دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

کوفته گردو و نخود

دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی  

کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.

 

مواد لازم برای تهیه کوفته گردو و نخود  :

نخود آبگوشتی  ۱۵۰ گرم

بلغور گندم        ۱۵۰ گرم

گردو                ۱۵۰ گرم

مرزه                ۱۵۰ گرم

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم

آب ۲ ق غ

رب ۲ ق غ

زعفران به میزان لازم

تخم مرغ ۲ عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

پیاز یک عدد

 

طرز تهیه :

برای تهیه کوفته گردو و نخود  ابتدا پیاز را سرخ کرده و بعد رب را به آن اضافه کنید.

رب باید به مدت ۳۰ ثانیه تفت بخوره با پیاز و بعد اب ، فلفل و کمی نمک را به ان اضافه کرده در تابه را می گذاریم تا به جوش بیاید.

گوشت را ورز می دهیم تا چسبندگی لازم را پیدا کند مخلوط گوشت گوساله و گوسفند ۶۰ به ۴۰٫

نخود را از ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و چند بار اب ان را گرفته تا نفخش گرفته شود.

نخود و بلغور را چرخ کرده و با گوشت مخلوط می کنیم.

گردو نیم کوب شده و مرزه را به ان اضافه می کنیم.

و بعد پیاز رنده شد بدون اب را به ان اضافه می کینم.

و بعد تخم مرغ و فلفل و زعفران را به ان اضافه می کنیم.

 

منبع : سایت عکس

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کیک گوشت بدون نیاز به فر • دستور کیک گوشت مجلسی ساده

    روش پخت کیک گوشت مجلسی   مواد لازم برای خمیر کیک گوشت : تخم مرغ : ۴ عدد ماست :۱یک پیمانه روغن زیتون : یک پیمانه آرد : دو ونیم پیمانه بیکینگ پودر : ۳ …

  • اسنک لقمه ای طرز تهیه اسنک لقمه ای پیش غذای خوشمزه

    روش پخت اسنک لقمه ای اسنک لقمه ای پیش غذایی خوش طعم و شیک که به سادگی در مدت زمان کمی طبخ میشه. این غذا را می تونین به عنوان میان وعده به فرزندانتون بدین. …

  • طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر

    طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۲ نفر : ماهی (حدودا ۳۰۰گرم) ۱عدد پیاز ۱عدد سیر ۲حبه …

  • طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی

    طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی   کوکو سیب زمینی مکزیکی غذایی خوشمزه، تنده و خیلی خوش عطر و بو هست.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه …

  • آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی آموزش تصویری تهیه مرغ شکم پر + عکس مرحله به مرحله

    طرز تهیه مرغ شکم پر (آموزش کامل و تصویری گام به گام ) مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار مجلسی و شیک و خوشمزه هس. بین غذاهایی که با مرغ درست میشه یکی از پرطرفدارترین غذاها مرغ …

  • طرز تهیه سالاد سیب زمینی ۲

     دستور تهیه سالاد سیب زمینی   سالاد سیب زمینی سالادی مقوی و خوش طعمه   مواد لازم: سیب زمینی متوسط : ۳ عدد هویج متوسط : ۱ عدد خیارشور : ۲عدد پنیر گودا : ۱ …

  • طرز تهیه پنیر ریکوتا

      زمان مورد نیاز جهت تهیه پنیر ریکوتا ساده آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه این پنیر ایتالیایی طعم بسیار فوق العاده ای داره و مناسب ترین …

  • خورش قیمه بامیه طرز تهیه خورش قیمه بامیه

    دستور پخت خورش قیمه بامیه در این مطلب روش تهیه خورش قیمه بامیه را به دوست داران این گیاه خوشمزه و پر خاصیت تقدیم می کنیم. به بامیه بمب خاصیت هم می گویند ، چون خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها …

  • طرز تهیه سالاد خیار ترش و تند

    آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : خیار۲ عدد – ۶۰۰ گرم (بدون تخم) نمک طبق ذائقه شکر دانه ای۲ تا ۳ قاشق چایخوری – بسته به میزان شیرینی که برای سالاد می پسندید …

  • طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط

    تخم مرغ آب پز مخلوط (همه رو غافلگیر کنید!)   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   این عنوان شاید خیلی عجیب به نظر برسه و خیلیا با خوندنش فکر کنن نیاز به …

  • طرز تهیه ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)

      طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)   برنج با ته دیگ بال مرغ یا ته چین بال مرغ غذایی لذیذ و خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها …

  • طرز پخت لبو ی خوشرنگ و خوش طعم

      چگونه لبویی خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟   در این بخش برایتان شیوه پخت لبو را آموزش می دهیم. چگونه لبو بپزیم تا خوش رنگ شود یعنی رنگ خود را بتواند حفظ کند. …

  • طرز تهیه املت فرانسوی

    املت فرانسوی (صبحانه فرانسوی)   املت فرانسوی یک وعده غذایی مناسبT مقوی و شیک تر و متفاوت از املت ساده است. یک روز خوب برای فرانسوی‌ها روزی است که با یک فنجان قهوه خوب و …

  • طرز تهیه کیک سیب زمینی خلالی

    طرز تهیه کیک سیب زمینی خلالی سرخ شده کیک سیب زمینی خلالی غذایی ساده و سریع که برای خوش طعم تر شدن  اون می تونید بکینگ پودر، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، آویشن و پودر سیر …