شنبه , ۵ فروردین , ۱۳۹۶


 

koofte

 

 

مواد لازم برای تهیه کوفته:

ماست پر چرب کم نمک: ۵۰۰ گرم

کره نرم: ۵۰ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد: ۲۰۰ گرم

گندم آسیاب شده: ۸۰ گرم

آلو: ۲۴ عدد

قند: ۲۴ عدد

کره: ۱۰۰ گرم

شکر: ۴ قاشق غذاخوری

خشخاش: ۴۰ گرم

نمک : به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ماست را با کره، تخم‌ مرغ و کمی نمک خوب قاطی کنید، بعد با آرد و گندم آسیاب شده ورز دهید تا خمیر شود. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

در این بین آلوهای شسته شده را به دو قسمت تقسیم کنید، هسته را درآورده و جای هسته را با یک حبه قند پر کنید.

در قابلمه بزرگی آب را با کمی نمک به جوش بیاورید، خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام از قسمت‌ها را روی تخته آرد زده شده به قطعات استوانه‌ای شکل ۳ سانتی درآورده و هر کدام را به ۶ قسمت تقسیم کنید. به طوری که در آخر ۲۴ کوفته به دست آید. با دست‌های آردی هر کدام از قطعات خمیر را به آرامی دور آلو گلوله کنید.

گلوله‌ها (کوفته‌ها) را در آب جوش بیاندازید. بهتر است گلوله‌ها را در دو مرحله در آب چوش بیاندازید. گلوله‌ها نباید زیاد پخته شود.

وقتی در روی آب شناور شدند، شعله گاز را کم کنید و بگذاریید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. در این میان کره و شکر را در ماهی‌تابه کوچکی کاراملیزه کنید و خشخاش را به آن اضافه کرده، کوفته‌ها را با کف‌گیر از قابلمه درآورده و در بشقابی قرار دهید.

 

این هم از کوفته آلوی شیرازی .. نوش جان

توصیه:

به جای خشخاش می‌توانید از آرد سوخاری یا مخلوط شکر و دارچین استفاده کنید.

 

منبع : آکا


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • کوفته گردو طرز تهیه کوفته گردو غذای محلی جاسب

     دستور پخت کوفته گردو غذایی خوشمزه و مقوی کوفته گردو غذایی مقوی و خوشمزس که به روش های مختلفی تهیه میشه. در این مطلب دو روش پخت این غذای خوش عطر و طعم تقدیمتون می …

  • طرز تهیه کوفته قارچ

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد رب گوجه فرنگی …

  • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

    دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

  • طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی

     طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی     مواد لازم : بادمجان  : ۲٫۵ کیلو برنج :  ۱۰۰ گرم (۱ پیمانه) ۵ تا ۶ پیمانه آب برای برنج گوشت گردن  : ۳۵۰ گرم پیاز :  ۳ عدد …

  • طرز تهیه کوفته بادمجان میت بال طرز تهیه کوفته بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ • میت بال Meatballs

    طرز تهیه کوفته بادمجان ( میت بال ) کوفته بادمجان یا میت بال را میتونید با برنج با پاستا سرو کنید و یا حتی باهاش ساندویچ درست کنید و با نون نوش جان کنید. طرز تهیه …

  • کوفته فلاح با اسفناج طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

    دستور پخت کوفته فلاح با اسفناج کوفته فلاح با اسفناج خوراکی خوشمزه است که با ماست و سیر سرو می شود. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای دو نفر کافی هست.   مواد لازم برای …

  • طرز تهیه آش دوغ تبریز و خواص آش

    آش دوغ ، غذای کامل و مغذی   برای بعضی‌ها، آش دوغ یادآور سفر به گردنه حیران، سرعین و تبریز است؛ مخصوصا در پاییز و زمستان که هوا حسابی سرد است، خوردن ‌آش دوغ داغ …

  • طرز تهیه آبگوشت تره شورباسی طرز تهیه تره شورباسی یا سوزی شورباسی • آبگوشت آذری

    دستور تهیه تره شورباسی آبگوشت آذری (تبریز و حومه) تره شورباسی یا سوزی شورباسی یا شوربای تره یکی از غذاهای سنتی آذریه که در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه این غذای خوشمزه را …

  • طرز تهیه آش دوغ اردبیل

    طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۷ نفر : نخود (پخته شده) ۱.۵ پیمانه برنج (برنج ایرانی) ۱ پیمانه ماست (پرچرب) ۲ لیتر دوغ (دوغ محلی …

  • طرز تهیه شامی اصفهانی طرز تهیه شامی اصفهانی یا کباب زردک با طعم ملس ترش و شیرین

    طرز پخت شامی اصفهانی شامی کباب اصفهانی یا کباب زردک نوعی شامی با طعم ترش و شیرین و ملس است که از غذاهای سنتی اصفهان محسوب می شود. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه موس زعفرانی با مغز ژله

         طرز تهیه دسر خوشمزه موس زعفرانی با مغز ژله   موس زعفرانی با مغز ژله ، علاوه بر اینکه دسری خوش طعم و خوشمزه است، ظاهری شیک و مجلسی هم دارد. می توانید …

    • ماهی سوخاری , سس لیمویی طرز تهیه ماهی سوخاری با سس لیمویی خوشمزه

      روش پخت ماهی سوخاری با سس لیمویی  ماهی سوخاری غذایی لذیذ و خوشمزه و مناسب وعده شام و ناهار است. این غذای شیک و مجلسی خیلی سریع آماده میشود و مورد علاقه اکثر افراد بخصوص بچه هائی …

      • اسنک لقمه ای طرز تهیه اسنک لقمه ای پیش غذای خوشمزه

        روش پخت اسنک لقمه ای اسنک لقمه ای پیش غذایی خوش طعم و شیک که به سادگی در مدت زمان کمی طبخ میشه. این غذا را می تونین به عنوان میان وعده به فرزندانتون بدین. …

        • طرز تهیه کتلت تن ماهی

          طرز تهیه کتلت تن ماهی زمان لازم برای تهیه کتلت تن ماهی : آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: سیب زمینی (بزرگ) ۴ عدد تن ماهی ۱ …

          • طرز تهیه پیده (غذای ترکی)

            آموزش روش پخت پیده (غذای ترکی) در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه پیتزای ترکی یا همون پیده را آماده کرده ایم. این پیتزا یکی از خوشمزه ترین پیتزاهای ایرانی و بی نهایت سالم ،کم …

            • طرز تهیه اسلایس کدو سبز طرز تهیه اسلایس کدو سبز Slice zucchini غذایی مقوی و خوشمزه

              طرز تهیه اسلایس کدو سبز  در بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه اسلایس کدو سبز را تقدیمتون می کنیم. طعمش عالیه. شبیه پیتزاس اما بدون سوسیس کالباس. این غذا رو میشه در برشهای کوچک به عنوان فینگر …

              • طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

                دستور پخت پیراشکی سیب زمینی   پیراشکی سیب زمینی غذایی ساده، خوشمزه و بدون گوشت هست که به راحتی درست میشه. پیراشکی سیب زمینی رو می تونید در مقدار زیاد تهیه کنید و بعد از پخت …

                • دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت طرز تهیه کنسرو ذرت / روش دانه کردن ذرت

                       راهنمای خرید، دانه کردن و تهیه کنسرو ذرت خانگی  کنسرو ذرت بهتره با بلال مکزیکی درست بشه. در این مطلب با روش خرید بلال برای کنسرو ، نحوه دانه کردن ذرت و کنسرو کردن آن …

                  • طرز تهیه قرمزه نخودچی (کوفته قیمه ریزه)

                      طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان   برای تهیه قرمزه نخودچی گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز …

                    • طرز تهیه کباب بلدرچین

                        مواد لازم •    بلدرچین ۸ عدد •    خامه  ۲/۱ پیمانه •    زعفران آب شده ۱ قاشق سوپخوری •    کره آب شده  ۵۰ گرم •    روغن زیتون ۴/۱ پیمانه •    آبلیمو  ۲/۱ پیمانه •    نمک …

                      • طرز تهیه تاکوی مرغ با بیکن

                          آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : گوشت بیکن ۳ تکه ران مرغ ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم (بدون پوست و استخوان – یا سینه …

                        • طرز تهیه عدسی

                          مواد اولیه برای ۵ نفر : رب گوجه فرنگی ۳قاشق غذاخوری پیاز  ۱عدد (متوسط و ریزشده) سیر  به میزان لازم (ریزشده) عدس ربع کیلو (پخته) آرد ۲قاشق غذاخوری (تفت داده شده) فلفل تند ۱عدد (ریزشده) …

                          • طرز تهیه کوکوی سبزیجات

                             طرز تهیه کوکوی سبزیجات شامل لوبیا، فلفل دلمه ای و گوجه (با سس پستو)   آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : تخم مرغ  ۴ عدد ریحان ۱/۳ قاشق غذاخوری (خرد …