جمعه , ۱ بهمن , ۱۳۹۵


طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر - بادمجان شکم پر - کدو شکم پر

طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه

 

مواد اولیه :
کدو سبز ۶عدد
بادمجان ۶عدد
روغن زیتون ۲قاشق سوپخوری
پیاز ۱عدد
سیر ۱حبه
گوشت (چرخکرده و بدون چربی) ۴۰۰گرم
گوجه فرنگی ۴۰۰گرم
رب گوجه فرنگی ۱چهارم لیوان
آب گوشت ۱لیوان
برنج ۱سوم لیوان
جعفری (ساطوری شده) ۲قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا ۴۰گرم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

 

مواد سس :

کره ۳۰گرم
شیر ۱لیوان
تخم مرغ ۱عدد
جوز هندی ۱چهارم قاشقق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
آرد سیب زمینی ۱ونیم قاشق سوپخوری
 
طرز تهیه:

جهت تهیه کدو بادمجان شکم پر ابتدا پس از شستن و پوست گرفتن کدو و بادمجان آنها را از طول دو قسمت کرده، داخل آنها را با قاشق، خالی می‌کنیم.گوشت‌ کدو و بادمجان‌هایی را که درآورده‌ایم، ساطوری می‌کنیم.روغن را در تابه‌ای ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. سپس سیر و پیاز را در روغن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا کمی نرم شوند.گوشت چرخ کرده، کدو و بادمجان‌های ساطوری شده را به سیر و پیاز ‌افزوده و تفت می‌دهیم تا کمی قهوه‌ای شوند، گوجه‌فرنگی‌های رنده شده را نیز اضافه می‌کنیم.رب گوجه‌فرنگی را با آب گوشت مخلوط کرده و به مواد درون تابه می‌افزاییم تا بجوشد. سپس برنج را اضافه کرده و بدون درپوش روی حرارت می‌گذاریم تا برنج کمی نرم شود و مخلوط مواد غلیظ شود. بعد جعفری و نمک و فلفل را می‌افزاییم.کدو و بادمجان‌ها را در سینی فر قرار داده و داخل آنها را با مخلوط گوشت چرخ کرده پر می‌کنیم. سپس کمی از سس آرد سیب‌زمینی روی مخلوط گوشت می‌ریزیم و با پنیر رنده شده روی آن را می‌پوشانیم. کدو و بادمجان‌های پرشده را در دمای ۱۸۰ درجه‌ سانتی‌گراد به مدت ۳۵ دقیقه در فر می‌گذاریم تا نرم شده و روی پنیرها طلایی شود.
 
طرز تهیه سس

کره را در تابه‌ای می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا ذوب شود. سپس آرد را می‌افزاییم و هم می‌زنیم تا کره کاملا با آرد مخلوط شود. شیر را به مخلوط آرد و کره افزوده و هم می‌زنیم، سس باید بجوشد تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت برمی‌داریم. کمی که سس سرد شد، تخم‌مرغ و رنده جوز هندی را اضافه کرده و هم می‌زنیم؛ اینک سس آماده است.
 
نکات:

۱)بهتر است از برنج نیم دانه و ایرانی استفاده شود.
۲)اگر دوست داشتید به این مواد لپه هم اضافه کنید.
۳)اگر پنیر پیتزا نداشتید آن را از لیست حذف کرده یا پنیر دیگری را جایگزین کنید.
نوش جان

 

سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پیتزا لقمه بادمجانی

      پیتزا لقمه بادمجانی فوق العاده است!   در این مطلب یک شام سریع و لذیذ با نام پیتزا لقمه بادمجانی رو براتون در نظر گرفتیم.   مواد لازم: پودر سیر: ۲ قاشق مرباخوری فلفل …

  • بادمجان سوخاری طرز تهیه بادمجان سوخاری به روشی دیگر

    دستور پخت بادمجان سوخاری با پنیر پارمزان  بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میسه. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه …

  • طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

    روش تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی   کیک کشک بادمجان غذایی بسیار ساده و در عین حال شیک و مناسب مهمونی هایی هست که میخواین هنر آشپزیتون رو به رخ بکشید !!!!   آماده سازی: ۳۰ …

  • گراتن بادمجان دلمه ای طرز تهیه گراتن بادمجان دلمه ای

    گراتن بادمجان دلمه ای پیش غذایی رسمی برای افطاری گراتن بادمجان دلمه ای یکی از خوراک های خوشمزه ایه که میشه با بادمجان درست کرد. گراتن بادمجان پیش غذای مناسبی برای مهمانی های رسمیه. درست …

  • طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی غذای محبوب شمالی ها

    روش درست کردن میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. …

  • طرز تهیه کشک و بادمجان

      آموزش تصویری روش پخت کشک و بادمجان   این بار طرز تهیه یکی از غذاهای کشک‌دار پرطرفدار و خوش‌طعم ایرانی رو براتون انتخاب کردیم: کشک و بادمجان که ظاهرا اوایل بیشتر توی کرمان و …

  • طرز تهیه بقچه بادمجان

      بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .   آماده سازی : ۴۵ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر : بادمجان ۲ عدد سفیده …

  • طرز تهیه بادمجان فنری

      آموزش روش تهیه بادمجان فنری   جهت تهیه بادمجان فنری ابتدا بادمجان ها را با پوست میشوئیم و خشک میکنیم تمام طول بادمجان را با چاقو برش میدهیم به طوری که برش ها عمیق …

  • طرز تهیه رولت بادمجان

      به درخواست دوستای نازنینی که آموزش دستورای ساده آشپزی رو خواستن ازاین به بعد آموزشای ساده و خوشمزه و البته تجربه شده رو پیشکشتون می کنم. مواد لازم بادمجان قلمی  ۲ عدد گردو   …

  • طرز تهیه بادمجان شکم پر

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۳ نفر : رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم روغن۴ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد (بزرگ) قارچ …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

    طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای (معرکه ترین طعم سوپ را تجربه کنید!) آماده سازی: ۳۰ دقیقه     مواد اولیه برای ۴ نفر : عصاره مرغ یک بسته کوچک شیر  ۴ لیوان+مقداری برای حل کردن …

    • کباب چنجه,طرز تهیه کباب چنجه,دستور پخت کباب چنجه طرز تهیه کباب چنجه | دستور پخت کباب چنچه نرم و خوشمزه با گوشت گوساله و گوسفند

      آموزش طرز تهیه کباب چنجه نرم و خوشمزه با گوشت گوساله و گوسفند دستور آشپزی و طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مجلسی در منزل مواد لازم برای کباب چنجه پیاز :•: ۲ عدد لیمو …

      • طرز تهیه شور ماهی پلو بوشهری

        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه : برای ۴ نفر ماهی ۱عدد (شور) کشمش ۱تا۲پیمانه گرد لیمو ۱قاشق سوپخوری زردچوبه ۱قاشق چایخوری پیاز پیاز ۱قاشق سوپخوری (سرخ شده) …

        • طرز تهیه کوکوی ماکارونی

          طرز پخت کوکوی ماکارونی   اگه دنبال یه غذای جدید هستین کوکوی ماکارونی رو امتحان کنین. فک کنم خوشتون بیاد .   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه : ماکارونی پاستا  ۲۰۰گرم گوشت چرخ …

          • طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه

                  بفرمایید چلو ماهیچه ویژه   مگه کسی هم داریم که چلو ماهیچه رو دوست نداشته باشه؟ آخه اصلاً مگه میشه؟  فکرش را بکنید صبح جمعه از خواب بیدار می شوید دلتان می خواهد یک …

            • طرز تهیه پاستا قالبی / کیک پاستا + سس مخصوص لازانیا

              طرز تهیه پاستا قالبی(کیک پاستا) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد لازم : پاستا ۴۰۰گرم (لوله ای درشت و تو خالی) ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم پنیر …

              • روش تهیه مرغ بریان به صورت تصویری

                آموزش تصویری روش تهیه مرغ بریان   نام این غذای خوشمزه و خوش طعم با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب نیست و مرغ بریان یا مرغ برشته جالب تره . …

                • خورش قیمه بامیه طرز تهیه خورش قیمه بامیه

                  دستور پخت خورش قیمه بامیه در این مطلب روش تهیه خورش قیمه بامیه را به دوست داران این گیاه خوشمزه و پر خاصیت تقدیم می کنیم. به بامیه بمب خاصیت هم می گویند ، چون خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها …

                  • طرز تهیه کباب چیکن تیکا

                      مواد لازم •    ۵ عدد سینه مرغ بدون استخوان •    ۱۰۰ گرم زنجبیل تازه •    نصف قاشق چایخوری زیره •    گشنیز تازه یک دسته •    یک عدد از هر کدام از فلفل قرمز و …

                    • طرز تهیه اسلایس کدو سبز طرز تهیه اسلایس کدو سبز Slice zucchini غذایی مقوی و خوشمزه

                      طرز تهیه اسلایس کدو سبز  در بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه اسلایس کدو سبز را تقدیمتون می کنیم. طعمش عالیه. شبیه پیتزاس اما بدون سوسیس کالباس. این غذا رو میشه در برشهای کوچک به عنوان فینگر …

                      • طرز تهیه مرغ ترش تنوری

                        طرز تهیه مرغ ترش تنوری   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ (متوسط)۱عدد باتر میلک (یا دوغ ترش غلیظ)۲پیمانه پیاز۱عدد سیر (له شده یا رنده شده)۲قاشق غذاخوری نمک۱قاشق غذاخوری فلفل سیاه (تازه)۱ قاشق غذاخوری مواد سس …

                        • سالاد کوس کوس با مرغ طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ

                          طرز تهیه سالاد کوس کوس با مرغ سالاد کوس کوس یک سالاد مدیترانه ای خوشمزه و سالم است که با ترکیبی عالی درست شده و در کنار انواع غذاهای گوشتی بسیار مناسب است. در صورتی که …

                          • طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)

                            طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)   آماده سازی: ۲ ساعت مواد اولیه : زرده تخم مرغ ۲عدد ماست ۲قاشق غذاخوری نمک ۱هشتم قاشق چایخوری وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری آرد ذرت به میزان لازم روغن ۳قاشق …

                            • املت مکزیکی طرز تهیه املت مکزیکی

                              املت مکزیکی صبحانه خوشمزه و سالم  املت یکی از خوشمزه ترین صبحانه های ایرانی است. برای یک بار هم که شده املت مکزیکی را جایگزین املت ایرانی کنید، شاید مشتری دائم آن شوید!   مواد لازم …