یکشنبه , ۶ فروردین , ۱۳۹۶


دستور تهیه کباب حسینی غذایی شیک و مجلسی

 

برای تهیه کباب حسینی به سیخ‌های کوچک چوبی که معمولاً از درخت انار تهیه شده و در فروشگاه ها هم به فروش میرسن احتیاج داریم و یا سیخ‌های فلزی کوچک که زنگ نمی‌زند معمولاً در فروشگاه‌ها حاضر برای فروش و استفاده وجود دارد.

این غذا در عین سادگی بسیار خوشمزه بوده و برای مهمانیها یه غذای شیکه. در ادامه روش تهیه کباب حسینی هم با گوشت گوسفند و هم گوشت مرغ را خواهید دید.

طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ

روش پخت کباب حسینی با گوشت گوسفند

مواد لازم

گوشت سر دست گوسفند  :  ۱۰۰۰ گرم
پیاز  :  ۵۰۰ گرم
دنبه  :  ۲۵۰ گرم
کره  :  ۱۵۰ گرم
فلفل سبز  :  ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی  :  ۵۰۰ گرم
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری

طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ

دستور پخت کباب حسینی با گوشت گوسفند:

برای تهیه کباب حسینی ابتدا گوشت را قطعه قطعه (به اندازه تقریباً طول ۴ قطر ۲ سانتی‌متر) می‌بریم. بعد به ترتیب یک قطعه گوشت و یک قطعه دنبه و یک پیاز کوچک و یک قطعه فلفل به سیخ می‌کشیم تا انجا که سیخ‌ها پرشوند (طول سیخ‌ها باید ده تا پانزده سانتی‌متر باشد)، بعد ته قابلمه مناسبی را که گنجایش سیخ‌ها را داشته باشد یک‌ردیف گوجه فرنگی ورقه شده و یک ردیف پیاز حلقه شده می‌چنیم و یک ردیف از سیخ‌های کباب را روی آن می‌چنیم و باز یک ورقه گوجه فرنگی و یک‌ردیف از سیخ‌های کباب می‌گذاریم و به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا تمام سیخ‌ها در ظرف قرار بگیرند.
آنگاه در قابلمه را می‌بندیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و صبر می‌کنیم تا آب گوجه فرنگی کاملاً کشیده شود. در صورتیکه گوشت کاملا نپخت باید کمی آب به ظرف اضافه نمود. در اواخر طبخ باید کمی نمک به آن زد وقتی کباب آماده شد باید به هیچ وجه آب نداشته باشد. کباب‌ها را با همان سیخ در دیس می‌چنیم و سر میز می‌بریم.
در صورت مصرف کره آن را قطعه قطعه می‌کنیم و لابلای سیخ‌های کباب حسینی می‌چنیم و ممکن است به‌جای پیاز ریز سفید از پیاز درشت که چهار قارچ کرده‌ایم استفاده کنیم.

 

نکته :

اگر مایل بودین در اواخر پخت به گوشت کمی آبغوره اضافه کنین.

طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ

 

روش تهیه کباب حسینی با سینه مرغ

مواد لازم برای ۳ نفر

سینه مرغ تکه شده : ٣٠٠-۴٠٠گرم

پیاز :یک عدد متوسط

گوجه خرد شده یا گوجه تزئینی به میزان لازم

هویج حلقه شده.فلفل دلمه خرد شده به میزان لازم

زعفران دم کرده نصف لیوان

نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو

رب گ.جه:۱ قاشق مربا خوری

سیخ چوبی

طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ

طرز تهیه:

ابتدا گوشت مرغ را که به اندازه ٣*٣ خرد کرده ایم را در پیاز و نمک و زعفران و آبلیمو و زردچوبه و فلفل به مدت ۳-۴ ساعت میگذاریم مزه دار شود

سپس مرغها را با مقدار کمی روغن تفت میدهیم

بعد از تفت دادن به ترتیب زیر به سیخ چوبی میکشیم(ترتیبش دست خودتون و سلیقه ایه. من هویج ها رو به صورت گل و ستاره درآوردم تا علی بیشتر از خوردن این غذا لذت ببره)

گوجه ها را از اول را به سیخ نمیکشیم

سپس یه پیاز متوسط را رنده یا بسیار ریز کرده و با کمی روغن در ماهیتابه سرخ میکنیم.۱ قاشق مرباخوری رب گوجه اضافه کرده (استفاده از رب دلبخواه هست.نیتونید اصلا استفاده نکنید تا رنگ مواد مشخص تر باشه ) و با نمک و زردچوبه سرخ میکنیم و سیخها را در آن میچینیم.سپس نصف لیوان آب زعفران را اضافه کرده روی حرارت ملایم میگذاریم تا خوب بپزد. نیم ساعت آخر گوجه ها را به سیخها اضافه کرده و اجازه میدهیم گوجه ها بپزد.

و روی جوجه ها مقداری فلفل سیاه (به دلخواه)میپاشیم و در ظرف سرو میکنیم.

 

نکته :

سیخ های چوبی رو باید از قبل ۲ تا ۳ ساعت بخیسونین تا هم حین پخت نسوزن و سیاه نشن هم اینکه در حین پخت تمام مزه و آب کباب رو به خودشون نکشن!

 

وبلاگ مهرناز بانو / ویلاگ آشپزی های مامانم



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کباب ایزگارا

      طرز تهیه کباب ایزگارا   کباب ایزگارا یک غذای ترکی است که با گوشت سینه مرغ درست شده و همراه پلو بلغور و گوجه کبابی سرو می شود.   مواد لازم •    ۳۰۰ گرم …

  • طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر

    طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۰ مواد اولیه برای ۶ نفر:  رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری پیاز  ۲عدد زرشک ۱قاشق …

  • طرز تهیه باقلوای گوشت

      طرز تهیه باقلوای گوشت برای افطار   باقلوای گوشت چون شامل مواد غذایی مقوی است، یکی از بهترین خوراکی های سفره افطار است. برای سفره افطار امروزتان باقلوای گوشت را امتحان کنید.     …

  • طرز تهیه پاچانگای گوشت

      طرز تهیه پاچانگای گوشت (غذای ترکیه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : خمیر یوفکا ۳ ورق گوشت قرمز (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم پیاز۱ عدد رب …

  • نحوه پخت خوراک راسته, مواد لازم برای خوراک راسته, طرز پخت خوراک راسته, طرز تهیه شیشلیک در فر, مواد لازم برای شیشلیک, نحوه پخت شیشلیک, طرز تهیه انواع خوراک, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه خوراک راسته

    طرز تهیه خوراک راسته این غذا یک نوع شیشلیکه که داخل فر درست می شود و خیلی لذیذ است و اگر می خواهید ظاهر خوبی داشته باشد گوشتی را انتخاب کنید که استخوانهای دنده های …

  • طرز تهیه چیز استیک کوردون پلو

      چیز استیک کوردون پلو مواد لازم : فیله بودن چربی خوابانده از قبل                ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده                     …

  • ترفندهای پختن سریع انواع گوشت

    ترفندهای پختن سریع انواع گوشت گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید .   گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت …

  • طرز تهیه پای چوپان + عکس

    طرز تهیه پای چوپان   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم هویج پخته ۲ عدد ذرت پخته یک پیمانه سیب زمینی ۳ عدد فلفل …

  • طرز تهیه استیک با سس قارچ (۲)

        کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد. سس قارچ برای بسیاری از غذاها از جمله استیک ها استفاده میشه. در ادامه دستور تهیه استیک با سس قارچ تقدیمتون میشه . …

  • طرز تهیه استیک با سس قارچ

    طرز تهیه استیک با سس قارچ مواد لازم: برای سس قارچ: آب گوشت  :  یک پیمانه آرد سفید  :  یک قاشق سوپ خوری کره  :  ۲۵۰گرم قارچ تازه  :  ۲۵۰گرم شیر  :  یک پیمانه نمک …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه مرغ پورتوریکو

            مواد اولیه : مرغ  یک تا یک و نیم کیلو خرد شده نمک یک قاشق سوپ خوری برگ بو یک عدد روغن زیتون یک فنجان کره ۴ قاشق سوپ خوری پیاز  …

    • طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی

      طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی   کوکو سیب زمینی مکزیکی غذایی خوشمزه، تنده و خیلی خوش عطر و بو هست.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه …

      • طرز تهیه خورش پرتقال

            آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر: فلفل به میزان لازم مرغ  ۲۰۰ گرم (خام و خلال شده) خلال پسته …

        • طرز تهیه سالاد قارچ و ژامبون

            روش تهیه سالاد قارچ و ژامبون   امروز براتون دستور تهیه یه سالاد بسیار خوشمزه و مقوی رو آماده کردیم.  این سالاد می تونه مواد غذایی و انرژی مورد نیازتون رو تامین کنه . …

          • طرز تهیه ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)

              طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)   برنج با ته دیگ بال مرغ یا ته چین بال مرغ غذایی لذیذ و خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها …

            • طرز تهیه شارلوت الویه

                طرز تهیه شارلوت الویه   در این مطلب روشی جالب برای تزیین سالاد الویه مجالس رو بهتون آموزش میدیم. شارلوت الویه ظاهری زیبا داره و مناسب برای عصرانه و جشن تولدهاست .   مواد …

              • مافین صبحانه ای شیک

                  این مافین، یک صبحانه شیک و خوشمزه است برای صبح‌های جمعه که همه دور هم هستید. هر تعداد که دوست دارید درست کنید و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید. – …

                • طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو

                  طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو (یک پیش غذای خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : گوشت ۳۰۰گرم (چرخ کرده) سیر  ۱حبه …

                  • طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات

                    طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات   در این پست ابتدا طرز تهیه گل کلم پلو ساده را آموزش می دهیم و پس از اون روش تهیه گل کلم پلو با سبزیجات تقدیم شما …

                    • طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک

                        طرز تهیه مرغ با سرکه بالزامیک آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر : پیاز (خرد شده) پیاز ۱ عدد سیر (خرد …

                      • طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک

                        طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک   سیب زمینی تنوری کلاسیک برای مهمانی‌های عصرانه و یا دورهمی‌های چند نفره گزینه خوبی است، هم خیلی ارزان و به صرفه و هم از همه مهم‌تر خوشمزه! کل …

                        • طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

                            طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

                          • طرز تهیه کباب مرغ با رزماری

                              مواد لازم برای تهیه کباب مرغ : •    ۸۰۰ گرم سینه مرغ •    چهار عدد هویج •    چهار عدد ذرت •    یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده •    یک پیمانه ماست •    یک قاشق چایخوری زیره، …

                            • طرز تهیه پنیر ریکوتا

                                زمان مورد نیاز جهت تهیه پنیر ریکوتا ساده آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه این پنیر ایتالیایی طعم بسیار فوق العاده ای داره و مناسب ترین …