شنبه , ۷ اسفند , ۱۳۹۵


دستور تهیه کباب حسینی غذایی شیک و مجلسی

 

برای تهیه کباب حسینی به سیخ‌های کوچک چوبی که معمولاً از درخت انار تهیه شده و در فروشگاه ها هم به فروش میرسن احتیاج داریم و یا سیخ‌های فلزی کوچک که زنگ نمی‌زند معمولاً در فروشگاه‌ها حاضر برای فروش و استفاده وجود دارد.

این غذا در عین سادگی بسیار خوشمزه بوده و برای مهمانیها یه غذای شیکه. در ادامه روش تهیه کباب حسینی هم با گوشت گوسفند و هم گوشت مرغ را خواهید دید.

دستور پخت غذا  , طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ

روش پخت کباب حسینی با گوشت گوسفند

مواد لازم

گوشت سر دست گوسفند  :  ۱۰۰۰ گرم
پیاز  :  ۵۰۰ گرم
دنبه  :  ۲۵۰ گرم
کره  :  ۱۵۰ گرم
فلفل سبز  :  ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی  :  ۵۰۰ گرم
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری

دستور پخت غذا  , طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ

دستور پخت کباب حسینی با گوشت گوسفند:

برای تهیه کباب حسینی ابتدا گوشت را قطعه قطعه (به اندازه تقریباً طول ۴ قطر ۲ سانتی‌متر) می‌بریم. بعد به ترتیب یک قطعه گوشت و یک قطعه دنبه و یک پیاز کوچک و یک قطعه فلفل به سیخ می‌کشیم تا انجا که سیخ‌ها پرشوند (طول سیخ‌ها باید ده تا پانزده سانتی‌متر باشد)، بعد ته قابلمه مناسبی را که گنجایش سیخ‌ها را داشته باشد یک‌ردیف گوجه فرنگی ورقه شده و یک ردیف پیاز حلقه شده می‌چنیم و یک ردیف از سیخ‌های کباب را روی آن می‌چنیم و باز یک ورقه گوجه فرنگی و یک‌ردیف از سیخ‌های کباب می‌گذاریم و به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا تمام سیخ‌ها در ظرف قرار بگیرند.
آنگاه در قابلمه را می‌بندیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و صبر می‌کنیم تا آب گوجه فرنگی کاملاً کشیده شود. در صورتیکه گوشت کاملا نپخت باید کمی آب به ظرف اضافه نمود. در اواخر طبخ باید کمی نمک به آن زد وقتی کباب آماده شد باید به هیچ وجه آب نداشته باشد. کباب‌ها را با همان سیخ در دیس می‌چنیم و سر میز می‌بریم.
در صورت مصرف کره آن را قطعه قطعه می‌کنیم و لابلای سیخ‌های کباب حسینی می‌چنیم و ممکن است به‌جای پیاز ریز سفید از پیاز درشت که چهار قارچ کرده‌ایم استفاده کنیم.

 

نکته :

اگر مایل بودین در اواخر پخت به گوشت کمی آبغوره اضافه کنین.

دستور پخت غذا  , طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ

 

روش تهیه کباب حسینی با سینه مرغ

مواد لازم برای ۳ نفر

سینه مرغ تکه شده : ٣٠٠-۴٠٠گرم

پیاز :یک عدد متوسط

گوجه خرد شده یا گوجه تزئینی به میزان لازم

هویج حلقه شده.فلفل دلمه خرد شده به میزان لازم

زعفران دم کرده نصف لیوان

نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو

رب گ.جه:۱ قاشق مربا خوری

سیخ چوبی

دستور پخت غذا  , طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ

طرز تهیه:

ابتدا گوشت مرغ را که به اندازه ٣*٣ خرد کرده ایم را در پیاز و نمک و زعفران و آبلیمو و زردچوبه و فلفل به مدت ۳-۴ ساعت میگذاریم مزه دار شود

سپس مرغها را با مقدار کمی روغن تفت میدهیم

بعد از تفت دادن به ترتیب زیر به سیخ چوبی میکشیم(ترتیبش دست خودتون و سلیقه ایه. من هویج ها رو به صورت گل و ستاره درآوردم تا علی بیشتر از خوردن این غذا لذت ببره)

گوجه ها را از اول را به سیخ نمیکشیم

سپس یه پیاز متوسط را رنده یا بسیار ریز کرده و با کمی روغن در ماهیتابه سرخ میکنیم.۱ قاشق مرباخوری رب گوجه اضافه کرده (استفاده از رب دلبخواه هست.نیتونید اصلا استفاده نکنید تا رنگ مواد مشخص تر باشه ) و با نمک و زردچوبه سرخ میکنیم و سیخها را در آن میچینیم.سپس نصف لیوان آب زعفران را اضافه کرده روی حرارت ملایم میگذاریم تا خوب بپزد. نیم ساعت آخر گوجه ها را به سیخها اضافه کرده و اجازه میدهیم گوجه ها بپزد.

و روی جوجه ها مقداری فلفل سیاه (به دلخواه)میپاشیم و در ظرف سرو میکنیم.

 

نکته :

سیخ های چوبی رو باید از قبل ۲ تا ۳ ساعت بخیسونین تا هم حین پخت نسوزن و سیاه نشن هم اینکه در حین پخت تمام مزه و آب کباب رو به خودشون نکشن!

 

وبلاگ مهرناز بانو / ویلاگ آشپزی های مامانم



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کباب ایزگارا

      طرز تهیه کباب ایزگارا   کباب ایزگارا یک غذای ترکی است که با گوشت سینه مرغ درست شده و همراه پلو بلغور و گوجه کبابی سرو می شود.   مواد لازم •    ۳۰۰ گرم …

  • طرز تهیه پاچانگای گوشت

      طرز تهیه پاچانگای گوشت (غذای ترکیه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : خمیر یوفکا ۳ ورق گوشت قرمز (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم پیاز۱ عدد رب …

  • طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده) روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن …

  • طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار, طرز تهیه سس تارتار, پخت جوجه چینی با سس تارتار, درست کردن جوجه چینی با سس تارتار, مواد لازم برای جوجه چینی, مواد لازم برای سس تارتار, پخت انواع جوجه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار

    طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار   این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست .   مواد لازم :برای ۵-۶ نفر فیله مرغ : …

  • حلقه پیاز و گوشت طرز تهیه حلقه پیاز و گوشت

    روش پخت غذای جالب حلقه پیاز و گوشت حلقه پیاز و گوشت غذایی ساده و راحت و در عین حال جدید و جالبه. با پخت این غذای خوشمزه می تونین مهموناتونو شگفت زده کنین، چون …

  • طرز تهیه کباب شکم پر

    طرز تهیه کباب شکم پر مواد لازم: نان ساندویچ ۶ تکه (حبه شده) کره ۶ قاشق غذاخوری پیاز ۱/۲ فنجان (خرد شده) کرفس ۱/۲ فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس) سیب ۵ کیلوگرم (ورقه …

  • ترفندهای پختن سریع انواع گوشت

    ترفندهای پختن سریع انواع گوشت گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید .   گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت …

  • طرز تهیه ته چین گوشت و سبزیجات

        مواد لازم: گوشت : ۲۵۰ گرم برنج : ۳ پیمانه سبزی خردشده (تره،جعفری و شوید): ۳ پیمانه تخم مرغ : ۵ عدد ماست چکیده۱ : پیمانه زعفران : ۱ قاشق مرباخوری   طرز …

  • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

      ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …

  • طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو

    طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو (یک پیش غذای خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : گوشت ۳۰۰گرم (چرخ کرده) سیر  ۱حبه …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پاستا آشیانه ای

    روش پخت پاستا آشیانه ای   پاستا آشیانه ای که به همین نام در سوپرمارکت ها موجوده یک نوع پاستای نواریه که به شکل آشیانه به هم پیچیده شده. برای باز نشدن پاستا هنگام پخت، …

    • طرز تهیه سالاد انار شب یلدا طرز تهیه سالاد انار برای شب یلدا • سالاد دستبند انار

      روش تهیه سالاد انار شب چله به صورت تصویری شب یلدا نزدیکه و حتماً همتون در تدارک برگزاری مراسم این شب قشنگ به بهترین شکل ممکن هستید. امروز در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی …

      • طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ طرز تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو

        آموزش تصویری تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو  مرغ سوخاری چیکن کیو یکی از خوشمزه ترین سوخاری هاست. این غذای خوشمزه به دلیل کره و سبزی که در داخلش قرار داده میشه طعم خیلی خوبی داره. در …

        • طرز تهیه مقلوبه مرغ

            طرز تهیه مقلوبه مرغ مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ ۱ کیلو گرم بادمجان ۳ عدد حلقه شده سیب زمینی ۳ عدد حلقه شده گل کلم ۲۵۰ گرم تکه شده آب مرغ ۴ پیمانه پیاز۲  …

          • طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

            آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت این دستور پخت زرشک پلو با مرغ واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش …

            • طرز تهیه ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)

                طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)   برنج با ته دیگ بال مرغ یا ته چین بال مرغ غذایی لذیذ و خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها …

              • طرز تهیه موس زعفرانی با مغز ژله

                     طرز تهیه دسر خوشمزه موس زعفرانی با مغز ژله   موس زعفرانی با مغز ژله ، علاوه بر اینکه دسری خوش طعم و خوشمزه است، ظاهری شیک و مجلسی هم دارد. می توانید …

                • طرز تهیه آبگوشت تره شورباسی طرز تهیه تره شورباسی یا سوزی شورباسی • آبگوشت آذری

                  دستور تهیه تره شورباسی آبگوشت آذری (تبریز و حومه) تره شورباسی یا سوزی شورباسی یا شوربای تره یکی از غذاهای سنتی آذریه که در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه این غذای خوشمزه را …

                  • فلفل دلمه شکم پر طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر یک غذای خوشمزه

                    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر یک غذای خوشمزه   این بار فلفل دلمه ای شکم پرتان را در فر درست کنید   مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:  برنج سفید نپخته ۱ فنجان …

                    • طرز تهیه تارت گوشت و قارچ طرز تهیه تارت گوشت و قارچ غذایی لذیذ و راحت

                      طرز تهیه تارت گوشت و قارچ  در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه تارت گوشت و قارچ با ما همراه شوید. تارت ها لایه ای خمیر هستند که با مواد مختلف پر می شوند. اغلب …

                      • طرز تهیه جوجه کباب عربی

                        روش پخت جوجه کباب عربی   جوجه کباب یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایه که اکثر افراد اون رو دوست دارن . در ادامه روش تهیه جوجه کباب عربی را خواهید دید.   مواد …

                        • طرز تهیه کوکوی مرغ طرز تهیه کوکوی مرغ + نکات

                          دستور پخت کوکوی مرغ کوکوی مرغ غذای لذیذیه که خیلی آسون درست میشه. می تونین از مرغ های اضافه مونده برای پخت این کوکو استفاده کنین.   مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ سینه مرغ …

                          • طرز تهیه کباب شکم پر

                            طرز تهیه کباب شکم پر مواد لازم: نان ساندویچ ۶ تکه (حبه شده) کره ۶ قاشق غذاخوری پیاز ۱/۲ فنجان (خرد شده) کرفس ۱/۲ فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس) سیب ۵ کیلوگرم (ورقه …

                            • فیکن چیکن , طرز تهیه طرز تهیه فیکن چیکن

                              دستور پخت فیکن چیکن فیکن چیکن غذای شیک و خوشمزه ایه که می تونین به سادگی و در مدت زمان کمی اون را آماده کنین. بخاطر سرو راحت و قابلیت تزیین می تونه گزینه مناسبی برای جشن …