دوشنبه , ۷ فروردین , ۱۳۹۶


دستور پخت مرحله به مرحله کیک آجیلی مغزدار

کیک آجیلی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در اکثر کشورهای جهان است. طرز تهیه کیک اجیلی به خصوص در اروپا برای پذیرایی از میهمانان ویژه مورد استفاده قرار می گیرد.

تهیه کیک آجیلی مغزدار بسیار آسان است. این کیک خوشمزه را درست کنید و با یک فنجان چای در عصرانه از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه تهیه آن را به صورت تصویری می توانید مشاهده کنید.

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه

 

این مقدار مواد برای ۵ نفر مناسب است.

 

کیک آجیلی مغزدار

 

مواد اولیه برای تهیه کیک آجیلی :

آرد سفید ۱۱۵ گرم

بیکینگ پودر ۷ گرم

خلال بادام ۵ عدد

شکر ۱۱۵ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری

پسته ۲۰ عدد

بادام ۲۰ عدد

کشمش ۲۰ عدد

 

دستور تهیه کیک آجیلی مغزدار :

ابتدا فر را با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم. و سپس مواد اولیه را آمده میکنیم.

آرد و بیکینگ پودر را سه مرتبه الک میکنیم تا کاملا نرم و لطیف شود.

کیک آجیلی مغزدار

بادام رنده شده را به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم.

کیک آجیلی مغزدار

کره و شکر را درون همزن برقی میریزیم و با سرعت متوسط ۵ دقیقه هم میزنیم.

کیک آجیلی مغزدار

سپس تخم مرغ را به ترکیب اضافه می کنیم.

کیک آجیلی مغزدار

وانیل را اضافه میکنیم.

کیک آجیلی مغزدار

آرد را اضافه میکنیم به ترکیب.

کیک آجیلی مغزدار

پسته خورد شده را اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه با سرعت متوسط هم میزنیم.

کیک آجیلی مغزدار

قالب را با کاغذ روغنی به صورت کامل می پوشانیم و خمیر را درون آن میرزیم

کیک آجیلی مغزدار

و در آخر روی کیک را با کشمش وبادام می پوشانیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد درون فر می گذاریم.

طرز تهیه کیک آجیلی مغزی

پس از آماده شدن ۱۵ دقیقه کیک را درون قالب بگذارین تا سرد شود. کیک آماده سرومی باشد.

 

نوش جان

 

منبع:وب‌سایت دست ساز

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • شیرینی نوروزی : مرنگ (پفکی)

      نوروز، کام مهمانها را با مرنگ (پفکی) شیرین کنید    مواد لازم: پودر شکر(یا شکر) :۱لیوان سفیده تخم مرغ: نصف لیوان(حدود ۳عدد تخم مرغ بزرگ) وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری هل:۵عدد (پوست کنده و خرد شده) …

    • طرز تهیه باقلوا خانگی طرز تهیه باقلوای خانگی شیرینی مراسم و عید

      دستور پخت باقلوا خانگی خوشمزه و ترد این باقلوای خانگی طعم بی نظیری داره. ظاهر زیبای این شیرینی خوشمزه هر کسی را وسوسه می کنه طعم اونو بچشه. باقلوا از شیرینی هایی هست که در تمامی …

      • طرز تهیه برنجک شب یلدا / برنج پفی / سریل

        طرز تهیه برنجک برای شب یلدا / برنج پفی / سریل طرز تهیه برنجک در خانه برای شب یلدا برنجک که به برنج پفی یا سریل نیز معروف است به همراه گندمک و شاه دانه گزینه …

        • کلوچه کنجدی ترد طرز تهیه کلوچه کنجدی ترد و خوشمزه

          طرز تهیه کلوچه کنجدی ترد و خوشمزه کلوچه کنجدی که دستورش در ادامه خواهید دید خیلی سریع و راحت آماده میشه و عطر و طعم خوبی هم داره. برای تزیین کلوچه ها می تونین از گردوی نگین …

          • طرز تهیه کیک رولتی طرح دار

            تو این آموزش قصد داریم طرز تهیه کیک رولتی طرح دار رو بهتون نشون بدیم. کل کار طراحی قبل از پختن انجام میگیره و در صورت نیاز بعد از پختن هم تزیین اضافه روش انجام …

            • عکس مدل تزیین کیک تولد کودک

              تصاویری از مدل های زیبای تزیین کیک تولد کودک   برای تزیین کیک تولد کودک معمولا از رنگ های شاد و شخصیت های کارتونی استفاده میشه که بچه ها به اونها علاقه دارن. برای ایجاد …

              • شیرینی نوروزی: شیرینی بهشتی

                نوروز کام مهمانها را با شیرینی بهشتی شیرین کنید مواد لازم نوع (قالبی) : پودر هل:۱ قاشق چایخوری پودر شکر:۱لیوان سرخالی روغن جامد:۱لیوان سرخالی(کمی سرخالی تر از شکر) آرد:۲ و ۲سوم لیوان کنجد:به میزان لازم …

                • آموزش تصویری تزیین کیک به شکل رنگین کمان

                  تزیین کیک رنگین کمانی دو کیک گرد ساده را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. مطابق شکل زیر دو قسمت وسط دو تا از کیک های نصف شده را برش دهید. با این …

                  • مسقطی بیسکویتی طرز تهیه مسقطی بیسکویتی

                      دستور پخت مسقطی بیسکویتی خوشمزه  مسقطی بیسکویتی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار ماه رمضان است. مسقطی یکی از انواع دسرها و شیرینی‌های ایرانی به شمار می‌آید و به عنوان سوغاتی اصلی لارستان محسوب می …

                    • تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان

                        تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان     در این مطلب آموزش تصویری تزیین کاپ کیک به شکل گل آفتابگردان های کوچک و زیبا تقدیم شما عزیزان میشه .        اسمارتیزهای قرمز …

                      • طرز تهیه کیک پنیری بدون پخت (چیز کیک)

                            آموزش تصویری طرز تهیه کیک پنیری   در این مطلب طرز تهیه چیز کیک یا کیک پنیری که دسری خوشمزه و بدون پخت هست رو فرا می گیرین . برای تزیین اون می …

                        • طرز تهیه چیز کیک ژله ای

                          طرز تهیه چیز کیک ژله ای   چیز کیک ژله ای دسری خوشمزه و شیک برای مجالس و مهمانی هاست . این دسر به دلیل وجود ژله های رنگی ظاهر زیبایی دارد بخصوص اگه با …

                          • طرز تهیه و تزیین حلوا

                            آشنایی با روش تهیه و تزیین حلوا   حلوا یکی از شیرینی های سنتی ایرانیه که در مناسبات و مراسم درست میشه و دسریه مقوی برای افطار ماه رمضون. در ادامه طرز تهیه و تزیین …

                            • طرز تهیه شربت ذرت (سیروپ ذرت)

                                آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : اسانس وانیل ۲تا۳قطره (بستگی به خلوص) نمک ۲قاشق چایخوری آب ۵لیوان سرپر شکر …