یکشنبه , ۳ بهمن , ۱۳۹۵


کباب اوکراینی

دستور پخت کباب اوکراینی

کباب اوکراینی غذایی خوشمزه و ساده است که سرو اون بسیار راحته. ظاهر زیبایی داره و به دلیل وجود پنیر پیتزا در موادش طعم خوبی داره و حتما بچه ها ها هم بهش علاقمند میشن. با ما همراه یاشید تا روش تهیه این غذای مجلسی و شیک را آموزش بدیم.

مواد لازم :

گوشت چرخ شده ٢۵٠ گرم

یک عدد پیاز متوسط

یک حبه سیر

فلفل دلمه ای نگینی

گوجه خرد شده نگینی

پنیر پیتزا

جعفری و ریحان خرد شده

نمک فلفل زردچوبه

 

کباب اوکراینی

روش پخت کباب اوکراینی :

برای تهیه این کباب خوشمزه ، اول پیاز ا رنده کرده کمی آبش را بگیرید. سپس گوشت را با پیاز و سیر رنده شده ، نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و حسابی ورز دهید.

از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته وسطش را گود کنید و داخل آن را با کمی فلفل دلمه ای، گوجه نگینی شده ، ریحان و جعفری و پنیر پیتزا پر کنید.

سپس سینی فر را چرب کنید کباب ها را داخل سینی بچینید.

سینی را به مدت ٢۵ دقیقه داخل فر و در طبقه وسط با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.

سپس از فر خارج کرده و با دورچین های دلخواه سرو می کنیم.

 

نوش جان

کباب اوکراینی

 

منبع:جیگیلی



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پاچانگای گوشت

      طرز تهیه پاچانگای گوشت (غذای ترکیه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : خمیر یوفکا ۳ ورق گوشت قرمز (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم پیاز۱ عدد رب …

  • طرز تهیه کباب مرغ تند

    این کباب مرغ غذای کشور مراکش است.   آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۴ قطعه (سینه) فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری …

  • طرز تهیه دیزی , آبگوشت طرز تهیه دیزی (آبگوشت) خوشمزه به صورت تصویری و قدم به قدم

      طرز تهیه آبگوشت (دیزی) به صورت تصویری  و همراه با جزئیات   من به شخصه  دیزی رو از هر نوع کبابی بیشتر دوست دارم و خیلی وقت بود که میخواستم  طرز تهیه آبگوشت ( …

  • طرز تهیه جوجه کباب حلزونی

    طرز تهیه جوجه کباب حلزونی جوجه کباب حلزونی غذایی شیک و مجلسی و بسیار خوشمزه و خوش طعم است.   مواد لازم جهت تهیه جوجه کباب حلزونی: فیله مرغ : ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای …

  • طرز تهیه کباب میگو

      مواد لازم •    یک کیلوگرم میگوی بدون سر •    نصف استکان روغن مایع •    ۴ قاشق غذاخوری آب پیاز •    ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده •    یک قاشق چای خوری فلفل •    نمک …

  • طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی

     طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی     مواد لازم : بادمجان  : ۲٫۵ کیلو برنج :  ۱۰۰ گرم (۱ پیمانه) ۵ تا ۶ پیمانه آب برای برنج گوشت گردن  : ۳۵۰ گرم پیاز :  ۳ عدد …

  • طرز تهیه کباب ایزگارا

      طرز تهیه کباب ایزگارا   کباب ایزگارا یک غذای ترکی است که با گوشت سینه مرغ درست شده و همراه پلو بلغور و گوجه کبابی سرو می شود.   مواد لازم •    ۳۰۰ گرم …

  • طرز تهیه کباب چوبی

    مواد لازم • مغز ران گوسفندی با چربی یا فیله گوساله یا راسته گوسفندی: ۱کیلو • پیاز متوسط: ۱ عدد • گوجه فرنگی: ۴ عدد • غوره: ۲۵۰ گرم • دنبه: ۱۰۰ گرم • فلفل …

  • طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده) روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن …

  • طرز تهیه شامی ازمیری

      مواد لازم: گوشت بره چرخ کرده : نیم کیلو پیاز : یک عدد متوسط تخم مرغ : ۱ عدد جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق غذاخوری نان تست : ۲ قطعه زیره : ½ …

مطالب قبلی این بخش
  • خورش طلا کوله غورابه گیلانی طرز تهیه خورش طلا کوله غورابه گیلانی

    خورش طلا کوله غورابی از غذاهای محلی گیلان خورش طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار خوشمزه است. این خورش مقوی و خوش طعم از غذاهای محلی استان گیلان است پیشنهاد …

    • طرز تهیه کوکو سیب زمینی طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری

      طرز تهیه کوکو سیب زمینی به سبکی جدید کوکوی سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمیه که پخت اون آسون و سریعه. در ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پیاز و جعفری را …

      • طرز تهیه آش جو ملایر

          آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز نصف پیمانه (سرخ شده) …

        • طرز تهیه کوفته بادمجان میت بال طرز تهیه کوفته بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ • میت بال Meatballs

          طرز تهیه کوفته بادمجان ( میت بال ) کوفته بادمجان یا میت بال را میتونید با برنج با پاستا سرو کنید و یا حتی باهاش ساندویچ درست کنید و با نون نوش جان کنید. طرز تهیه …

          • طرز پخت بلال , کریل کردن بلال طرز پخت بلال / آموزش گریل کردن بلال

            روش گریل کردن بلال در منزل / طرز پخت بلال طرز پخت بلال, نحوه گریل کردن ذرت, روش های خوشمزه شدن بلال, طعم دار کردن بلال کبابی, نحوه پخت ذرت, طرز تهیه ذرت گریل شده, …

            • طرز تهیه ماهی پفکی چینی

                طرز تهیه ماهی پفکی چینی   ماهی پفکی علاوه بر اینکه ظاهر زیبایی داره خیلی هم خوش طعم و اشتها آوره . بخصوص برای بچه ها.   مواد لازم : آرد سفید : یک …

              • حلقه پیاز و گوشت طرز تهیه حلقه پیاز و گوشت

                روش پخت غذای جالب حلقه پیاز و گوشت حلقه پیاز و گوشت غذایی ساده و راحت و در عین حال جدید و جالبه. با پخت این غذای خوشمزه می تونین مهموناتونو شگفت زده کنین، چون …

                • طرز تهیه میگو گریل شده

                  طرز تهیه میگو گریل   میگوها از خانواده سخت پوستان هستند و غالبا در دریا زندگی می کنند. میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر دارد که برای کودکان در حال …

                  • طرز تهیه سوپ جو

                    سوپ جو یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین سوپهای ایرانی است.این سوپ یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت   مواد اولیه …

                    • طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر

                        طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر   پاستا لقمه ای غذایی راحت و لذیذه که برای مراسم تولد، یا عصرونه بسیار مناسبه. می تونین به عنوان پیش غذا هم سرو کنین. این غذا …

                      • طرز تهیه آش دوغ اردبیل

                        طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۷ نفر : نخود (پخته شده) ۱.۵ پیمانه برنج (برنج ایرانی) ۱ پیمانه ماست (پرچرب) ۲ لیتر دوغ (دوغ محلی …

                        • طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی

                          طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی   سالاد مرغ با توت فرنگی یک پیش غذای خوشمزه با ظاهری شیک و مجلسیه .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه …

                          • طرز تهیه سالاد الویه به شکل هویج

                              طرز تهیه سالاد الویه به شکل هویج   این سالاد الویه زیبا و استثنایی، یک ایده خوب برای تولدها و مهمانی‌های عصرانه است.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ …

                            • پخت مرغ با طعم تند و شیرین طرز پخت مرغ با طعم تند و شیرین

                              دستور پخت مرغ با طعم تند و شیرین در پخت مرغ با طعم تند و شیرین از سس ووستشیر یا سس ووستشایر استفاده شده که در پست های قبلی طرز تهیه اون در منزل تقدیم شما عزیزان …