دستور پخت کلوچه تخم مرغ
کلوچه تخم مرغ غذایی لذیذ و مقویه که در مدت زمان کمی می تونین اون رو تهیه کنین. سرو این غذا خیلی راحته و می تونین تا مدتی در یخچال نگهداری کنین.
مواد لازم برای تهیه ۱۲ کلوچه تخم مرغ :
۱-۲ قاشق چایخوری ادویه اختیاری
۱-۲ فنجان پنیر چدار و کمی پنیر کم چرب رنده شده
۱۵ عدد سفیده تخم مرغ
۱۲ عدد زرده تخم مرغ
۳ ساقه پیازچه کمی درشت خرد کرده
کلم بروکلی
فلفل قرمز
کدو سبز
قارچ خرد شده اختیاری
کمی ژامبون، یا سوسیس بوقلمون سرخ و خرد شده اختیاری
طرز تهیه کلوچه تخم مرغ :
ابتدا فر را با حرارت ٣٧۵ درجه فارنهایت و یا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.
تمام ترکیب سبزیجات و پنیر رنده شده را در ظرفی با ادویه و نمک ترکیب کنید.
تخم مرغها را کمی زده و به سبزیجات اضافه و با هم مخلوط کنید.
با پنبه یا اسپری داخل یک قالب سیلیکونی را چرب کرده و ٢/٣ قالبها را از ترکیب پرکنید.
یا از قالب های مافین استفاده کرده و مواد را داخل آن بریزید.
در فر به مدت ۲۵-۳۵ دقیقه قرار دهید. شما می توانید کمی خامه و شیر هم به تخم مرغ اضافه و هم بزنید.
نکته:
میتوانید کلوچه پخته شده را در یخچال بیش از یک هفته نگهدارید.
منبع:آشپزی مدرن