چهارشنبه , ۴ اسفند , ۱۳۹۵


طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)

طرز تهیه کوفته شامی - کوفته کرمانشاهی

 
کوفته شامی کرمانشاهی یکی از غذاهای خوشمزه اصیل و سنتی است که هر کسی را که یکبار آن را امتحان کند وادار به تهیه دوباره آن می سازد. درست است غذاهای سنتی کمی زمان بر هستند ولی خاصیت و ارزش غذایی آنها خیلی زیاد است. کافیست یکبار امتحان کنید تا به صحت حرفهای من پی ببرید.

 
مواد اولیه : گوشت چرخ کرده بدون چربی ۴۰۰ گرم لپه ۳ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد آویشن خشک شده ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری گردوی خرد شده و کشمش به قدر کافی نمک و زرد چوبه و فلفل و روغن (برای سرخ کردن) به میزان لازم آرد نخودچی به میزان لازم سبزی های معطر ( گشنیز – جعفری – ترخون )۳ قاشق غذا خوری برگه زردالو یک پیمانه کوچک آرد۲ قاشق غذا خوری زعفران به میزان لازم آب۳ لیوان آبلیمو نصف استکان شکر۴ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :

جهت تهیه کوفته شامی ابتدا لپه را با کمی نمک پخته و سپس با گوشت و آویشن دو بار چرخ کنید تا کاملا نرم شود سپس به آن تخم مرغ ،نمک ، زرد چوبه و آرد نخود چی ( به اندازه ای که چسبندگی لازم را پیدا کند ) اضافه کنید سپس از مایه گلوله هایی برداشته و با گردو و کشمش مغز گذاری کرده و در تخم مرغ یا آرد نخود چی بغلتانید و در روغن سرخ کنید. آرد را با کمی روغن سرخ کرده و به آن آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم گذاشته تا آب کوفته نرم و لطیف شود بعد به آن سبزی خرد شده و برگه زردالو ، آبلیمو ، زعفران ، پیاز داغ و کوفته های سرخ شده را اضافه کنید . به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم پخته تا سس آن قوام لازم را به دست آورد و کوفته دم بیفتد سپس در دیس کشیده وتزیین نمایید. البته بیشتر کرمانشاهی ها برای آب کوفته (سس) از رب انار و برنج و شکر و پیاز داغ استفاده میکنند. روشهای مختلفی برای تهیه سس کوفته شامی هست و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان یکی از این روشها را انتخاب کنید

 

سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • کوفته گردو با لپه طرز تهیه کوفته گردو با لپه

    دستور پخت کوفته گردو با لپه  کوفته گردو به روش های مختلفی طبخ میشه. در بعضی دستورها از آرد نخود یا آرد سوخاری استفاده شده و بعضی لپه. عده ای فقط رب گوجه فرنگی استفاده …

  • کوفته فلاح با اسفناج طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

    دستور پخت کوفته فلاح با اسفناج کوفته فلاح با اسفناج خوراکی خوشمزه است که با ماست و سیر سرو می شود. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای دو نفر کافی هست.   مواد لازم برای …

  • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

    دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

  • طرز تهیه توپک مرغ با سس گوجه فرنگی غذای ایتالیایی طرز تهیه توپک مرغ با سس گوجه فرنگی غذای ایتالیایی

    غذای ایتالیایی توپک مرغ با سس گوجه فرنگی  توپک مرغ با سس گوجه فرنگی یک غذای ایتالیایی و خوشمزه است که می توان آن را با انواع پاستا، برنج، سالاد یا نان یا بصورت ساندویچی سرو …

  • طرز تهیه آش ماست خراسان

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : ماست ۱کیلو مرغ  ۲قطعه (سینه) برنج ۲لیوان لپه ۱لیوان سیر  ۱۰حبه پیاز  ۶عدد شوید ۵قاشق غذاخوری (خشک) …

  • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

    دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

  • طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی غذای محبوب شمالی ها

    روش درست کردن میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. …

  • بورقی ترکی طرز تهیه بورقی ترکی

    بورقی ترکی   مواد لازم: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخم‌مرغ: درشت یک عدد جعفری ساطوری شده: یک قاشق غذاخوری نعناع ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری شوید ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری خمیر یوفکا یا فیلو: ۸ تا …

  • هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

    آموزش تصویری روش پخت هویج پلو شیرازی  قبلا یکی از روش های تهیه هویج پلو شیرازی را تقدیم شما عزیزان کردیم و در این مطلب روشی دیگر برای تهیه این غذای خوشمزه آموزش میدیم. در …

  • طرز تهیه کوفته آلوی شیرازی

          مواد لازم برای تهیه کوفته: ماست پر چرب کم نمک: ۵۰۰ گرم کره نرم: ۵۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد آرد: ۲۰۰ گرم گندم آسیاب شده: ۸۰ گرم آلو: ۲۴ عدد قند: …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه خوراک ران مرغ با سبزیجات

      مواد لازم: ران مرغ : ۱۲ عدد هویج :  ۲ عدد کرفس : ۲ شاخه کره :  ۶۰ گرم آب مرغ : ۱ پیمانه خامه : ۳۰۰ میلی لیتر آبلیمو : یک قاشق چایخوری …

    • طرز تهیه رست بیف

      طرز تهیه رست بیف   مواد لازم: راسته گوساله : ۵۰۰گرم قارچ : ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای(ترجیحا قرمز) :  ۵۰ گرم پیاز(در صورت دلخواه) :  ۲ عدد متوسط خیارشور(قلمی)  : ۷تا۱۰ عدد گوجه فرنگی …

      • طرز تهیه کباب چوبی

        مواد لازم • مغز ران گوسفندی با چربی یا فیله گوساله یا راسته گوسفندی: ۱کیلو • پیاز متوسط: ۱ عدد • گوجه فرنگی: ۴ عدد • غوره: ۲۵۰ گرم • دنبه: ۱۰۰ گرم • فلفل …

        • طرز تهیه کوکوی گل کلم

          طرز تهیه کوکوی گل کلم گل کلم را می توان سرخ شده، آب پز، یا بخار پز و به خام مصرف کرد. به صورت بخارپز ترکیبات ضدسرطان آن بیشتر نسبت به سرخ شده و آب …

          • طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

            روش پخت پیراشکی پنیر و جعفری + آموزش پیچیدن پیراشکی پیراشکی پنیر و جعفری که به آن یقچه پنیر و جعفری هم می گن یه غذای خوشمزه با ظاهری زیبا و اشتها برانگیزه. در ادامه دستور پخت و …

            • طرز تهیه سالاد نخود سبز

                مواد لازم: کاهو خرد شده : ۲۰۰ گرم سیب زمینی پخته و خرد شده : ۱ عدد تخم مرغ پخته و خرد شده : ۱ عدد سینه مرغ پخته و خرد شده : ۱ …

              • جوجه ترش,جوجه کباب ترش,جوجه کباب طرز تهیه جوجه ترش گیلانی | جوجه کباب ترش | کباب مجلسی با مرغ

                دستور پخت جوجه ترش جوجه ترش یا جوجه کباب ترش از غذاهای خوشمزه گیلانی است که طرفداران زیادی دارد. همان‌طور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن مرغ (در صورت امکان جوجه مرغ) …

                • سوپ های مقوی برای افطار

                  اگر قصد دارید برای افطار، غذایی مقوی و منحصر به فرد برای میهمانانتان فراهم کنید، از این سوپ های مقوی و خوشمزه در منوی افطار قرار دهید. همانگونه که می دانید بهتر است برای افطار …

                  • خورش کرفس

                     خورش کرفس آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در …

                    • طرز تهیه خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی عالی

                      طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی عالی و ساده    این خمیر پیتزا بسیار ترد و عالی میشه و برای تهیه انواع پیتزا و پیراشکی کاربرد داره. در این مطلب سعی شده روش تهیه خمیر پیتزا به کمک تصاویر …

                      • بادمجان سوخاری طرز تهیه بادمجان سوخاری به روشی دیگر

                        دستور پخت بادمجان سوخاری با پنیر پارمزان  بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میسه. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه …

                        • طرز تهیه کباب چیکن تیکا

                            مواد لازم •    ۵ عدد سینه مرغ بدون استخوان •    ۱۰۰ گرم زنجبیل تازه •    نصف قاشق چایخوری زیره •    گشنیز تازه یک دسته •    یک عدد از هر کدام از فلفل قرمز و …

                          • فیکن چیکن , طرز تهیه طرز تهیه فیکن چیکن

                            دستور پخت فیکن چیکن فیکن چیکن غذای شیک و خوشمزه ایه که می تونین به سادگی و در مدت زمان کمی اون را آماده کنین. بخاطر سرو راحت و قابلیت تزیین می تونه گزینه مناسبی برای جشن …

                            • طرز تهیه خورش به

                              طرز تهیه خورش به – روش دیگر   یکی از خوشمزه‌ترین و رسمی‌ترین غذاهای پاییزی، خورش به است. این خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به دلیل …