پنج شنبه , ۳۰ دی , ۱۳۹۵


طرز تهیه کوکوی مرغ

دستور پخت کوکوی مرغ

کوکوی مرغ غذای لذیذیه که خیلی آسون درست میشه. می تونین از مرغ های اضافه مونده برای پخت این کوکو استفاده کنین.

 

مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ
سینه مرغ یک عدد
پیاز متوسط دو عدد
تخم مرغ چهار عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
زرشک در صورت تمایل
زعفران در صورت تمایل

 

طرز تهیه کوکوی مرغ :
برای تهیه کوکوی مرغ ابتدا مرغ رو به همراه یه پیاز و مقداری نمک و زردچوبه میذاریم تا بپزه. همونطور که در مواد لازم گفتم، بهتره برای این کوکو از سینه مرغ استفاده کنیم ولی اگر دلتون خواست میتونین از قسمتهای دیگه هم استفاده کنین و مشکل خاصی پیش نمیاره. مرغ رو که کاملا پخت میگذاریم تا سرد بشه. بعد اون رو ریش میکنیم. به نظر من هرچی ریزتر بشه خوشمزه تر میشه. چونکه تخم مرغها به داخل بافت گوشت مرغ نفوذ میکنن و هم بف بیشتری میکنه و هم باعث میشه خوشمزه تر بشه.

پیاز رو هم به شکل خلالی یا نگینی خرد میکنیم و تفت میدیم. وقتی که سرخ شد زیرش رو خاموش میکنیم تا خنک بشه. بعد هم روغنش رو جدا میکنیم و پیازها رو به مرغ پخته شده ریش ریش اضافه میکنیم. نمک و زردچوبه هم که داشت. حالا وقت اضافه کردن تخم مرغ هاست. در انتها مواد مخلوط شده باید شل باشه. منظورم اینه که نسبت مرغ و تخم مرغ باید کمی مایعی مانند باشه. بعد از اینکه تخم مرغ ها رو اضافه کردیم و کاملا با مواد مخلوط شد، مقدار کمی روغن در تابه میریزیم و میذاریم داغ شه. مواد رو در تابه میریزیم و با شعله متوسط میذاریم تا تخم مرغ ها بپزه. در تابه رو هم باید بذاریم. حدود ده دقیقه بعد اگر زیر کوکو سرخ شده بود، برش میگردونیم تا طرف دیگش هم سرخ شه.

 

طرز تهیه کوکوی مرغ
نکته پف کردن کوکوی مرغ 
نکته پف کردن کوکوها و مخصوصا کوکوی مرغ اینه که تخم مرغ هاش خوب هم زده بشه. پس بهتره اونها رو قبل از اضافه کردن به مواد، در ظرف جداگانه کاملا بزنیم تا بافتش یه دست بشه و بعد به بقیه مواد اضافه کنیم. در این صورت به خوبی پف میکنه. نکته دیگه هم اینه که باید حواسمون باشه که زمان اضافه کردن تخم مرغ ها، مواد داغ نباشه. چون در اون صورت تخم مرغ ها میبنده. انتخاب تابه هم برای پفش مهم هست. برای این مقدار مواد، تابه متوسط مناسبه و اگر تابه بزرگ باشه، نازک میشه.

 

خوشمزه شدن کوکوی مرغ
پارسال در یکی از مجله های آشپزی دیدم که به این مواد زرشک اضافه کرده بود. دفعه بهد که خواستم این کوکو رو درست کنم، اینکارو کردم. جدا خیلی عالی شد. شما هم اگه از طرفدارای زرشک هستین، حتما به مواد این کوکو اضافه کنین. برای عطر و رنگش هم میتونین از مقداری زعفران استفاده کنین که عالی تر بشه. اگه علاقمند به سبزیجات هم هستین، جعفری انتخاب مناسبی برای این کوکو هست.

 

 

منبع:دونفره



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

      طرز تهیه جوجه کباب تابه ای   جوجه کباب تابه ای طعم بسیار لذیذی دارد، طعمی شبیه جوجه کباب که توصیه میکنم برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید و از طعم …

  • طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

      دستور پخت سوفله مرغ و قارچ   لازم نیست سرآشپز درجه یک فرانسوی باشید تا بتوانید سوفله حرفه ای درست کنید. درست کردن آن سخت نیست.در آموزش امروز روش پخت سوفله مرغ و قارچ …

  • طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ

    طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ   مواد لازم : مرغ پخته:  ۳۰۰ گرم خیار شور  : ۲ عدد رنده شده ذرت : ۱ پیمانه قارچ خرد شده :  ۲ پیمانه ماست موسیر :  ۳ …

  • طرز تهیه کوکو سبزی لقمه ای (ساندویچ کوکوسبزی)

    طرز تهیه کوکو سبزی لقمه ای (ساندویچ کوکوسبزی)   کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. شیوه پختی که در این مطلب خواهید دید یکی …

  • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

      ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …

  • طرز تهیه کباب مرغ تند

    این کباب مرغ غذای کشور مراکش است.   آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۴ قطعه (سینه) فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری …

  • جوجه ترش,جوجه کباب ترش,جوجه کباب طرز تهیه جوجه ترش گیلانی | جوجه کباب ترش | کباب مجلسی با مرغ

    دستور پخت جوجه ترش جوجه ترش یا جوجه کباب ترش از غذاهای خوشمزه گیلانی است که طرفداران زیادی دارد. همان‌طور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن مرغ (در صورت امکان جوجه مرغ) …

  • طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی

    روش پخت مرغ لیمو پرتقالی  خوش عطر و خوشمزه    مرغ لیمو پرتقالی خیلی راحت درست می شه و دردسری نداره. این غذا خیلی خوش عطر و طعمه و برای مجالس مهمانی بسیار مناسبه. مرغ لیمو پرتقالی …

  • طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی

    طرز تهیه رول مرغ با فلفل قرمز کبابی   رول مرغ غذایی با ظاهری زیبا ، مجلسی و بسیار خوش طعمه که به سادگی تهیه میشه و سرو اون هم راحته . این غذای خوشمزه …

  • طرز تهیه رول فیله مرغ شیرین

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  نیم کیلو (فیله) قیصی ۲۵۰ گرم + مقدار دلخواه برای سس گردو ۱۰۰ …

مطالب قبلی این بخش
  • ماهی سوخاری , سس لیمویی طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی خوشمزه

    روش پخت ماهی سوخاری با سس لیمویی  ماهی سوخاری غذایی لذیذ و خوشمزه و مناسب وعده شام و ناهار است. این غذای شیک و مجلسی خیلی سریع آماده میشود و مورد علاقه اکثر افراد بخصوص بچه هائی …

    • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

      دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

      • املت تره فرنگی طرز تهیه املت تره فرنگی

        طرز تهیه املت تره فرنگی املت تره فرنگی خوش عطر و خوشمزه هست. این املت خوش طعم رو درست کنید و از خواص تره فرنگی بهره مند بشین.   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: …

        • طرز تهیه استیک با سس قارچ

          طرز تهیه استیک با سس قارچ مواد لازم: برای سس قارچ: آب گوشت  :  یک پیمانه آرد سفید  :  یک قاشق سوپ خوری کره  :  ۲۵۰گرم قارچ تازه  :  ۲۵۰گرم شیر  :  یک پیمانه نمک …

          • مافین صبحانه ای شیک

              این مافین، یک صبحانه شیک و خوشمزه است برای صبح‌های جمعه که همه دور هم هستید. هر تعداد که دوست دارید درست کنید و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید. – …

            • پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج غذایی سالم و خوشمزه

              طرز تهیه پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج پیش غذایی سالم، سبک و خوشمزه است. این پیراشکی خوش طعم برای جشن تولد، پیک نیک و صبحانه و عصرانه مناسب است.   آماده سازی : ۴۵ دقیقه پخت : ۳۰ …

              • آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی آموزش تصویری تهیه مرغ شکم پر + عکس مرحله به مرحله

                طرز تهیه مرغ شکم پر (آموزش کامل و تصویری گام به گام ) مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار مجلسی و شیک و خوشمزه هس. بین غذاهایی که با مرغ درست میشه یکی از پرطرفدارترین غذاها مرغ …

                • طرز تهیه کوکو سبزیجات (پنکیک)

                    روش پخت کوکو سبزیجات (پنکیک)  کوکو سبزیجات آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر: نمک به میزان لازم فلفل دلمه ای ۱ عدد سیر ۱ حبه بیکینگ پودر ۱ …

                  • طرز تهیه خورش ریواس

                    طرز تهیه خورش ریواس آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۳ نفر: فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم نعنا ۲قاشق غذاخوری (خشک) …

                    • کتلت میگو , سس تمر هندی طرز تهیه کتلت میگو با سس تمر هندی

                      طرز تهیه کتلت میگو با سس تمرهندی کتلت میگو را می توان با مقدار کمی میگو درست کرد. بافت وسط کتلت میگو یه بافت نرمه ولی خیلی خوش عطر و خوشمزست.   مواد لازم برای تهیه …

                      • طرز تهیه کوکو سبزی لقمه ای (ساندویچ کوکوسبزی)

                        طرز تهیه کوکو سبزی لقمه ای (ساندویچ کوکوسبزی)   کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. شیوه پختی که در این مطلب خواهید دید یکی …

                        • طرز تهیه ماهی پفکی چینی

                            طرز تهیه ماهی پفکی چینی   ماهی پفکی علاوه بر اینکه ظاهر زیبایی داره خیلی هم خوش طعم و اشتها آوره . بخصوص برای بچه ها.   مواد لازم : آرد سفید : یک …

                          • طرز تهیه خوراک ران مرغ با سبزیجات

                              مواد لازم: ران مرغ : ۱۲ عدد هویج :  ۲ عدد کرفس : ۲ شاخه کره :  ۶۰ گرم آب مرغ : ۱ پیمانه خامه : ۳۰۰ میلی لیتر آبلیمو : یک قاشق چایخوری …

                            • طرز تهیه بورک بادمجان کبابى

                              بورک بادمجان کبابى   بورک Börek یه غذای ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا درست میشه. خمیر بسیار نازکیه که الان دیگه آماده ش هم توی بازار هست. مواد داخلش مثل پیراشکی تنوع زیادی داره. …