یکشنبه , ۳ بهمن , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه ژله نارگیل و بلوبری , ژله دو رنگ

 

طرز تهیه ژله نارگیل و بلوبری

 

در ادامه آموزش های تهیه انواع ژله ، امروز روش تهیه ژله نارگیل و بلوبری تقدیم شما عزیزان میشه .
لایه آبی ژله نارگیل و بلوبری

آب:۱ و ۱/۴ پیمانه
ژله بلوبری: یک بسته
شیر نارگیل: ۱ و ½ پیمانه

لایه سفید ژله نارگیل و بلوبری

پودر ژلاتین بدون طعم: ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد :½ پیمانه
آب:¾ پیمانه
شیر نارگیل: ۱ و ½ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه
لایه آبی

 

طرز تهیه ژله نارگیل و بلوبری , ژله دو رنگ

 

۱ و ۱/۴ پیمانه آب جوش را داخل یک کاسه سایز متوسط بریزید و پودر ژله بلوبری را در آن بریزید و هم بزنید تا حل شود.

 

ژله نارگیل و بلوبری

 

در یک قابلمه، ژله بلوبری، شیر نارگیل و شکر را بریزید و هم بزنید تا به جوش بیاید. مخلوط جوش آمده را هم بزنید تا ژلاتین به طور کامل حل شود.

 

ژله نارگیل و بلوبری

 

لایه آبی ژله نارگیل تان را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود و به دمای اتاق برسد.

لایه سفید

ژله نارگیل و بلوبری

در همین حین، ½ پیمانه آب سرد را داخل یک کاسه جداگانه بریزید و پودر ژلاتین بدون طعم را روی سطح آب بریزید و ۲ دقیقه صبر کنید تا جذب آب شود.

ژله نارگیل و بلوبری

در یک قابلمه، ¾ پیمانه آب، شیر نارگیل و شکر را بریزید و هم بزنید تا به جوش بیاید.

 

ژله نارگیل و بلوبری

مخلوط نارگیل جوش آمده را به کاسه حاوی ژلاتین اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین به طور کامل حل شود. آن را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود و به دمای اتاق برسد.

درست کردن لایه ها

ژله نارگیل و بلوبری

مخلوط بلوبری و نارگیل را در یک قالب ۵۰-۳۰ سانتی یا معادل آن بریزید و به مدت حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. گاهی آن را چک کنید تا بسته شود اما به طور کامل سفت نشود و وقتی به آن دست می زنید، به انگشت تان بچسبد. اگر لایه آبی خیلی سفت شود، وقتی لایه سفید را اضافه می کنید، به آن نمی چسبد. همچنین اگر بیش از حد شل باشد، دو لایه با هم مخلوط خواهند شد.

ژله نارگیل و بلوبری

سپس با قاشق، به آرامی مخلوط نارگیل را داخل قالب و روی لایه بلوبری بریزید. ژله را در طول شب داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

قالب زدن و در آوردن ستاره ها

ژله نارگیل و بلوبری

قالب را به مدت ۱۵ ثانیه داخل آب گرم (نه داغ) فرو ببرید تا گرم شود و بعد از قالب زدن ژله از آن جدا شود. از قالب ستاره ای استفاده کنید و ژله را با آن قالب بزنید.

ژله نارگیل و بلوبری

به آرامی ژله های اضافه اطراف را خارج کنید و ستاره را از قالب جدا کنید. اگر خواستید می توانید روی ستاره ها را با شکر آبی یا ترافل تزئین کنید.

 

توجه دقت کنین

جدا کردن ژله از انواع قالب

نکات مهم درست کردن ژله تزریقی

 نکات مهم در تهیه انواع دسر

طرز تهیه انواع ژله

 

 

SOORAN.COM

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ

      طرز تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ   تیرامیسو دسر محبوب ایتالیائی هاست که به شکل های مختلف تهیه میشه. در ادامه طرز تهیه بستنی تیرامیسو رو ببینید. بستنی تیرامیسو دسری بسیار خوشمزه و …

  • طرز تهیه انواع ژله + تزیین ژله مجلسی

    طرز تهیه انواع ژله + تزیین ژله مجلسی   ژله یکی از خوش مزه ترین و شیک ترین دسرهایی است که در اکثر مراسم ها و مهمانی های سرو می شود. ژله ها علاوه بر …

  • طرز تهیه نوشیدنی سرد با ژله

      تزیین نوشیدنی سرد توسط ژله   میتونیم با انجام چند مرحله ی ساده به نوشیدنی های سردمون یه ظاهر فوق العاده بدیم. فقط تاکید میکنم که نوشیدنی باید مثل میلک شیک و … سرد …

  • طرز تهیه ژله هندوانه ای شب یلدا طرز تهیه ژله هندوانه ای شب یلدا

    طرز تهیه ژله هندوانه ای یا هندوانه ژله ای ژله هندوانه ای بسیار دلربا  و زیباست. با درست کردن این ژله در مناسبت های شاد مثل اعیاد مختلف، ولنتاین، شب یلدا، جشن تولد، سالگرد ازدواج …

  • طرز تهیه خمیر گلت دسر فرانسوی طرز تهیه خمیر گلت Galette دسر لذیذ فرانسوی با دو رسپی

    طرز تهیه خمیر گلت دسر لذیذ فرانسوی در این بخش آموزش آشپزی طرز تهیه خمیر گلت را خواهید دید. گلت دسری است بینهایت لذیذه که ارزش امتحان رو داره. اصلیت گالت یا گلت به فرانسه …

  • طرز تهیه ژله خاکشیر

    طرز تهیه ژله خاکشیر   خاکشیر گیاهی است که به صورت خودرو در باغ‌ها و صحراها می‌روید و دارای برگ‌هایی با بریدگی زیاد و گل‌های زرد روشن از تیره شب‌بو می‌باشد. خاکشیر از نظر تنوع …

  • کرم طالبی , دسر طالبی , دسر مجلسی طرز تهیه کرم طالبی دسر تابستانی

      دستور تهیه دسر تابستانی کرم طالبی   کرم طالبی یکی از دسرهای خوشمزه بهار و تابستونه. در این مطلب دو روش تهیه برای دسر طالبی تقدیم شما عزیزان خواهد شد. امیدواریم اونو درست کنید …

  • فرنی سه رنگ, دسر ماه رمضان طرز تهیه فرنی سه رنگ مجلسی / دسر ماه رمضان

    آموزش روش پخت فرنی سه رنگ مجلسی  فرنی سه رنگ یک دسر مجلسی خوشمزس که به شکل های مختلفی می تونین تزیین و سرو کنین. فرنی را بیشتر سر سفره های افطار ماه رمضان میشه دید. …

  • نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله نکات و ترفندهای تهیه انواع ژله

          نکاتی درباره درست کردن انواع ژله   در این پست سعی شده نکات مهم و ترفندهای تهیه انواع ژله و خارج کردن ژله از قالب به طور کامل توضیح داده شود.  از خرید قالب گرفته تا بیرون آوردن …

  • طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی پودینگ خامه ای،طرز تهیه پودینگ،پودینگ شکلاتی طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی

    طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی شیرینی پزی,طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی،چیپس شکلات را در شیر ذوب کنید و سپس هم بزنید تا نرم و یک دست شود.پنیر خامه ای، پودر قند، دارچین و …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه تارت چیز کیک سیب

    آموزش تصویری پخت تارت چیز کیک سیب   تارت چیز کیک سیب دسری خوشمزه است. اما تارت چیست ؟ تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها …

    • طرز تهیه ژله تخم مرغی

      طرز تهیه ژله تخم مرغی     آماده سازی: ۴ ساعت مواد اولیه : ژله چند بسته تخم مرغ  ۱۲ عدد طرز تهیه: در دو طرف تخم مرغ را با سنجاق قفلی سوراخ کوچکی ایجاد …

      • نان مخصوص ترکیه ای , نان Dökmesi طرز تهیه نان مخصوص ترکیه ای / نان Dökmesi

        طرز تهیه نان مخصوص ترکیه Dökmesi نان مخصوص Dökmesi یکی دیگر از نان های خوشمزه ترکیه است. این نان خوشمزه را می توانید برای صبحانه و عصرانه صرف کنید. دستور تهیه نان Dökmesi را به شما عزیزان و …

        • کوکی مارمالادی طرز تهیه کوکی مارمالادی ترد و خوشمزه

          روش پخت کوکی مارمالادی برای عید نوروز     کوکی مارمالادی خوش طعم و ترد یکی از شیرینی های مناسب برای پذیرایی از مهمانان نوروزی است. برای یک بار هم شده این شیرینی های زیبا و خوشرنگ را …

          • فرنی پرتقالی , انواع دسر طرز تهیه فرنی پرتقالی / دسر ماه رمضان

            دستور تهیه فرنی پرتقالی فرنی پرتقالی یکی از انواع فرنی و دسری خوشمزه با عطر پرتقاله. فرنی فرنی دسری اصیل و خیلی قدیمیه. یعنی از آن زمان که دسر خوردن مد نبود و مردم اصلا نمی …

            • شیرینی دبلبر دوداغی , شیرینی لب دلبر شیرینی لب دلبر / شیرینی دیلبر دوداغی

              دستور پخت شیرینی لب دلبر ( شیرینی دیلبر دوداغی ) شیرینی لب دلبر یک شیرینی خانگی خیلی خوشمزه است که برای عید نوروز هم مناسب می باشد. این شیرینی مثل باقلوا خوش عطر و خوش طعمه.   …

              • باقلوا ترکیه ای , شیرینی نوروزی طرز تهیه باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا یا فیلو

                دستور تهیه باقلوا ترکیه ای  باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)    مواد لازم برای تهیه باقلوا ترکیه ای  : خمیر فیلو (یوفکا) ۱۱ تا ۱۲ ورق کره ۱۷۰ گرم گردو خرد شده …

                • طرز تهیه نان آچما با ارده و گردو طرز تهیه نان آچما با ارده و گردو • نان آچما ترکیه ای • آموزش پخت انواع نان

                  دستور پخت نان آچما با ارده و گردو نان آچما یکی از انواع نان های مخصوص و خوشمزه کشور ترکیه است. قبلا در بخش آشپزی روش دیگری برای تهیه این نان تقدیم شما عزیزان شد و این …

                  • طرز تهیه حلوای تیره مجلسی

                      طرز تهیه حلوای تیره و مجلسی     مواد اولیه : زعفران دم کرده ۵ قاشق غذاخوری آب ۱ و نیم لیوان گلاب ۱/۳ لیوان شکر ۱ لیوان کره ۵۰ گرم روغن مایع ۲/۳ …

                    • طرز تهيه شیرینی بادام زمینی طرز تهیه شیرینی بادام زمینی

                      طرز تهیه شیرینی بادام زمینی   شیرینی بادام زمینی را می توانید در ظرف دربسته مخصوص و با گذاشتن یک برگ کاغذ مومی در میان طبقات شیرینی، به مدت یک ماه در فریزر نگه دارید.   …

                      • پفک نمکی خانگی , پفک خانگی طرز تهیه پفک نمکی خانگی

                          طرز تهیه پفک نمکی خانگی پفک نمکی یکی از تنقلات مورد علاقه هر فردیه و سن و سال هم نمیشناسه. اما متاسفانه این خوراکی خوشمزه به دلیل وجود مواد افزودنی و رنگ های خوراکی …

                        • آموزش تزیین کیک به شکل گربه

                          آموزش تزیین کیک به شکل گربه به صورت تصویری   از خمیر کیک مورد علاقه ی خود استفاده کنید. دو کیک گرد بزرگ و کوچک می خواهیم. کیک بزرگ برای گربه و کیک کوچک برای …

                          • طرز تهیه پودینگ زعفرانی

                              درست کردن پودینگ زعفرانی بسیار راحته و طعمش هم یه جورایی یادآور طعم بستنی سنتیه! این پودینگ را می توانید به آسانی با کمی زعفران و پودر ژلاتین و شیر و گلاب تهیه کنید. …

                            • طرز تهیه پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

                              طرز تهیه پاناکوتای انار ویژه  شب یلدا   پاناکوتای انار یکی از دسرهای خوشمزه و زیبا برای شب یلداست. پاناکوتا یه نوع دسر ایتالیائی به معنی ”خامه پخته” و منشا آن شمال ایتالیا ست (ولی درسراسر ایتالیا سرو میشه) که خامه های …