چهارشنبه , ۹ فروردین , ۱۳۹۶


کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک اسفنجی

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت
مواد اولیه برای ۱۰ نفر :

آب نصف پیمانه (جوش)

وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری سر صاف

نمک ۱چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ  ۶عدد (خنک)

پودر قند۲پیمانه سرخالی

آرد ۲پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا فر را روشن کنید تا موقع پخت کیک شما کاملا داغ شده باشد و البته بهتر است ظرف کوچکی آب هم داخل فر قرار دهید.آرد و نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۴بار الک کنید تا هوا بخورند و سبک شوند.تخم مرغ ها را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند .سپس سفیده و زرده آنها را جدا کنید.سفیده ها را با همزن برقی و ترجیحا دور متوسط خوب میزنیم تا سفید و سفت شوند و سپس نصف پودر قند را به آن اضافه میکنیم و باز هم آن را میزنیم تا کاملا فرم بگیرد و با وارونه کردن ظرف از آن نریزد.سپس آن را داخل یخچال قرار میدهیم.در ظرفی جداگانه زرده ها و وانیل و بقیه پودر قند را با هم مخلوط کرده و کمی با همزن میزنیم و آب را که کاملا جوش است به آن اضافه میکنیم و خیلی سریع میزنیم که زرده سفت نشود.همزن باید روی دور تند باشد .به سرعت پس از اضافه کردن آب مواد را بزنید که خراب نشوند.مواد را آنقدر بزنید تا کشدار شوند و از حالت روان بودن خارج شوند.
حالا سفیده را از یخچال خارج کرده و مواد را به آرامی از کنار به آن اضافه کرده و با لیسک یا کفگیر به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا پف مواد نخوابد.بعد مخلوط آرد را کم کم و با دقت به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست شوند مواد را به گونه ای هم بزنید که تقریبا روی هم تا شوند نه اینکه مثل آش هم بزنید! آرام و دورانی روی هم تا کنید.سپس قالب را چرب میکنیم و یا کاغذ روغنی می اندازیم و مواد را به گونه ای در قالب بریزید که ۲سوم قالب شما خالی باشد و به عبارتی مواد فقط ۱سوم قالب را بگیرند.حالا آن را داخل فر با دمای حدود ۱۸۰ قرار میدهیم و کیک را حدود ۵۰دقیه میپزیم و با خلال دندان تست میکنیم که پخته یا نه!کیک پخته به خلال نمیچسبد.وقتی پخت از فر خارج کرده و وقتی خنک شد آن را با کمک بشقاب یا سینی برمیگردانیم و کاغذ روغنی را جدا کرده و آن را داخل یخچال میگذاریم تا سرد شود.

نکات:

۱)اگه خواستید کیک اسفنجی کاکائویی درست کنید، پودر کاکائو را به زرده اضافه کنید و با آرد مخلوط نکنید.
۲)اگر دوست دارید کیک اسفنجی خوش طعم با کیفیت و ماندگاری بالا داشته باشید سعی کنید تا آنجایی که میتوانید از میزان بیکینگ پودر کم کنید و کمبودش را با اضافه کردن تخم مرغ به مواد اولیه جبران کنید.
۳) برای کیک شیفون و اسفنجی، فر را در دمایی تنظیم کنید که همیشه برای کیک ساده ی خانگی تنظیم می کنید و یا برای بیسکوئیت : دمای فر یک مقدار پائین تر از زمانی که کیک ساده می پزید.
۴)این مواد برای قالب شماره ۲۵مناسب است.
۵)می تونیم کف قالب رو با روغن مایع کم چرب کنیم و کاغذ روغنی بذاریم که بچسبه بهش و مایه کیک خوب و یه دست پخته بشه . دیواره ها رو مطلقا بیشتر از همون ۱ سانت چرب نکنین که مانع پف خوب کیک میشه .
۶)یک نکته بسیار مهم در تهیه کیک اسفنجی نوع آرد است به هیچ وجه از آرد نانوایی استفاده نکنید و آرد شیرینی پزی یا سفید بسیار مرغوب تهیه کنید شما هرچه زحمت بکشید اگر آردتان بد باشد کیک خراب میشود.!!!

 

فود سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

بیشتر ببینید
در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ژله تخم مرغی

    طرز تهیه ژله تخم مرغی     آماده سازی: ۴ ساعت مواد اولیه : ژله چند بسته تخم مرغ  ۱۲ عدد طرز تهیه: در دو طرف تخم مرغ را با سنجاق قفلی سوراخ کوچکی ایجاد …

    • دسر رنگی موج دار , دسر مجلسی طرز تهیه دسر رنگی موج دار

      آموزش تصویری طرز تهیه دسر رنگی موج دار دسر رنگی موج دار با ظاهری زیبا و طعم دلنشین می تونه دسری مناسب برای مهمانی ها باشه. در ادامه روش تهیه این دسر را همراه با …

      • ژله آب هویج طرز تهیه ژله آب هویج خوشمزه و سالم

        آموزش روش تهیه ژله آب هویج دسری سالم    با این آموزش روش تهیه ژله آب هویج از این به بعد می تونید با آب میوه های طبیعی که خودتون آماده می کنید دسر های سالم و طبیعی …

        • طرز تهیه خمیر فوندانت ساده

          خمیر فوندانت ساده مخصوص تزیین کیک و شیرینی آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : مارشمالو ۱۵۰گرم (طرز تهیه موجود است) آب ۲قاشق غذاخوری …

          • کیک صبحانه کشمشی , کیک کشمشی طرز تهیه کیک صبحانه کشمشی خوشمزه و پف دار

            دستور پخت کیک صبحانه کشمشی آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک صبحانه کشمشی ، در صورت تمایل می توانید از گردو هم استفاده کنید. در این بخش از نان، شیرینی، دسر مجله تصویر زندگی با ما …

            • تیرامیسو قهوه و نارگیل , دسر مجلسی طرز تهیه تیرامیسو قهوه و نارگیل

              دستور تهیه تیرامیسو قهوه و نارگیل    تیرامیسو (tiramisù) یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیاییه که به ایتالیایی به معنی «بِکِش من‌رو بالا» هست. تیرامیسو انواع گوناگونی دارد. امروز برای دوستداران طعم قهوه روش تهیه تیرامیسوی …

              • بیسکویت نسکافه طرز تهیه بیسکویت نسکافه برای عصرانه

                دستور پخت بیسکویت نسکافه برای عصرانه بیسکویت نسکافه عصرانه ای خوشمزه برای شما و مهمانانتان است. این کوکی ها را درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن ها لذت ببرید.   مواد لازم …

                • طرز تهیه سمنو خانگی طرز تهیه سمنو خانگی برای سفره هفت سین نوروز

                  طرز تهیه سمنو در منزل برای نوروز ۹۶ سمنو که یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره هفت سین ایرانیان است را با آرد جوانه گندم درست می کنند. در بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه سمنو را …

                  • طرز تهیه کیک بادامی طرز تهیه کیک بادامی با بافتی نرم

                    دستور پخت کیک بادامی  امروز در بخش آموزش شیرینی پزی مجله تصویر زندگی دستور تهیه کیک بادامی را براتون انتخاب کردیم. این کیک بافتی نرم داره و خیلی خوشمزس. حتما یک بار هم شده اون رو …

                    • دسر پاناکوتا سورپرایز طرز تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز

                             آموزش تصویری روش تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز   دسر پاناکوتا سورپرایز مناسب برای ولنتاین و جشن سالگرد ازدواج است. درست کردن آن کمی دقت و وقت نیاز دارد. با هر رنگ ژله ای …

                      • طرز تهیه کیک هویج و آناناس با رویه پنیر خامه ای

                        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : هویج ۳ فنجان (رنده شده) آرد ۲ فنجان شکر ۲ فنجان جوش شیرین ۲ قاشق چایخوری نمک …

                        • بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا

                          طرز تهیه بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا  mouth-​​​​watering watermelon bars بارهای هندوانه ، دسری جدید و خوشمزه برای شب یلداست که از آب  هندوانه و بیسکویت ویفر تهیه می شود. برای تهیه این دسر ویفری …

                          • شیرینی هلویی , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی هلویی / شیرینی مجلسی

                            روش پخت شیرینی هلویی برای مهمانی های رسمی   شیرینى هلویی شیرینی شیک و خوشمزه ای است که مهمانی های رسمی بخصوص پذیرایی در عید نوروز بسیار مناسب می باشد. این شیرینی زیبا مناسب تمامی فصول سال است. …

                            • طرز تهیه ژله نوشابه با کف و یخ

                              طرز تهیه ژله نوشابه ای با کف و یخ   دسر ژله نوشابه با یخ دسری مناسب برای بعد از میل کردن غذایی خوشمزه در کنار خانواده و یا حتی در روزهای گرم تابستانی است …