جمعه , ۶ اسفند , ۱۳۹۵


دستور پخت کیک آلو قرمز و بادام 

کیک آلو قرمز یه کیک خوشمزه تابستونیه. برای روی این کیک شکر درشت (مخصوص شیرینی پزی) استفاده کنید که میتوانید از فروشگاه های مواد قنادی تهیه کنید. چنانچه در دسترس نداشتید، میتوانید پودر قند جایگزین کنید. اما بایستی آن را پس از پخته و کمی خنک شدن کیک رویش بپاشید.

 

مواد لازم برای تهیه کیک آلو قرمز :

آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری سر صاف
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

آلو قرمز و بادام پرک

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه کیک آلو قرمز و بادام

 

طرز پخت کیک آلو قرمز و بادام :

ابتدا شکر و روغن را خوب با همزن می زنیم تا کرم رنگ بشه. بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می کنیم. بعد از هر تخم مرغ یکی دو دقیقه مواد را هم می زنیم.

وانیل رو هم همراه با تخم مرغ ها اضافه می کنیم. سپس ماست رو اضافه کرده و در نهایت مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه می کنیم.

کف قالب را چرب و آرد پاشی کرده و مقداری از مایه کیک رو در حدی که کف قالب رو بپوشاند می ریزیم.

بعد آلوهای قرمز خرد شده که کاملا خشک باشد با دو قاشق غذاخوری آرد ساده مخلوط کرده و روی کیک می ریزیم.

بعد مابقی مایه کیک را در قالب می ریزیم.

اگه دوست داشتید می تونید روی کیک هم مجددا از چند برش آلو و بادام پرک یا خلال بادام استفاده کنید.

کیک رو در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۵۰ دقیقه قرار دهید.

دما و زمان بسته به فرهای مختلف متفاوت است. میتونید از یه سیخ چوبی استفاده کنید و آن رو در مرکز کیک فرو ببرید، اگر چیزی بهش نچسبید یعنی کیکتون آماده است.

 

 

منبع:کانال پخت و پز آسان



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • بستنی زمستانی, سفره شب یلدا طرز تهیه بستنی زمستانی برای شب یلدا و دسر پذیرایی جشن تولد + فیلم آموزشی

    روش تهیه بستنی زمستانی خانگی + فیلم  بستنی زمستانی که در این بخش از نان ، شیرینی ، دسر ، آموزش آشپزی می بینید بسیار خوشمزه تر از بازاریه و برای عصرانه بچه ها ، …

    • طرز تهیه کیک خرده شیشه

      کیک خرده شیشه یا کیک جواهرات کیکی زیبا و مجلسی   خانم‌ها دوست دارند دسر یا کیکی که تهیه می‌کنند علاوه بر مزه خوب، ظاهری زیبا نیز داشته باشد. در این مطلب طرز تهیه کیک …

      • طرز تهیه و تزئین خمیر پای ترد

        چطور خمیر پای ترد و عالی درست کنیم؟ در این مطلب به نقل از یک آشپز و قناد مشهور آمریکایی به نام «آلن کارتر»، ترفندهای تهیه خمیر پای را برایتان نوشته ایم. البته پیش از …

        • طرز تهیه بیسکویت ویفر خانگی

          روش تهیه بیسکویت ویفر در منزل   بیسکوییت ویفر خامه ۱/۳ لیوان  .  عسل ۱ قاشق غذاخوری  .  کره ۶۰ گرم  .  آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری شکلات تخته ای ۱۲۰ گرم  .  اسانس وانیل یا میوه ۱ قطره  .  نان ویفر یا نان میکادو مقدار لازم …

          • طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل

             طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل   مواد اولیه : کره ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه شیره ذرت یک قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر ژلاتین یک قاشق چایخوری آب ۱٫۵ …

            • نان همبرگر خانگی , نان همبرگر بدون روغن طرز تهیه نان همبرگر خانگی بدون روغن

              طرز تهیه نان همبرگر خانگی ترکیه ای ( بدون روغن ) نان همبرگر بدون روغن که دستور پخت اون در ادامه تقدیمتون میشه بافتی بسیار ترد داره و خوشرنگ و خوش طعمه. این دستور تست شده …

              • دو روش تهیه کاسه شکلاتی

                طرز تهیه کاسه شکلاتی       در این مطلب دو روش ساخت کاسه شکلاتی به شما عزیزان آموزش داده می شود. این ظروف شکلاتی بسیار زیبا و مجلسی هستند که از آنها برای سرو …

                • طرز تهیه شیرینی فسایی برای عید نوروز طرز تهیه شیرینی فسایی برای عید نوروز

                    طرز تهیه شیرینی فسایی / شیرینی نوروزی خوشمزه  شیرینی فسایی شیرینی خوشمزه ایست با بافتی مابین نخودچی و شیرینی آردی. این شیرینی برای پذیرایی های عید نوروز مناسبه و ظاهر زیبایی هم داره. دستورهای …

                  • طرز تهیه شیرینی حلقه سیب و دارچین شیرینی حلقه سیب،حلقه سیب و دارچین،شیرینی دارچینی طرز تهیه شیرینی حلقه سیب و دارچین

                    طرز تهیه شیرینی حلقه سیب و دارچین مواد لازم : سیب بزرگ : ۴ عدد آرد : یک پیمانه شیر : یک پیمانه تخم مرغ : یک عدد بزرگ نمک : یک چهارم قاشق چایخوری …

                    • طرز تهیه خمیر هزارلا

                         روش تهیه خمیر هزارلا   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : آرد ۲و ۱چهارم لیوان آب (کاملا یخ) ۶قاشق کره (منجمد رنده …

                      • طرز تهیه ژله فالوده شیک و مجلسی

                          طرز تهیه ژله فالوده   مواد اولیه : پودر ژله آلوئه ورا ۲ بسته ژله بلوبری ۱ بسته فالوده شیرازی نیم کیلو بستنی وانیلی ۱ لیوان آب داغ ۳ لیوان     طرز تهیه …

                        • برشتوک دو رنگ , دسر افطار طرز تهیه برشتوک دو رنگ

                          دستور پخت برشتوک دو رنگ برشتوک نخودچی یا حلوای خشک یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی , دسری ساده و خوشمزه است که بیشتر در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره‌های افطار می شود. این …

                          • طرز تهیه ژله موزاییکی شیر و قهوه

                            دسر ژله موزاییکی شیر و قهوه گرچه ممکنه در نظر اول کمی سخت به نظر بیاد, ولی اصلا سخت نیست فقط کمی مراحل تهیه آون طولانیه!   مواد لازم برای ژله پایه‬ ‫شیر ۳ پیمانه‬ …

                            • شیرینی نوروزی : پفک گردویی

                                کام مهمانان نوروزی را با شیرینی پفک گردویی شیرین کنید مواد لازم: آرد:۳قاشق غذاخوری شکر:۲۵۰گرم وانیل:نصف قاشق چایخوری زرده تخم مرغ:۵عدد بزرگ مغز گردو خرد شده:۲۵۰گرم طرز تهیه: اول از همه نیم ساعت زرده …