دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید 

 کوکی پسته و شکلات سفید / شیرین نوروزی

 

در دستور اصل کوکی پسته و شکلات سفید از میوه کرنبری استفاده شده که شبیه زغالخته است. کرنبری ها ترش هستند و ممکن است ترشی بر شیرینی چیره باشد. کرنبری‌ها در امریکا و کانادا به شکل تجاری کشت می‌شوند، میوه‌هایشان به صورت تازه مصرف می‌شوند و یا از آنها برای تهیه آب‌میوه، سس، مربا، و خشکبار (کرنبری خشک) استفاده می‌شود.

 

مواد لازم برای تهیه کوکی پسته و شکلات سفید :
کره نرم شده ۱/۲ پیمانه۱۱۳ گرم)
شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه
شکر سفید ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ ق چ
آرد ۱ و نیم پیمانه
جوش شیرین ۱/۲ ق چ
کرنبری ۱ پیمانه ( یا کشمش/ یا آلبالو خشک یا زغال اخته بدون هسته)
شکلات چیپسی سفید ۱ پیمانه
پسته پوست کنده خرد شده ۱/۲ پیمانه
نمک ۱/۴ ق چ

 

طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید:

ابتدا کره نرم شده به همراه شکر ها(سفید + قهوه ای) را در ظرف ریخته و چند دقیقه با همزن میزنیم تا کرکی شود.

این مرحله خیلی مهمه پس بخوبی باید هم بزنید کره و شکر به خورد هم بره .( با سرعت متوسط رو به بالا کمتراز ۴ تا ۵ دقیقه نشه)

طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفیدتخم مرغ و  وانیل اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم.

طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفیددر ظرف دیگری نمک ، جوش شیرین و آرد را ترکیب و الک می کنیم.

طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفیدبه مواد قبلی ضافه میکنیم وبا لیسک یا قاشق چوبی هم میزنیم.

طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید شکلات چیپسی ، پسته و کرنبری (یا کشمش یا زغال اخته یا آلبالو خشک) را به مواد اضافه میکنیم .

طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید

فقط در حد ترکیب شدن هم میزنیم.

طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفیددر سینی فر کاغذ روعنی گذاشته.کوکی ها گرد کرده یا اسکوپ زده با فاصله در سینی میچینیم.

طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفیددر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه (یا تا زمانی که دور کوکی ها طلایی شده و تغییر رنگ داده ) قرار می دهیم.

طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید 

نکات خیلی مهم :

میتوانید بجای جوش شیرین دوبرابر مقدار ذکر شده بیکینگ پودر اضافه کنید اما شکل ظاهریش مثل تصویر نخواهد شد

از هر شکلات چیپسی با هر رنگی مجازید استفاده کنید.

اگر از اسانس وانیل استفاده میکنید ۲ تا ۳ قطره کافیه اگرخیلی قوی باشه ۲ قطره.

مواد این کوکی راحتی داخل دست گرد میشه اگه فضای شما خنک تر باشه خیلی بهتر گرد میشه.

استفاده از کاغذ روغنی اجباری نیست اما پیشنهاد میکنم حتما استفاده کنید.

 

طرز تهیه کوکی پسته و شکلات سفید 

سایز هایی که گرد میکنید ارتفاع بیشتر از ۳ سانت نداشته باشه چون داخل فر پهن میشه به اندازه یک گردوی بزرگ خوبه

میتوانید این کو کی رو فقط با پسته هم درست کنید در این صورت نتیجه مثل تصویر زیر خواهد شد.

میزان کره ۱۱۳ گرم هست ۱۰۰ گرم هم برای این دستور کافیه .

حتما از وانیل با کیفیت عالی استفاده کنید. خصوصا دوستانی که نسبت به کره حساس هستند البته این کوکی ها طعم و بوی کره ندارن فقط چند ثانیه بعداز خارج شدن از فر شاید خیلییییییییی کم احساس بشه و شاید هم اصلا احساس نکنین.

میتوانید از شکر سفید به تنهایی هم استفاده کنید اما استفاده از دوشکر نتیجه مطلوبتری به شما خواهد داد.

اضافه شدن زعفران به این کوکی در کنار پسته و کشمش طعم بینظیری دارد.(حداکثر تا ۴ غ ق مجازید)

در زمان اضافه شدن آرد حتما از لیسک یا قاشق چوبی استفاده کنید.

در رسپی زمان ۸ تا ۱۰ دقیقه دما ۱۹۰ . من عینا ذکر کردم.با ۱۸۰ زمان به ۱۵ دقیقه تغییر پیدا میکنه.
با توجه به کارایی دستگاه میتونید زمان و دما رو انتخاب کنید .ولی با ۱۸۰ هم نتیجه عالی میشه.

 

می توانید به نیمی از مواد زعفران دم شده غلیظ ۲ ق غ اضافه کنید.

 

 

منبع : sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شیرینی کره ای

       طرز تهیه شیرینی کره ای بسیار خوشمزه شیرینی کره ای یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص عید هست که طرفداران زیادی دارد . با ما همراه باشین تا روش تهیه این شیرنی ترد …

  • طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی پودینگ خامه ای،طرز تهیه پودینگ،پودینگ شکلاتی طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی

    طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی شیرینی پزی,طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی،چیپس شکلات را در شیر ذوب کنید و سپس هم بزنید تا نرم و یک دست شود.پنیر خامه ای، پودر قند، دارچین و …

  • طرز تهیه بیسکویت نمکی بیسکویت نمکی،طرز تهیه بیسکویت،نحوه تهیه بیسکویت طرز تهیه بیسکویت نمکی

      طرز تهیه بیسکویت نمکی     مواد لازم :  آرد:۲۰۰ گرم پنیر رنده شده:۲۰۰ گرم کره فرانسوی با نمک:۱۸۰ گرم بیکینگ پودر:۱/۳ قاشق مرباخوری زرده تخم مرغ :۱ عدد طرز تهیه : آرد را …

  • طرز تهیه مافین سیب طرز تهیه مافین سیب عصرانه آمریکایی مقوی

    طرز تهیه مافین سیب مافین سیب نوعی مافین آمریکایی سریع و سالمه که برای وعده عصرانه بسیار مناسبه. این مافین ، در واقع نان سریعه که در قالب های تک نفره درست شده. نان های سریع (Quick bread) …

  • طرز تهبه نان پرتقالی طرز تهیه نان پرتقالی خانگی

    طرز تهیه نان پرتقالی در منزل  نان پرتقالی یک نان خوشمزه با عطر پرتقاله که با چای داغ خیلی می چسبه. در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی با طرز تهیه نان پرتقالی همراه ما باشید. …

  • طرز تهیه نان برنجی قزوینی, شیرینی عید آموزش کامل طرز تهیه نان برنجی قزوینی شیرینی عید نوروز خوشمزه و مجلسی

    طرز تهیه نان برنجی قزوینی  نکته بسیار مهم در طرز تهیه نان برنجی قزوینی انتخاب آرد برنج هست. آرد برنج باید بسیار “حریر” باشد و چندین بار الک شده، بدون نم، و بسیار نرم باشد. …

  • طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

    طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : ثعلب ۴ گرم گلاب ۴ ق غ شکر ۳۰۰ گرم شیر پر چرب …

  • اسکون کدو حلوایی طرز تهیه شیرینی اسکون کدو حلوایی | طرز پخت نان سریع | انواع اسکون

    دستور پخت شیرینی اسکون کدو حلوایی در تهیه اسکون کدو حلوایی از ادویه های زیادی استفاده شده اما اگر می خواهید این دستور آشپزی را کمی ساده کنید، بدانید که اسکون کدو حلوایی بدون هیچ کدام از …

  • طرز تهیه دسر موز و خامه کاراملی

    دسر موز و خامه کاراملی  ترکیبی ازخامه شیرین ، موز تازه ، سس کارامل وبیسکویت با طعم کره که هر کدام به تنهای بسیار خوشمزه می باشند. مواد لازم – مواد لازم برای کرم شیرین …

  • طرز تهیه بیسکویت بادام زمینی عید-1 طرز تهیه بیسکویت بادام زمینی در منزل

    بیسکویت بادام زمینی اگر از آجیل عیدتان مانده، این بیسکویت را درست کنید   احتمالا از آجیل عیدتان هنوز مقداری باقی مانده است. اگر در آجیل تان بادام زمینی هم داشتید، آنها را جدا کنید …

  • نان شکلاتی حلزونی طرز تهیه نان شکلاتی حلزونی

    دستور پخت نان شکلاتی حلزونی   نان شکلاتی حلزونی نانی خوشمزه و مغذی است که می توانید برای صبحانه و عصرانه سرو نمایید. این نان ظاهر زیبایی داره وو به سادگی تهیه میشه.   مواد …

  • طرز تهیه کیک ماست طرز تهیه کیک ماست عالی خوشمزه و مجلسی

    طرز تهیه کیک ماست خانگی خوشمزه  کیک ماست به دلیل استفاده از ماست در آن، بافت نرم و لطیفی دارد. با ما همراه شوید تا طرز تهیه کیک ماست را فرا گیرید. این کیک بسیار خوشمزه …

  • طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی

    طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی   امروز میخوایم روش تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی رو برای شما عزیزان آموزش بدیم که یکی از خوشمزه ترین دسرها برای مهمانی ها و جشن هاست. پاناکوتا به تازگی در ایران …

  • روش پخت لبو در فر بدون آب

    بهترین روش پخت لبو در فر بدون نیاز به آب بهترین روش تهیه لبو ، روش پخت لبو در فر و بدون نیاز به آب است. به این ترتیب تمامی ریز مغذی‌های آن حفظ خواهد …