دوشنبه , ۹ اسفند , ۱۳۹۵


نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه کلوچه لاهیجان اصیل در منزل 

دستور پخت کلوچه لاهیجان خانگی

بدون شک تا حالا کلوچه لاهیجان را امتحان کردین و از طعم خوبش لذت بردین. چی بهتر از اینکه به جای اینکه اینهمه راه تا لاهیجان برید، با کمترین زحمت لاهیجان و بیارین خونتون! پس با طرز تهیه این کوکی با ما همراه باشین.
مقدارهایی که تو مواد لازم گفتم خیلی خیلی زیاد میشه! مثلا من که نصفِ این مقدار رو درست میکنم نزدیک ۸ تا کلوچه خیلی بزرگ میده بهم. شما هم میتونین اگه مقدار خیلی زیاد نمیخواین مواد رو بطور تقریبی نصف یا یک سوم کنین. برای راحتتر شدن اندازه گیری ها، برای عزیزایی که ترازوی آشپزخونه ندارن، مقدار تقریبی حجمیش رو هم نوشتم. یکی هم اینکه یه وقتایی مقدار های کره و روغن مایع رو باهم جابجا میکنم. اتفاق خاصی نمیفته

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

مجموعاً: ۴۵ دقیقه

 

مواد اولیه برای تهیه کلوچه لاهیجان:

گردوی خرد شده ۳۵۰ گرم

تخم مرغ ۶ عدد

روغن مایع ۱۰۰ گرم

روغن جامد یا کره ۳۰۰ گرم

پودر قند ۴۵۰ گرم (حدود سه و سه چهارم پیمانه)

کشمش پلویی ۳۵۰ گرم

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری

شیر ۲۵۰ میلی لیتر (حدود یک و یک چهارم پیمانه)

آرد قنادی۸۵۰ گرم (حدود ۶ پیمانه)

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه کلوچه لاهیجان اصیل در منزل

طرز تهیه کلوچه لاهیجان :

اول فر رو روی ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنین، بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط و الک کنین، روغن صاف جامد و پودر قند رو حدود ۷ دقیقه با همزن بزنید تا یکتواخت و لطیف و پفکی بشه.

روغن مایع رو به این مواد اضافه کنین و سه دقیقه با همزن بزنید، تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنین و هر کدوم رو ۱ دقیقه هم بزنین.
وانیل و شیر رو هم اضافه کرده و هم بزنید
مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو کم کم با الک کردن اضافه کنید و آروم مخلوط کنید. توی مرحله آخر پودر کاکائو رو توی آرد بریزین و الک کنین توی مواد و مخلوط کنین (اگه کاکائو مرغوب باشه مقدار کمتری ازش لازم هست). حالا گروی خرد شده و کشمش رو هم بریزید و با لیسک مواد رو مخلوط کنید.

کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و با هر وسیله ای که راحت هستید (خامه ریز بدون ماسوره، اسکوپ زن یا حتی قاشق!) کوکی ها رو با فاصله بصورت مرتب روی کاغذ سینی فر بچینید.

توجه کنید که کوکی ها از هم فاصله داشته باشن. چون هر چقدرم قبل پخت سفت باشه.

بعد از داغ شدنِ مایه ی کوکی، یه مقدار شل میشه و به هم نزدیک میشن. بسته به ضخامت کوکیهاتون ۱۵ تا ۲۰ دقیقه توی فر بپزین.

در آخر کار برای یکی دو دقیقه شعله بالای فر رو روشن کنین تا رنگ روی کوکیهاتون کمی قهوه ای تر و زیبا تر شه (فقط حتما بالا سرش باشین و حواستون باشه که بیش از حد برشته نشه و خدای نکرده نسوزه!)

بعد از پخت هم کمی بذارین خنک شه و بعد نوش جان کنین

 

منبع:ویسگون



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • کلوچه ژله ای طرز تهیه کلوچه ژله ای رنگی و خوشمزه

    روش پخت کلوچه ژله ای رنگی  کلوچه ژله ای با رنگ های زیبا بدون شک مورد علاقه بچه ها خواهد بود. این کلوچه ها برای پذیرایی مراسم جشن تولد هم مناسب هستن.   مواد لازم …

  • طرز تهیه کلوچه فومن

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : کنجد به میزان لازم آرد سفید گندم نیم کیلو کره ۱۲۰گرم زرده تخم …

  • طرز تهیه کلوچه شکلاتی طرز تهیه کلوچه شکلاتی ترد و خوشمزه شیرینی عید نوروز و مجلسی

    طرز تهیه کلوچه شکلاتی  اگه شما هم جزو علاقمندان به کاکائو هستین در بخش نان، شیرین، دسر با طرز تهیه کلوچه شکلاتی ما را همراهی کنید. این کلوچه خوشمزه میتونه یه عصرونه عالی و دلچسب …

  • طرز تهیه کلوچه حلوایی طرز تهیه کلوچه حلوایی یک عصرانه خوشمزه | انواع کلوچه | میان وعده

    دستور پخت کلوچه حلوایی خوشمزه  کلوچه حلوایی را می تونین به عنوان میان وعده مدرسه به بچه ها بدین یا به عنوان عصرانه و صبحانه میل کنین و از خوردن این کلوچه های خوشمزه در کنار خونواده لذت ببرین. …

  • کلوچه کنجدی ترد طرز تهیه کلوچه کنجدی ترد و خوشمزه

    طرز تهیه کلوچه کنجدی ترد و خوشمزه کلوچه کنجدی که دستورش در ادامه خواهید دید خیلی سریع و راحت آماده میشه و عطر و طعم خوبی هم داره. برای تزیین کلوچه ها می تونین از گردوی نگین …

مطالب قبلی این بخش
  • آموزش ساخت گل تزیینی کیک

    سه نوع گل تزیینی بسیار زیبا و شیک برای کیک و شیرینی   برای تهیه این گلهای زیبا برای تزیین انواع کیک و شیرینی ابتدا مقداری خمیر فوندانت تهیه کنید. تهیه این خمیر بسیار ساده …

    • طرز تهیه کیک شطرنجی + فیلم + عکس

      آموزش تصویری روش تهیه انواع کیک شطرنجی   کیک شطرنجی می تونه با حداقل دو رنگ درست شه ، مثلا سفید و قهوه ای: یا سفید و صورتی یا رنگهای بیشتر: برای درست کردن نوع …

      • طرز تهیه ژله به شکل نیمرو

        طرز تهیه ژله به شکل نیمرو   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : ژله هلو یا پرتقال نصف بسته ژله آلوورا ۱ بسته بستنی وانیلی …

        • آموزش تزیین کیک تولد شکل جوجه طلایی

            آموزش تصویری تزیین کیک تولد شکل جوجه طلایی   یکی از به یاد ماندنی ترین روز های زندگی هر فرد روز تولد اوست و کیک تولد یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین بخش جشن …

          • طرز تهیه خمیر گلت دسر فرانسوی طرز تهیه خمیر گلت Galette دسر لذیذ فرانسوی با دو رسپی

            طرز تهیه خمیر گلت دسر لذیذ فرانسوی در این بخش آموزش آشپزی طرز تهیه خمیر گلت را خواهید دید. گلت دسری است بینهایت لذیذه که ارزش امتحان رو داره. اصلیت گالت یا گلت به فرانسه …

            • طرز تهیه پاستیل انار

              طرز تهیه پاستیل انار   این پاستیل ها رو با آبمیوه ی طبیعی درست کردم که طعمش خیلی عالی شد. شما میتونید همین دستور رو برای بقیه ی میوه ها هم استفاده کنید.   آماده …

              • تزیین کیک به شکل انار ویژه شب یلدا

                تزیین کیک به شکل انار ویژه شب یلدا   یلدا یکی از خاطره انگیزترین شبهای ایرانیان است و بانوان ایرانی با درست کردن دسر های مخصوص این شب به سفره های خود رنگ و بوی …

                • شیرینی قرابیه بادام تبریز طرز تهیه شیرینی قرابیه بادام تبریز

                    دستور پخت شیرینی قرابیه بادام تبریز شیرینی قرابیه از شیرینی های سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین و شهرستان زنجان ، هم چنین در جمهوری آذربایجان …

                  • طرز تهیه کمپوت هلو در منزل

                    طرز تهیه کمپوت هلو در منزل   خیلی ها بر این عقیده اند که کمپوت هلو بهترینِ کمپوت هاست. اسانس هلو بسیار قوی و عطرش آرامش بخش است.    این کمپوت را می توان با …

                    • طرز تهیه خمیر مارزیپان

                        طرز تهیه خمیر مارزیپان (بسیار زیبا مناسب تزیین کیک و شیرینی)     خمیر مارزیپان که بعضا اون رو با نام های خمیر مارسیپان یا مارسمان یا مارسپان یا مارزپان هم می شناسند یک …

                      • پای پرتقال, تارت پرتقال طرز تهیه تارت پرتقال | دستور پخت پای پرتقال | انواع پای و تارت | دسر مجلسی پرتقالی

                        دستور پخت تارت پرتقال یا تارت پرتقال امروز در بخش نان ، شیرینی ، دسر مجله تصویر زندگی طرز تهیه دسر خوشمزه تارت پرتقال را براتون انتخاب کردیم. تارت ها هم از انواع پای هستند که روی …

                        • طرز تهیه خمیر فوندانت ساده

                          خمیر فوندانت ساده مخصوص تزیین کیک و شیرینی آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : مارشمالو ۱۵۰گرم (طرز تهیه موجود است) آب ۲قاشق غذاخوری …

                          • طرز تهیه ژله به شکل هویج

                              ابده جالب برای ساخت ژله به شکل هویج   قبلا آموزش های تهیه ژله در انواع طرح ها و شکل ها تقدیمتون شده بود. آموزش امروز ابتکار جالبیه برای تهیه ژله به شکل هویج …

                            • طرز تهیه نان پنیری برزیلی طرز تهیه نان پنیری،پفک برزیلی،شیرینی برزیلی طرز تهیه نان پنیری برزیلی

                              طرز تهیه نان پنیری برزیلی شیرینی پزی,طرز تهیه نان پنیری برزیلی،ابتدا شیر را بجوشانید و اجازه دهید ولرم شود.تخم مرغ را به دمای محیط برسانید و با شیر مخلوط کرده و با همزن به خوبی …