پنج شنبه , ۳ فروردین , ۱۳۹۶


 

شیرینی, پخت شیرینی, آموزش پخت شیرینی, دستور پخت شیرینی, عصرانه, طرز تهیه کـوکی لاهیجان, طرز پخت کـوکی لاهیجان, دستور تهیه کـوکی لاهیجان, دستور پخت کـوکی لاهیجان,روش تهیه کوکـی لاهیجان, روش پخت کـوکی لاهیجان, آموزش پخت کـوکی لاهیجان

روش تهیه کوکی لاهیجان ، یک عصرانه خوشمزه

 

مواد لازم:

پودر قند: ۴۵۰ گرم

روغن صاف جامد: ۳۰۰ گرم

روغن مایع: ۱۰۰ گرم

تخم مرغ: ۶ عدد

وانیل : یک هشتم قاشق چای‌خوری

شیر: ۲۵۰ میلی‌لیتر

آرد قنادی: ۸۵۰ گرم

بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

پودر کاکائوی مرغوب: ۲ قاشق سوپ‌خوری

گردوی خرد شده: ۳۵۰ گرم

کشمش پلویی: ۳۵۰ گرم

طرز پخت:

– فر را روی ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. بیکینگ‌پودر و آرد را مخلوط و الک می‌کنیم. روغن صاف جامد و پودر قند را با همزن می‌زنیم تا یکنواخت و کاملاً لطیف و پفکی (۷ دقیقه) شود
– روغن مایع را اضافه کرده و سه دقیقه دیگر هم می‌زنیم. تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کرده و هر کدام را ۱ دقیقه هم می‌زنیم.
– وانیل و شیر را هم اضافه کرده و هم می‌زنیم.
– مخلوط آرد را کم کم به مخلوط اضافه می‌کنیم. (الک می‌کنیم)
– در مرحله آخر، پودر کاکائو را داخل آرد ریخته و داخل مواد، الک می‌کنیم و باز هم مواد را مخلوط می‌کنیم.
– حالا گروی خرد شده و کشمش را هم می‌ریزیم و مواد را مخلوط می‌کنیم.
– اگر پودر کاکائوی تیره و مرغوبی داشته باشید، مخلوط تیره‌تر می‌شود و نهایتاً شیرینی‌های خوش‌رنگ‌تری خواهید داشت.
– مواد را درون قیف بدون ماسوره می‌ریزیم و داخل سینی و با فاصله، می‌ریزیم. یا از اسکوپ‌زن بستنی استفاده می‌کنیم. در صورت امکان، کف سینی را کاغذ انداخته یا چرب و آردپاشی کنید.

– به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه (یا مدتی که زیر آن تغییر رنگ کمی داد و قابل جدا شدن بود) داخل فر می‌گذاریم. روی توری می‌گذاریم تا خنک شوند.
– وقتی شیرینی‌ها پخته شدند، فقط یک لحظه، شعله بالای فر را روشن کنید تا خیلی خوش‌رنگ‌تر شوند. نوش جان.

نکات مهم:

* منظور از روغن صاف، روغنی است که گلوله نداشته باشد.

* از مقدار گردو و کشمش کم نکنید.

* مقدار پودر کاکائو را بعد از اینکه یک سری از کوکی‌ها را آماده کردید، به دلخواه تغییر دهید.

* اگر خواستید گریل را روشن کنید، حتماً کنار فر بمانید و کنترل کنید که خشک نشوند.

 

منبع : تبیان

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ژله موزاییکی شیر و قهوه

    دسر ژله موزاییکی شیر و قهوه گرچه ممکنه در نظر اول کمی سخت به نظر بیاد, ولی اصلا سخت نیست فقط کمی مراحل تهیه آون طولانیه!   مواد لازم برای ژله پایه‬ ‫شیر ۳ پیمانه‬ …

    • طرز تهیه کیک شیفون

      کیک شیفون مناسب ترین کیک برای تزئین و رولت   کیک شیفون یه نوع خیلی سبک از کیک هست که بعضا از کیک اسفنجی هم نرم تر و انعطاف پذیر تره! پس برای تزیین با …

      • حلوای شکلاتی, حلوا شکلاتی طرز تهیه حلوای شکلاتی ترک

        دستور پخت حلوای شکلاتی  حلوای شکلاتی از از حلواهای ترکیه ای است که هم مقوی بوده و هم ظاهری شیک و زیبا دارد. این حلوای خوشمزه گزینه مناسبی برای افطار است.   مواد لازم (برای …

        • شیرینی نوروزی : پادرازی

            عید نوروز کام مهمانان را با شیرینی پادرازی شیرین کنید این شیرینی مشهدی هست و طرفدارای خاص خودش رو داره و معمولا برای عید استفاده میشه.   مواد لازم: تخم مرغ:۲عدد آرد برنج:۱۲۵ گرم …

          • آموزش ساخت گل رز پاستیلی / گل رز شکری

            آموزش تصویری ساخت گل رز پاستیلی یا شکری   گل رز پاستیلی علاوه بر اینکه برای تزیین کاپ کیک، شیرینی ها و کیک تولد مناسبه می تونه هدیه ای بسیار زیبا و خوشمزه برای بچه …

            • طرز تهیه ژله بستنی پرتقالی

                طرز تهیه دسر ژله بستنی پرتقالی   امروز براتون طرز تهیه دسر ژله بستنی پرتقالی را آماده کردیم. این دسر مجلسی، ظاهری زیبا و طعمی به یادموندنی داره . درست کردنش هم راحته.   …

              • مسقطی زعفرانی,دسر ماه رمضان ,دسر مجلسی طرز تهیه مسقطی زعفرانی برای افطار

                دستور پخت مسقطی زعفرانی مجلسی  مسقطی زعفرانی یکی از دسرهای خوشمزه ویژه ماه رمضانه. مسقطی یه نوع شیرینی بر پایه نشاسته است. معمولا بعد از پخت میگذارند سرد بشه و بعد برش میزنند ( لقمه …

                • طرز تهیه کیک شکلاتی با رویه موکا طرز تهیه کیک کیک شکلاتی با رویه موکا | طرز تهیه کرم موکا | پخت انواع کیک

                  دستور پخت کیک شکلاتی با روکش کرم موکا کیک شکلاتی تزیین شده با کرم موکا و توت فرنگی ، صعم و عطری بی نظیر و ظاهری بسیار مجلسی و زیبا داره. در آموزشی دیگر از پخت انواع …

                  • طرز تهیه دسر کرم هلو خوشمزه و خوش عطر

                    آموزش روش تهیه دسر کرم هلو     کرم هلو دسری خوش عطر و خوشمزه است که شما و مهمانانتون از خوردن آن لذت خواهند برد. در ادامه به دستور تهیه این دسر خوش طعم …

                    • طرز تهیه بیسکوئیت کاج برای کریسمس

                      می توانید از این بیسکوئیت کاج برای جشن کریسمس تان هم استفاده کنید.   این بیسکوئیت ها اگرچه خیلی ساده درست میشوند ولی پروژه خوبی هست تا بچه ها را با شیرینی پزی آشنا کند. …

                      • طرز تهیه کمپوت هلو در منزل

                        طرز تهیه کمپوت هلو در منزل   خیلی ها بر این عقیده اند که کمپوت هلو بهترینِ کمپوت هاست. اسانس هلو بسیار قوی و عطرش آرامش بخش است.    این کمپوت را می توان با …

                        • عکس کیک تولد با طرح مرد عنکبوتی

                          بچه ها دوست دارن کیک های تولدشون به شکل شخصیت های کارتونی مورد علاقشون باشه . تم مرد عنکبوتی یک تم هیجان انگیز برای پسر بچه هاست. مجموعه عکس کیک تولد با طرح مرد عنکبوتی …

                          • شیرینی قرابیه بادام تبریز طرز تهیه شیرینی قرابیه بادام تبریز

                              دستور پخت شیرینی قرابیه بادام تبریز شیرینی قرابیه از شیرینی های سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین و شهرستان زنجان ، هم چنین در جمهوری آذربایجان …

                            • طرز تهیه فروماژ گل سرخ

                              طرز تهیه فروماژ گل سرخ   مواد اولیه : تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۵۰ گرم خامه (فرم گرفته) ۱۵۰ گرم آب ۶۰ میلی لیتر پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری پودر گل سرخ ۲ قاشق …