه بهتر در صورت نداشتن مشکل با کره پیشنهاد میکنم کیک تون رو با کره مذاب درست کنید.

شیر عسلی را توش خالی می کنیم.

آب پرتقال رو اضافه کرده مخلوط رو هم میزنیم فقط به اندازه ای که مخلوط شه و نه بیشتر.

داخل قالب ریخته و توی فر قرار میدیم به مدت ٢٧ دقیقه، اگه بشه سی دقیقه کیک تون خشک میشه و مزه خوبی نداره.

پس خیلی خیلی دقت کنید که کیک زیاد توی فر نمونه. یعنی تا این حد حساسه! بعد از بیست دقیقه مرتب چک کنید همین که چوب کبریت تمیز بیرون اومد دیگه کفایت میکنه.

می تونید برای داخل کیک از مغزهای مختلف استفاده کنید.

فیلم دستور پخت کیک بدون تخم مرغ افغانی 

 

دستور پخت کیک بدون تخم مرغ با ماست

یک کیک خوشمزه است با بافتی لطیف و اسفنجی.

مواد لازم برای ۶ نفر

ماست ۱ پیمانه

شکر ¾ پیمانه

آرد ساده ۱ و ½ پیمانه

روغن ½ پیمانه

بیکینگ پودر ۱ و ¼ قاشق چایخوری

جوش شیرین ½ قاشق چایخوری

اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ

دستور تهیه

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

ماست را داخل کاسه ای بزرگ ریخته و با همزن برقی به هم می زنیم تا یکدست شود.

سپس شکر را اضافه کرده و دوباره با همزن می زنیم.

بعد از آن بیکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط می کنیم.

مخلوط را برای ۵ دقیقه کنار می گذاریم تا حباب های کوچکی در اطراف آن نمایان شود.

سپس روغن و وانیل را اضافه کرده و دوباره مواد را به هم می زنیم.

آرد را ابتدا الک و سپس کم کم به مواد اضافه کرده و به هم می زنیم.

مخلوط کیک را به قالب گردی با قطر ۲۰ سانتیمتر که از قبل چرب شده منتقل می کنیم.

قالب را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا روی کیک طلایی شود.

بعد از اینکه کیک خنک شد، با سس شکلات، خامه یا مربای دلخواه سرو می کنیم.

 

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 15, میانگین امتیاز: 3,73 از 5)
Loading...