یکشنبه , ۶ فروردین , ۱۳۹۶


پیش غذای مجلسی - فیلو کاپ میگو

طرز تهیه فیلو کاپ میگو

 
فیلو کاپ میگو میتونه به عنوان یک پیش غذای شیک توی مهمونیهاتون مورد استفاده قرار بگیره .
 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۵ دقیقه
مجموعاً: ۲۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۶ نفر :
میگوی ریز۳۰۰ گرم
خمیر فیلو یا خمیر یوفکا به میزان لازم
پیاز۱ عدد
قارچ ورقه شده ۲۰۰ گرم
سیر رنده شده ۱ عدد
زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
فلفل سبز تند به میزان دلخواه
گوجه فرنگی ۱-۲ عدد
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
پیازچه خرد شده به میزان دلخواه

 

طرز تهیه :

ابتدا میگو ها رو تمیز بشورید و پاک کنید و به قطعات ریز خرد کنید . اگر میگوی مورد استفاده تون درشت نیشت میتونید بصورت درسته استفاده کنید که شیک تر میشه .
پیاز رو خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. میگوها رو به پیاز اضافه کنید.وقتی میگو تفت داده شده سیر و زنجبیل و فلفل سبز و نمک و ادویه دلخواه رو اضافه کنید.

 

پیش غذای مجلسی - فیلو کاپ میگو

 قارچ ها رو به میگو اضافه کنید و روی حرارت بالا مرتب هم بزنید تا اونها هم تفت داده بشن و به آب نیفتن

 

فیلو کاپ میگو - کاپ میگو با خمیر فیلو

 بعد فلفل دلمه ای رو خرد کنید و به مایه اضافه کنید.

 

فیلو کاپ میگو - کاپ میگو با خمیر فیلو

 حالا گوجه فرنگی رو خرد کنید و به مایه اضافه کنید و بذارید یه مقدار روی حرارت بمونه و مزه همه مواد به خورد هم بره.

 

فیلو کاپ میگو - کاپ میگو با خمیر فیلو

 خمیر فیلو رو به قطعات مربع شکل به ابعاد تقریباً ۱۰در۱۰ سانت ببرید. (البته سایزش به خودتون بستگی داره، هر چه بزرگتر باشه لبه های کاپ میاد بالاتر و به همون اندازه خوردنش هم سخت تر میشه.)

 

فیلو کاپ میگو - کاپ میگو با خمیر فیلو

 کمی کره آب شده روی هر خمیر بمالید.

 

فیلو کاپ میگو

 ۳ ورقه خمیر رو بذارید روی هم. ضخامت کاپ به خودتون بستگی داره، می تونید از ۲ تا یا ۴ تا ورقه استفاده کنید.و با هم فرو کنید تو قالب کاپ کیک … وسط خمیر رو کف قالب جاسازی کنید و لبه های خمیر رو چین بدید.

 

فیلو کاپ میگو

فر رو از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه گرم کنید.بعد توی کاپ ها رو با مایه میگو پر کنید.یه مقدار هم پنیر پیتزا و بعدش یه کمی هم پیازچه خرد شده بپاشید روش.قالب رو بذارید تو فر و حدود ۵-۶ دقیقه صبر کنید. مواظب باشید نسوزه، چون خیلی حساسه و ممکنه سریعاً بسوزه.

 

فیلو کاپ میگو

در آخر در حدود ۲-۳ دقیقه گریل را روشن کنید تا پنیرها حسابی طلایی باشه.مدت زمان بیشتر از این باعث میشه پیازچه ها بسوزه.

 

پیش غذای مجلسی - فیلو کاپ میگو

 بعد با احتیاط کاپ ها رو از تو قالب بیارید بیرون و تو ظرف سرو بچینید!

پیش غذای مجلسی - فیلو کاپ میگو

 نکته :
همین فیلو کاپ را با مواد دیگر هم می توانید تهیه و سرو کنید. می توانید به جای میگو از گوشت چرخ شده و قارچ و یا فیله مرغ و قارچ و یا سبزیجات استفاده نمایید.

خواص میگو :
میگو جزء پر‌مصرف‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای دریایی در سراسر جهان است و پرورش انواع گونه‌های آن با افزایش مصرف افزایش چشمگیری داشته است.
میگو منبع خوبی از عنصر سلنیوم است. سلنیوم در سلامت انسان نقش ویژه‌ای را ایفا می‌کند. این عنصر برای سوخت و ساز بدن ضروری است و از مهم‌ترین نقش‌های آن می‌توان به تاثیر آن در متابولیسم هورمون‌های تیروئید، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارتقاء سیستم ایمنی بدن اشاره نمود. منبع خوبی از اسید‌های چرب امگا-۳ است. این نوع اسید‌های چرب بیشتر در غذاهای دریایی و در روغن استخراج شده برخی گیاهان وجود دارند و همچنین منبع خوبی از فلوئور است.
علیرغم فوایدی که در خصوص میگو ذکر شد، باید توجه نمود که میزان کلسترول در میگو بالا است. گرچه بدن انسان قادر می‌باشد با افزایش مصرف کلسترول از طریق رژیم غذایی میزان تولید کلسترول در بدن را کاهش دهد تا مقدار کلسترول خون افزایش نیابد، اما توصیه می‌شود کسانی که مبتلا به کلسترول خون بالا هستند در مصرف میگو زیاده‌روی ننمایند.

 

www.sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • کوفته فلاح با اسفناج طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

    دستور پخت کوفته فلاح با اسفناج کوفته فلاح با اسفناج خوراکی خوشمزه است که با ماست و سیر سرو می شود. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای دو نفر کافی هست.   مواد لازم برای …

    • کباب ضیافتی با خمیر یوفکا کباب ضیافتی با خمیر یوفکا

      کباب ضیافتی با خمیر یوفکا   کباب ضیافتی یه غذای ترکی هست. تو دستور قدیمیش ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده و ۲۰۰ گرم مرغ چرخ کرده استفاده شده ،ولی می تونید فقط گوشت قرم چرخ شده …

      • طرز تهیه لازانیا قالبی (تیمپانو)

        طرز تهیه تیمپانو لازانیا ( لازانیا قالبی )   تیمپانو لازانیا نوعی لازانیای ایتالیایی هست که به شکل لایه لایه و با انواع مختلف مواد درست میشه و به همین دلیل رنگارنگه و چند طعم …

        • طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری

            طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری (ساده و خوش مزه)     آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: زعفران (آبکرده و غلیظ) ۳ قاشق غذاخوری کره ۲ قاشق سوپخوری پنیر پیتزا به میزان لازم …

          • طرز تهیه کتلت کدو سبز

              آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : کدوسبز نیم کیلو جعفری ۲قاشق سوپخوری (خرد شده) تخم مرغ  ۴عدد سیر  ۱حبه …

            • طرز تهیه آش جو مخصوص ماه رمضان

                طرز تهیه آش جو مخصوص ماه مبارک رمضان   مواد اولیه : کشک ۲۵۰ گرم ادویه و نمک بi مقدار لازم پونه کوهی قاشق غذا خوری سیر دو تا سه حبه پیاز متوسط یک …

              • طرز تهیه رول پنیر و خیار و گوجه و زیتون

                    طرز تهیه رول پنیر و گوجه و زیتون در خیار   مواد اولیه برای ۲ نفر: خیار ۱ عدد بزرگ ماست ۲/۵ پیمانه پنیر مقداری شوید کمی زیتون ۱۰- ۱۵ عدد گوجه فرنگی (خشک) ۲ …

                • طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر

                     طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر   می تونیم با استفاده از مواد مختلف به مرغ طعم خوبی بدیم و همچنین پختن غذا در فر رو تجربه کنیم که از مضرات سرخ …

                  • طرز تهیه آش ماست خراسان

                    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : ماست ۱کیلو مرغ  ۲قطعه (سینه) برنج ۲لیوان لپه ۱لیوان سیر  ۱۰حبه پیاز  ۶عدد شوید ۵قاشق غذاخوری (خشک) …

                    • طرز تهیه کباب ایزگارا

                        طرز تهیه کباب ایزگارا   کباب ایزگارا یک غذای ترکی است که با گوشت سینه مرغ درست شده و همراه پلو بلغور و گوجه کبابی سرو می شود.   مواد لازم •    ۳۰۰ گرم …

                      • آموزش طرز تهیه رزت ژامبون

                        روش پخت رزت ژامبون   آماده سازی : ۶۰ دقیقه پخت : ۲۰ دقیقه   مواد لازم : شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر پودر خمیر ترش ۱ قاشق غذا خوری شکر و نمک کمی ( …

                        • طرز تهیه بقچه بادمجان

                            بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .   آماده سازی : ۴۵ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر : بادمجان ۲ عدد سفیده …

                          • طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو

                            طرز تهیه سالاد ذرت و کاهو   جهت تهیه سالاد ذرت و کاهو ابتدا ذرت را با مقداری آب، نمک و روغن خوب بپزید. برگ های کاهو را جدا کنید و خوب بشویید سپس خرد …

                            • طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل

                              طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ماهی سالمون ۲ عدد فیله ی ۱۸۰ گرمی (به قطر …