شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
×

طرز تهیه کیک آلو قرمز و بادام

دستور پخت کیک آلو قرمز و بادام 

کیک آلو قرمز یه کیک خوشمزه تابستونیه. برای روی این کیک شکر درشت (مخصوص شیرینی پزی) استفاده کنید که میتوانید از فروشگاه های مواد قنادی تهیه کنید. چنانچه در دسترس نداشتید، میتوانید پودر قند جایگزین کنید. اما بایستی آن را پس از پخته و کمی خنک شدن کیک رویش بپاشید.

 

مواد لازم برای تهیه کیک آلو قرمز :

آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری سر صاف
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

آلو قرمز و بادام پرک

 

کیک آلو قرمز و بادام

 

طرز پخت کیک آلو قرمز و بادام :

ابتدا شکر و روغن را خوب با همزن می زنیم تا کرم رنگ بشه. بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می کنیم. بعد از هر تخم مرغ یکی دو دقیقه مواد را هم می زنیم.

وانیل رو هم همراه با تخم مرغ ها اضافه می کنیم. سپس ماست رو اضافه کرده و در نهایت مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه می کنیم.

کف قالب را چرب و آرد پاشی کرده و مقداری از مایه کیک رو در حدی که کف قالب رو بپوشاند می ریزیم.

بعد آلوهای قرمز خرد شده که کاملا خشک باشد با دو قاشق غذاخوری آرد ساده مخلوط کرده و روی کیک می ریزیم.

بعد مابقی مایه کیک را در قالب می ریزیم.

اگه دوست داشتید می تونید روی کیک هم مجددا از چند برش آلو و بادام پرک یا خلال بادام استفاده کنید.

کیک رو در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۵۰ دقیقه قرار دهید.

دما و زمان بسته به فرهای مختلف متفاوت است. میتونید از یه سیخ چوبی استفاده کنید و آن رو در مرکز کیک فرو ببرید، اگر چیزی بهش نچسبید یعنی کیکتون آماده است.

 

 

منبع:کانال پخت و پز آسان

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 6, میانگین امتیاز: 4,67 از 5)
Loading...