چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

کرم طالبی , دسر طالبی , دسر مجلسی  

دستور تهیه دسر تابستانی کرم طالبی  

کرم طالبی یکی از دسرهای خوشمزه بهار و تابستونه. در این مطلب دو روش تهیه برای دسر طالبی تقدیم شما عزیزان خواهد شد. امیدواریم اونو درست کنید و از خوردنش کنار دوستان و خانواده لذت ببرین.

 

مواد لازم برای تهیه کرم طالبی :

ژله طالبی : یک بسته

آب جوش : یک سوم لیوان

آب طالبی : یک سوم لیوان

بستنی یا شیر یا خامه : یک سوم لیوان

تکه های طالبی

 

طرز تهیه به روش اول :

یک بسته ژله طالبی رو با یک سوم لیوان آبجوش، کامل حل کنید.

بعد از کمی خنک شدن، یک سوم لیوان آب طالبی بهش اضافه کنید.

بعد یک سوم لیوان بستنی یا شیر و یا خامه صبحانه به مواد اضافه کنید.

داخل دسر تکه های طالبی رو هم خرد کنید و بریزید.

بسته به سایز قاالب مواد را چند برابر اضافه کنید.

بسیار راحت و مورد پسند

نوش جان
کرم طالبی , دسر طالبی , دسر مجلسی

 

طرز تهیه به روش دوم :

طالبی رو پوره کنید با شکر مخلوط کنید ,کمی خامه یا بستنی به اون اضافه کنید .دو قاشق پودر ژلاتین رو بصورت بن ماری حل کنید بعد از خنک شدن بریزید داخلش .میتونید بجای ژلاتین از پودر ژله الوورا یا ژله طالبی استفاده کنید هم بزنید بریزید داخل ظرف یا قالبتون چند ساعت در یخچال و بعد اماده س .
برای تابستان فوق العاده خوشمزه هست.

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • شیرینی دو رنگ,شیرینی عید, بیسکویت دو رنگ طرز تهیه شیرینی دو رنگ | بیسکویت دو رنگ عصرانه | شیرینی عید نوروز

    دستور پخت شیرینی دو رنگ ترد و خوشمزه این شیرینی دو رنگ یک نوع بیسکویت خوشمزه اس که یک میان وعده خوب و سالم برای مدرسه بچه هاست. این شیرینی را می تونین همراه با …

  • طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی پودینگ خامه ای،طرز تهیه پودینگ،پودینگ شکلاتی طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی

    طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی شیرینی پزی,طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی،چیپس شکلات را در شیر ذوب کنید و سپس هم بزنید تا نرم و یک دست شود.پنیر خامه ای، پودر قند، دارچین و …

  • طرز تهیه دسر ماست میوه ای مجلسی طرز تهیه دسر ماست میوه ای | دسر مجلسی مغذی و آسان

    دستور تهیه دسر ماست میوه ای مجلسی  دسر ماست میوه ای یکی از انواع دسر فوق العاده خوشمزه و پُرطرفداره که به علت وجود شیر، ماست، ژلاتین و میوه داخلشون یه دسر مغذی برای بدن هست. …

  • آموزش نقاشی روی کیک با روکش فوندانت

      آموزش روش نقاشی روی کیک   نقاشی روی کیک و انتقال تصویر دلخواه روی آن روشی جالب برای تزیین کیک است. با این روش می توانید تصویر موردنظرتان را روی کیک منتقل کنید. انتقال …

  • طرز تهیه گل رز شکلاتی

    طرز تهیه گل رز شکلاتی     مواد اولیه : رنگ خوراکی(در صورت سفید بودن شکلات و اختیاری) عسل (یا شربت ذرت) ۱ پیمانه شکلات تخته ای ۴۵۰ گرم طرز تهیه : برای درست کردن …

  • بستنی پلمبر طرز تهیه بستنی پلمبر

    آموزش تصویری روش تهیه بستنی پلمبر بستنی پلمبر با خامه درست میشه و بسیار خوشمزس. این بستنی که تهیه اش ساده هست را در منزل درست کنید و از طعم خویش لذت ببرین. بستنی پلمبر از …

  • طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه

      طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه   اگه از خوردن نان و پنیر برای صبحانه خسته شده‌اند و به دنبال صبحانه جدید و خوشمزه و متنوع هستید. این پنکیک رو که برای ۲ …

  • کوکیز دو رنگ فرفره ای طرز تهیه کوکیز دو رنگ فرفره ای برای عید نوروز

    طرز پخت کوکیز دو رنگ فرفره ای   کوکیز دو رنگ فرفره ای شیرینی خوشمزه ایه که هم به عنوان عصرانه می تونه سرو بشه و هم به خاظر ظاهر زیباش برای پذیرایی عید نوروز و …

  • طرز تهیه نان برنجی قزوینی, شیرینی عید آموزش کامل طرز تهیه نان برنجی قزوینی شیرینی عید نوروز خوشمزه و مجلسی

    طرز تهیه نان برنجی قزوینی  نکته بسیار مهم در طرز تهیه نان برنجی قزوینی انتخاب آرد برنج هست. آرد برنج باید بسیار “حریر” باشد و چندین بار الک شده، بدون نم، و بسیار نرم باشد. …

  • طرز تهیه فاتیح سارما Fatih Sarma

      طرز تهیه فاتیح سارما Fatih Sarma دستور پخت کیک فاتیح سارما مواد لازم برای تهیه فاتیح سارما : تخم مرغ ۴ عدد  شکر یک و نیم لیوان  آرد ۲ لیوان  کره ۲ ق غ  …

  • طرز تهیه ژله بستنی ویترینی

      ژله بستنی ویترینی (فوق العاده شیک و مجلسی)   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری گلاب ۱ …

  • طرز تهیه فرنی انبه ویژه ماه رمضان

      روش تهیه فرنی انبه (دسری نیروزا ویژه‌ی ماه مبارک رمضان)   فرنی انبه طعم و عطر بی نظیری دارد و مناسب سفره های افطار و میهمانی ها می باشد.   مواد اولیه : آرد …

  • طرز تهیه سابله بادام شیرینی عید طرز تهیه سابله بادام شیرینی عید ترد و خوشمزه و مقوی

    طرز تهیه سابله بادام شیرینی فرانسوی مجلسی  سابله بادام یکی از شیرینی های خوشمزه و مجلسی است. خمیر سابله ، خمیری است که از مخلوط شدن آرد، کره، پودر شکر، زرده تخم مرغ و مواد دیگر …

  • طرز تهیه کیک اسفنجی

    طرز تهیه کیک اسفنجی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۱۰ نفر : آب نصف پیمانه (جوش) وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری سر صاف نمک …