شنبه , ۵ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو

(یک پیش غذای خوشمزه)

کاپ گوشت با خمیر فیلو(پیش غذای خوشمزه)

 

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

گوشت ۳۰۰گرم (چرخ کرده)

سیر  ۱حبه

پودر سیر ۱قاشق مرباخوری

پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری

آویشن ۱قاشق چایخوری

فلفل دلمه ای ۱عدد

سس قرمز به میزان لازم

پنیر خامه ای ۲بسته (کوچک)

پنیر پیتزا به میزان لازم

خمیر فیلو به میزان لازم (طرز تهیه موجود است)

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا با توجه به آموزش موجود در لینک زیر مقداری خمیر فیلو تهیه کرده و آنها را به صورت مربعی خرد کنید.

طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)

تابه را روی حرارت قرار داده و در آن مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا کمی داغ شود.سیر را رنده زده و به گوشت اضافه کنید و آنها را داخل تابه ریخته و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

کاپ گوشت با خمیر فیلو(پیش غذای خوشمزه)
کاپ گوشت با خمیر فیلو(پیش غذای خوشمزه)

فلفل دلمه ای را بسیار ریز خرد کرده و به گوشت اضافه کنید و شعله را ملایم کرده و درپوش ظرف را قرار دهید تا فلفل بپزد.بعد از آنکه مواد پخته شد مقداری سس قرمز،پودر سیر،پودر موسیر و آویشن را اضافه کرده و کمی دیگر مواد را تفت دهید و شعله را خاموش کنید.

کاپ گوشت با خمیر فیلو(پیش غذای خوشمزه)

قالب مخصوص کاپ کیک را چرب کرده و داخل آن یک ورق خمیر فیلو قرار دهید و روی آن مقداری پنیر خامه ای قرار داده و از مایه گوشتی رویش بریزید و مقداری پنیر پیتزا رنده شده بریزید.

کاپ گوشت با خمیر فیلو(پیش غذای خوشمزه)
کاپ گوشت با خمیر فیلو(پیش غذای خوشمزه)

 کاپ گوشت با خمیر فیلو(پیش غذای خوشمزه)

کاپ گوشت با خمیر فیلو(پیش غذای خوشمزه)
دوباره روی مواد یک لایه خمیر فیلو قرار داده و مراحل بالا را تکرار کنید.

کاپ گوشت با خمیر فیلو(پیش غذای خوشمزه)
کاپ گوشت با خمیر فیلو(پیش غذای خوشمزه)

 کاپ گوشت با خمیر فیلو(پیش غذای خوشمزه)
روی لایه آخر مقدار زیادی پنیر پیتزا ریخته و قالب را داخل فری که از قبل کاملا داغ شده است به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه قرار دهید.

کاپ گوشت با خمیر فیلو(پیش غذای خوشمزه)

 کاپ گوشت با خمیر فیلو(پیش غذای خوشمزه)

نکات:

۱)در صورت تمایل به جای گوشت از مرغ استفاده کنید.
۲)بهتر است به جای پنیر خامه ای از پنیر ریکوتا استفاده شود.
۳)میتوانید به جای خمیر فیلو از لازانیا آماده شده و برش داده شده استفاده کنید.

 

نوش جان

 

فودسوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا

      طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم فلفل دلمه اى ۱عدد (نگینی خرد …

  • طرز تهیه کباب برگ

      مواد لازم •  ۱٫۵ کیلوگرم گوشت راسته پاک کرده •  دو تا سه عدد پیاز •  یک فنجان روغن زیتون •  فلفل   طرز تهیه ۱ – کباب برگ را می توانیم به هر …

  • طرز تهیه استیک با سس قارچ

    طرز تهیه استیک با سس قارچ مواد لازم: برای سس قارچ: آب گوشت  :  یک پیمانه آرد سفید  :  یک قاشق سوپ خوری کره  :  ۲۵۰گرم قارچ تازه  :  ۲۵۰گرم شیر  :  یک پیمانه نمک …

  • طرز تهیه شامی اصفهانی طرز تهیه شامی اصفهانی یا کباب زردک با طعم ملس ترش و شیرین

    طرز پخت شامی اصفهانی شامی کباب اصفهانی یا کباب زردک نوعی شامی با طعم ترش و شیرین و ملس است که از غذاهای سنتی اصفهان محسوب می شود. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه …

  • حلقه پیاز و گوشت طرز تهیه حلقه پیاز و گوشت

    روش پخت غذای جالب حلقه پیاز و گوشت حلقه پیاز و گوشت غذایی ساده و راحت و در عین حال جدید و جالبه. با پخت این غذای خوشمزه می تونین مهموناتونو شگفت زده کنین، چون …

  • نحوه پخت خوراک راسته, مواد لازم برای خوراک راسته, طرز پخت خوراک راسته, طرز تهیه شیشلیک در فر, مواد لازم برای شیشلیک, نحوه پخت شیشلیک, طرز تهیه انواع خوراک, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه خوراک راسته

    طرز تهیه خوراک راسته این غذا یک نوع شیشلیکه که داخل فر درست می شود و خیلی لذیذ است و اگر می خواهید ظاهر خوبی داشته باشد گوشتی را انتخاب کنید که استخوانهای دنده های …

  • طرز تهیه تارت گوشت و قارچ طرز تهیه تارت گوشت و قارچ غذایی لذیذ و راحت

    طرز تهیه تارت گوشت و قارچ  در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه تارت گوشت و قارچ با ما همراه شوید. تارت ها لایه ای خمیر هستند که با مواد مختلف پر می شوند. اغلب …

  • ترفندهای پختن سریع انواع گوشت

    ترفندهای پختن سریع انواع گوشت گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید .   گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت …

  • طرز تهیه پای چوپان + عکس

    طرز تهیه پای چوپان   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم هویج پخته ۲ عدد ذرت پخته یک پیمانه سیب زمینی ۳ عدد فلفل …

  • طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

    خورش بادمجان یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرونی و مورد علاقه بیشتر افراده. سن و سال هم نمیشناسه. خورش بادمجان رو میشه هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ کرد. بادمجان اون …

مطالب قبلی این بخش
  • ته چین کبابی مجلسی ,ته چین لقمه ای طرز تهیه ته چین کبابی مجلسی / ته چین لقمه ای

    دستور پخت ته چین کبابی مجلسی  ته چین کبابی غذایی شیک و مجلسی و بسیار خوشمزس که به دلیل لقمه ای بودن سرو راحتی داره. برای دور چین این غذا از انواع سبزیجات و گوجه …

    • بادمجان سوخاری طرز تهیه بادمجان سوخاری به روشی دیگر

      دستور پخت بادمجان سوخاری با پنیر پارمزان  بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میسه. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه …