Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'global' not found or invalid function name in /home2/tasvirez/domains/tasvirezendegi.ir/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298 طرز تهیه کوفته تبریزی
دوشنبه , ۷ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه کوفته تبریزی

 

4zjmcnp-photo

 

مواد لازم:

گوشت بی استخوان : نیم کیلو

دنبه : ۱۰۰گرم

تره و مرزه :  ۱۰۰گرم

برنج : ۲۰۰گرم

آرد نخودچی،۵ :  تا ۱۰۰ گرم

لپه : ۱۰۰گرم

تخم مرغ :  ۲ عدد

تخم مرغ پخته شده سفت :  ۵ عدد

زعفران ساییده شده :  مقدار کمی

ادویه و نمک و فلفل :  کمی

پیاز سرخ شده : ۴ قاشق سوپخوری

آلو بخاراخیس کرده، : ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

 

طرز تهیه:

مرحله اول: گوشت را دوبار چرخ می کنیم و برنج و لپه و آرد و سبزی ریز خرد شده را در گوشت اضافه کرده و سپس ادویه و زعفران دم کرده و نمک و فلفل و تخم مرغ های خام را در آن ریخته و خوب ورز می دهیم.

مرحله دوم:  مواد را به تعداد کوفته ای که می خواهیم داشته باشیم تقسیم می کنیم. مواد را کمی پهن می کنیم و داخل آن تخم مرغ آب پز شده و دو سه دانه آلو قرار می دهیم و کوفته مان را گرد می کنیم.

مرحله سوم: در قابلمه ای یک دانه پیاز درشت را با زردچوبه و نمک و فلفل سرخ می کنیم و مقدار لازم آب می ریزیم تا بجوشد .

کوفته ها را یکی یکی و با احتیاط داخل آبجوش می گذاریم.تا پخته شوند.

 

نکته:

* می توانید بجای آلو از خرما بدون هسته استفاده کنید.

* می توانید بجای گوشت قرمز از گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده کنید که در اینصورت کوفته شما سفت تر خواهد شد.

* آب داخل قابلمه باید به اندازه ای باشد که روی کوفته ها را بگیرد.

 

 

منبع : جام نیوز


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • کباب اوکراینی طرز تهیه کباب اوکراینی | کباب مجلسی | کباب لقمه ای

    دستور پخت کباب اوکراینی کباب اوکراینی غذایی خوشمزه و ساده است که سرو اون بسیار راحته. ظاهر زیبایی داره و به دلیل وجود پنیر پیتزا در موادش طعم خوبی داره و حتما بچه ها ها …

  • طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر

    طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۰ مواد اولیه برای ۶ نفر:  رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری پیاز  ۲عدد زرشک ۱قاشق …

  • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

    دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

  • کوفته گردو طرز تهیه کوفته گردو غذای محلی جاسب

     دستور پخت کوفته گردو غذایی خوشمزه و مقوی کوفته گردو غذایی مقوی و خوشمزس که به روش های مختلفی تهیه میشه. در این مطلب دو روش پخت این غذای خوش عطر و طعم تقدیمتون می …

  • طرز تهیه شامی ازمیری

      مواد لازم: گوشت بره چرخ کرده : نیم کیلو پیاز : یک عدد متوسط تخم مرغ : ۱ عدد جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق غذاخوری نان تست : ۲ قطعه زیره : ½ …

  • حلقه پیاز و گوشت طرز تهیه حلقه پیاز و گوشت

    روش پخت غذای جالب حلقه پیاز و گوشت حلقه پیاز و گوشت غذایی ساده و راحت و در عین حال جدید و جالبه. با پخت این غذای خوشمزه می تونین مهموناتونو شگفت زده کنین، چون …

  • نحوه پخت خوراک راسته, مواد لازم برای خوراک راسته, طرز پخت خوراک راسته, طرز تهیه شیشلیک در فر, مواد لازم برای شیشلیک, نحوه پخت شیشلیک, طرز تهیه انواع خوراک, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه خوراک راسته

    طرز تهیه خوراک راسته این غذا یک نوع شیشلیکه که داخل فر درست می شود و خیلی لذیذ است و اگر می خواهید ظاهر خوبی داشته باشد گوشتی را انتخاب کنید که استخوانهای دنده های …

  • طرز تهیه پاچانگای گوشت

      طرز تهیه پاچانگای گوشت (غذای ترکیه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : خمیر یوفکا ۳ ورق گوشت قرمز (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم پیاز۱ عدد رب …

  • طرز تهیه استیک با سس قارچ (۲)

        کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد. سس قارچ برای بسیاری از غذاها از جمله استیک ها استفاده میشه. در ادامه دستور تهیه استیک با سس قارچ تقدیمتون میشه . …

  • طرز تهیه استیک با سس قارچ

    طرز تهیه استیک با سس قارچ مواد لازم: برای سس قارچ: آب گوشت  :  یک پیمانه آرد سفید  :  یک قاشق سوپ خوری کره  :  ۲۵۰گرم قارچ تازه  :  ۲۵۰گرم شیر  :  یک پیمانه نمک …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کباب بلدرچین

      مواد لازم •    بلدرچین ۸ عدد •    خامه  ۲/۱ پیمانه •    زعفران آب شده ۱ قاشق سوپخوری •    کره آب شده  ۵۰ گرم •    روغن زیتون ۴/۱ پیمانه •    آبلیمو  ۲/۱ پیمانه •    نمک …

    • طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای

          طرز تهیه لازانیا اسفناج لقمه ای یا مینی لازانیا اسفناج   خیلی از ما لازانیا را دوست داریم اما سرو آن کمی دشوار است. وقتی شروع به بریدن آن می کنیم شاید کمی از …

      • طرز تهیه کاری میگو

        طرز تهیه کاری میگو مواد لازم: شیر نارگیل شیرین نشده  ۱ پیمانه آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل ساییده  ۲ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم میگو بزرگ …

        • طرز تهیه آش جو ملایر

            آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز نصف پیمانه (سرخ شده) …

          • طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

              طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …

            • طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

                طرز تهیه بورک ترکی با اسفناج و پنیر   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی …

              • کتلت میگو , سس تمر هندی طرز تهیه کتلت میگو با سس تمر هندی

                طرز تهیه کتلت میگو با سس تمرهندی کتلت میگو را می توان با مقدار کمی میگو درست کرد. بافت وسط کتلت میگو یه بافت نرمه ولی خیلی خوش عطر و خوشمزست.   مواد لازم برای تهیه …

                • طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر خامه ای

                    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر خامه ای ۸۵ گرم (نرم شده) کره ۶ قاشق غذاخوری (نرم شده) موسیر ۲ قاشق …

                  • طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو

                      طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو   مواد لازم – آب لیمو ¼ پیمانه- پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق سوپخوری- سیر له شده،۲ حبه – برگ تازه آویشن ۳ قاشق چایخوری،ریز خردشده(در …

                    • طرز تهیه سالاد خیار ترش و تند

                      آماده سازی: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : خیار۲ عدد – ۶۰۰ گرم (بدون تخم) نمک طبق ذائقه شکر دانه ای۲ تا ۳ قاشق چایخوری – بسته به میزان شیرینی که برای سالاد می پسندید …

                      • طرز تهیه رول ماهی فیله

                        روش پخت رول ماهی رول ماهی یک غذای بسیار لذیذ هست که می تونید بصورت خوراک و یا با سبزی پلو میل کنید و در هر دو حالت بسیار خوشمزه هست .برای کسانی که بخاطر …

                        • طرز تهیه شور ماهی پلو بوشهری

                          آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه : برای ۴ نفر ماهی ۱عدد (شور) کشمش ۱تا۲پیمانه گرد لیمو ۱قاشق سوپخوری زردچوبه ۱قاشق چایخوری پیاز پیاز ۱قاشق سوپخوری (سرخ شده) …

                          • طرز تهیه دلمه میوه

                              آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : نمک به مقدار لازم ادویه خورشتی به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم عصاره زعفران …

                            • طرز تهیه رولت اسفناج و تخم مرغ

                                آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : تخم مرغ  ۵عدد آرد ۵قاشق غذاخوری پنیر پیتزا نصف پیمانه اسفناج به میزان لازم (از ۲۰۰گرم …