جمعه , ۴ فروردین , ۱۳۹۶


کوفته سوئدی

روش پخت کوفته سوئدی

آموزش تصویری و مرحله به مرحله طرز پخت کوفته سوئدی
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :
گوشت چرخ کرده۱ کیلو
فلفل دلمه ای۳ عدد
برنج۱ پیمانه
جعفریمقداری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
گوجه فرنگی۴ عدد
آرد سوخاری۱ پیمانه
پیاز بزرگ۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :

جعفری را با آب سرد بشویید بعد از اینکه آب آن گرفته شد، آن را در خرد کن ریخته خرد کنید

طرز تهیه کوفته سوئـدی

 گوشت چرخ کرده را با جعفری مخلوط کنید

طرز تهیه کوفته سوئـدی

 برنج را به مدت ۳ دقیقه بپزید تا به صورت نیم پخت دربیاید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

کوفته سوئدی

فلفل دلمه و گوجه فرنگی را خرد کرده در خرد کن بریزید

طرز تهیه کوفته سوئـدی

 سپس به مواد اضافه کنید

کوفته سوئدی

 به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید

طرز تهیه کوفته سوئـدی

 به کمک دست آن را ورز دهید

کوفته سوئدی

 چنانچه مواد شما چسبندگی لازم را ندارد به آن کمی آرد سوخاری اضافه کنید

کوفته سوئدی

سپس آن را به صورت گلوله درآورید

کوفته سوئدی

 و در آرد سوخاری بغلتانید

کوفته سوئدی

 به این شکل

کوفته سوئدی

 در اینجا کوفته های ما آماده برای سرخ شدن هستند.

کوفته سوئدی

 یک ماهیتابه برداشته روغن سرخ کردنی درآن ریخته و بگذارید روغن داغ شود. کوفته را را در روغن داغ سرخ کنید.

کوفته سوئدی

وقتی یک سمت آن سرخ شد آن را به سمت دیگر چرخانده تا تمام سطح آن سرخ شود.

کوفته سوئدی

 پس از سرخ شدن آنها را در ظرف توری شکل گذاشته تا روغن آن خارج شود.

کوفته سوئدی

 پیاز را خلالی خرد کرده سرخ کنید.

کوفته سوئدی

 سپس به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید
کمی آب به آن اضافه کنید تا رقیق شود و کمی نمک و فلفل به آن زده سپس بگذارید تا هم خامی رب گوجه گرفته شود و هم آب آن تبخیر شود.

کوفته سوئدی

 سپس کوفته ها را در ظرفی چیده سس آماده شده را روی آن بریزید

طرز تهیه کوفته سوئدی - غذاهای گوشتی

نوش جان.

سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • کرپ بیف استراگانف, بیف استراگانوف فرانسوی طرز تهیه کرپ بیف استراگانف / بیف استراگانف فرانسوی

    روش پخت کرپ بیف استراگانف فرانسوی کرپ بیف استراگانف نسخه فرانسوی بیف استراگانف روسی است. بر خلاف اسمش درست کردن آن ساده است. گرچه بیف استراگانف یک غذای روسی است ولی ملیت های مختلف در آن …

  • طرز تهیه قرمزه نخودچی (کوفته قیمه ریزه)

      طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان   برای تهیه قرمزه نخودچی گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز …

  • طرز تهیه کوفته آلوی شیرازی

          مواد لازم برای تهیه کوفته: ماست پر چرب کم نمک: ۵۰۰ گرم کره نرم: ۵۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد آرد: ۲۰۰ گرم گندم آسیاب شده: ۸۰ گرم آلو: ۲۴ عدد قند: …

  • طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

    طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی   مواد لازم : گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم برنج ۱ فنجان نعنا خشک خلال بادام و پسته هر کدام ۱ قاشق غ گردو ۱ پیمونه پیاز ۱ عدد نمک …

  • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

    دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

  • طرز تهیه سان چوی بو ( غذای چینی )

    طرز تهیه سان چوی بو San Choy Bau ( غذای چینی )   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم زنجبیل تازه (رنده …

  • طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)

      طرز تهیه شاتو بریان (خوراک فرانسوی)   شاتو بریان (Chateaubriand steak یا بطور خلاصه Chateaubriand ) یک خوراک فرانسوی است .این غذا یکی از درس هایی است که در استانداردهای مهارت های فنی و …

  • کوفته فلاح با اسفناج طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

    دستور پخت کوفته فلاح با اسفناج کوفته فلاح با اسفناج خوراکی خوشمزه است که با ماست و سیر سرو می شود. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای دو نفر کافی هست.   مواد لازم برای …

  • طرز تهیه کوفته قارچ

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد رب گوجه فرنگی …

  • کوسکوس,کوس کوس کوسکوس چیست و چگونه مصرف می‌شود ( Couscous )

    آشنایی با کوسکوس و موارد مصرف آن ( Couscous ) کوسکوس Cous Cous با تلفظ KOOS-koos قوت غالب مردم تونس و الجزایر و لیبی و مراکش و موریتانی و همچنین کشورهای عربی و سواحل غربی جزیره …

مطالب قبلی این بخش
  • خوراک ایرلندی جیمی الیور طرز تهیه خوراک ایرلندی با دستور جیمی الیور

    دستور پخت خوراک ایرلندی خوراک ایرلندی از مجموعه دستورهای غذایی جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شبیه آن را در ایران زیاد درست کرده ایم، ولی نه …

    • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

      دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

      • طرز تهیه پنیر کاتیج

         طرز تهیه پنیر کاتیج (به شدت پروتئینی مناسب ورزشکاران و افراد رژیمی)   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱و نیم قاشق چایخوری شیر  ۱۳لیوان خامه نصف لیوان سرکه سفید ۳ چهارم …

        • کوفته گردو با لپه طرز تهیه کوفته گردو با لپه

          دستور پخت کوفته گردو با لپه  کوفته گردو به روش های مختلفی طبخ میشه. در بعضی دستورها از آرد نخود یا آرد سوخاری استفاده شده و بعضی لپه. عده ای فقط رب گوجه فرنگی استفاده …

          • رولت تن ماهی و تخم مرغ طرز تهیه رولت تن ماهی و تخم مرغ

            روش پخت رولت تن ماهی و تخم مرغ رولت تن ماهی غذایی راحت ، مقوی و خوشمزس که سریع آماده میشه. برای تنوع هم شده این غذا را درست کنین و در کنار خانواده از خوردنش …

            • طرز تهیه تمپورای میگو

                طرز تهیه تمپورای میگو   این مقدار تمپورای میگو مناسب برای یک نفر است و اگر بعنوان پیش غذا استفاده شود برای دو نفر کافیست .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ …

              • طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی

                طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی     مواد لازم : سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) :  نیم کیلو زردچوبه :۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل و روغن :  به میزان لازم برنج : نیم کیلو کلم خرد …

                • طرز تهیه کوفته بادمجان میت بال طرز تهیه کوفته بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ • میت بال Meatballs

                  طرز تهیه کوفته بادمجان ( میت بال ) کوفته بادمجان یا میت بال را میتونید با برنج با پاستا سرو کنید و یا حتی باهاش ساندویچ درست کنید و با نون نوش جان کنید. طرز تهیه …

                  • طرز تهیه ته چین ماهی

                        ته چین ها انواع بسیار زیادی دارند و طرفداران آنها در سفره های ایرانی کم نیستند. در این بین ته چین ماهی شاید کمتر مورد توجه قرار گرفته باشد و آن هم به …

                    • طرز تهیه کوکوی قارچ برای گیاهخواران

                      طرز تهیه کوکوی قارچ برای گیاهخواران   کوکوی قارچ ، بسیار خوش طعم و برای کسانی که گیاه خواری می کنند وعده غذایی بسیار لذیذ و مقوی است. قارچها از گیاهانى هستند که به طور …

                      • طرز تهیه انواع گزلمه gözleme

                          طرز تهیه انواع گزلمه غذای ترکیه ای gözleme   گزلمه یک غذای بسیار ساده و لذیذ است که به صورت عصرانه هم استفاده می شود، از نقاط قوت این غذا این است که در …

                        • طرز تهیه جوجه کباب عربی

                          روش پخت جوجه کباب عربی   جوجه کباب یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایه که اکثر افراد اون رو دوست دارن . در ادامه روش تهیه جوجه کباب عربی را خواهید دید.   مواد …

                          • طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

                            دستور پخت پیراشکی سیب زمینی   پیراشکی سیب زمینی غذایی ساده، خوشمزه و بدون گوشت هست که به راحتی درست میشه. پیراشکی سیب زمینی رو می تونید در مقدار زیاد تهیه کنید و بعد از پخت …

                            • طرز تهیه سوپ شیر

                                  مواد لازم برای تهیه سوپ شیر : جو پوست کنده  ۱ پیمانه‌ گردن و بال مرغ ۴ تا ۵ عدد هویچ نگینی خرد شده  ۱ پیمانه‌ ساقه کرفس خرد شده  ۱ پیمانه‌ قارچ …