سه شنبه , ۱۰ اسفند , ۱۳۹۵


 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه کوفته آلوی شیرازی

 

 

مواد لازم برای تهیه کوفته:

ماست پر چرب کم نمک: ۵۰۰ گرم

کره نرم: ۵۰ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد: ۲۰۰ گرم

گندم آسیاب شده: ۸۰ گرم

آلو: ۲۴ عدد

قند: ۲۴ عدد

کره: ۱۰۰ گرم

شکر: ۴ قاشق غذاخوری

خشخاش: ۴۰ گرم

نمک : به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ماست را با کره، تخم‌ مرغ و کمی نمک خوب قاطی کنید، بعد با آرد و گندم آسیاب شده ورز دهید تا خمیر شود. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

در این بین آلوهای شسته شده را به دو قسمت تقسیم کنید، هسته را درآورده و جای هسته را با یک حبه قند پر کنید.

در قابلمه بزرگی آب را با کمی نمک به جوش بیاورید، خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام از قسمت‌ها را روی تخته آرد زده شده به قطعات استوانه‌ای شکل ۳ سانتی درآورده و هر کدام را به ۶ قسمت تقسیم کنید. به طوری که در آخر ۲۴ کوفته به دست آید. با دست‌های آردی هر کدام از قطعات خمیر را به آرامی دور آلو گلوله کنید.

گلوله‌ها (کوفته‌ها) را در آب جوش بیاندازید. بهتر است گلوله‌ها را در دو مرحله در آب چوش بیاندازید. گلوله‌ها نباید زیاد پخته شود.

وقتی در روی آب شناور شدند، شعله گاز را کم کنید و بگذاریید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. در این میان کره و شکر را در ماهی‌تابه کوچکی کاراملیزه کنید و خشخاش را به آن اضافه کرده، کوفته‌ها را با کف‌گیر از قابلمه درآورده و در بشقابی قرار دهید.

 

این هم از کوفته آلوی شیرازی .. نوش جان

توصیه:

به جای خشخاش می‌توانید از آرد سوخاری یا مخلوط شکر و دارچین استفاده کنید.

 

منبع : آکا


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه آبگوشت تره شورباسی طرز تهیه تره شورباسی یا سوزی شورباسی • آبگوشت آذری

    دستور تهیه تره شورباسی آبگوشت آذری (تبریز و حومه) تره شورباسی یا سوزی شورباسی یا شوربای تره یکی از غذاهای سنتی آذریه که در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه این غذای خوشمزه را …

  • طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

      طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …

  • کوفته گردو و نخود طرز تهیه کوفته گردو و نخود غذای محلی اراک

    دستور پخت کوفته گردو و نخود غذایی اراکی   کوفته گردو و نخود از غذاهای محلی استان مرکزی است. در ادامه روش تهیه و پخت این غذای مقوی و خوش طعم را خواهید دید.   …

  • طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی

     طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی     مواد لازم : بادمجان  : ۲٫۵ کیلو برنج :  ۱۰۰ گرم (۱ پیمانه) ۵ تا ۶ پیمانه آب برای برنج گوشت گردن  : ۳۵۰ گرم پیاز :  ۳ عدد …

  • هویج پلو شیرازی , غذای محلی شیراز آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

    آموزش تصویری روش پخت هویج پلو شیرازی  قبلا یکی از روش های تهیه هویج پلو شیرازی را تقدیم شما عزیزان کردیم و در این مطلب روشی دیگر برای تهیه این غذای خوشمزه آموزش میدیم. در …

  • خورش شش انداز طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی

    طرز تهیه خورش شش انداز خورس محلی گیلان   خورش شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج …

  • کوفته گردو با لپه طرز تهیه کوفته گردو با لپه

    دستور پخت کوفته گردو با لپه  کوفته گردو به روش های مختلفی طبخ میشه. در بعضی دستورها از آرد نخود یا آرد سوخاری استفاده شده و بعضی لپه. عده ای فقط رب گوجه فرنگی استفاده …

  • بورقی ترکی طرز تهیه بورقی ترکی

    بورقی ترکی   مواد لازم: پنیر فتا: ۲۰۰ گرم تخم‌مرغ: درشت یک عدد جعفری ساطوری شده: یک قاشق غذاخوری نعناع ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری شوید ساطوری‌شده: یک قاشق غذاخوری خمیر یوفکا یا فیلو: ۸ تا …

  • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

    دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

  • طرز تهیه پیده گوشت

      طرز تهیه پیده گوشت   مواد لازم : ۱- ۵۰۰  گرم ارد ۲-دو قاشق غذا خوری خمیر مایه ۳-چهار عدد حبه قند۴-یک لیوان اب ولرم ۵-یک قاشق.چ نمک ۶- دو عدد تخم مرغ (زرده …

مطالب قبلی این بخش
  • سوپ شیر, سوپ افطاری طرز تهیه سوپ شیر برای افطار

    روش پخت سوپ شیر خوش طعم برای افطار سوپ شیر یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهاست که هر ذائقه ای اون را می پسنده. سوپ شیر با داشتن مقدار قابل توجهی کلسیم و انواع ویتامین ها غذایی مقوی …

    • طرز تهیه ماست موسیر خانگی

      روش تهیه ماست موسیر خوشمزه   تهیه ماست موسیر یا ماست و خیار کار سختی نیست. با کمی بازی با مزه ها میشه تنوع زیادی ایجاد کرد و ماست و موسیر بسیار خوشمزه ای درست …

      • طرز تهیه آش ماست خراسان

        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : ماست ۱کیلو مرغ  ۲قطعه (سینه) برنج ۲لیوان لپه ۱لیوان سیر  ۱۰حبه پیاز  ۶عدد شوید ۵قاشق غذاخوری (خشک) …

        • ماهی سالمون با سس خیار تزتیک طرز تهیه ماهی سالمون با سس خیار تزتیک سبک یونانی

          طرز تهیه ماهی سالمون با سس خیار تزتیک به سبک یونانی  ماهی سالمون با سس خیار تزتیک غذایی یونانی و بسیار لذیذ که طعم بی نظیرش تا مدتها در خاطرتون می مونه. آماده سازی: ۱۵ …

          • حتما این صبحانه ها را امتحان کنید حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۱)

            حتما این صبحانه ها را امتحان کنید (۱) صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و … مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه خود …

            • خورش کرفس

               خورش کرفس آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در …

              • طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

                  طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : پیاز (خرد شده) پیاز ۱ عدد سیر (خرد …

                • طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا

                    طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم فلفل دلمه اى ۱عدد (نگینی خرد …

                  • طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

                    روش پخت پای پاستا (پاستا قالبی) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۵ نفر : روغن زیتون به میزان لازم فلفل دلمه ای (ریز شده) ۴عدد فلفل قرمز نصف …

                    • زرشک پلو مرغ مجلسی زرشک پلو مرغ مجلسی را با این سه روش امتحان کنید

                      سه روش پخت زرشک پلو مرغ مجلسی و حرفه‌ای زرشک پلو مرغ مجلسی یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره ایرانی در مهمانی های رسمی و جشن هاست. این غذا باب میل اکثر افراد است. هر خانمی …

                      • املت تره فرنگی طرز تهیه املت تره فرنگی

                        طرز تهیه املت تره فرنگی املت تره فرنگی خوش عطر و خوشمزه هست. این املت خوش طعم رو درست کنید و از خواص تره فرنگی بهره مند بشین.   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: …

                        • کوفته فلاح با اسفناج طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

                          دستور پخت کوفته فلاح با اسفناج کوفته فلاح با اسفناج خوراکی خوشمزه است که با ماست و سیر سرو می شود. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای دو نفر کافی هست.   مواد لازم برای …

                          • کباب اوکراینی طرز تهیه کباب اوکراینی | کباب مجلسی | کباب لقمه ای

                            دستور پخت کباب اوکراینی کباب اوکراینی غذایی خوشمزه و ساده است که سرو اون بسیار راحته. ظاهر زیبایی داره و به دلیل وجود پنیر پیتزا در موادش طعم خوبی داره و حتما بچه ها ها …

                            • طرز تهیه آش جو ملایر

                                آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز نصف پیمانه (سرخ شده) …