دوشنبه , ۹ اسفند , ۱۳۹۵


دستور پخت غذا  , طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

دستور پخت کوفته فلاح با اسفناج

کوفته فلاح با اسفناج خوراکی خوشمزه است که با ماست و سیر سرو می شود. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای دو نفر کافی هست.

 

مواد لازم برای تهیه کوفته فلاح و اسفناج :
بلغور ریز: ۱ پیمانه
ارد :حدود ۳/۴ پیمانه
نمک : یک قاشق چای خوری
ریحون خشک : پودر شده ۱ قاشق غذا خوری پر
پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چای خوری پر
زیره: پودر شده ۱/۲ قاشق چای خوری
اب جوش مقداری ( حدود یک لیوان)

اسفناج : ۱ دسته
رب فلفل : ۲ قاشق غذا خوری
کره: ۱ قاشق غذا خوری
روغن مایع: ۱-۲ قاشق
زیره: پودر شده ۱/۲ قاشق چای خوری

سیر : خرد شده ۱-۲ حبه

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

 

روش تهیه :

بلغورها در سایزهای مختلفی به فروش میرسن که ما برای این دستور ریز ترینش رو احتیاج داریم که به بلغور کوفته معروف هست.

بلغور رو داخل یک قابلمه و یا ظرف بزرگ میریزیم و حدود نیم پیمانه آب جوش بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

در ظرفمون رو میزاریم و حدود ۱۰ دقیقه فرصت میدیم تا کمی نرم بشه.

حالا اگر نیاز داشت کمی آب جوش بیشتری اضافه میکنیم اگر نه ارد رو کم کم همراه ادویه ها و نمک اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم.

ترکیب آرد و بلغور باید بهمون یه چیزی شبیه خمیر بده .. باید در حدی باشه که بتونیم به خمیر فرم و شکل بدیم.

مدام ورز میدیم و اگر خیلی سفت بود بهش کم کم قاشق قاشق اب جوش اضافه میکنیم.

کمی دستهامون رو خیس میکنیم از خمیر اندازه فندوق تکه هایی جدا میکینم و تو کف دستمون گرد میکنیم.

بعد با کمک نوک انگشت وسط خمیر فرو میکنیم تا گودی روش بیوفته.

به همین شکل همه خمیر ها رو درست میکنیم .

دستور پخت غذا  , طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

چون خمیر ممکنه بچسبه به دستمون و کارمون سخت بشه بهتره کنار دستتون کمی اب بزارید و هر از گاهی کف دستتون رو کمی مرطوب کنید.

حالا اسفناج ها رو میشوریم و خرد میکنیم.
یک قابلمه اب میزاریم روی حرارت تا به جوش بیاد.

اسفناج های خرد شده رو میریزیم توش و فقط چند ثانیه صبر می کنیم تا اسفناج ها نرم بشه اما نمیزاریم بپزن و سریع اب کش میکنیم.

دوباره قابلمه رو پر آب میکنیم و میزاریم تا جوش بیاد خیلی کم بهش نمک اضافه می کینم.

دستور پخت غذا  , طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

یک قابلمه کوچیک دیگه ای رو میزاریم روی حرارت توش کره و روغن رو آب می کنیم.

بهش زیره و سیر له شده رب فلفل رو اضافه می کنیم و میزاریم کمی تفت بخوره

( تعداد سیر بستگی به خودتون داره میتونید بیشتر و یا کمتر بریزید)

خیلی کم آب میریزیم و مخلوط می کنیم و کنار میگذاریم.

حالا کوفته های بلغورمون رو تو قابلمه ای که ابش جوش اومده میریزیم میبینید که همه میرن ته قابلمه.
وقتی کوفته ها اومد روی اب یعنی پختن اون رو ابکش میکنیم

همه مواد رو میریزیم داخل یک ظرف و سس فلفل و کره رو میریزیم روش و خوب با قاشق مخلوط میکنیم .

دستور پخت غذا  , طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

و بعد داخل ظرف سرو میکشیم .

نوش جان

 

  دستور پخت غذا  , طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج
منبع:آشپزخانه کوچک من


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)

    طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)   کوفته شامی کرمانشاهی یکی از غذاهای خوشمزه اصیل و سنتی است که هر کسی را که یکبار آن را امتحان کند وادار به تهیه دوباره آن می سازد. …

  • طرز تهیه کوفته بادمجان میت بال طرز تهیه کوفته بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ • میت بال Meatballs

    طرز تهیه کوفته بادمجان ( میت بال ) کوفته بادمجان یا میت بال را میتونید با برنج با پاستا سرو کنید و یا حتی باهاش ساندویچ درست کنید و با نون نوش جان کنید. طرز تهیه …

  • طرز تهیه کوفته تبریزی

    طرز تهیه کوفته تبریزی     مواد لازم: گوشت بی استخوان : نیم کیلو دنبه : ۱۰۰گرم تره و مرزه :  ۱۰۰گرم برنج : ۲۰۰گرم آرد نخودچی،۵ :  تا ۱۰۰ گرم لپه : ۱۰۰گرم تخم …

  • طرز تهیه کوفته آلوی شیرازی

          مواد لازم برای تهیه کوفته: ماست پر چرب کم نمک: ۵۰۰ گرم کره نرم: ۵۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد آرد: ۲۰۰ گرم گندم آسیاب شده: ۸۰ گرم آلو: ۲۴ عدد قند: …

  • طرز تهیه کوفته قارچ

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد رب گوجه فرنگی …

  • طرز تهیه قرمزه نخودچی (کوفته قیمه ریزه)

      طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان   برای تهیه قرمزه نخودچی گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز …

  • کوفته گردو طرز تهیه کوفته گردو غذای محلی جاسب

     دستور پخت کوفته گردو غذایی خوشمزه و مقوی کوفته گردو غذایی مقوی و خوشمزس که به روش های مختلفی تهیه میشه. در این مطلب دو روش پخت این غذای خوش عطر و طعم تقدیمتون می …

  • طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

    طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی   مواد لازم : گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم برنج ۱ فنجان نعنا خشک خلال بادام و پسته هر کدام ۱ قاشق غ گردو ۱ پیمونه پیاز ۱ عدد نمک …

  • طرز تهیه کوفته سوئدی + عکس

    روش پخت کوفته سوئدی آموزش تصویری و مرحله به مرحله طرز پخت کوفته سوئدی آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت چرخ کرده۱ کیلو فلفل دلمه …

  • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

    دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)

    دو روش برای تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)   حلیم از غذاها و در واقع از سوپ های ایرانیست که در نقاط مختلف ایران به روش های مختلف تهیه میشه و در هر روش …

    • لازانیا لقمه ای به شکل گل

      لازانیا لقمه ای به شکل گل غذایی ساده ولی شیک و مجلسیه، تقریبا مثه لازانیای معمولی درست میشه ، اما به خاطر لقمه ای بودن، خوردنش راحت تره .   طرز تهیه لازانیا لقمه ای …

      • مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر طرز تهیه مرغ شکم پر در فر

        مرغ شکم پر در فر من چند مدل مرغ شکم پر درست می کنم که این یکی رو خیلی دوست دارم . این مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه هم یکی از غذاهای افطاری ماه رمضان بود.   مواد …

        • طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

          طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای سبز   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۲ نفر : برنج ۱/۳ فنجان آب ۲/۳ فنجان فلفل …

          • طرز تهیه لواشک آلبالو

              روش درست کردن لواشک آلبالو   تا همین چند سال پیش که انواع لواشک‌های آماده به بازار نیامده بودند، تابستان‌ها پشت‌بام خانه‌ها پر می‌شد از سینی‌هایی که لبریز بود از مایع‌هایی به رنگ زرد …

            • لازانیا با ماهی و میگو , غذای دریایی طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو | دستور غذای رژیمی | غذای دریایی

              دستور پخت لازانیا با ماهی و میگو لازانیا با ماهی و میگو برای طرفداران غذاهای دریایی و افرادی که از خوردن گوشت قرمز منع شده اند غذایی مناسب و لذیذ است.   مواد اولیه برای ۳ …

              • طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی

                طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی   تورتیلای اسپانیایی در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که مواد مختلفی با حسب ناحیه و ذائقه به آن اضافه می شود .   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیب …

                • ماهی سوخاری , سس لیمویی طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی خوشمزه

                  روش پخت ماهی سوخاری با سس لیمویی  ماهی سوخاری غذایی لذیذ و خوشمزه و مناسب وعده شام و ناهار است. این غذای شیک و مجلسی خیلی سریع آماده میشود و مورد علاقه اکثر افراد بخصوص بچه هائی …

                  • اسکالوپ مرغ طرز تهیه اسکالوپ مرغ + فیلم آموزشی

                    آموزش تصویری روش پخت اسکالوپ مرغ + فیلم آموزشی  اسکالوپ مرغ غذایی ایتالیایی و بسیار راحت و خوش طعم است. اسکالوپ با گوشت بدون استخوان مرغ تهیه می شود که در پخت آن از ادویه و …

                    • طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

                      طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای (معرکه ترین طعم سوپ را تجربه کنید!) آماده سازی: ۳۰ دقیقه     مواد اولیه برای ۴ نفر : عصاره مرغ یک بسته کوچک شیر  ۴ لیوان+مقداری برای حل کردن …

                      • طرز تهیه خورش قرمه سبزی

                        از فضایل و خوشمزگی و اصالت خورش قرمه سبزی هرچی بگیم کم گفتیم. این خورش واقعا خوشمزس. دستور پخت و همه فوت و فن های تهیه خورش قرمه سبزی ناب و اصیل در زیر عنوان …

                        • طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)

                            طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)   شاتو بریان (Chateaubriand steak یا بطور خلاصه Chateaubriand ) یک خوراک فرانسوی است .این غذا یکی از درس هایی است که در استانداردهای مهارت های فنی و …

                          • طرز تهیه کله پاچه

                            آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : کله پاچه ۱دست سیرابی ۱عدد شیردان ۱عدد پیاز  ۵عدد سیر  ۱بوته زعفران ۱قاشق چایخوری (ساییده شده) چوب …

                            • طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

                                طرز تهیه بورک ترکی با اسفناج و پنیر   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی …